Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#7292336 Napisano: 29.08.2025 17:47:17 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Kończy mi się Smart w Allegro. Są teraz jakieś kody zniżkowe?

osoby które nie miały smarta mają promocje teraz za 39,99 lub 29,99. Ale to trzeba nie mieć smarta przez kilka tygodni, a nie dni.

Mnie skończył się 12 sierpnia, do 26 sierpnia mogłam normalnie zamawiać ze smartem. Dopiero wczoraj dostałam info o zakończeniu i kupiłam za 40 zł Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7291990 Napisano: 28.08.2025 19:22:24 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie kurier  u mojej mamy. Raz odesłał jej paczkę z zapłaconą pościelą i adnotacją; odbiorca odmówił przyjęcia paczki. Raz zanim przyjechał już wpisał, ze nieobecny. Niestety popełnił błąd bo zrobił to 2 minuty po odebraniu paczki z magazynu. Dzisiaj przesyłkę zwrócił do nadawcy, bo niby odbiorca odmówił pokazania dokumentu. Wszystko dlatego, ze mama mieszka na 4 piętrze bez windy ale gdyby tylko odebrał telefon to mama by się z nim umówiła na dole. Kurier DPD, najmłodszy jakiego widziałam i najbardziej wkurzający.

Nie możesz złożyć na niego skargi do oddziału? Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7291556 Napisano: 27.08.2025 19:09:19 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
darog pamiętam, jak wiele lat temu wygrałam 100 zł w Fakcie. Też chcieli pesel i nr dowodu. Ja nie chciałam podać i pytałam, po co im te dane, skoro nagroda nie przekracza 760 zł? (760 na tamten czas). 
Babka powiedziała, że "księgowa kazała do rozliczeń z US". A ja na to, że to ONI powinni się rozliczać z US jako sponsorzy nagród a nie laureaci. 
Ostatecznie przyznali mi rację, kasę wypłacili a ja nie podawałam tych danych.
Pamiętam to, bo to była jedna z nielicznych sytuacji, co wygrałam z agencją. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7291085 Napisano: 26.08.2025 14:43:56 w Punkty karne
morelovelove +1 punkt za pytania w mdw. Jak chcesz o coś zapytać to na priv do danej osoby albo w innym temacie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7290107 Napisano: 22.08.2025 21:13:41 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
FBsebastian3 napisał(a):

podpis sie nie liczy ,ze prawidłowy o ile wogóle czyli uwaga "polowanie na czarownice" w kropce

Oni sobie chyba jaja robią emotka  
"Nie rozum" ich, tylko zgłaszaj do sponsora. Bo widać, że robią wszystko, żeby nagrody zostawić dla siebie 

Warto też skontaktować się z "organami nadzorującymi" loterie, co oni myślą na temat literówek. Bo agencja chyba odbierze prawo do nagrody, jak ktoś napisze "sie" zamiast "się" Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7289349 Napisano: 20.08.2025 21:09:08 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
gregory04 napisał(a):

Nie sądziłem, że ludzie są zdolni do podrabiania paragonów żeby zwyciężyć w loterii…

Zdziwiłbyś się... kilkanaście lat temu przepadł mi bon za 100 zł, bo ktoś podrobił paragon a ja kupiłam taki sfałszowany... Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7288953 Napisano: 19.08.2025 22:44:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

uzuri napisał(a):

WiktoriaM napisał(a):

gregory04 proszę głupot nie opowiadać bo nie sprzedałam zużytego paragonu to że jedna osoba napisała to nie znaczy że teraz każdy będzie mówił że jest zużyty bzdura ma pan dowody na to ? To proszę okazać chętnie zobaczę jaki to paragon i na jaki konkurs 

Myślę, że zamiast wdawać się w dyskusje z innymi - powinnaś najpierw wyjaśnić/rozwiązać sprawę z rufus - ustal z nim jakąś dogodną dla Was obojga formę zadośćuczynienia za utraconą nagrodę i tyle. Zachowaj się jak trzeba. 
Zapewne nikt z czytających ostatnie wpisy już nigdy od Ciebie nie kupi paragonu, ale przynajmniej masz szansę, żeby jeszcze z tego "jakoś" wyjść z twarzą.

Z racji tego, ze wiktoria kilka razy tez ustrzelila rexone zaproponowalem (moze to zbyt smiala propozycja i nie na miejscu? emotka ) ze jedna z nich moze "oddac" mi. Na co nie wyraziła zgody i zaproponowala drugi paragon.

Osobiscie pewnie dla czystego sumienia gdybym byl w takiej sytuscji to zwrocilbym komus wygrana, ale tez ciezko mi obiektywnie mowic bo jestem "strona" w calej tej sytuacji. emotka

A nie chce tez zeby to wygladalo jak skok na kase i żądac nie wiadomo co. W ostatnich wiadomosciach po tym jak odmowila mi zaproponowanej rekompensaty, zapytala jeszcze jak mozemy sie dogadac ale odpisalem jej ze juz niczego nie oczekuje i temat dla mnie zamkniety.

Zeby nie zrobila sie z tego telenowela, bo zaraz bedzie trzeba wyciagac popcorn..emotka

Najlepsza rekompensatą bedzie przestroga dla innych, a ja moze odkuje sie przy kolejnych serwisach.. bo celuje w koszulke/pilke. Tym razem zakupione osobiscie i nikt z rodzinki nie ma do nich dostepu. emotka

Moim zdaniem,  skoro nawaliła ona albo ktoś z jej rodziny a wygrała kilka razy, to powinna Ci oddać nagrodę, jaką straciłeś nie ze swojej winy. To była JEJ WINA, ze nie dopilnowała paragonu, który komuś sprzedała. Rekompensata w postaci drugiego paragonu mogłaby być wtedy, kiedy zorientowałaby się odpowiednio wcześniej, że wysłała zdjęcie niewłaściwego paragonu, zanim zgłosiłeś się do konkursu. 
A teraz, skoro wygrałeś i nagroda przepadła, to sorry, ale powinna coś z tym zrobić. Inaczej smród będzie długo się za nią ciągnął. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7288952 Napisano: 19.08.2025 22:35:40 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Mieszkasz w bloku? Może pójdziesz do sąsiadów i zapytasz?

Wiesz, że nie wpadłam na to ? emotka
To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.
Czysta ciekawość mnie popycha do zadania tego pytania.

Wiesz, nie napisałaś tego wcześniej, więc zaproponowałam najprostsze rozwiązanie 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#7288916 Napisano: 19.08.2025 20:24:19 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Mieszkasz w bloku? Może pójdziesz do sąsiadów i zapytasz? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

ziolko

#7288895 Napisano: 19.08.2025 19:28:02 w Wkurza mnie...
mary18 napisał(a):

Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane

Masz zrobione zdjęcie tego oświadczenia? Oczywiście przed wysyłką. Albo masz zapisane gdzieś na komputerze? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#7288893 Napisano: 19.08.2025 19:20:06 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
gregory04 napisał(a):

Powiem Wam, że żona kupiła od Wiktorii dość drogi paragon i teraz zastanawiamy się czy nie wygrała dlatego że jej zgłoszenie było słabe czy dlatego ze paragon został już wcześniej zgłoszony przez kogoś innego?

Zawsze możesz napisać do agencji i zapytać, czy ten paragon został już zgłoszony przez kogoś innego. Jeśli by się okazało, że tak, to dla sprzedającej ban murowany.
Ale z drugiej strony nikt nie gwarantuje, że nawet mega zgłoszenie wygra coś. Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7288590 Napisano: 19.08.2025 08:03:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Idą bony z konkursu Eduscho z Carrefoura. Na razie nie mam ich fizycznie, ale dostałam info o dzisiejszej dostawie. Kurier DPD Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

ziolko

#7288588 Napisano: 19.08.2025 07:54:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy możliwe, że wysyłają bony z konkursu Eduscho w Carrefourze? Dostałam info o przesyłce z DPD. Nadana we Włocławku

Edit. Poszperałam dokładniej na stronie dpd i to bony z tego wspomnianego wyżej konkursu
Adres nadawcy:ADVALUE sp. Z o,o. MagazynADVALUE sp. Z o,o. MagazynRYSIA 687800 Włocławek Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ziolko

#7285901 Napisano: 08.08.2025 19:57:42 w Punkty karne

ziolko

#7285900 Napisano: 08.08.2025 19:56:55 w Punkty karne
Tworzeniekontniezwalniaodglupotyvisser +1 punkt - jesteś już męczący z tymi kontami. Wrzuć na luz i daj odpocząć ludziom od siebie Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ziolko

#7285550 Napisano: 07.08.2025 19:41:36 w Punkty karne
vissertodebilniearthur +1 - za niepotrzebne dyskusje w mdw Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ziolko

#7285548 Napisano: 07.08.2025 19:37:39 w Punkty karne

ziolko

#7285547 Napisano: 07.08.2025 19:34:54 w Punkty karne
vissertodebilniearthur +1 - przesadzasz z tymi lipnymi kontami, w dodatku obrażasz ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

ziolko

#7284842 Napisano: 05.08.2025 20:05:09 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek - tylko jest jeden problem... NIE POWINNI NIC KRAŚĆ emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#7284828 Napisano: 05.08.2025 19:16:14 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

KROPKA - PISZCIE W TYM TEMACIE I NIE RÓBCIE PIĘTROWYCH CYTATÓW!!!!

Czy możesz przenieść tę naszą rozmowę na tę stronę?

W teorii tak, a w praktyce to jest sporo roboty. Zobaczę co się da zrobić

edit - zrobione Wyświetl w wątku >>