Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10399
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jasne, że możesz... ja tylko takiej używam
szeroką taśmę przezroczystą
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spytałam się i oto jego odpowiedź
Warunki sa jakie są
przed chwilą sprawdziłam, to sprzedał za niezła sumkę ten tel, wystawiał od złotówki i pewno stąd ten komentarz
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam tylko nadzieję, że nie przypomni jej się za pół roku czy za rok i nie wystawi mi negatywa
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiem... a wtedy miałam takie filmy, co ludzie sprzedawali drożej, niż w innych sklepach internetowych.. a ja miałam tamiej (jeden zestaw
szkoda, że nie podają nicka tej życzliwej osoby
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
bo może miałeś filmy bez gazet.. a jeśli film był z gazetą to musisz sprzedać go z gazetą.. jeśli bez to piszesz, że to film bez gazety...
też kiedyś miałam usuniętą aukcję z tego powodu Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kamil17 - spooko będzie
Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
osioł ugryzł kiełbasę z osła?
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pancerne opakowanie
ale co racja to racja... poczta potrafi zrobić z paczkami różne rzeczy więc nie ma się co dziwić..
kiedyś kolega zrobił awanturę na poczcie, bo jakaś tam paczka dotarła do niego w opłakanym stanie... to babka powiedziała mu, że ma się nie dziwić, bo może na tej paczce było coś większego, np pralka lub lodówka
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie ma za co
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
moim zdaniem nie da się.. chyba, że zakończysz aukcję, usuniesz dotychczasowe oferty i wystawisz ponownie... (ryzyko, bo oferent może napisać do allegro, że tak robisz).
Poczekaj cierpliwie, może się uda sprzedać drożej
ile czasu masz do końca aukcji? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym ja pakuję w SZARY papier i oklejam BEZBARWN¡ taśmą... na poczcie jest brązowa więc jeśli ktoś by się włamywał do paczki to od razu będzie wiadomo, bo oni mają tam tylko takie..
cena papieru - od ok 50 do 70 gr za arkusz, taśma ok 2,5-3 zł... wystarczy na dłuuugo
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak.. kup teraz znika po zalicytowaniu przez pierwszą osobę Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jesli ktos nie wygral aukcji, tylko to jest druga osoba, to nie sprawdzisz... w przelewie nie masz adresu?? Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
najlepiej napisz do tej osoby, żeby podała Ci dane mailem
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też kiedys cos licytowalam... i wszystkie oferty zostały odwołane bo cena była za niska... a ostatnio zaiteresował mnie namiot w bardzo okazyjnej cenie, to napisałam do faceta czy jest możliwość, żeby dosłał mi zdjęcia tego przedmiotu.. bo było tylko jedno i to z rysunku. Na to on mi napisał, że za taką cenę mu się nie opłaca
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ktoś obserwuje bo nie jest jeszcze zdecydowany.. ale jest zainteresowany... ja wiele razy miałam obserwujących i później nikt nie kupił... nadzieja jest, ale nie licz na wiele... Wyświetl w wątku >>
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak mnie usunęli aukcję, to wkurzyłam się i napisałam do nich... w ciągu kilku godzin.. chyba 3.. miałam odpowiedź dlaczego aukcja została usunięta...
więc jeśli chodzi o zawieszenie konta to tez powinni odpisać Wyświetl w wątku >>