Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3457589 Napisano: 14.06.2010 01:45:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
loczeq napisał(a):

ziolko napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

trzeba było mieć znajomości żeby wygrać taką ilość. Żeby wygrać, trzeba było mieć raport 56 lub wcześniejszy, a nie 00, rozumiem, wygrać 2-3, ale 19? trzeba było wiedzieć, że wcześniejsze raporty wygrywają i dlatego 19 paragonów się miało, tzn. ten konkurs był pewniakiem!

oo... też tak uważam... niepotrzebnie straciłam kasę na towar i smsy... emotka

nie oskarzajcie kogos jak nie wiecie emotka nie trzeba miec znajomosci tylko wiedziec ja ksie wygrywa hurtowo w czasuwkach ;] tam w brew pozorom dla konkursowicza czas to jest +/- 60 sekund w obie strony emotka

ale ja nie oskarżam emotka tylko uważam, że skoro tyle osób wygrało większe ilości bonów, to ja jeśli chciałam wygrać tylko 1 raz to nie miałam szans z takimi osobami... i tyle...
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3457548 Napisano: 14.06.2010 01:37:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
wojtekgra napisał(a):

trzeba było mieć znajomości żeby wygrać taką ilość. Żeby wygrać, trzeba było mieć raport 56 lub wcześniejszy, a nie 00, rozumiem, wygrać 2-3, ale 19? trzeba było wiedzieć, że wcześniejsze raporty wygrywają i dlatego 19 paragonów się miało, tzn. ten konkurs był pewniakiem!

oo... też tak uważam... niepotrzebnie straciłam kasę na towar i smsy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3457483 Napisano: 14.06.2010 01:22:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
wojtekgra napisał(a):

widzieliście wyniki z grafa z loterii makro, jeden gość zgarnął 16 bonów, myślicie, że miał tyle paragonów? Wyniki tutaj:
http://www.graf.t...przatnij_wygrana.pdf

to już wiem, czemu nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449234 Napisano: 11.06.2010 08:02:16 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

moja znajoma nie wiem skąd wczoraj wytrzasnęła muchomora

włożyła to paskudztwo do wody, zalała jakąś miksturą domowej roboty (cukier, odrobina soku z cytryny i miodu) i postawiła miskę na oknie

wszystko, co ma wlatywać do domu, topi się w tej muchomorowej zalewie

ciekawe

bo muchy i inne owady lubią słodkości. Więc mają... a muchomor wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449211 Napisano: 11.06.2010 07:55:33 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

ziolko napisał(a):

iskierka napisał(a):

Znowu taki skwarek jak wczoraj:/.Lubie ciepło no ale chyba nie aż takie:/Wczoraj całe popołudnie leżałam i wymiotowałam myślałam, że umieram bo nawet nie mozna było świeżego powietrza złapać bo go nie było
no i wkurza dove nadal nie udało mi się trafić nawet zestawu.Chciałam grać fair zgłoszenia poparte paragonami..i d..a

skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!!

U mnie w domu też tak przypuszczają.
Akurat wczoraj góra 15min.byłam na słońcu przed południem, ale cały czas mi było duszno.Wypiłam dosyc zimne picie z lodówki , zjadłam bułkę i się zaczeło..

wiem, że picie z lodówki szybciej ochładza, ale nie można tak pić, bo angina albo zapalenie krtani murowane. Lepiej letnie napoje.
Musisz schładzać się wodą i unikać słońca. Zimne okłady na ręce i nogi, na głowę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449166 Napisano: 11.06.2010 07:40:24 w GFK
maribog napisał(a):

kala405 napisał(a):

ankiet narazie brak, mam pytanko zamawialam doładowanie 21.05 kiedy mozna sie go spodziewać, ostatnio mi jakos szybciej przyszło emotka

Na dniach powinno być. Mają czas do 15 -tego:)

a ja zamawiałam 8.06.. to kiedy mogę się spodziewać? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3449144 Napisano: 11.06.2010 07:33:19 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

Znowu taki skwarek jak wczoraj:/.Lubie ciepło no ale chyba nie aż takie:/Wczoraj całe popołudnie leżałam i wymiotowałam myślałam, że umieram bo nawet nie mozna było świeżego powietrza złapać bo go nie było
no i wkurza dove nadal nie udało mi się trafić nawet zestawu.Chciałam grać fair zgłoszenia poparte paragonami..i d..a

skoro wymiotowałaś to mogłaś mieć udar cieplny!! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3448981 Napisano: 11.06.2010 06:31:38 w Wkurza mnie...
aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444846 Napisano: 09.06.2010 03:48:40 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

echh... to czemu nikt nie przyjechał wcześniej?? przecież to logiczne, że im szybciej ktoś zbierze ślady itp to jest większa szansa na zabezpieczenie śladów i wykrycie sprawcy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444829 Napisano: 09.06.2010 03:37:29 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444824 Napisano: 09.06.2010 03:32:06 w Połączenia nieodebrane
krynia napisał(a):

ziolko napisał(a):

krynia napisał(a):

miriam napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy zna Ktoś nr 223285000 ?

Miałam sms z tego numeru że niby jakaś Ania nie ma nic na koncie,mam jak najszybciej oddzwonić...bla,bla ,bla

o co chodzi???

ja miałam takie numery na konkursowych Heyah - przedwczoraj na jednej, wczoraj na drugiej w godz. 17 - 18

pisze jakaś trudna do zidentyfikowania Ania - nie wyświetla się numer, tylko to imię

po oddzwonieniu podaje inny numer telefonu, ale ja się w takie g... nie bawię i już dalej nie próbowałam

jeszcze w tym łańcuszku dodzwoniłabym się na Karaiby, Seszele czy do innego pseudo-raju

a może to jest ta słynna afera z Radiem Maryja? właśnie chodzi o to, że ktoś wysyła smsa, że nie ma nic na koncie i żeby oddzwonić, po czym się okazuje, że to numer do Radia emotka i radio jest zablokowane od prawie 2 miesięcy

mam nadzieję, że to nie to, bo nigdy w życiu nie miałam żadnych kontaktów z radiem Ojca Rydzyka i jak ognia unikam wszelkich afer polityczno-kościelnych

a numery te tylko do konkursów wykorzystuję, same SMS-y premium, zero rozmów, więc ktoś musiał w sposób niezbyt czysty uzyskać moje namiary

ale oni wysyłają jak leci... nawet jak nie miałaś wcześniej żadnych kontaktów. Poza tym to nie wysyła radio tylko ktoś wrobił radio w to wszystko, czyli RM padło ofiarą
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444730 Napisano: 09.06.2010 02:54:52 w Połączenia nieodebrane
krynia napisał(a):

miriam napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy zna Ktoś nr 223285000 ?

Miałam sms z tego numeru że niby jakaś Ania nie ma nic na koncie,mam jak najszybciej oddzwonić...bla,bla ,bla

o co chodzi???

ja miałam takie numery na konkursowych Heyah - przedwczoraj na jednej, wczoraj na drugiej w godz. 17 - 18

pisze jakaś trudna do zidentyfikowania Ania - nie wyświetla się numer, tylko to imię

po oddzwonieniu podaje inny numer telefonu, ale ja się w takie g... nie bawię i już dalej nie próbowałam

jeszcze w tym łańcuszku dodzwoniłabym się na Karaiby, Seszele czy do innego pseudo-raju

a może to jest ta słynna afera z Radiem Maryja? właśnie chodzi o to, że ktoś wysyła smsa, że nie ma nic na koncie i żeby oddzwonić, po czym się okazuje, że to numer do Radia emotka i radio jest zablokowane od prawie 2 miesięcy
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444725 Napisano: 09.06.2010 02:53:08 w Połączenia nieodebrane
krynia napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

mam o 15,30 nieodebrane z zastrzeżonego, wiecie z czego mogli teraz dzwonić?? emotka

jeśli play to automat konkursowy, dzwonił mi dziś pięć razy emotka

ja mam na play o 16.30
już się wystraszyłam, że nowa komórka padła, bo jakieś dziwne było to połączenie

pozostałe 3 play'e milczą

niech ktoś pocieszy, że nie dzwonią z żadnymi wynikami...

do mnie z zastrzeżonego kilka minut temu dzwonili z jakiejś firmy Garden coś tam - z jakiegoś konkursu, co się wypełniało formularz na czas, i oferują duuuży emotka rabat na kurację odmładzającą lub wyszczuplającą
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3444070 Napisano: 09.06.2010 10:45:11 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

A mnie dziś wkurzyła jakaś stara baba na zakupach. Chłopczyk, może 6latek się zgubił, wzięłam go wypytując o mamę i szukając rozwiązania a taki babsztyl zaczął się wyśmiewać z tego dziecka że taki duży i płacze. Ryknęłam tak, że i mama zaraz się znalazła emotka Coś nerwowa ostatnio jestem emotka

babsztyl zamiast pomóc to się śmieje emotka emotka coraz więcej takich ludzi jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3442578 Napisano: 08.06.2010 06:34:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
zyznos321 napisał(a):

zna ktoś z was numer, z którego dzwoni fairy???
jeśli tak to bardzo proszę o początek lub końcówkę, ponieważ dziś mam nieodebrane ;(

662.. reszty nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3442273 Napisano: 08.06.2010 04:34:44 w Paragony
szukam paragonu z tesco z minimum 4 produktami Winiary z dni 29.04-5.05.
Ja niestety nie dojrzałam w sklepie od kiedy jest konkurs i mam, ale z 28.04 emotka emotka

będę wdzięczna za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3428969 Napisano: 02.06.2010 04:01:52 w Pomocy!!!!
pereka napisał(a):

POMOCY emotka

Dziś byłam w KAUFLANDZIE zrealizować bony z konkursu gdzie były do wygrania na każdy sklep 4 nagrody po 100 zl każda. Nie pamiętam jak się nazywał, chyba - Wieksze bardziej się opłaca?. No i przy pasie kasjerka jak i potem kierowniczka powiedziały, że nie przyjmą bonów bo nie ma na nich pieczątki - powinna być niby z przodu z datą do kiedy ważny bon. A na moich bonach ich nie było.

A powinno coś takiego być? Bo skad ja mialam wiedzieć że tam jakiejś pieczątki brak? Miał ktos podobnie?

Chyba powinnam jakąś reklamację pisać. Tylko ja nie wiem do kogo i gdzie!?
Niech mi ktos pomoże emotka

nie mam bonów z tego konkursu, tylko z innego, i faktycznie jest pieczątka, ale z tyłu i z datą SPRZEDAŻY
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3427491 Napisano: 02.06.2010 06:28:06 w Wkurza mnie...
alaalex40 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

moja glupota czasem mnie wkurza emotka emotka
a najbardziej to dzisiaj to ze myslalam ze smsy na konkurs nescafe w carrefourze mozna wysylac do 4 czerwca...nie wiem czemu tak sobie ubzduralam emotka emotka

poszlo 100zl na kawe i mialo sie zwrocic i nic z tego emotka emotka emotka

mamo gdzie jest koperta ktora lezala pod tym futeralem na plyty cd? pytam moja mame teraz a ona na to:

sprxatalam dzisiaj i spalilam ja w piecu bo byla cala pognieciona i pomazana wiec pewnie niepotrzebna...

a w kopercie byly bony do carrefoura z konkursu w kwocie 600zl... emotka emotka

co za dzien emotka

ooo jaaaa emotka powiedziałaś mamie co tam było?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3425123 Napisano: 01.06.2010 08:12:16 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

natie napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie że pojechłam wczoraj do Rossmana po mate a pani do mnie żebym przyjechała jutro bo nie mają a to tylko 8 km w jedną stronę -czyli 2 razy w dwie stronyto prawie 32 km emotka

ja zawsze wczesniej dzwonie do drogerii zapytac, czy jest nagroda emotka

Ja jechałam 25 km do Kalisza i tam nikt nic nie wiedział o mojej nagrodzie, więc wyszłam z kwitkiem... Od tej pory dałam sobie z nimi spokój... emotka

sugeruję najpierw zadzwonić a później ew jechać
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3422278 Napisano: 31.05.2010 09:17:23 w Wkurza mnie...
taaga20 napisał(a):

wkurza mnie moje radio - szumi i szumi ... nie mogę go ustawić, antena do du ... !! co ja z tym radiem dziś nie wydziwiałam ... jak postawie sobie je na głowie to odbiera normalnie emotka haha ale pracować tak się nie da emotka

może słuchaj radia przez net? Wyświetl w wątku >>
0 0