Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3639405 Napisano: 20.08.2010 04:36:48 w Wkurza mnie...
tsiknias napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mmagd napisał(a):

bassia5 napisał(a):

annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

annaszura napisał(a):

wkurza mnie brak pracy i perspektyw na nią
emotka

to tak jak mnie emotka małe miasto ciężko z pracą

dokładnie, mam to samo, a w urzędzie pracy pan osttnio mi powiedział my nie jesteśmy od szukania pracy, mamy tylko takie oferty jakie zgłaszaja pracodawcy
to po cholerę jest ten urząd pracy
emotka [/quo

I mnie to dołuje. Ostatnio babka z UP powiedziała mi, że mam się wyrejestrować, bo już długo jestem bezrobotna i im statystykę zaniżam

A u mnie panie w UP takie przepracowane, że nawet im się nie chce odpowiedzieć na pytanie...
Masakra!

Jeśli będziecie liczyć na UP, to do końca życia chyba pozostaniecie bezrobotne. Pamiętam, jak po skończeniu szkoły zarejestrowałam się tam, babka powiedziała mi, że mam się zgłosić za 3 miesiące, hehehe, pracę znalazłam sama w ciągu dwóch tygodni i podziękowałam im serdecznie emotka

W Urzędzie Pracy można dostać 40 tys. dofinansowania na otwarcie działalności gospodarczej. To naprawdę spora kwota, może warto pomyśleć.

od kiedy jest 40?? emotka ja wiem o niecałych 20...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3638821 Napisano: 20.08.2010 11:30:45 w Wkurza mnie...
bassia5 napisał(a):

annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

annaszura napisał(a):

wkurza mnie brak pracy i perspektyw na nią
emotka

to tak jak mnie emotka małe miasto ciężko z pracą

dokładnie, mam to samo, a w urzędzie pracy pan osttnio mi powiedział my nie jesteśmy od szukania pracy, mamy tylko takie oferty jakie zgłaszaja pracodawcy
to po cholerę jest ten urząd pracy
emotka [/quo

I mnie to dołuje. Ostatnio babka z UP powiedziała mi, że mam się wyrejestrować, bo już długo jestem bezrobotna i im statystykę zaniżam

emotka zgłupiała czy co? od czego jest urząd pracy? od pomocy w szukaniu pracy czy od prowadzenia statystyk? emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3638514 Napisano: 20.08.2010 09:35:41 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie puste maile emotka nie ma adresu nadawcy, tematu, treści - dosłownie NIC...

nawet do spamu nie mam jak tego dodać emotka ktoś wie skąd to może być???? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3631462 Napisano: 18.08.2010 10:14:19 w Rossmann
ludki.... to nie jest dział
kliknijcie

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3629729 Napisano: 17.08.2010 05:38:47 w Wkurza mnie...
widać, że nie warto cokolwiek pisać na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3629631 Napisano: 17.08.2010 05:13:38 w Wkurza mnie...
aleks21 napisał(a):

pola731 napisał(a):

monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Wkurzyłam się. Dostałam 2 smsy zaległe o wygranej z twixa, chcę więc pakować zgłoszenia i patrzę a na paragonach obok twixa jest naturella (nierowziązany jeszcze konk z carrefoura). I co teraz? Odsyłać twixy? Poczekać na naturellę? W regulaminach piszą tylko o oryginale a nie o kserze emotka

naturella to tqg oni chca scan

ja do Twixa wysyłałam potwierdzoną kopię - uznali bez problemu

a wkurza mnie , że do 1 września zostało jeszcze 14 dni

a co to znaczy potwierdzoną? przez kogo?

przez notariusza, potwierdzona za zgodność z oryginałem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3629625 Napisano: 17.08.2010 05:10:57 w Połączenia nieodebrane
tsiknias napisał(a):

tsiknias napisał(a):

co to za numer 566540729 mam nieodebrane na konkursowym o 13:26?

znalazłam wcześniej na forum, że to Graf Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3628176 Napisano: 17.08.2010 09:41:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
achemiczka napisał(a):

czyli jak nie zgodnie z regulaminem?

może mieli jakis system, co sam wysyła smsy albo co... nie znam się, więc nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625615 Napisano: 16.08.2010 09:21:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
dodzwoniłam się do Gosi, rozmawiałam z Dyrektorem Sprzedaży, co był w komisji.

Dowiedziałam się, że..
konkurencja była bardzo duża, dostali kilkaset zgłoszeń...

komisja miała swoje kryteria i np odrzucali hasła, które powielały hasła konkurencji albo były do nich bardzo podobne... niby 80% takich haseł było...

Więc podsumowując - zrozumiałam, że nagrody co miały zostać przyznane, zostały przyznane. Koniec kropka.

Jednak mam wrażenie (może mylne), że pan był w komisji, ale chyba nie był za bardzo zorientowany w temacie..
albo jestem przeczulona i widzę problem, gdzie go nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625453 Napisano: 16.08.2010 08:33:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
podobno pani z Gosi trzaska słuchawką jak się chce rozmawiać na temat wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625422 Napisano: 16.08.2010 08:25:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
iaziaz napisał(a):

a sprawdzaliscie czy jest zapis w regulaminie ze moga nie rozdac wszystkich nagrod emotka

nie ma nic.. jest jedynie coś takiego

7.    Prawo laureata konkursu do domagania się wydania którejkolwiek z nagród, określonych niniejszym regulaminem, jest niezbywalne.

chyba jestem blondynką, bo jakoś nie rozumiem tego zapisu emotka

ale nie ma nigdzie napisane, że jeśli wpłynie mniej zgłoszeń, to nie nagrodzą wszystkich, co wpłynęły.

Więc skoro nie jest, to znaczy, że
co nie jest zabronione jest dozwolone emotka

Kiedyś spotkałam się z taką sytuacją, że było mniej zgłoszeń, niż przewidywali, to nagrodzili wszystkich. Nagrody były takie same. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625387 Napisano: 16.08.2010 08:15:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

Gosia tez mnie wkurzyla-na poczatki promocji do nich dzwonilam zeby mi napisali gdzie moge dostac owe promocyjne opakowania-przyslali wykaz sklepow-a okazalo sie ze w zadnbym nie bylo promocyjnych opakowan przez caly okres konkursu-oczywiscie napidsalam im o tym -nawet nie raczyli odpisac-Pisza ze konkurs ogolnopolski a to jakis regionalny chyba

też dzwoniłam do nich w tej sprawie, podali mi nazwy 2 hurtowni, z czego w jednej nie było żadnych naczyń jednorazowych tyko mopy!
coś kręcą ewidentnie emotka

teraz produkty Gosi widziałam w jednym tesco, ale to dlatego, że jest jakiś nowy konkurs szkolny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625366 Napisano: 16.08.2010 08:08:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
dzwońcie do nich! teoretycznie jeśli było mniej zgłoszeń niż liczba nagród to powinni nagrodzić wszystkich. Ale poszukam jeszcze info o podobnych sytuacjach w innych konkursach Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3625344 Napisano: 16.08.2010 07:59:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
i jak?? dzwonicie do Gosi?? dajcie znać, co się dowiedzieliście Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3623780 Napisano: 15.08.2010 11:49:58 w Pomocy!!!!
taleksander napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

taleksander napisał(a):

wysłałam rzecz na allegro do kupującego poleconym zamiast poleconym za pobraniem. Jest szansa, aby zmusić go jeszcze do zapłacenia, czy zrobiłam mu prezent?

Raczej zrobiłaś mu prezent,no jedynie że kupujący jest uczciwy więc nie masz się co martwić.

a allegro nie pomoże? mam korespondencję z nim, dowód nadania przesyłki, a on nie ma dowodu, że mi zapłacił.

będzie ciężko..
jeśli jest uczciwy to zapłaci, ale teraz różnie bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3621328 Napisano: 14.08.2010 07:41:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
karkocka napisał(a):

toka napisał(a):

agnus27 napisał(a):

ja nie mialam problemu z zakupem..nawet za pozno sie obejrzalam,i jeszcze jeden kuponik zostal niewyslany emotka
ale tu cos nie jest do konca w porzadku...uwazam,ze jezeli hasla nie do konca im odpowiadaly..ale zgloszen bylo mnie niz nagrod...to powinni rozdac nagrody tym osobom, ktore nadeslaly zgloszenia..bo zadnych zapisow odnosnie takich sytuacji chyba tez nie ma w regulaminie...nie podoba mi sie takie cos

wg mnie powinni rozdac wszystkie nagrody-pewnie i tak było mniej zgłoszen niz planowali rozdać nagród.Mogli przeciez rozdać te sztućce do grilla kazdemu kto brał udział-im by nie zalegało w magazynie a i klienci byliby zadowoleni

będą mieli na następny konkurs emotka

dzwoniłam do nich kilka dni przed zakończeniem konkursu, żeby dopytać się o parę rzeczy:

1. Czy jedna osoba może wygrać więcej nagród? - uzyskałam odpowiedź, że tak, pod warunkiem, że przyśle kupon i hasło

2. Czy można wysyłać kupony w jednej kopercie? - tak, jeśli jest oddzielny kupon z zaznaczoną nagrodą i hasło

3. Czy jest dużo zgłoszeń? - pan powiedział, że sporo i ciągle nadpływają.

Wobec tego nie wiem jak oni przyznawali nagrody. Sama miałam zgłoszenie na rower, 2x grill i sztućce. Więc nie rozumiem, czemu tylko raz się udało.
W regulaminie nie ma zapisu, że jedna osoba = jedna nagroda.
Na pewno zadzwonię tam w poniedziałek emotka niech wyjaśnią. Jeśli nie mieli tyle zgłoszeń ile nagród, to powinni WSZYSTKIE zgłoszenia nagrodzić, niezależnie od haseł. Jedyny wybór przy rowerach, bo to cenniejsza nagroda.

1.    Wszelkie reklamacje z tytułu organizowanego konkursu, które mogą być wnoszone przez jej uczestników, powinny być składane organizatorowi na piśmie, pod adresem wskazanym w § 2, do dnia 30 sierpnia 2010 r.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3614876 Napisano: 11.08.2010 04:48:40 w Połączenia nieodebrane
jarko44 napisał(a):

ziolko napisał(a):

skąd mogli dzwonić ok 13:44 z zastrzeżonego?? mam 5 nieodebranych połączeń w odstępach co pół minuty emotka nie odebrałam bo byłam na pogrzebie i miałam wyłaczony dźwięk w telefonie.

pewnie Coke z Reala-oni mieli dzwonić z małymi odstępami

nie grałam tam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3614474 Napisano: 11.08.2010 01:50:21 w Połączenia nieodebrane
skąd mogli dzwonić ok 13:44 z zastrzeżonego?? mam 5 nieodebranych połączeń w odstępach co pół minuty emotka nie odebrałam bo byłam na pogrzebie i miałam wyłaczony dźwięk w telefonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3607935 Napisano: 09.08.2010 01:15:02 w Połączenia nieodebrane
kto teraz dzwoni z zastrzeżonego?? znowu miałam pół sygnału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3603675 Napisano: 07.08.2010 03:06:59 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że przed chwilą rozpętała się straszna burza z ulewą, a ja wietrzyłam pościel na balkonie i nie zdążyłam jej zdjąć... Trwało to tylko chwilę, ale jest zgnojona do cna... Chilllii dzisiaj czeka mnie znów noc przed kompem... emotka

możesz spać pod kocem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0