Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3738464 Napisano: 29.09.2010 02:11:14 w Inne mniejsze markety
a może zrobimy zmasowany atak na Lidla?? emotka że jest niepoważny itp??

co to za problem umieścić listę zwycięzców na stronie?? babka się tłumaczyła, że w przypadku aut to było kilka osób a tu 500.. hehe, na bieżąco jest mniej emotka

a może boją się, że znowu ruszy dochodzenie i sprawdzanie po znajomościach i pokrewieństwie?? emotka i chcą podać dane - jeśli podadzą - dopiero na zakończenie konkursu, i po czasie reklamacji, żeby nam wytrącić broń z ręki?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738435 Napisano: 29.09.2010 02:05:41 w Inne mniejsze markety
informacja ile jest sklepów Lidl w Polsce jest.... TAJNA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o ja nie mogę.... emotka emotka emotka

lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco emotka

aaa... zapomniałam dodać, że jeśli ktoś stara się o pracę, to może dowiedzieć się, że w Polsce jest pponad 350 sklepów emotka

czemu oni robią z tego taką tajemnicę?????? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738430 Napisano: 29.09.2010 02:04:35 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

ja jestem pewna ze tam coś nie gra

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka

poważnie?? emotka

tak - w sumie mogłam najpierw fotke zrobić
są tak maleńkie że np moja mama by nie zauważyła - musisz rozchylić torebkę i się dobrze na brzegach przyjrzeć - nie wiem jak się nazywają - ale podobno zdarza się że są w mące - a jak były w tych 5 paczkach to i w pozostałych zapewne też są - bo te robaczki się rozprzestrzeniają
emotka

takie maleńkie, białe?? podobne do muszek? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738418 Napisano: 29.09.2010 02:03:20 w Inne mniejsze markety
informacja ile jest sklepów Lidl w Polsce jest.... TAJNA emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o ja nie mogę.... emotka emotka emotka

lista zwycięzców MOŻE będzie zamieszczona na stronie, ale jeśli już to dopiero PO zakończeniu konkursu, a nie na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738400 Napisano: 29.09.2010 01:58:01 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kalisto1986chciałaś dzwonić do agencji czy do Lidla??

do lidla spytać się ile mają sklepów w polsce emotka

Pytania, życzenia, uwagi...
Nasza bezpłatna infolinia jest do Twojej dyspozycji:

0 800 - 507 777*

Pon.-Pt.: 8:00 - 17:00

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738394 Napisano: 29.09.2010 01:56:04 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

sprawa z poprzednim konkursem została zagłuszona rzekomo dla dobra sprawy -wiec teraz wszystko im wolno emotka

ja jestem pewna ze tam coś nie gra

poza tym nie lubię lidla bo maja w mace robaki emotka

poważnie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738379 Napisano: 29.09.2010 01:51:34 w Inne mniejsze markety
kalisto1986chciałaś dzwonić do agencji czy do Lidla?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3738298 Napisano: 29.09.2010 01:26:54 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

olus15 napisał(a):

ciekawe ile tych przypadkowych osób pamiętało o zachowaniu paragonu i kodu .....
bo dajmy na to przypadkową osobą to może być moja mama czy teściowa i jestem na 100% pewna , że biorą udział w konkursie a paragon zostawiają w portfelu przy czym przy pierwszej lepszej okazji wyrzucają go do śmieci zapominając o konkursie

Oluś ja nie wierze w przypadkowe osoby - w każdym konkursie biorą udział przypadkowe osoby ale jakoś zawsze spory % nagród trafia na forum - tu żaden ??

toteż baardzo mnie to dziwi, ale co możemy zrobić??? pisać reklamacje?? powiedzą, że po prostu nie mieliśmy szczęścia w losowaniu emotka

nawet jeśli 5 osób by się pochwaliło wygraną to już by było coś.. ale jakoś nie wierzę, ze osoba wysyłająca kilkadziesiąt kodów z różnych sklepów w Polsce nic nie trafiła. To musiałby być ogromny pech.

Chyba, że faktycznie każdy wygrany woli trzymać to w tajemnicy, a później okaże się, że wygrały rodziny w wielu sklepach.

Ktoś uczciwy, porządny z forum musiałby być przy tym całym losowaniu i dać znać jak to się odbywa. Czy faktycznie jest prawdziwe losowanie zarówno sklepów jak i ludzi, czy kolejna ustawka.

Ale to niemożliwe...
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3737659 Napisano: 29.09.2010 10:38:37 w Carrefour konkursy
bip napisał(a):

czy już dziś ktoś molestował TQ w sprawie alwaysa? nie moge sam zadzwonić ale maila wysłałem, zobaczymy czy odpiszą cos...
jeszcze jedno pytanie, czy ktos pamięta kiedy powinni rozwiązać Vizira z Leclerca? w końcu kursy językowe od października się zaczynają emotka

weź przeczytaj co wczoraj pisałam na temat alwaysa, nie chce mi się powielać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3737621 Napisano: 29.09.2010 10:30:05 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

ziolko ale nie wydaje ci się dziwne że na 20o nagród które powinny być już przyznane, na forum nikt nic nie napisał? emotka

wydaje się, ale nic na to nie poradzę. Może ktos nie chce się przyznawać??

Podobno mają baardzo dużo zgłoszeń, że konkurs cieszy się wielkim powodzeniem... właśnie takich pojedynczych (chociaż wiadomo, że ludzie wysyłają masowo ze starterów). Babka powiedziała, że jak dzwoni to najczęściej ludzie nie chcą uwierzyć, że wygrali. Że rzadko kiedy znają regulamin. Może zwykli klienci skuszeni wizją zakupów za darmo? w końcu plakaty wiszą w sklepach na każdym kroku - już dawno nie widziałam tak oplakatowanego konkursu, jak ten.
Więc konkurencja zdecydowanie większa.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3737559 Napisano: 29.09.2010 10:16:13 w Inne mniejsze markety
emotka emotka emotka jeśli chodzi o konkurs LIDL emotka emotka emotka

dowiedziałam się, że z wczorajszego losowania wczoraj były wysyłane smsy do zwycięzców i zaczęli od razu informować telefonicznie, dziś też dzwonią.

Kto nie dostał smsa ani tel, ten nie wygrał - wiadomo.

Podobno najczęściej wygrywają osoby, które raczej nie biorą udziału w konkursach i spontanicznie postanowiły zagrać - nie wiem jak jest naprawdę, ale może coś w tym jest.

Agencja sama nie losuje kodów ani numerów, tylko dostaje listę z Lidla i informuje o wygranej.

To tyle.

Ja nie wygrałam, nie jestem nawet w rezerwie emotka ale wysłałam 1 koda emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3736084 Napisano: 28.09.2010 08:45:19 w Carrefour konkursy
utropek napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrr....

no dobra.
w agencji mówią, że do końca tygodnia - zobaczymy.

w reg jest Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 6 regulaminu nastąpi telefonicznie, lub
drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej.

czyli do ok 10.10 najpóźniej emotka

juz ich nie lubie emotka
oby wyniki byly lepsze niz organizacja emotka

hmm... chyba źle zinterpretowałam regulamin.

Jeśli jest napisane
lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej

to znaczy, że skoro konkurs zakończył się 30 sierpnia, a lista będzie wywieszona do 10 dni od wytypowania laureatów, jednak nie później niż 40 dni od zakończenia konkursu.
To już laureaci powinni być poinformowani a reszta czasu jest na wywieszenie nazwisk na stronie e-kupon. Chyba, że sobie przesunęli ten czas i np. skrócili czas na podanie nazwisk a przedłużyli informowanie. Innego wyjścia nie widzę.

Ale tak czy siak wychodzi, że laureaci JUŻ powinni być wybrani emotka

najpóźniej do 10 października wszystko powinno być wiadome, zarówno w informowaniu zwycięzców jak i podaniu nazwisk na e-kupon.

Czy ja źle rozumuję?? mam nadzieję, że tu nie chodzi o dni robocze tylko kalendarzowe emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734106 Napisano: 28.09.2010 01:57:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
magpop napisał(a):

vouchery do big stara ze stylu
takie pytanko: wszyscy mają pieczątkę z kalisza?
wybrałam zakupy w warszawie i tak się zastanawiam tylko czy to błąd czy akurat tam były wystawiane

nie wiem co za konkurs itp... ale Big Star jest firmą z Kalisza, więc może dlatego pieczątka jest z tego miasta

dziś dostałam niespodziankę z fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734098 Napisano: 28.09.2010 01:55:31 w Carrefour konkursy
wrr....

no dobra.
w agencji mówią, że do końca tygodnia - zobaczymy.

w reg jest Poinformowanie uczestników, którym zostały przyznane nagrody wymienione w pkt. 6 regulaminu nastąpi telefonicznie, lub
drogą SMS, a następnie lista laureatów zostanie wywieszona na stronie www.e‐kupon.info w terminie do 10 dni od wytypowania laureatów nie później niż 40 dni po zakończeniu akcji sprzedaży premiowej.

czyli do ok 10.10 najpóźniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734076 Napisano: 28.09.2010 01:50:21 w Carrefour konkursy
kurdeee... Procter and Gamble DS Polska Sp. z o.o. powiedział, że oni tym się nie zajmują, tylko firmy zewnętrzne i agencje emotka

co jest grane????????? agencja kłamie, że wysłała hasła wyżej???? emotka emotka emotka emotka emotka to kto wybiera te hasła?? oni czy sponsor???????? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3734060 Napisano: 28.09.2010 01:44:07 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

utropek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

utropek napisał(a):

wiadomo coś w sprawie Alwaysa??

Cisza emotka emotka

emotka emotka
no to fajne jaja, zadzwoniłam do nich i za pierwszym razem dostałam informację, że konkurs został rozwiązany już dawno i zwycięzcy poinformowani:[ poczekałam 5 min dzwonie ponownie i kobieta mówi ze do końca tego tygodnia poinformują!? i komu wierzyć??
tydzień temu mówili najpierw że do końca ubiegłego tygodnia, albo do jutrzejszej środy emotka

nie wierzę że rozwiązany bo niemożliwe żeby na forum nic sie nie pojawiło, pewnie chciała Cie zbyć...
emotka

dzwoniłam wczoraj i na moje pytanie kiedy będzie rozwiązania Alwaysa, powiedziała, że do końca tego tygodnia.

Wcześniej była mowa o ubiegłej środzie, później o końcu ub. tygodnia, teraz o końcu tego.

A może napiszemy razem do organizatora a nie agencji????
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3733074 Napisano: 28.09.2010 10:06:18 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

Poza tym wczoraj odkryłam sposób na bolący żołądek emotka

Hmmm... jak nie masło z porostem, to może bolącego brzuszka masażysta z dwudniowym zarostem??? emotka

to nie ten sposób, pomyliłaś dolegliwości emotka emotka

Rozumiem, trzeba sobie po prostu zaparzyć niezłe ziółko emotka

no no... tylko bez parzenia emotka

wkurza mnie... oo właśnie... że deszcz pada a ja muszę na pocztę i do biblioteki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3733024 Napisano: 28.09.2010 09:57:58 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

Hmmm... jak nie masło z porostem, to może bolącego brzuszka masażysta z dwudniowym zarostem??? emotka

emotka

to nie ten sposób, pomyliłaś dolegliwości emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3732987 Napisano: 28.09.2010 09:51:17 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ziolko napisał(a):

pewno za dużo się śmiałaś
emotka emotka
polecam masło, złagodzi drapanie. A ze środków aptecznych tabletki do ssania z porostem islandzkim - ISLA w wersji porzeczkowej i miętowej

No teraz to się dopiero zaśmiałam, zarżałam wręcz na myśl o maśle z porostem emotka emotka w wersji miętowej...
Czyli mam rozumieć, że dobrą terapią będzie pączek maślany, bądź maślana bułeczka emotka

nie no... takiej mieszanki nie radziłam emotka

możesz stosować, ale ODDZIELNIE emotka
ale na serio, Isla działa. Wypróbowane.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3732962 Napisano: 28.09.2010 09:47:04 w Wkurza mnie...
aha....

wkurza mnie, że jak prosi się jakieś osoby o pomoc w czymś, to te osoby nie odzywają się, ignorują wiadomości lub ewidentnie kłamią.
A pewno później się ogłoszą...

echh...
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0