Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3808152 Napisano: 26.10.2010 12:26:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że gdzie się nie obejrzeć, to jakieś zajawki i straszne mordy na Halloween.. emotka emotka kolejne święto przyszło zza granicy i Polacy w podskokach je przyjmują.
Jeszcze chwila i Święto Dziękczynienia też będzie obchodzone u nas..

u nas jest 1 i 2 listopada i niech tak zostanie..

wrr...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3807301 Napisano: 26.10.2010 06:51:40 w Carrefour konkursy
jak to? Wszystkie decyzje związane z dalszym przyznawaniem nagród zostały czasowo
wstrzymane.
Jak tylko będziemy mogli przekazać ostateczne wyniki, zostaniecie Państwo o
nich poinformowani.

????
a co z osobami co wygrały w tym nieszczęsnym konkursie? nie dostaną nagród, dopóki agencja nie upora się z reklamacjami??

chyba dostało im się nieźle od PG...
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805598 Napisano: 25.10.2010 11:48:43 w Połączenia nieodebrane
bluesky napisał(a):

przed chwilą zastrzeżony
odbieram i słyszę: PROSZÊ CZEKAÆ NA POŁ¡CZEIE Z AGENTEM x 20 ... emotka
dłużej nie chciało mi się czekać, wiecie może kto to mógł być?

axa, ing... sugeruję Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805543 Napisano: 25.10.2010 11:31:33 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie podawanie reflinków jako linków do konkursów...

NIE ŻYCZÊ SOBIE NIEŚWIADOMIE ODDAWAÆ GŁOS NA KOGOŚ, OBOJÊTNIE KTO TO JEST emotka
ZŁODZIEJSKIE ZBIERANIE GŁOSÓW emotka
jeśli ktoś chce zbierać głosy czy na lubię to to niech zbiera je jawnie i uczciwie...

emotka emotka

Dopisuje do tego wykorzystywanie adresu mailowe.Stale mi rpzychodzi ze gloswoałam na jakies zdjecie..ktos sam sobie wpisał moj adres, bo tam gdzie sama podaje potwierdzam odrazu

to zgłoś do organizatora konkursu, że nie głosowałaś ani nic nie robiłaś w danym konkursie i że Twój adres mailowy został wykorzystany Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805510 Napisano: 25.10.2010 11:19:23 w Wkurza mnie...
bidubi napisał(a):

wkurzają mnnie z Axa, dzwonią i chcą mi wcisnąć jakieś ubezpieczenie emotka niepotrzebnie podałem im swój numer w konku z rmf fm co robili ;/ a czekam na telefony z pracą i jak zawsze mam nieznany numer to myślę, że ktoś odpowiedział na moje Cv emotka Macie jakiś sposób żeby się ode mnie odczepili? ;>

mówisz o tym konkursie z zupami??

3. Na podstawie bezwzględnie obowiązujących przepisów o ochronie danych osobowych uczestnicy Konkursu mają prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz zgłoszenia żądania zaprzestania ich przetwarzania. Prawo to może być wykonywane poprzez przesłanie odpowiedniego wniosku w formie pisemnej na adres os. Teatralne 9A, 31-946 Kraków

5. Dane osobowe uczestników konkursu będą przetwarzane tylko i wyłącznie w celu przeprowadzenia Konkursu, wyłonienia laureatów i rozliczenia i doręczenia nagród.

6. Po wykonaniu wszystkich czynności związanych z realizacją Konkursu wszelkie dane osobowe Uczestników, którzy wzięli udział w Konkursie zostaną poddane anonimizacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3805251 Napisano: 25.10.2010 10:00:34 w Wkurza mnie...
wkurza mnie podawanie reflinków jako linków do konkursów...

NIE ŻYCZÊ SOBIE NIEŚWIADOMIE ODDAWAÆ GŁOS NA KOGOŚ, OBOJÊTNIE KTO TO JEST emotka
ZŁODZIEJSKIE ZBIERANIE GŁOSÓW emotka
jeśli ktoś chce zbierać głosy czy na lubię to to niech zbiera je jawnie i uczciwie...

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3802442 Napisano: 23.10.2010 07:00:18 w GFK
grzegorz543 napisał(a):

agamaty napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

witam wiecie moze co jest z tymi ankietami za 124 pkt na twmat zdorwia wysietla mi sie podaj swoje dne po angielsku i pisze ze bledne o co im chodzi podawaliscie swoje pesle

ona chyba nie działa... a szkoda, bo niby ważna do jutra...

to lipa jak nie wiem co

no to piszcie do gfk.. macie formularz kontaktowy na stronie, wyjaśnicie problem i tyle. Ja jak kiedyś miałam coś nie tak z ankietą, napisałam do nich i ankieta była ok i nawet przedłużyli mi czas na wypełnienie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800193 Napisano: 22.10.2010 02:49:04 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

w związku z alwaysem w carrefourze

po reklamacjach w TQG i w P&G dziś koło południa raczyła zadzwonić do siory szefowa agencji

młoda nie była za bardzo w temacie i nieźle jej się oberwało, bo pani rzucała się do niej o te reklamacje emotka emotka emotka

poza tym... dziękowała takim konkursowiczom za współpracę emotka

i jeszcze czepiała się, że jesteśmy klanem graczy i oni mają prawo nas... eliminować

chyba w poniedziałek zamienię się z młodą na telefony (bo ma znów dzwonić), żeby zmyć komuś wreszcie głowę

więc gdzie tu regulamin, gdzie sens i logika emotka emotka emotka emotka

to prawda??
emotka

a czemu dzwoniła do twojej siostry?? i aż szefowa agencji?? eliminować?? emotka to co? jedna osob raz wygra u nich i już nic więcej????
to ja dziękuję za suszarkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800104 Napisano: 22.10.2010 02:10:49 w TESCO konkursy
ja tam nie gram... kawy mam dość a nie lubię konkursów, co czas jest ruchomy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800057 Napisano: 22.10.2010 01:56:35 w TESCO konkursy
turbek napisał(a):

facet napisał(a):

I co z tym Nescafe??? Macie jakiś sposób? Bo jak nie przyjmuje tych samych numerów z innych tel. to raczej się nie da wygrać emotka

ano, to co odwalili tym razem to jest jakis idiotyzm...jedyne co pozostaje to drukowanie sobie paragonow emotka

drukuj drukuj... emotka

idiotyzm?? może i faktycznie szkoda, że nie da się grać na jednym paragonie więcej, ale widać, ze agencje coś robią, żeby jak najbardziej ograniczyć wygrywanie hurtowe przez te same osoby.

Ale kto chce i ma pieniądze i tak znajdzie sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3800016 Napisano: 22.10.2010 01:39:43 w GFK
andzia21 napisał(a):

Miałam stacje benzynowe, zaznaczyłam, że tankuję na ORLEN i koniec ankiety emotka o jaką stację im chodziło ?

inne stacje, np shell, bp, i tankuje się kilka razy w miesiącu a nie w tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3799436 Napisano: 22.10.2010 10:20:58 w Popraw sobie humor...
Kolejne znalezione...

Mój genialny tato ostatnio chciał się popisać znajomością przysłów i połączył przypadkiem dwa:
Nie ucz ojca dzieci robić i Nie ucz księdza pacierza,
wersja taty była taka: 'Nie ucz księdza dzieci robić.

Mama nie lepsza, bo ostatnio podczas gry w karty rzuciła hasło Ojciec, Ty mi tu nie zapuszczaj pawia w karty oczywiście zamiast Nie zapuszczaj żurawia.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3799433 Napisano: 22.10.2010 10:19:54 w Popraw sobie humor...
Jaka jest różnica między węglem kamiennym a kamieniem węgielnym??

Taka jak między dużą kupą a kurzą dupą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3799430 Napisano: 22.10.2010 10:18:30 w Popraw sobie humor...
znalezione w necie

Mój kuzyn jak był mały oglądał Króla Lwa
mój tata jak byliśmy kiedyś u Niego spytał go co oglądasz? a kuzynek odpowiedział mu : KUL WA

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3796543 Napisano: 21.10.2010 06:15:51 w TESCO konkursy
LUUDZIE... NIE PO TO ZAKŁADAŁAM W¡TEK ZAKUPY NA KONKURSY - USŁUGI, ŻEBY NADAL TU OFEROWAÆ ZAKUPY ;/

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3793299 Napisano: 19.10.2010 06:11:38 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

doriz napisał(a):

kama1985 napisał(a):

Jakby ktoś chciał się podzielić swoim wzorem reklamacji z konkursu Always, to poproszę PW.

podłączam się do prośby emotka

poproszę i ja emotka

tylko pozmieniajcie ten wzór, żeby nie było, że wszystkie reklamacje pójdą takie same, z innymi danymi
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3792231 Napisano: 19.10.2010 11:23:50 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Nie wiem, czy odbierają pocztę, bo od wczoraj proszę ich o oświadczenie z Fairy i nie odpisują, a inni już je dostali emotka

no to zadzwoń i powiedz, że wysłałaś maila... i czekasz na oświadczenie

może po prostu odcinają się od świata i wrednych konkursowiczów, co wygrali a później jeszcze się drą, że niezadowoleni emotka a przecież mogli te nagrody inaczej rozdysponować emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3791286 Napisano: 18.10.2010 08:41:34 w Carrefour konkursy

emotka emotka emotka emotka

SKŁADAJCIE REKLAMACJE!!

SZCZEGÓLNIE OSOBY, KTÓRE DOSTAŁY SMSA A NIE MA ICH NA LIŚCIE.

JAK PÓ¬NIEJ LISTA BÊDZIE UZUPEŁNIONA I NADAL BÊD¡ JAKIEŚ PROBLEMY TO SUGERUJÊ NAPISAÆ DO AGENCJI, ZE SKORO KTOŚ WYSŁAŁ DANE A NIE JEST LAUREATEM KONKURSU TO DANA OSOBA NIE ŻYCZY SOBIE, ABY JEJ DANE POZOSTAWAŁY DO DYSPOZYCJI AGENCJI I Ż¡DA ICH USUNIÊCIA.

MOŻNA TEŻ SKONTAKTOWAÆ SIÊ Z RZECZNIKIEM OCHRONY PRAW KONSUMENTA i dowiedzieć się czy takie działania agencji są w pełni legalne, wybieranie laureatów wg własnego widzi-mi-się i zmienianie zasad i regulaminu PO zakończeniu konkursu

Wybaczcie capsa, ale może w końcu ktoś to zauważy co tu jest napisane emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3790836 Napisano: 18.10.2010 06:18:26 w Połączenia nieodebrane
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

dziś, dosłownie kilka minut temu, o 19:51 zastrzeżony - nie wiecie skąd mogli dzwonić??

osoba, która mogła dzwonić - nie dzwoniła, więc jedna możliwość odpada...

wyjdzie się na chwilę to już problem emotka

na Playa dzwoni z zastrzeżonego BOK i namawia do przejścia na abonament emotka
podobnie Heyah emotka emotka

dzwonili na plusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3790798 Napisano: 18.10.2010 06:07:24 w Połączenia nieodebrane
dziś, dosłownie kilka minut temu, o 19:51 zastrzeżony - nie wiecie skąd mogli dzwonić??

osoba, która mogła dzwonić - nie dzwoniła, więc jedna możliwość odpada...

wyjdzie się na chwilę to już problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0