Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3356674 Napisano: 06.05.2010 11:23:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
lol775 napisał(a):

dzięki, niesamowite, nie wpadł bym na to emotka

ależ proszę bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3356659 Napisano: 06.05.2010 11:19:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
skoro moja odpowiedź nie jest zadowalająca to zadzwoń do agencji co organizuje ten konkurs i się dowiedz bezpośrednio... proste Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3356569 Napisano: 06.05.2010 10:48:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
lol775 napisał(a):

Ponawiam pytanie czy grał ktokolwiek w Makro z bryzy co bony po 500 były do wygrania. I czy orientuje się ktoś kiedy informują ? Czy może już informowali ?

wg regulaminu konkurs skończył się 3 czy 4 maja, a oni mają informować do 7 dni od zakończenia konkursu, czyli od 11 maja
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3350584 Napisano: 04.05.2010 05:13:16 w Wkurza mnie...
spadam stąd... niech ktoś inny będzie wkurzony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3350578 Napisano: 04.05.2010 05:11:29 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

magnus napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

magnus napisał(a):

krynia napisał(a):

mmagd napisał(a):

A mnie Wasze wkurzanie raduje.. emotka

A mnie raduje, że ktoś wkurzony inaczej wreszcie na forum...
A tak na serio - mam pytanko: forum jest tylko dla wybranych, czy dla każdego ????
Bo chyba Wam się coś rypnęło....

Dla każdego, ale zlituj się ponad 100 postów przez DWA dni emotka

no właśnie już można założyć temat więc nie krępuj się emotka

jeszcze mój księżyc za daleko od ziemi

No to współczuć wszystkim forumowiczom, pozostanie im tylko czytanie Twoich postów emotka

i czekanie w jakim wątku powinie się noga w jakimś wątku emotka
krynia idź pokomentuj troszke w wynikach emotka

Bardziej podobają mi się mniejsze markety, bo nie cierpią na megalomanię...

emotka emotka emotka emotka
jak uwielbiam jak ktoś rzuca błyskotliwe puenty emotka
dziewczyno daj żyć innym czy ty nie zauważasz jak bardzo wszystkich wkurzasz ? emotka

Każdemu co innego się podoba...
A tak serio - żeby coś skasować w hasełkach, trzeba szare komóreczki pogimnastykować !

ja nie mogę... czemu nie możesz gimnastykowac swoich szarych komórek i palców na klawiaturze w innej dziedzinie?? może weź udział w jakimś konkursie opisowym i tam pokaż swój talent do wodolejstwa, może coś wygrasz

emotka emotka

z pożytkiem dla siebie i nie denerwując innych Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3348883 Napisano: 04.05.2010 09:20:50 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

mmagd napisał(a):

A mnie Wasze wkurzanie raduje.. emotka

A mnie raduje, że ktoś wkurzony inaczej wreszcie na forum...
A tak na serio - mam pytanko: forum jest tylko dla wybranych, czy dla każdego ????
Bo chyba Wam się coś rypnęło....

forum jest dla każdego...
i większość osób tutaj nie pisze nic hurtem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3348773 Napisano: 04.05.2010 08:54:14 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

bip napisał(a):

krynia napisał(a):

ziolko napisał(a):

krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

olciak napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka przyszłam się powkurzać na wszystko emotka emotka emotka emotka emotka emotka

właśnie widzę.....

Ale jakoś od 6 minut się nikt tutaj nie wkurza !
uuuuuu......

Wkurza mnie, że znowu mi się ulotniły TESCO i MNIEJSZE MARKETY

trzeba umieć szukać w forum/konkursy
emotka

Jestem zbyt zielona - na forum od przedwczoraj...

za to strasznie rozgadana... najlepiej gada ci się chyba z sobą samą!
w temacie- wkurza mnie krynia, chcę poczytać forum a tam w każdym temacie po kilka jej postów jeden pod drugim i wszystkie o niczym! ewidentne nabijanie bo do powiedzenia za wiele jak widać nie ma.
Krynia! nie zamęczaj wszystkich swoimi komentarzami. czasem jak się nie ma nic do powiedzenia lepiej pomilczeć...

Widać, że naprawdę jesteś z Nibylandii !
Z prawdziwym życiem na bakier...
Ludzie chcą trochę więcej...

zgadzam się... najpierw trzeba zapoznać się z forum, później się udzielać.

Co do znikających watków to wszystko jest na forum w dziale konkursy, wystarczy trochę chęci, żeby zerknąć.
I co tu ma do rzeczy Nibylandia?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3348495 Napisano: 04.05.2010 07:55:17 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

krynia napisał(a):

olciak napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka przyszłam się powkurzać na wszystko emotka emotka emotka emotka emotka emotka

właśnie widzę.....

Ale jakoś od 6 minut się nikt tutaj nie wkurza !
uuuuuu......

Wkurza mnie, że znowu mi się ulotniły TESCO i MNIEJSZE MARKETY

trzeba umieć szukać w forum/konkursy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3340354 Napisano: 30.04.2010 08:14:50 w Wkurza mnie...
nie wkurzam się emotka

tylko wystarczy poszukać w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3340341 Napisano: 30.04.2010 08:10:20 w Wkurza mnie...
waldi5 napisał(a):

zbojnicka napisał(a):

O nasza stała plagiatorka znowu 1 miejsce:))) Moniau....
chyba wszedzie i zawsze przy okzji kazdego konka bede pisała łącznie ze swoim zgłoszeniem: uwaga na pania Monike U z Poznania...prosze o sprawdzenie treści...pewnie z netu plagiacik..

http://www.peugeo...iezcy-konkursu-5008/

co tam było za 1 miejsce ?
co za 2 i 3 miejsca ?

echh ludzie... w bazie nie umiecie szukać konkursów? aktualnych albo zakończonych??
emotka
https://www.e-kon...rticles-2-59519.html Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3333328 Napisano: 28.04.2010 08:53:44 w Wkurza mnie...
a może kiedyś powiedz coś ostrym tonem?? bo skoro fakt, że masz dziecko stanowi przeszkodę w zdobyciu pracy, więc co za różnica? nie stracisz nic straconego, a możesz zyskać emotka

postaw się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333320 Napisano: 28.04.2010 08:52:16 w Wkurza mnie...
allice napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie wiem już sama.. może powiedz, że dziecko ma zapewnioną opiekę, np babci albo co? a babcia przecież da radę, bo wychowała co najmniej jedno dziecko

Nie pomaga... moje dziecko będzie pod opieka dziadków (z którymi na stałe mieszkam), a dziadkowie wychowali trzech synów i z pewnościa dadzą radę bo są jeszcze w dobrej formie, wnuka lubią i chętnie się nim zajmują, a mały jest grzecznym i zdrowym dzieckiem. I tak tłumaczę ale jak ktoś jest bez dzieci i najlepiej bez męża czy żony to i tak go wybiorą.

ideał - 20 latka po studiach z kilkoma fakultetami, rozwiedziona, z dziećmi co już się wyprowadziły, bez żadnych zobowiązań, wymiary i wygląd Miss Świata, znajomość kilku języków obcych, w tym czasami łacina podwórkowa i francuski... nie wiem co jeszcze

no cóż..

głowa do góry - nikt nie jest w stanie sprostać takim wymaganiom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333129 Napisano: 28.04.2010 08:16:11 w Wkurza mnie...
nie wiem już sama.. może powiedz, że dziecko ma zapewnioną opiekę, np babci albo co? a babcia przecież da radę, bo wychowała co najmniej jedno dziecko Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333049 Napisano: 28.04.2010 08:01:19 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

miałam jeszcze dopisać, ale czas edycji mi się skończył..

a niby tyle mówią, że wolą zatrudnić matkę, bo ma lepiej zorganizowany czas... jeśli babsztyl miał małe dzieci chore to powinna zrozumieć, a nie wyżywać się na innych.
Zapomniał wół jak cielęciem był...

mówią co innego i robią co innego i to jest najgorsze że nikt nie ma zrozumienia że każdy miał małe dzieci i wie jak to było mój były szef też bał się cieżarnych jak ognia wiem to dopóki nie wyszła za mąz to inaczej traktował jak wyszla za mąż już się bał że się zaciąże

i jak przyjmował młode dziewczyny do pracy to wolał pannę niż mężatkę emotka emotka

szefowa koleżanki kazała jej podpisać jakiś papierek, gdzie było napisane, że przyjmą ją pod warunkiem, że przez 2 lata od zatrudnienia nie zajdzie w ciążę...

nieźle, co?

i co mamy robić emotka emotka emotka wiadomo że tego nie wolno ale z pracą cięzko więc co tu robić pozwala sie na takie praktyki emotka emotka

zgłosić do PIPu??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3333023 Napisano: 28.04.2010 07:56:40 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a niby tyle mówią, że wolą zatrudnić matkę, bo ma lepiej zorganizowany czas... jeśli babsztyl miał małe dzieci chore to powinna zrozumieć, a nie wyżywać się na innych.

mówią co innego i robią co innego i to jest najgorsze że nikt nie ma zrozumienia że każdy miał małe dzieci i wie jak to było mój były szef też bał się cieżarnych jak ognia wiem to dopóki nie wyszła za mąz to inaczej traktował jak wyszla za mąż już się bał że się zaciąże

i jak przyjmował młode dziewczyny do pracy to wolał pannę niż mężatkę emotka emotka

szefowa koleżanki kazała jej podpisać jakiś papierek, gdzie było napisane, że przyjmą ją pod warunkiem, że przez 2 lata od zatrudnienia nie zajdzie w ciążę...

nieźle, co? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332893 Napisano: 28.04.2010 07:27:29 w Wkurza mnie...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332882 Napisano: 28.04.2010 07:25:44 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

allice napisał(a):

Wkurza mnie dyskryminacja młodych mam przy rozmowach kwalifikacyjnych w sprawie stażu! emotka
Co rozmowa to na samym wstępie czy ma pani dzieci?
Na ostatniej rozmowie Pani powiedziała mi prosto w czy bo wie Pani pół biedy jak dziecko jest zdrowe ale dzieci lubią chorowac, sama miałam małe dzieci i wiem
Dla mnie to już szczyt bezczelności! I to gdzie, na uniwersytecie baba mi tak powiedziała. Właściciele prywatnych firm często mówią różne nieprzyjemne rzeczy i człowiek zdążył się już przyzwyczaic ale taka instytucja...
I miej tu kobieto dzieci jak cię tak traktują, że nawet zakichanego stażu nie możesz dostac bo na rozmowie zawsze pojawi się jakaś bezdzietna osoba, która jest niezależna i dyspozycyjna. emotka

właśnie i jak tu mieć dzieci i póżniej Państwo się dziwi że przyrost naturalny za mały jak nie ma zrozumienia i opieki dla mam zaczynając od Państwa kończąc na pracodawcy nikt o nas mamy nie dba

wiem to sama też siedzę w domu bo kto przyjmne
mame tez mnie to wkurza

taaa... mieć dzieci - problem, nie mieć - też problem, bo pewno zaraz się pojawią.

Pracodawcy sami nie wiedzą czego chcą.

Następnym razem powiedz, że sytuację rodzinną masz unormowaną. I tyle powinno wystarczyć. Wg prawa, pracodawca nie może zapytać Cię o wyznanie, orientację seksualną i polityczną, plany macierzyńskie, pracę męża (w końcu to Ciebie ma zatrudnić a nie męża). Nieznajomość przepisów szkodzi... niestety mnie też...

Ile razy byłam dyskrymionowana właśnie ze względu na to, że nie mam dzieci?? a teraz młoda bezdzietna mężatka to już w ogóle przesrane emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332725 Napisano: 28.04.2010 06:49:06 w Wkurza mnie...
basiasiwek28 napisał(a):

ziolko napisał(a):

no cóż.. w straży miejskiej nic nie załatwiłam, bo nie wiem kto smrodzi... mam się dowiedzieć i zgłosić emotka ciekawe jak, jak ten smród jest trudny do wytrzymania i siedzę w domu emotka

Zadzwoń do urzędu miasta lub gminy i nadmień, że straż nie zajęła się sprawą....i zamierzasz to zgłosić do mediów ....reakcja będzie natychmiastowa

zadzwoniłam do urzędu miejskiego do pana co zajmuje się ochroną powietrza. Mniej więcej powiedziałam z jakiej strony można spodziewać się truciciela, powiedziałam co dowiedziałam się w straży miejskiej. Facet powiedział, że spróbuje coś zrobić. Nic nie mówiłam o mediach, chociaż wczoraj w nocy byłam tak wkurzona, że zamierzałam zadzwonić do mojego radia na linię interwencyjną...
wrrr...

Jakby to był jeden dzień to jeszcze... ale to już trzeci z kolei i w dodatku od 7 rano!! do 22-23... wieczorem tak śmierdziało, że wystarczyło uchylić okno na kilka sekund a już w mieszkaniu też śmierdzało wiele godzin... i jak tu spać i żyć w takich warunkach??
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3332631 Napisano: 28.04.2010 06:14:03 w Wkurza mnie...
no cóż.. w straży miejskiej nic nie załatwiłam, bo nie wiem kto smrodzi... mam się dowiedzieć i zgłosić emotka ciekawe jak, jak ten smród jest trudny do wytrzymania i siedzę w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0