Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3898871 Napisano: 25.11.2010 12:30:54 w Carrefour konkursy
hahaha... właśnie zobaczyłam w reg always zapis 9. Nagrody będą przekazywane laureatom w terminie ustalonym indywidualnie z laureatami. Termin odebrania nagrody nie może przekraczać 14 dni od daty wytypowania laureata.

emotka

dane odsyłałam 5.10 więc do 19.10 mieli czas na wysłanie, i mają ponad miesiąc poślizgu... łaaadnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898858 Napisano: 25.11.2010 12:25:56 w Carrefour konkursy
ciekawe czy zadzwonią w sprawie suszarki emotka ciekawe co będzie, jesli sie nie poda tych danych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898850 Napisano: 25.11.2010 12:22:25 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

olciak napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonili do kogos z tqg w sprawie always dzis?

tak, proszą o dane(nip, pesel, nr dow. adres US)

po co im to? emotka suszarki za 80 zł a tyle problemów jakby były za 800 i musieliby nie wiadomo jaki podatek odprowadzać za nie emotka

oni za każdą nagrodę takie szczegółowe dane zbieraja, przesada moim zdaniem

jasne emotka echh... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898838 Napisano: 25.11.2010 12:19:04 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

toudikot napisał(a):

tak, proszą o dane(nip, pesel, nr dow. adres US)

po co im to? emotka suszarki za 80 zł a tyle problemów jakby były za 800 i musieliby nie wiadomo jaki podatek odprowadzać za nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3898814 Napisano: 25.11.2010 12:13:21 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

emotka a mieli dzwonić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3893778 Napisano: 23.11.2010 09:23:03 w TESCO konkursy
cos nie tak mają z tym czasem... jak był konkurs bodajże nescafe w tesco, też wysyłało się na ten numer smsa i też czas był płynny.

A czasami wygrywa raport np. 30 lub 44 lub 52 - strzelałam, więc proszę nie posądzać mnie o jakieś kombinacje, bo o tych raportach dowiaduję się po czasie, jesli w ogóle - więc nie ma się co łudzić wysyłając na inny czas, bo założę się, że kto rozgryzł ten ich serwer to na pewno zgarnia nagrody...

emotka
a zwykli ludzie wysyłają normalnie licząc na wygraną..

jakos nie mam szczęścia do tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3893741 Napisano: 23.11.2010 09:09:31 w TESCO konkursy
pchlica666 napisał(a):

goralecka napisał(a):

falus napisał(a):

Cytat gocha28:
ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak
cos straszna cisza na temat tego konka

pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze

ta agencja od clubcard to firma krzak

acha czyli konkurs WIDMO nie ma sie co łudzić

po prostu chodzi o to, że nie ma żadnego numeru telefonicznego do tej agencji, mail chyba też jest problemem. Agencja ma adres w prywatnym mieszkaniu a kontakt jest przez skrytkę pocztową

A co do czasu to rzeczywiście kombinują, bo raz zegar był przesunięty do tyłu o 3 s a drugi raz o 6 do przodu (wzglendem raportów)

hehe to mam szanse bo w moim wykonaniu raport 59 czy 00 jest wielkim wyczynem i zdarza się raz na 5 lat emotka

Zawsze myślałam, że raporty wysłanych smsów przychodzą zgodnie z czasem jaki jest ustawiony w sieci, czyli sądzę właściwym, więc nie bardzo rozumiem Cię falus, że względem raportów masz przesunięcie o 3 czy 6 sekund?https://www.e-kon...azki/emots/wacko.gif No chyba że co dzień wysyłasz w danej sekundzie przed pełną godziną? Ja co dzień od początku robię próby smsowe i dzięki temu trafiam w pełne godziny - taki przynajmniej przychodzi mi raport, ale no właśnie choinka wie jak mają ustawiony ten zegar serwera emotka https://www.e-kon...razki/emots/evil.gif no i faktycznie zastanawiające czemu nikt się jeszcze nie chwali? Szkoda, bo miałam duże nadzieje z tym konkursem, bo nieraz udawało mi się w tego typu smsowych lokalnych gazetowych konkursach wygrywać. emotka

no właśnie nie wiadomo... co z czasem, jaki wygrywa - bo przeciez nie zawsze 00 emotka
no i jeszcze te wariacje.. raz jest po pełnej, raz przed...
a orange to już ewenement - raport np 08 wysłany na 00 a czas od nich jest 02 emotka emotka i jak to rozumieć??

moim zdaniem Tesco nie powinno podejmować współpracy z agencją, z którą nie można normalnie się skontaktować emotka

ani maila, ani telefonu, tylko skr pocztowa:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3891258 Napisano: 23.11.2010 11:08:16 w TESCO konkursy
gocha28 napisał(a):

ziolko napisał(a):

gocha28 napisał(a):

ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak emotka

pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze emotka

ta agencja od clubcard to firma krzak emotka

acha czyli konkurs WIDMO nie ma sie co łudzić
emotka

po prostu chodzi o to, że nie ma żadnego numeru telefonicznego do tej agencji, mail chyba też jest problemem. Agencja ma adres w prywatnym mieszkaniu a kontakt jest przez skrytkę pocztową
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3891191 Napisano: 23.11.2010 10:50:34 w Oddam za darmo
KALISZ I OKOLICE - KTO CHCE IŚÆ NA ANDRZEJKI W SOBOTÊ 27.11 O 19.00 DO HOTELU PODJADEK -- proszę się zgłosić do mnie na pw - mam zaproszenie dla jednej osoby, wartości 59 zł. Jeśli ktoś chce iść z osobą towarzyszącą musi dokupić bilet wstępu.

Raczej osoby mieszkające w Kaliszu lub pobliżu, ponieważ zaproszenie mogę dać osobiście.

WAŻNE DO DZIŚ, BO MUSZÊ POTWIERDZIÆ, CZY KTOŚ IDZIE CZY NIE!!

szczegóły imprezy http://www.podjadek.pl/andrzejki/wc/

W PROGRAMIE KONKURSY!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3891170 Napisano: 23.11.2010 10:42:26 w TESCO konkursy
gocha28 napisał(a):

ma ktoś numer do tej agencji od clubcarda - może pasuje tam zadzwonić i zapytać czy informuja na bieżąco czy jak emotka

pomijając fakt, że coś kombinują z czasem na serwerze emotka

ta agencja od clubcard to firma krzak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3890369 Napisano: 22.11.2010 10:23:17 w Inne mniejsze markety
uuuuuuuuuuu...... przegapiłam lidla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3890314 Napisano: 22.11.2010 10:06:08 w Inne mniejsze markety
buka napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Ja może oszczędzę Ci fatygi i sama poproszę Adminów jeśli uznają to za stosowne: proszę wlepić mi karniaka za to, że chociaż weszłam tutaj w celach informacyjnych to nie strzymałam!

A weszłam tu w zasadzie po to, żeby się dowiedzieć, czy ktoś coś wie na temat konkursu Lenora na e-kupon, bo z regulaminu nic nie wynika: trzeba toto kupować, czy nie? I gdzie? Ktokolwiek wie? emotka

kurcze, zawsze myślałam że jesteś facetem emotka cholender przez ten internetowy świat nie wiem już kto jest kobietą , kto mężczyzną , powinny być przy nickach takie znaczki żeby nie było niedomówień emotka

ooo właśnie... jestem ZA znaczkami
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3890110 Napisano: 22.11.2010 09:11:58 w TESCO konkursy
milkaaa13 napisał(a):

odnośnie handlu paragonami nie uważam tego za cwaniactwo wiele osób mieszka w miejcowościach gdzie nie ma tesco konkursowego a też chce spróbować szczęścia .uważam nawet że te konki tesco wyróżniają wielkie miejscowości , a dla małych to nic? a PROSIÆ KOGOŚ O ZAKUP TEŻ SIÊ NIE BARDZO OPŁACA , paragon ,wysyłka , a towaru przecież nie opłaca się wysyłać

luuudzie...

czasami wystarczy kogoś poprosić PRZED wzięciem udziału w konkursie o zrobienie zakupów na konkurs, a nie później jęczenie i szukanie paragonu emotka

najlepiej jak są konkursy, gdzie wpisuje się numer paragonu, to wtedy nie ma handlu paragonami emotka

emotka emotka

widać, że cwaniactwo się szerzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3889403 Napisano: 22.11.2010 05:44:42 w Popraw sobie humor...
dobre emotka

<damo> juz nigdy nie szukam przepisu na obiad w necie
<piwek> czemu
<damo> znalazlem przepis na NALESNIKI Z RYZEM NA OSTRO
<damo> to druknalem i robie
<damo> 1 zagotuj worek ryzu - ugotowalem
<damo> 2 zmiksuj jajko mleko wode i make i usmaz nalesnika
<piwek> co to za badiew robisz
<damo> cicho sluchaj
<damo> 3 dodaj wedline, papryke chili pieczarki i ser - dodalem
<damo> 4 zawin nalesnik w rulon
<damo> 5 wyrzuc ryz w wworeczku do smieci nie bedzie ci potrzebny
<piwek> LOL

a ja nadal będę szukała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3889267 Napisano: 22.11.2010 05:05:03 w Popraw sobie humor...
<mSg> Techno miesza w głowie.
<mSg> Słyszę, jakaś fajna muza na podwórku.
<mSg> Wyglądam, a tam sąsiad trawę kosi. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888195 Napisano: 22.11.2010 12:31:45 w Wkurza mnie...
tak samo jak mam w stopce, ze nie klikam i nie rejestruję się a ktoś nachalnie wysyła mi pw z klikaniem emotka jeśli chcę komuś zagłosować to patrzę po stopkach i ew. w odpowiednim dziale, a nie na siłę emotka a później wygrywają jakieś zdjęcia, co faktycznie na samym końcu powinny być emotka

nie klikam i nie biorę udziału w klikanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888188 Napisano: 22.11.2010 12:29:21 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

morbias napisał(a):

Ja też jestem nowy i pomoc w potrzebie dostaje. Nie pytam nigdy o której ktoś coś wysyła bo wiem ,że i tak nei dostane odpowiedzi (i nie dziwie się emotka ) Ale jak wygrałem bony paliwowe w Bp to dostałem pytanie na Pw i odpowiedziałem o której i jak wysłałem. Jestem nowy na forum i wiem ,że muszę pomoc dwa razy więcej aby zasłużyć na pomoc osób starszych emotka Więc cierpliwości emotka

Zdziwisz sie
emotka

eee... to zależy od osób...

obojętnie czy ktoś jest nowy czy nie, to charakter decyduje o pomocy. No i sposób zapytania - bo jeśli ktoś mi się spyta na pw normalnie, spokojnie o coś, to postaram się odpisać, ale jeśli na dzień dobry wyjeżdża z żądaniami (a miałam nie raz taką sytuację) i w dodatku osoba, co jest od dawna na forum a nie udziela się (lub udziela się tylko w kliknijcie), to co ja mam o takiej osobie myśleć?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888096 Napisano: 22.11.2010 12:10:47 w Wkurza mnie...
morbias napisał(a):

Ja też jestem nowy i pomoc w potrzebie dostaje. Nie pytam nigdy o której ktoś coś wysyła bo wiem ,że i tak nei dostane odpowiedzi (i nie dziwie się emotka ) Ale jak wygrałem bony paliwowe w Bp to dostałem pytanie na Pw i odpowiedziałem o której i jak wysłałem. Jestem nowy na forum i wiem ,że muszę pomoc dwa razy więcej aby zasłużyć na pomoc osób starszych emotka Więc cierpliwości emotka

emotka dobre podejście emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3888005 Napisano: 22.11.2010 11:46:55 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Trzeba brać za paragon minimum równowartość nagrody emotka

taaa emotka

zależy od wartości nagrody i jak się ludzie dogadają między sobą, ale ogólnie to jest 10% wartości nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3887395 Napisano: 22.11.2010 09:07:17 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób
Trudno odbije sobie w innym konku(nie ma go w bazie) a kasa się przyda

sam nie podpowiadasz więc nie wymagaj od innych. Pisałam do Ciebie w sprawie clubcard o to z której godziny wygrałeś i nawet nie odpisałeś więc...traktuj innych jak sam chcesz być traktowany emotka

racja...
zgadzam się z goralecka - jeśli chcesz, żeby ktoś podpowiedział, co i jak, sam musisz postępować tak samo, a nie jak.. sęp konkursowy.

A chwalenie się, że grasz w konkursie, którego nie ma w bazie, pewno później będziesz chwalił się wygraną, jest niesmaczne emotka
a jesli tak zrobisz to złamiesz regulamin forum emotka

Jeśli nowe osoby, które na dzień dobry stawiają żądania, typu powiedzcie, jaki raport wygrywa i które nie dają nic od siebie raczej nie mają co liczyć na odpowiedź.
Albo odnowione osoby emotka

Chociaż... ja jestem tyle czasu na forum, staram się jakoś informować co i jak, to też nie zawsze dostaję odpowiedź... łudzę się, że ktos może przeoczył moje pytanie, ale częściej chyba jest tak, że po prostu osoba pytania ignoruje. Atmosfera na forum się zmieniła i teraz jest byle jak najwięcej dla siebie, po co inni mają wiedzieć, jak się tam wygrywa, to ja więcej wygram
mówi się trudno, żyje się dalej emotka

Zgadzam się ze słowami, które ktoś ma w stopce -nieważne ILE się wygra, ważne JAK

emotka

miłego dnia i jak najmniej wkurzania się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0