Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#3082957 Napisano: 04.02.2010 11:22:04 w Pomocy!!!!
szukam pomocy w kwestii empiku - wczoraj dzwoniłam do nich, że nie dostałam mojego bestselleru, babka wzięła wszystkie informacje i dziś dzwoniła. Otóż moja przesyłka została doręczona, ale zupełnie pod inny adres, pomylili numery domów, dokładnie mówiąc przestawili numer i co mam teraz zrobić??

teoretycznie pójdę do tego kogoś, chociaz nie znam tej osoby, spytac się o moją przesyłkę, ale co mam zrobić, jak ten ktos powie, że nie dostał żadnej przesyłki albo nie będzie chciał mi oddać??

babka z empiku nie potrafiła mi podać numeru przesyłki ani kiedy została wysłana/doręczona, tylko powiedziała, że taką informację dostała z magazynu emotka dosłownie od kiedy mieszkam w mieście zawsze mam jakieś przeboje z kurierami emotka nawet nie wiem co było w tej przesyłce... czy ten przysłowiowy brulion, czy może gra...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3080686 Napisano: 03.02.2010 02:54:42 w Połączenia nieodebrane

swibek napisał(a):

emotka u mnie od 11 dni dzwonią codziennie rano i wieczór od poniedziałku do soboty.. ale nie odbieram bo to namolne baby z ubezpieczeń, która nie rozumieją, że nie jestem zainteresowana ofertą.. zapewnie wieczorem znowu będzie dzwonić.. emotka

jeśli dzwoni jedna i ta sama to powiedz, że nie życzysz sobie żadnych ubezpieczeń a jesli jeszcze raz zadzwonią to zgłaszasz sprawę na policję za molestowanie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3079184 Napisano: 02.02.2010 08:54:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
awi napisał(a):

zatorzak napisał(a):

czy te osoby naprawdę kupują te produkty? w większości przypadków wątpię, sam kiedyś potrzebowałem fakturę z kilkoma sztukami pewnego kosmetyku z datą sprzed kilku tygodni, w dwóch sklepach mnie przegonili a w trzecim dostałem bez problemu fakturę z wsteczną datą na te kilka produktów które potrzebowałem i nawet nie musiałem tych kosmetyków kupować i za nie płacić, wyobrażam sobie więc jakie przekręty są gdy taki gracz ma kogoś znajomego w sklepie albo sam jest właścicielem sklepu

Czy mając odpowiednią wiedzę i sprzęt tak trudno jest drukować paragony emotka Czy w loteriach sprawdza się ich autentyczność?

często jest zapis

Laureat loterii utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli:
przesłany (zgodnie z pkt. 28 c regulaminu loterii) dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób uniemożliwiający jego odczytanie; Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3078864 Napisano: 02.02.2010 06:38:54 w skojarzenia
czterdziestolatka/tek - życie dopiero się zaczyna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3077868 Napisano: 02.02.2010 12:54:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

http://www.headan...kurs-co-100-tny-SMS/

dobrze, że nie brałem udziału KOMPROMITACJA organizatorów emotka emotka emotka

jaaaaaaaaa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3076097 Napisano: 01.02.2010 07:51:20 w Pomocy!!!!
rafi323raf napisał(a):

justa111 napisał(a):

masza napisał(a):

doma83 napisał(a):

angiekondas napisał(a):

prosze opomoc dzisiaj koniec konkursu, jesli mozecie to bede wdzieczna

http://www.bobovi...796&photosList=4 emotka

Głosy: 276 emotka

283 emotka

295

ehh karniaki by sie przydały, dla głosujących tutaj też!
wreszcie byście się oduczyli śmiecić! emotka

jestem za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3075380 Napisano: 01.02.2010 03:31:11 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Mnie bardziej wkurza jak grają osoby na kilkanascie telefonow, nie kupią produktów a potem proponuja doładowanie za 30 zł w konkursie gdzie nagroda to 3000.
Ja sama gram o drobnostki aby potem wystawic na aukcje.Bez rożnicy na co potrzebna jest ta kasa,jezeli ktoś sprzedaje to albo w ten sposob zarabia zawodowo lub sprzedaje bo sytuacja go do tego zmusiła.Może taki zawód sobie wybrał;konkursomanniak..a wypłatę odbiera jak wygra i sprzeda.
Kilka osób strzela z siebie bogaczy(jak jedna taka co to ją na laptopa stac i smiala się ze mnie a sama sprzedaje kosmetyki po 3 zł)-to są wkurzające osoby. Ale widzę,ze coraz częsciej czyta się wiadomość; mąż stracił pracę, znowu jestem bezrobotna.Nikt z nadmiaru bogactwa nie sprzedaje, bo takie osoby ktore są juz bardzo bogate oddają bezinteresownie innym ale nie chwalą się tym na forum.Reszta która wygrywa i sprzedaje ma do tego prawo.Więcej wyrozumiałości..byle uczciwie wygrywały

echh... też jestem bez pracy i bez kasy... i wkurza mnie, że nie mogę nic sprzedac na allegro... nawet za 1/3 ceny emotka kurcze blade.. za darmo mam oddawać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3075375 Napisano: 01.02.2010 03:29:10 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie jeszcze ze forum konkursy na forum zamienilo sie w smietnik -kliknijcie .. kiedys konkursy wygladaly inaczej a nie osoba ktora odda najwiecej klikow dostanie dlugopis

dlatego jest konkursy na forum 2? emotka tam jest tak jak kiedyś było na tym pierwszym

poza tym też mnie to wkurzało, ale teraz już tam nie zaglądam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3075151 Napisano: 01.02.2010 01:49:52 w Pomocy!!!!
eeeeeeeeeeeejjj... to nie top KLIKNIJCIE emotka emotka emotka emotka emotka fftopic: Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3074879 Napisano: 01.02.2010 12:31:33 w Pomocy!!!!
kinga1 napisał(a):

potrzebuje pomocy;
jaki ściągnąć program zeby otwierały sie regulaminy czy formularze?

najczęściej regulaminy są z rozszerzeniem .pdf więc program Adobe Reader Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3063006 Napisano: 28.01.2010 02:41:45 w Popraw sobie humor...
js28 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

to i ja poprawie sobie humor po oblanym egzaminie
http://www.pobocz...awo-jazdy,nId,235559 emotka

o mój Boże! Powiedzcie, że to nieprawda!

obawiam się, że prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3062912 Napisano: 28.01.2010 02:19:59 w skojarzenia
czosnek - zdrowie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3062434 Napisano: 28.01.2010 12:37:55 w Popraw sobie humor...
arta napisał(a):

ziolko napisał(a):

jasnoska napisał(a):

wiecie co... jak popatrzyłam na tą sierotę to nie mogę.. brak mi słów.. kto jej dał prawo jazdy??? to jest śmieszne do pewnego momentu, bo przecież to jest ŻAŁOSNE!! tacy stwarzają zagrożenie dla innych użytkowników dróg...

ja nie mogę.... emotka emotka emotka emotka
emotka emotka emotka emotka

mój absolutny hit, w związku z tematyką motoryzacyjną (stare, ale jare):
http://www.youtub.../watch?v=Y4pA3U5kDxg

KAI TY JEDZIESZ, KAI TY JEDZIESZ, TU JEST ZAKAZ! emotka

NAPRAWDÊ JESTEM M¡DRZEJSZA NA CODZIEÑ emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3061328 Napisano: 28.01.2010 07:45:27 w Popraw sobie humor...
jasnoska napisał(a):

wiecie co... jak popatrzyłam na tą sierotę to nie mogę.. brak mi słów.. kto jej dał prawo jazdy??? to jest śmieszne do pewnego momentu, bo przecież to jest ŻAŁOSNE!! tacy stwarzają zagrożenie dla innych użytkowników dróg...

ja nie mogę.... emotka emotka emotka emotka
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3058247 Napisano: 27.01.2010 10:48:33 w Wkurza mnie...
niuniu napisał(a):

ziolko napisał(a):

niuniu napisał(a):

wkurza mnie że ostatnio jestem beznadziejna! konkursy w których tak się staram i na których tak mi zależy w ogóle mnie nie doceniają i nie zauważają mojego wysiłku! powoli mam dość emotka

im bardziej się starasz, tym większe g...
warto wrzucić na luz...

mnie też to samo wkurza emotka

dokładnie z tym , że czasami jest też tak że i luz nie pomaga. nie powiem 4 nagródki już w tym roku zgarnęłam ale przyswieca mi większy cel i pewnie dlatego tak mnie to wkurza, że narazie jest on dla mnie taki odległy

machnij na to ręką... powinno chociaż trochę pomóc emotka
albo wręcz przeciwnie -wypowiedz marzenia na głos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3058229 Napisano: 27.01.2010 10:45:38 w TESCO konkursy
yaro2004 napisał(a):

grancias napisał(a):

Jesli chodzi o konkursu MAROKO. Pisalem do agencji Czart, ale zwrocilo mi wiadomosc. Hasło reklamowe odnosicie do sieci sklepów Tesco, czy do Maroka ?

Przecież pisze jakich słów masz używać:
ułóż hasło reklamowe, wykorzystując co najmniej
dwa z czterech podanych słów:
Maroko, owoce, skarb, słońce

wiec jakie tesco ?

może w Maroko też jest Tesco, więc jak najbardziej można zrobić odniesienie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3058222 Napisano: 27.01.2010 10:44:38 w Wkurza mnie...
niuniu napisał(a):

wkurza mnie że ostatnio jestem beznadziejna! konkursy w których tak się staram i na których tak mi zależy w ogóle mnie nie doceniają i nie zauważają mojego wysiłku! powoli mam dość emotka

im bardziej się starasz, tym większe g...
warto wrzucić na luz...

mnie też to samo wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3058218 Napisano: 27.01.2010 10:43:18 w GFK
dobrze wiedziec na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3058182 Napisano: 27.01.2010 10:32:42 w GFK
aneti napisał(a):

aneti napisał(a):

poproszę o sugestię co zaznaczyć w ankiecie o farbowaniu aby spełnić kryteria emotka emotka

10 grrr emotka

witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#3056319 Napisano: 26.01.2010 03:21:08 w GFK
leilani napisał(a):

leilani napisał(a):

leilani napisał(a):

leilani napisał(a):

martul napisał(a):

robiłam tak i nic
cały czas jak wchodzę to mam wypełniona w połowie ankietę ale na tym samym pytaniu wisi emotka

Ja mam też ten sam problem z ankietą emotka Nic nie pomaga, a tak chciałam nałapać tych punktów. Udało mi sie za to wypełnić ankietę za 153 punkty o zwyczajach żywieniowych.

Moze spróbujcie zrobic to co ja - wyczyśccie zaznaczone pola nawet jeśli ankieta sie zacięła i wisi w tym samym miejscu, a następnie cofnijcie sie do tyłu - mnie to akurat nie pomogło bo wtedy ankieta znowu mi sie zawiesza na kolejnych pytaniach, ale moze zadziała u kogoś innego. Kontaktował sie ktoś z nimi w sprawie tej nie działajacej ankiety?

No nic, zobaczymy co mi odpowiedza - właśnie napisałam im o tej ankiecie.

Odpowiedź: Badanie jest aktualnie realizowane z powodzeniem przez uczestników Klubu, proszę o ponowna próbę.

Akurat. emotka

a ja dostałam taką odpowiedź

Witam,

Był to błąd programu, który został wychwycony dzięki Państwa e-mailom z problemami z ankietą. Ankieta nie komunikowała niezakwalifikowania się do badania w początkowej fazie, ale potem osoba, która nie kwalifikowała się do badania nie mogła przejść do głównej ankiety. Wyświetliło się Pani 20%, gdyż program nie liczył pytań, na które nie powinna Pani odpowiadać w konsekwencji na udzielone wcześniej odpowiedzi.

Pozdrawiam
Amelia Prażnowska

cieeeeeeeekawee... a osoby co miały 70% jak wyżej wspomniano???

też zaznaczyłam że farbowałam włosy i dalej szło, ąz do p. 115 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0