Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3449234 Napisano: 11.06.2010 08:02:16 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

moja znajoma nie wiem skąd wczoraj wytrzasnęła muchomora

włożyła to paskudztwo do wody, zalała jakąś miksturą domowej roboty (cukier, odrobina soku z cytryny i miodu) i postawiła miskę na oknie

wszystko, co ma wlatywać do domu, topi się w tej muchomorowej zalewie

ciekawe

bo muchy i inne owady lubią słodkości. Więc mają... a muchomor wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449211 Napisano: 11.06.2010 07:55:33 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

Znowu taki skwarek jak wczoraj:/.Lubie ciepło no ale chyba nie aż takie:/Wczoraj całe popołudnie leżałam i wymiotowałam myślałam, że umieram bo nawet nie mozna było świeżego powietrza złapać bo go nie było
no i wkurza dove nadal nie udało mi się trafić nawet zestawu.Chciałam grać fair zgłoszenia poparte paragonami..i d..a

skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!!

U mnie w domu też tak przypuszczają.
Akurat wczoraj góra 15min.byłam na słońcu przed południem, ale cały czas mi było duszno.Wypiłam dosyc zimne picie z lodówki , zjadłam bułkę i się zaczeło..

wiem, że picie z lodówki szybciej ochładza, ale nie można tak pić, bo angina albo zapalenie krtani murowane. Lepiej letnie napoje.
Musisz schładzać się wodą i unikać słońca. Zimne okłady na ręce i nogi, na głowę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449166 Napisano: 11.06.2010 07:40:24 w GFK
maribog napisał(a):

kala405 napisał(a):

ankiet narazie brak, mam pytanko zamawialam doładowanie 21.05 kiedy mozna sie go spodziewać, ostatnio mi jakos szybciej przyszło emotka

Na dniach powinno być. Mają czas do 15 -tego:)

a ja zamawiałam 8.06.. to kiedy mogę się spodziewać? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449144 Napisano: 11.06.2010 07:33:19 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

Znowu taki skwarek jak wczoraj:/.Lubie ciepło no ale chyba nie aż takie:/Wczoraj całe popołudnie leżałam i wymiotowałam myślałam, że umieram bo nawet nie mozna było świeżego powietrza złapać bo go nie było
no i wkurza dove nadal nie udało mi się trafić nawet zestawu.Chciałam grać fair zgłoszenia poparte paragonami..i d..a

skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3448981 Napisano: 11.06.2010 06:31:38 w Wkurza mnie...
aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444846 Napisano: 09.06.2010 03:48:40 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

echh... to czemu nikt nie przyjechał wcześniej?? przecież to logiczne, że im szybciej ktoś zbierze ślady itp to jest większa szansa na zabezpieczenie śladów i wykrycie sprawcy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444829 Napisano: 09.06.2010 03:37:29 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444824 Napisano: 09.06.2010 03:32:06 w Połączenia nieodebrane
krynia napisał(a):

ziolko napisał(a):

krynia napisał(a):

miriam napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy zna Ktoś nr 223285000 ?

Miałam sms z tego numeru że niby jakaś Ania nie ma nic na koncie,mam jak najszybciej oddzwonić...bla,bla ,bla

o co chodzi???

ja miałam takie numery na konkursowych Heyah - przedwczoraj na jednej, wczoraj na drugiej w godz. 17 - 18

pisze jakaś trudna do zidentyfikowania Ania - nie wyświetla się numer, tylko to imię

po oddzwonieniu podaje inny numer telefonu, ale ja się w takie g... nie bawię i już dalej nie próbowałam

jeszcze w tym łańcuszku dodzwoniłabym się na Karaiby, Seszele czy do innego pseudo-raju

a może to jest ta słynna afera z Radiem Maryja? właśnie chodzi o to, że ktoś wysyła smsa, że nie ma nic na koncie i żeby oddzwonić, po czym się okazuje, że to numer do Radia emotka i radio jest zablokowane od prawie 2 miesięcy

mam nadzieję, że to nie to, bo nigdy w życiu nie miałam żadnych kontaktów z radiem Ojca Rydzyka i jak ognia unikam wszelkich afer polityczno-kościelnych

a numery te tylko do konkursów wykorzystuję, same SMS-y premium, zero rozmów, więc ktoś musiał w sposób niezbyt czysty uzyskać moje namiary

ale oni wysyłają jak leci... nawet jak nie miałaś wcześniej żadnych kontaktów. Poza tym to nie wysyła radio tylko ktoś wrobił radio w to wszystko, czyli RM padło ofiarą
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444730 Napisano: 09.06.2010 02:54:52 w Połączenia nieodebrane
krynia napisał(a):

miriam napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy zna Ktoś nr 223285000 ?

Miałam sms z tego numeru że niby jakaś Ania nie ma nic na koncie,mam jak najszybciej oddzwonić...bla,bla ,bla

o co chodzi???

ja miałam takie numery na konkursowych Heyah - przedwczoraj na jednej, wczoraj na drugiej w godz. 17 - 18

pisze jakaś trudna do zidentyfikowania Ania - nie wyświetla się numer, tylko to imię

po oddzwonieniu podaje inny numer telefonu, ale ja się w takie g... nie bawię i już dalej nie próbowałam

jeszcze w tym łańcuszku dodzwoniłabym się na Karaiby, Seszele czy do innego pseudo-raju

a może to jest ta słynna afera z Radiem Maryja? właśnie chodzi o to, że ktoś wysyła smsa, że nie ma nic na koncie i żeby oddzwonić, po czym się okazuje, że to numer do Radia emotka i radio jest zablokowane od prawie 2 miesięcy
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444725 Napisano: 09.06.2010 02:53:08 w Połączenia nieodebrane
krynia napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

mam o 15,30 nieodebrane z zastrzeżonego, wiecie z czego mogli teraz dzwonić?? emotka

jeśli play to automat konkursowy, dzwonił mi dziś pięć razy emotka

ja mam na play o 16.30
już się wystraszyłam, że nowa komórka padła, bo jakieś dziwne było to połączenie

pozostałe 3 play'e milczą

niech ktoś pocieszy, że nie dzwonią z żadnymi wynikami...

do mnie z zastrzeżonego kilka minut temu dzwonili z jakiejś firmy Garden coś tam - z jakiegoś konkursu, co się wypełniało formularz na czas, i oferują duuuży emotka rabat na kurację odmładzającą lub wyszczuplającą
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444070 Napisano: 09.06.2010 10:45:11 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

A mnie dziś wkurzyła jakaś stara baba na zakupach. Chłopczyk, może 6latek się zgubił, wzięłam go wypytując o mamę i szukając rozwiązania a taki babsztyl zaczął się wyśmiewać z tego dziecka że taki duży i płacze. Ryknęłam tak, że i mama zaraz się znalazła emotka Coś nerwowa ostatnio jestem emotka

babsztyl zamiast pomóc to się śmieje emotka emotka coraz więcej takich ludzi jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3442578 Napisano: 08.06.2010 06:34:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
zyznos321 napisał(a):

zna ktoś z was numer, z którego dzwoni fairy???
jeśli tak to bardzo proszę o początek lub końcówkę, ponieważ dziś mam nieodebrane ;(

662.. reszty nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3442273 Napisano: 08.06.2010 04:34:44 w Paragony
szukam paragonu z tesco z minimum 4 produktami Winiary z dni 29.04-5.05.
Ja niestety nie dojrzałam w sklepie od kiedy jest konkurs i mam, ale z 28.04 emotka emotka

będę wdzięczna za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3428969 Napisano: 02.06.2010 04:01:52 w Pomocy!!!!
pereka napisał(a):

POMOCY emotka

Dziś byłam w KAUFLANDZIE zrealizować bony z konkursu gdzie były do wygrania na każdy sklep 4 nagrody po 100 zl każda. Nie pamiętam jak się nazywał, chyba - Wieksze bardziej się opłaca?. No i przy pasie kasjerka jak i potem kierowniczka powiedziały, że nie przyjmą bonów bo nie ma na nich pieczątki - powinna być niby z przodu z datą do kiedy ważny bon. A na moich bonach ich nie było.

A powinno coś takiego być? Bo skad ja mialam wiedzieć że tam jakiejś pieczątki brak? Miał ktos podobnie?

Chyba powinnam jakąś reklamację pisać. Tylko ja nie wiem do kogo i gdzie!?
Niech mi ktos pomoże emotka

nie mam bonów z tego konkursu, tylko z innego, i faktycznie jest pieczątka, ale z tyłu i z datą SPRZEDAŻY
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3427491 Napisano: 02.06.2010 06:28:06 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

moja glupota czasem mnie wkurza emotka emotka
a najbardziej to dzisiaj to ze myslalam ze smsy na konkurs nescafe w carrefourze mozna wysylac do 4 czerwca...nie wiem czemu tak sobie ubzduralam emotka emotka

poszlo 100zl na kawe i mialo sie zwrocic i nic z tego emotka emotka emotka

mamo gdzie jest koperta ktora lezala pod tym futeralem na plyty cd? pytam moja mame teraz a ona na to:

sprxatalam dzisiaj i spalilam ja w piecu bo byla cala pognieciona i pomazana wiec pewnie niepotrzebna...

a w kopercie byly bony do carrefoura z konkursu w kwocie 600zl... emotka emotka

co za dzien emotka

ooo jaaaa emotka powiedziałaś mamie co tam było?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3425123 Napisano: 01.06.2010 08:12:16 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

natie napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie że pojechłam wczoraj do Rossmana po mate a pani do mnie żebym przyjechała jutro bo nie mają a to tylko 8 km w jedną stronę -czyli 2 razy w dwie stronyto prawie 32 km emotka

ja zawsze wczesniej dzwonie do drogerii zapytac, czy jest nagroda emotka

Ja jechałam 25 km do Kalisza i tam nikt nic nie wiedział o mojej nagrodzie, więc wyszłam z kwitkiem... Od tej pory dałam sobie z nimi spokój... emotka

sugeruję najpierw zadzwonić a później ew jechać
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3422278 Napisano: 31.05.2010 09:17:23 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

wkurza mnie moje radio - szumi i szumi ... nie mogę go ustawić, antena do du ... !! co ja z tym radiem dziś nie wydziwiałam ... jak postawie sobie je na głowie to odbiera normalnie emotka haha ale pracować tak się nie da emotka

może słuchaj radia przez net? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3422088 Napisano: 31.05.2010 08:17:46 w Pomocy!!!!
kingaa napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

ludzie pomocy : postanowiłam rzucic palenie i aż mnie skręca, czy się zająć żeby nie mieć ochoty... emotka

a może miętuski cukierki pomogą,guma do żucia emotka

właśnie chcem uniknąć stosowania takich rzeczy żeby jeszcze bardziej się nie roztyć emotka
jakos to chyba będzie mam nadzieję że wytrzymam

to jedz słonecznik albo pestki dyni emotka mniam emotka

oo.. wczoraj był Dzień bez stanika a dziś jest Dzień bez papierosa emotka

popieram Kingę - jedz słonecznik, pestki dyni - zawierają mikroelemnty emotka a nie są takie tuczące Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3421995 Napisano: 31.05.2010 07:45:04 w Pomocy!!!!
slavek napisał(a):

koza18 napisał(a):

Mam pytanie. Sprzedałam dzisiaj rano na allegro bilety na festiwal który jest już w ten piątek ( Pisałam, dzwoniłam ( włącza się poczta głosowa) i zero kontaktu z osoba która wygrała aukcje. Te osoba ma 3 negatywne komentarze ( właśnie np. za brak kontaktu)i 3 pozytywne. Jeśli ta osoba się wycofa to biletów mogę nie zdążyć już sprzedać. Czy mogę je wystawić i sprzedać komuś innemu, jeśli z osoba która kupiła nie mam kontaktu ???( wiem ze mało czasu minęło od wylicytowania, ale bilety będę musiała wysłać do kogoś i mogę nie zdążyć na czas)C

wg mnie niestety powinnaś czekać na kontakt/pieniądze osoby, która te bilety zakupiła

niestety też tak uważam.
Spróbuj ponownie się skontaktować.
Jako wysyłkę wybierz firmę kurierską - będzie szybciej.
Jesli dana osoba się nie odezwie mimo wszystko, to możesz wystąpić do allegro o zwrot prowizji i wtedy ta osoba otrzyma upomnienie. I wystaw negatywny komentarz.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3421940 Napisano: 31.05.2010 07:24:37 w Oddam za darmo
joan napisał(a):

Kodzik coke.pl dla czujnej osoby z forum emotka

NLFPJ4 A9N4NW JJ9L

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0