Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3506331 Napisano: 30.06.2010 09:21:03 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają koleżanki, co niedawno (tak do roku), urodziły dziecko i teraz ciągle słyszę bierz się do roboty, bo latka lecą... wrr... a co to je obchodzi kiedy się zdecyduję ????? emotka

Moja teściowa ciągle powtarza: drugie by Ci się przydało emotka

taaa... ja stosunkowo niedawno zmieniłam stan cywilny, 2 lata temu życzenia na święta: żebym w końcu wyszła za mąż, w ub roku - dziecko, dosłownie jakby fakt, że pół roku po ślubie nie chodzę z brzuchem był jakimś dziwowiskiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3506255 Napisano: 30.06.2010 08:59:07 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają koleżanki, co niedawno (tak do roku), urodziły dziecko i teraz ciągle słyszę bierz się do roboty, bo latka lecą... wrr... a co to je obchodzi kiedy się zdecyduję ????? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3504425 Napisano: 29.06.2010 03:03:16 w Inne mniejsze markety
deva napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Czy Stokrotka Z winiary z bonikami rtv euro agd była już rozwiazana ,albo przeoczyłam już cos?

ciekawe, kiedy rozwiążą

najpóźniej do 2 lipca komisja ma się zebrać i wyłonić najlepsze hasła...

nie mam pojęcia, czy już jest po obradach czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3502033 Napisano: 28.06.2010 05:43:35 w skojarzenia
sexmisja - co wejdę na skojarzenia, to trafiam na seksowne tematy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3499650 Napisano: 27.06.2010 08:12:53 w Pomocy!!!!
azych2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

szukam informacji, czy jeśli zrobiłam przelew z mbanku do banku innego, przelew nie został jeszcze zrealizowany, to czy mogę go cofnąć?? proszę o info

poczytaj

http://forumprawn...jeszcze-z-banku.html

dzięki ogromne... przydało się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3499625 Napisano: 27.06.2010 08:03:42 w Pomocy!!!!
szukam informacji, czy jeśli zrobiłam przelew z mbanku do banku innego, przelew nie został jeszcze zrealizowany, to czy mogę go cofnąć?? proszę o info Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3494850 Napisano: 25.06.2010 07:17:13 w Połączenia nieodebrane
ziolko napisał(a):

właśnie miałam telefon z numeru zastrzeżonego, odebrałam i prawie ogłuszyła mnie jakaś głośna muzyczka emotka połączenie 7 sek. Nic więcej nie było...

skąd to mogło być?????

ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493964 Napisano: 25.06.2010 02:29:33 w Połączenia nieodebrane
enia2007 napisał(a):

ziolko napisał(a):

enia2007 napisał(a):

a czy ktoś kojarzy ten numer 7172222..
odebrałam i w kółko powtarzało proszę czekać będzie rozmowa emotka i się rozłączyłam

mogłaś poczekać emotka

czekałam 53 sek emotka mam nadzieję ze nie za dużo o te 50 sek emotka zobaczymy jak rachunek przyjdzie emotka

za odebrane połączenie ma Ci naliczyć koszty??
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493937 Napisano: 25.06.2010 02:20:04 w Połączenia nieodebrane
enia2007 napisał(a):

a czy ktoś kojarzy ten numer 7172222..
odebrałam i w kółko powtarzało proszę czekać będzie rozmowa emotka i się rozłączyłam

mogłaś poczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493877 Napisano: 25.06.2010 02:00:32 w Zostań testerem.
czy ze streetcomu dzwonią z zastrzeżonego?? mają tam jakąś muzyczkę i nikt się nie odzywa?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493873 Napisano: 25.06.2010 01:59:20 w Połączenia nieodebrane
właśnie miałam telefon z numeru zastrzeżonego, odebrałam i prawie ogłuszyła mnie jakaś głośna muzyczka emotka połączenie 7 sek. Nic więcej nie było...

skąd to mogło być????? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493786 Napisano: 25.06.2010 01:22:28 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie ze dzwoniła dzisiaj pani z ubezpieczeniem nowotworowym dla kobiet,zdołowała mnie emotka Skladka co miesiąc 60 zł zależy od wieku a gdy powiedziałam że nie chce to powiedziala ze już niedługo co 2 osoba bedzie miala raka i zle robię...pokrzepiajaca wiadomośc emotka

ja bym zapytała po co ubezpieczają skoro co 2 osoba będzie miała to na 100% zbankrutują emotka
kiedyś (ze 2 lata temu) mi babka też ubezpieczenie wciskała na wypadek pobytu w szpitalu -to jej powiedziałam że nie a ona do mnie z takim fochem zobaczy Pani wkrótce Pani pożałuje emotka

No własnie to obrażanie dzwoniących jest poniżej krytyki na poczatku milutka że strach a potem...

ha... można by się spytać czy ta osoba co dzwoni, sama wykupiła to ubezpieczenie
emotka

emotka ja ogólnie dziękuję za wszelakie oferty, ja będę chciała to się ubezpieczę tam gdzie JA chcę.
Ew. mówię, że jestem ubezpieczona albo co lepsze, że pracuję w ubezpieczeniach emotka emotka

dodam, ze kiedyś tam pracowałam, więc nie mijam się tak bardzo z prawdą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3493129 Napisano: 25.06.2010 09:51:43 w Połączenia nieodebrane
marielu napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

helatko napisał(a):

zna ktoś ten numer?6686xxx54?

a moze blenderki Fairy emotka

668 672 554 ?

fairy ma koncówkę 556 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3491437 Napisano: 24.06.2010 05:07:48 w TESCO konkursy
krynia napisał(a):

fragles napisał(a):

krynia napisał(a):

mariwanna napisał(a):

bardzowesoy napisał(a):

Witam wszystkich serdecznie:)
Mam nadzieję, że nie będziecie źli, iż zaśmiecam forum:D
Jakiś czas obserwowałem Waszą stronkę, ale powiedziałem sobie, iż jak wygram pierwszą nagrodę to dołączę do Was:) Tak, więc jestem już KONKURSOWICZEM;)
Udało mi się wygrać dwa portfele z LOOKS (TESCO). Mam tylko mały problem, aby je odebrać muszę wysłać oryginalne paragony. Kupiłem bardzo dużo produktów w czasie trwania konkursu, ale niestety wcześniej wspomniane „dużo” jest na dwóch fakturach (niestety ich nie mogę oddać):/
Obiecałem swoim dwóm córeczką, że dostana je ode mnie...Co mam zrobić?

nie wiem jak w tym konkretnym konkursie, ale niekiedy organizator zwraca wysłane paragony/faktury, tylko trzeba o to poprosić

zrób kolorowe ksero i już

dokładnie, wcześniej uprzedź organizatora i już, albo potwierdź w BOK lub u notariusza (niedrogo)

potwierdzenie zgodności z oryginałem w biurze notarialnym kosztuje ... 24,40 (20 zł + 22 % VAT), czyli w przypadku portfela gra niewarta świeczki

aż tyle??
emotka
ja w ub roku płaciłam 6 zł plus vat (czyli 7,32 zł) emotka potwierdzałam różne dokumenty... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3486336 Napisano: 23.06.2010 09:58:44 w Wkurza mnie...
bassia5 napisał(a):

polec napisał(a):

Niech to szlag, co za dzień!!!!. najpierw auto, a teraz jeszcze mail, że wykluczyli mnie ze stażu, bo byłam studentką jednolitych studiów mgr, a nie dwustopniowych!!!!

A tak się cieszyłam na ten staż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

A co ma piernik do wiatraka ? Nie rozumiem tego, ja też studiowałam na jednolitych i byłam i na stażu i na przygotowaniu zawodowym

no właśnie.. też tego nie rozumiem.
W ustawie nic na ten temat nie ma, może po prostu mają kogoś innego na Twoje miejsce i takim głupim wykrętem chcą się Ciebie pozbyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3486148 Napisano: 23.06.2010 09:13:48 w Wkurza mnie...
hmm... mnie właściwie wkurza wiercenie w ścianie czy gdzieś tam, 2 piętra wyżej. Jest taki odgłos, jak przy borowaniu zęba, tylko to jest bardziej rozległe.. głowa zaczyna boleć od tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3486000 Napisano: 23.06.2010 08:18:22 w Wkurza mnie...
mrilka napisał(a):

ziolko napisał(a):

mrilka napisał(a):

Wkurzyła mnie dzisiaj nasza kochana Poczta polska, list z biletem do kina szedł do mnie z Warszawy 2 tygodnie! I oczywiście już minął termin jego wykorzystania! Po prostu super! To ja bym go na nogach szybciej dostarczyła emotka emotka emotka

hmm... może złóż reklamację??

a czy jest szansa,że oni uwzględnią taką reklamację - pytam, bo nie mam doświadczenia w tej kwestii

nie mam pojęcia... może zadzwoń do organizatora i powiedz jak sprawa wygląda. Spróbować możesz Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3485961 Napisano: 23.06.2010 08:02:18 w Wkurza mnie...
mrilka napisał(a):

Wkurzyła mnie dzisiaj nasza kochana Poczta polska, list z biletem do kina szedł do mnie z Warszawy 2 tygodnie! I oczywiście już minął termin jego wykorzystania! Po prostu super! To ja bym go na nogach szybciej dostarczyła emotka emotka emotka

hmm... może złóż reklamację?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3485518 Napisano: 22.06.2010 09:58:04 w Allegro.pl - bez linków
loczeq napisał(a):

annna84 napisał(a):

ati88 napisał(a):

Witam
mam do was pytanko
sprzedałam telefon na allegro - dziś - koles chciała abym mu opuściła 50 zł, wiec sie zgodziłam tym bardziej że dziś chce odemne go odebrać, chciałam odwołać oferte bo wystawiałm go przez kup teraz, i oczywiscie nie zdarzyłam, bo go juz kupiła ta sama osoba, z którą się umawiałam ze opuszcze 50 zł. Tylko po to chciałam opuścić aby nie płacic prowizji i teraz wyszło na to ze musze jej 20 zł zapłacic allegro. Zawsze jak ktoś chciał kupić po za allegro to wycofywałam oferte i wszytko było ok, tylko teraz tak miałam co amm zrobić ?
Darować mu to sprzedac ten telefon taniej o 50 zł i zapłacic prowizje w wysokosci 20 zł.
Czy sprzedac mu o 50 zł taniej i pwoiedzec aby pokrył na pół prowizję- czyli opuscic mu tylko 40 zł.
Kolezanka podpowiada- skoro kupił przez kup teraz to ma zapłacić tyle za ile go wystawiałm..

Pomozecie ? emotka

A umawiałaś się z nim na sprzedaż poza Allegro? Jeśli nie, to nie możesz żądać prowizji, no chyba, że od różnicy 50 zł, a to będzie jakieś 2 zł.

Kolezanka podpowiada- skoro kupił przez kup teraz to ma zapłacić tyle za ile go wystawiałm

Skoro zgodziłaś się na obniżkę, to chamsko się teraz wycofywać.

jesli sie umawialiscie ze opuszczasz 50 zl a w zamian transakcja jest bez allegro to wszystko jasne jesli powiedzialas tylko ze opuszczasz 50 zl to bedzie teraz nieladnie z Twojej strony
zadac by sie dorzuil do prowizji allegro emotka

moim zdaniem ktoś po prostu chciał być pewny, że dany przedmiot faktycznie będzie jemu sprzedany, więc wolał się zabezpieczyć, żeby kto inny nie kupił.
Fakt... jesteś stratna teraz nieźle, 50 zł plus prowizja.
Powiedziałaś, że zaraz wycofujesz aukcję? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko