Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3181682 Napisano: 09.03.2010 02:36:44 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że właśnie dostałam ręcznik z bounty, ale koperta cała poklejona taśmą poczta polska - widac komuś nie spodobał się ręcznik, ale koperta podarta nieźle emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3164989 Napisano: 03.03.2010 10:51:55 w Allegro.pl - bez linków
damianwro napisał(a):

smsowicz napisał(a):

folia babelkowa to żadne zabezpieczenie przed zgnieceniem...

przed trzęsieniem ziemi, gwałtem i upadkiem z roweru również, ale nie zmienia to faktu, że zgniecenie w ofercie poczty nie widnieje. Płacąc za nadanie logicznym jest, że oczekujesz dostarczenia przesyłki przez pośrednika w formie takiej, jaką mu powierzysz. O ile przesyłka nie zostanie wrzucona pod ciężkie paczki albo torba listonosza nie posłuży mu za stołek, o zgniecenie raczej ciężko. Wina po stronie poczty, a grożącego negatywem adresata polecam olać. Ewidentnie szuka zaczepki - cywilizowani ludzie nie zaczynają od gróźb.

zgadzam się. Ty wysyłałaś odpowiednio zabezpieczone. Jeśli klient chce mieć całe pudełko, niech sobie kupi w jakimś sklepie i przełoży okładkę. Wielki problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3162529 Napisano: 02.03.2010 12:17:10 w Pomocy!!!!
adamaszek napisał(a):

becia1973 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

niuniu napisał(a):

w takim razie najlepiej zadzwoń do nich i zapytaj o co chodzi 12 252 71 01 - to do Wawela chyba dobry kontakt

Jeszcze raz się upewnię:
Wawel. nr paragonu na 7168, tak?
Przed chwilą znów próbowałem i cały czas to samo...

a może skończył sie limit na ngrody dla sms i dlatego nie przyjmuje emotka emotka

A no właśnie - może już po nagrodach!!!Alz drugiej strony byłaby wciąż informacja o błędzie w wysyłaniu wiadomości?

może po prostu nie masz środków na koncie na wysłanie smsa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3160721 Napisano: 01.03.2010 07:27:42 w Wkurza mnie...
czy wam tez nie działa poczta na o2?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3160719 Napisano: 01.03.2010 07:26:20 w Paragony
tfu... miało być rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3160715 Napisano: 01.03.2010 07:25:01 w Paragony
leiradna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

tak, tak zdecydowanie emotka już na samym początku pisaliśmy ile moża ??
każdy chyba wie że masz , a jak widze twoj nik lub awatar to migiem uciekam z wątku bo już mam uraz emotka

OPCJA WYLOGUJ POELCAM!!! emotka

jeśli twoje reklamy przeszkadzają tak wielu osobom to chyba ty powinnaś się wylogować (czyli zastosowac do własnej redy) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3160634 Napisano: 01.03.2010 07:03:16 w Paragony
emanuela24 napisał(a):

leiradna napisał(a):

O co sie plujesz? Staram sie pisac raz na strone. Zobacz w konkursy, w kliknijcie - tam jest spam

jak po raz to znak że Cie nauczycielka opuściła widzę minimum 2-3 razy na stronie do tego avatar jakbyś bała się że ktoś nie zauważy Twoich postów
emotka
i się opanuj ja się nie pluję - jak Ty masz wadę zgryzu i Ci ucieka to nie znaczy że każdy tak ma emotka wkurza mnie takie śmiecenie - ileż można ??

zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3160548 Napisano: 01.03.2010 06:27:38 w Pomocy!!!!
sharac napisał(a):

fryteczka napisał(a):

cos namotalam i mam strasznie duze wszystko emotka duuze litery , musze przesowac na dole i z boku pasek aby obejrzec cala strone..jak to zmniejszyc ?

trzymaj + kółko myszki w dół

noo.. nawet nie wiedziałam o tym sposobie, ale to jest to samo co napisałam wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3160546 Napisano: 01.03.2010 06:26:58 w Pomocy!!!!
fryteczka napisał(a):

cos namotalam i mam strasznie duze wszystko emotka duuze litery , musze przesowac na dole i z boku pasek aby obejrzec cala strone..jak to zmniejszyc ?

może zrobiłaś powiększenie strony? jeśli tak to na dole po prawej stronie masz procenty - 100% to normalna wielkość strony. Rozwiń listę wielkości i dopasuj sobie odpowiednią Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

ziolko

#3143307 Napisano: 24.02.2010 10:53:44 w Wkurza mnie...
l0ginka napisał(a):

wkurza mnie orange ..jeszcze 14 dni ważności środków na koncie, a oni już piszą doładuj konto!...
Niedługo będą informować zaraz po świeżym doładowaniu

mnie to samo... i jeszcze to, że jeśli po minięciu ważności konta nie doładuje się w ciągu 5 dni to kasa przepada emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3136058 Napisano: 22.02.2010 02:37:34 w Pomocy!!!!
wowczek napisał(a):

ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

mam pytanie - jeśli nadawca źle zaadresował przesyłkę i paczka trafiła pod inny adres, odbiorca zwrócił kurierowi - teraz paczka wsiąkła, nadawca twierdzi, że nie została zwrócona - kto ponosi za to odpowiedzialność?? czy moge domagać się ponownej wysyłki nagrody, takiej samej jak wcześniej została wysłana?? czy nadawca ma składać reklamację do firmy kurierskiej??

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka

Wygrałaś nagrodę i nie otrzymałaś jej. Ja bym złożyła reklamację domagając się dostarczenia nagrody. A co się tam działo po drodze, kto błędnie zaadresował i doręczył, odebrał czy nie - to uznałabym, że to nie moja sprawa. Nie dałabym się wciągnąć w śledztwo, to sprawa nadawcy on ma dowód nadania...

już mi brak słów... też tak uważam, ale już zwątpiłam emotka

Ja mam podobnie z bestsellerami Empiku - kurier dostarczył sąsiadom, nie wiem co oni zrobili z przesyłką - do mnie nie dotrała... No i czekam na wynik złożonej do UPC reklamacji
emotka

właśnie mówię o empiku emotka 4 lutego napisałam do nich, że będzie zwrot i dostałam info, że jak tylko dostaną to wyślą ponownie.. i cisza... nie ma zwrotu Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3136002 Napisano: 22.02.2010 02:27:12 w Pomocy!!!!
awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

mam pytanie - jeśli nadawca źle zaadresował przesyłkę i paczka trafiła pod inny adres, odbiorca zwrócił kurierowi - teraz paczka wsiąkła, nadawca twierdzi, że nie została zwrócona - kto ponosi za to odpowiedzialność?? czy moge domagać się ponownej wysyłki nagrody, takiej samej jak wcześniej została wysłana?? czy nadawca ma składać reklamację do firmy kurierskiej??

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka

Wygrałaś nagrodę i nie otrzymałaś jej. Ja bym złożyła reklamację domagając się dostarczenia nagrody. A co się tam działo po drodze, kto błędnie zaadresował i doręczył, odebrał czy nie - to uznałabym, że to nie moja sprawa. Nie dałabym się wciągnąć w śledztwo, to sprawa nadawcy on ma dowód nadania...

już mi brak słów... też tak uważam, ale już zwątpiłam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3135941 Napisano: 22.02.2010 02:17:18 w Pomocy!!!!

pomóżcie, bo już nie wem co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3133720 Napisano: 21.02.2010 07:53:43 w skojarzenia
kulturysta - góra mięśni Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3128920 Napisano: 19.02.2010 09:24:45 w Paragony
wawiona napisał(a):

benon69 napisał(a):

justynaogl napisał(a):

darekgryko napisał(a):

justynaogl napisał(a):

szukam paragonu na zestaw schauma lidl-oferty na pw

a gdzie jest ten konk, bo nie widzę???

ps. Pierwsza Twoja wiadomość i odrazu z szukaniem paragonu... emotka

nie wiem gdzie jest konkurs informacje dostałam od kolezanki i mowila ze mam kupic dwa szampony teraz okazalo sie ze mial byc zestaw

Zadaniem Uczestnika jest odpowiedź na pytanie Dlaczego wybrałeś właśnie ten wariant szamponu Schauma?. Zgłoszenia udziału w konkursie można dokonać poprzez przesłanie odpowiedzi na pytanie wiadomością SMS na numer 7043 o treści Schauma.tu wstaw odpowiedź?. Zgłoszenia należy przesyłać w terminie od dnia 8 lutego 2010 roku od godz. 00.00.00 do dnia 14 lutego 2010 roku do godz. 23:59:59
W konkursie zostaną przyznane następujące nagrody dzienne:
7 nagród dziennych- laptop marki Toshiba Model L300 INTEL 2*1,8GHz 4GB 250 WinXP z wgranym systemem operacyjnym o wartości 2149 złotych brutto każdy.

Spośród wszystkich prawidłowych zgłoszeń Komisja Konkursowa wyłoni 7 najlepszych odpowiedzi. Jako kryterium najlepszej odpowiedzi Komisja weźmie pod uwagę trafność, unikalność i oryginalność odpowiedzi. Komisja wyłoni zwycięzców według następujących zasad:
Na każdy dzień trwania promocji zostanie wyłoniony jeden zwycięzca spośród odpowiedzi wysłanych tego dnia . Dla 7 uczestników konkursu, których hasła zostaną uznane za najlepsze, Komisja przyzna:
Nagrodę dzienną:7 laptopów marki Toshiba Model L300 INTEL 2*1,8GHz 4GB 250 WinXP z wgranym systemem operacyjnym o wartości 2149 złotych brutto każdy.

a gdzie można znalezc ten regulamin?
szukałam i jakoś trafic na niego nie mogę emotka

faktycznie... można znaleźć

http://www.promom...-Schauma-w-LIDL.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3128787 Napisano: 19.02.2010 08:41:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

A właśnie, odnośnie paragonów. Mieliście kiedyś taką sytuację, że wyblakły wam paragony i był problem z przyjęciem ich? Co trzeba wtedy zrobić?

najlepiej zrobić ksero paragonu i trzymać razem z oryginałem Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3126802 Napisano: 19.02.2010 12:02:32 w Wkurza mnie...
cudaczek napisał(a):

niuniu napisał(a):

delfinka101 bo to my jesteśmy głupie! chcemy pomóc innym sprawić im radość a oni nie potrafią tego uszanować! tez tak miałam kilka razy. Koleżance z pracy załatwiłam 200 zł stypendium - nie odesłała danych, wygrałam jej kosz dove - nie odesłałą danych. Głupia powiedziała że ona bboi podawać swoich danych osobowych, że ją oszukają! teraz nic jej nie mówię, skoro jest na tyle głupia że nie chce nic wygrac a jak już jej wygram nie chce i gardzi to... NIECH SIÊ BUJA NA DRZEWO !

Niuniu, ja ma taką jedną koleżankę, że jej się przez dwa tygodnie nie chciało zaprowadzić własnych czterech liter po odbiór nagrody, która na nią czekała w sklepie (koło domu, żeby było śmieszniej). Wyobrażasz sobie? emotka Czasami myślę, że lepiej być śmierdzącym egoistą i myśleć tylko o sobie emotka

żartujecie chyba??
emotka jaaa... to aż takie dzikie sępy są na świecie??? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3124981 Napisano: 18.02.2010 06:11:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

kolejny konk i kolejny plagiat http://www.lublinplaza.pl/
Michał C zamiast napisac wierszyk przekopiował go sobie z neta emotka

faktycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3123094 Napisano: 18.02.2010 10:35:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy nie macie wrażenia, że niektóre zdjęcia co wygrały w konkursach bounty są ściągnięte z internetu??

Tak to samo sobie pomyślałam przed chwilą. jedno na pewno już gdzieś widziałam.

Ale te same wątpliwości mam co do zdjęć z tiger karaiby (co wygrały wyjazd główny) emotka

Może jestem uprzedzona ??

nie wiem, nie widziałam tamtych zdjęć emotka

ale to niemożliwe, żeby stanąć w tym samym miejscu co wcześniej fotograf i zrobić baaardzo podobne zdjęcie.
Nie chce mi się teraz szukać, ale kto może i chce niech poszuka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0