Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3380844 Napisano: 14.05.2010 07:55:04 w Wkurza mnie...
aleks21 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

aleks21 napisał(a):

marielu napisał(a):

aleks21 napisał(a):

A mnie wkurza, to, że chciałabym się już rozpakować jednak lekarz na razie szans na to nie daje...

Osz w morde jeża , ja to do ostatniej chwili robiłam wszystko by sie nie rozpakować emotka No przeca to pjeronie boli jak jak jasny gwint
emotka

a tego to już nie wiem emotka Pierwsze dziecię wyszło bez problemu... na stole operacyjnym emotka

Ja po 3 godzinach na porodówce chciałam wracać do domu emotka Prosiłam lekarzy, zeby mnie puścili i starałam się przekonać męża, żeby mnie zabrał i jutro wrócimy i wtedy będę bardziej przygotowana emotka

Dobre emotka Podoba mi się ten tekst. A wkurza fakt, że coś bym sobie zjadła... I nie są to chipsy, lizaki, czekolada, snickers, zupka chińska, wafelki. Zostały jeszcze śledzie albo szprotki. Ale nie jestem pewna czy to jest to emotka
No łazi coś po mnie i mnie wkurza!!! emotka

jesteś pewna, że to nie wszy?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3377945 Napisano: 14.05.2010 06:20:42 w Popraw sobie humor...
slavek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

slavek napisał(a):

Teraz to wygramy wszystkie konkursy na hasło: http://sloganizer.pl/ emotka

emotka emotka

oto co otrzymałem

konkurs: konkurs jest we właściwym miejscu, o właściwym czasie!
piłka: Każdy piłka ma swoją historię...
głupi: głupi to legenda.

I najlepsze na koniec:

gnój: gnój - tu zaczyna się magia! emotka emotka emotka

ma jakąś bazę znznych cytatów i po kolei wkleja, czasami połączenia są totalnie bez sensu.. ciekawe kto skorzysta z tego do konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3376059 Napisano: 13.05.2010 11:11:36 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

wkurzyłam sie ,że zamiast bonów do kauflanda mam w kopercie żółte potwierdzenie odbioru emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375989 Napisano: 13.05.2010 10:55:23 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

ziolko napisał(a):

karolkas napisał(a):

A mnie wkurza że jestem płotka konkursowa i nie potrafię tego zmienić emotka

to ja w porównaniu z Tobą jestem jeszcze mniejsza emotka
heh emotka

W Winiarach nazwisko na Z. nie wyglądało na płotki. Chyba że to tylko zbieżność nazwisk. emotka

mówisz o mnie?? ja nie mam nazwiska na Z i nigdy w winiarach nic nie wygrałam. A nick mam nie od nazwiska tylko od charakteru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375918 Napisano: 13.05.2010 10:34:24 w Wkurza mnie...
karolkas napisał(a):

A mnie wkurza że jestem płotka konkursowa i nie potrafię tego zmienić emotka

to ja w porównaniu z Tobą jestem jeszcze mniejsza emotka
heh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375302 Napisano: 13.05.2010 07:33:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
aneczkar10 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

ziolko napisał(a):

tak z ciekawości.. co myślicie o konkursie w Zetce? co do wygrania są skutery? czy jest możliwe legalne zdobycie czasu ciut ponad sekundę?? a przecież w ten czas wchodzi - wysłanie smsa z serwera, wysłanie smsa z komórki. Moim zdaniem legalnie nierealne, tzn bez wszystkich pomocy. A Waszym?

dla mnie osobiście to szkoda kasy na ten konkurs

tragedia, mój najlepszy czas to prawie 3 sek, szkoda kasy emotka

też tak myślę... ale jednak są tacy, co mają ok 1 sek...
emotka i jak tu z takimi konkurować?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375269 Napisano: 13.05.2010 07:25:06 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

ati88 napisał(a):

http://www.smog.p...nie_masz_dziewczyny/

emotka emotka
przeurocze!
(zresztą - podobnie, jak tekst w stopce emotka )

straszne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3375176 Napisano: 13.05.2010 06:56:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
tak z ciekawości.. co myślicie o konkursie w Zetce? co do wygrania są skutery? czy jest możliwe legalne zdobycie czasu ciut ponad sekundę?? a przecież w ten czas wchodzi - wysłanie smsa z serwera, wysłanie smsa z komórki. Moim zdaniem legalnie nierealne, tzn bez wszystkich pomocy. A Waszym? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3373925 Napisano: 12.05.2010 02:30:19 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka

skoro tak zrobił to teraz powinien poszukać wam innego lokalu za taką samą cenę i w podobnej lokalizacji.
A wczesniej to powinien do was zadzwonić z pytaniem czy przyjedziecie czy nie, ale skoro umawialiście się na dziś, to nie wiem co on tam zbajerował
0 0

ziolko

#3373917 Napisano: 12.05.2010 02:28:25 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

ehh a mnie wkurzylo dzis to ze.. ale zaczne od poczatku. wczoraj pojechalam z narzeczonym i naszymi rodzicami podpisac umowe na wesele.. wybralismy salę, termin rowniez. mielismy wplacic zaliczke.. nasi rodzice chcieli od razu zaplacic, ale facet stwierdzil ze on i tak musi umowe dopiero wydrukowac w jakims biurze i najlepiej jak podamy dane, telefony i jutro przyjedziemy zaplacic to od razu ta umowa juz bedzie do podpisania. zgodzilismy sie. dzis o 14 przyjezdzam z narzeczonym a koles nam mowi ze dzis o 10 sprzedal nasz termin bo nie przyjechalismy.. ja pierdziele.. pytam go czemu w takim razie nie zadzwonil do nas skoro mial numer, poza tym nie umowilismy sie na konkretna godzine.. zaczelam plakac i w ogole bylam taka zla.. moj narzeczony mu mowi ze ma skonczyc zartowac bo on myslal ze facet nas wkreca.. ale niestety nie. i mamy slub wczesniej.. juz nie chodzi o sam termin ale jak sie traktuje swoich klientow. musialam sie wyzalic:(

facet jest niepowazny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3365496 Napisano: 09.05.2010 02:20:01 w Wkurza mnie...
aha.. i jeszcze dodam, że napierw trzeba przekopać forum i sprawdzić, czy gdzieś już nie ma podobnego tematu jaki chce się założyć. Po co się dublować? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3365493 Napisano: 09.05.2010 02:17:58 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

najgłośniej krzyczą przegrani...

echh.. ludzie...

faktycznie, gdzie nie spojrzeć to krynia, zaraz otworzę lodówkę i tam wyskoczy krynia emotka pod łóżkiem też..

mówisz, że najgłośniej krzyczą przegrani - tylko dlaczego akurat CIEBIE wszędzie widać?? wychodzi na to, że to krynia najwięcej wszędzie się udziela, najwięcej kryczy i podsumowując - chyba jest najbardziej przegrana emotka

to forum przez różne osoby takie cięte w odpowiedziach i w ogóle jakieś takie, siejące ferment, nie jest już takie jak kiedyś....

a szkoda...

nie wkurzam się - to są tylko moje wnioski.

a jesli osobie o nicku krynia podpadnę - to cóż, mówi się trudno.

Zgadzam się z przedówcami na temat niepotrzebnych wątków, i do tego jeszcze pisanych wielką literą, jakby zawierały w sobie NIE-WIADOMO-CO ważnego emotka

0 0

ziolko

#3360756 Napisano: 07.05.2010 01:41:21 w Rossmann
po wejściu w Kalisz są

l. Śródmiejska 16

64-920 Piła, Deptak

2. Górczewska 124

01-460 Warszawa

;) Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3360075 Napisano: 07.05.2010 10:43:29 w Rossmann
kubatbg napisał(a):

przejcalem kilka stron i bez efektu ...

mama pytttanie co wchodziw sklad nowych zestawów wie kto ?? dzieki za info

W skład prezentu wchodzi:

Kamill Hand Repair, krem do rąk, 2 ml
Eveline, Serum Intensywnie Wyszczuplające, Slim Extreme 3D SPA, 7 ml
Colgate, Sensitive Pro-Relief, pasta do zębów, 22 ml
Clear, szampon przeciwłupieżowy do włosów, 50 ml
Dove, Supreme Cream Oil Shower, żel pod prysznic, 55 ml
Raid przeciw molom spożywc
zym, 1 szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3360035 Napisano: 07.05.2010 10:33:31 w Rossmann
parodia... albo ktoś nie zna się na geografii albo specjalnie tak zrobili emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3359796 Napisano: 07.05.2010 09:56:37 w Rossmann
Kraków i Floriańską sprawdźcie w Kaliszu w Wielkopolsce, bo może zamiast Koszalina był Kraków?? w każdym razie zobaczcie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3359620 Napisano: 07.05.2010 09:25:26 w Rossmann
melissa napisał(a):

OMG - Wrocław znalazłam w ... Wielkopolsce, ale bez żadnej dośtępnej drogerii - odpuszczam - niech sobie ...... te próbki emotka

eeejj... a może jest jakis nowy podział administracyjny?? a my o nim nie wiemy?? emotka

u mnie w mieście pokazało jedną drogerię a drugą chyba z Koszalina emotka ciekawe gdzie moja druga właściwa Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3359601 Napisano: 07.05.2010 09:22:32 w Rossmann
andzia___ napisał(a):

szunia napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy można odebrać prezent za kogoś??

jeśli odbierzesz tylko jeden to tak emotka
jeśli za jednym razem chcesz odebrać swój i kogoś, to robią problemy

mi jak robili problemy to poprosilam pania stojaca za mna w kolejce o podanie kasjerce kodu... pani sie oczywiscie zgodzila a kasjerka z dziwna mina wydala prezencik bez slowa emotka

luudzie... przecież nie idę z 20 czy więcej kodami, tylko mam 2 i więcej mi niepotrzeba i o co tyle hałasu??
emotka

swoją drogą - ma ktoś na wymianę tusz, ten co był do wygrania w rossmannie? bo mam czarny a chciałabym brązowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3359590 Napisano: 07.05.2010 09:20:14 w Rossmann
szunia napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy można odebrać prezent za kogoś??

jeśli odbierzesz tylko jeden to tak emotka
jeśli za jednym razem chcesz odebrać swój i kogoś, to robią problemy

łoo... emotka dobrze wiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3359580 Napisano: 07.05.2010 09:18:47 w Rossmann