Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#701706 Napisano: 04.04.2007 08:02:14 w Allegro.pl - bez linków
skiperro napisał(a):

niepotrzebnie zmieniono tytuł tematu bo zamiast dyskusji na temat allegro zaczynają się tu pojawiać ogłoszenia

no totez mowię, że BEZ OGŁOSZEÑ emotka ogłoszenia są w innym dziale...

jak tu będzie to samo co w tamtym dziale, to nie ma sensu wymieniać się informacjami na temat allegro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#697207 Napisano: 31.03.2007 04:50:51 w Allegro.pl - bez linków
marom59 napisał(a):

http://www.allegro.pl/item178626788_bery_gangster_i_gora_klopotow.html

moge troszke opuscic cene

ogłoszenia są w innym dziale Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#665023 Napisano: 15.03.2007 08:04:04 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

kolejna informacja z serwisu prasowego o2... co to się dzieje z tymi ludźmi...

http://wiadomosci.../?s=257&t=339658

i te tys. osób już swojej kasy nie zobaczy, bo powiedzmy sobie szczerze, nawet jak pójdzie do paki, odsiedzi swoje i kasy nie odda...

emotka straszne... a pozniej dziwic sie, ze niewinni cierpia przez takich oszustow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#663526 Napisano: 14.03.2007 11:51:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
annea20 napisał(a):

uwazam ze dzial wc damski powinien byc dostepny dla zalogowanych

jestem za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#662222 Napisano: 13.03.2007 05:37:36 w Allegro.pl - bez linków
noo.. juz emotka sie wyjasnilo... ktos na mnie doniosl ze moje plyty nie sa oryginalne... co za malpa emotka
W przypadku Pani aukcji zaszło podejrzenie, że przedmiot jest nieoryginalny.
Jeśli jest on oryginalny proszę o umieszczenie o tym informacji w opisie. W
przeciwnym wypadku należy wstrzymać się z wystawianiem tego typu przedmiotów.

Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#661571 Napisano: 13.03.2007 01:49:16 w Allegro.pl - bez linków
mialo byc aukcjach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#661567 Napisano: 13.03.2007 01:48:04 w Allegro.pl - bez linków
maltulenka napisał(a):

Ehhh oszuści na Allegro to jedno... Mi zaczynają foty z aukcji podbierać... Kurcze wg. mnie to chamskie troszeczkę, dlaczego na jakiejś obcej aukcji ma być fota koszulki zrobiona na moim prywatnym łóżku, w moim włsnym pokoju, moim osobistym aparatem? emotka Allegro oczywiście nie reaguje emotka

widzialam na wielu auckach nicku allegrowiczow na fotkach.. zeby nikt nie mogl skopiowac...zrob podobnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#661554 Napisano: 13.03.2007 01:44:27 w Allegro.pl - bez linków
a ja sie wkurzylam na allegro... usuneli mi aukcje!!! wystawilam filmy M jak Milosc w pakiecie, nowe, w folii, bez gazet (bo do takich pakietow nie ma gazet)

a to dlatego, ze Wystawiony przedmiot znajdował się na liście towarów zakazanych i dopuszczonych warunkowo na Allegro. emotka napisalam do nich.. ciekawe co odpowiedza Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#661501 Napisano: 13.03.2007 01:26:56 w Allegro.pl - bez linków
cytrynkowa napisał(a):

mozę założymy topik wulgaryzmy i inne pierdoły emotka emotka emotka

emotka juz to widze... to bedzie najgoretszy topic na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#651375 Napisano: 09.03.2007 10:03:19 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

mam prośbę do forumowiczów: ogłoszenia o sprzedaży można podawać w wielu wątkach na tym forum. Nie róbcie z tego wątku tablicy ogłoszeń. Niech ten wątek będzie w formie rozmów o serwisie allegro i jego użytkownikach a nie o ogłoszeniach naszych aukcji! Poza tym info o naszej stronie można zamieścić w stopce.

zgadzam sie z Toba emotka od tego jest tablica ogłoszeń

nawiasem mowiac, nie poznałam Cie po zmiane avataru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#643687 Napisano: 06.03.2007 07:14:23 w Wpisujcie Miasta
K A L I S Z a dokladniej bliskie okolice emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#643035 Napisano: 06.03.2007 04:20:57 w Allegro.pl - bez linków
kvadi napisał(a):

utropek napisał(a):

jestem mile zaskoczona, po rocznym sporze z allegro.pl dostałam meila z przeprosinami o niesłusznym zablokowaniu konta emotka odblokowali mnie i mam pierwsze 10zł prowizji mam darmowe:D emotka <lol> to chyba przez jakies pare lat, bo raczej z tego konta nie bede juz kozystala bo mam dawno nowe:)

mi też właśnie zablokowali konto bezpodstawnie i twierdzą że zrobili to dlatego że na koncie które mam zablokowane od około 3 miesięcy wystawiłem towar niezgodny z regulaminem

no to dlatego mi zablokowali tamto i twierdzą że zablokowali teraźniejsze z tego samego powodu emotka

masło maślane?? emotka

a może zablokowali Ci profilaktycznie? żeby Ci coś nie przyszło do glowy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#641447 Napisano: 05.03.2007 09:14:58 w Poczta kradnie
zajaczejs no rzeczywiście tupet to on ma emotka ciekawe ile sam zwinął emotka
i jak tu wierzyć firmom kurierskim, które niby mają być alternatywą dla poczty?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#641312 Napisano: 05.03.2007 08:37:23 w Poczta kradnie
melisa czemu nie dostałaś sie do tego rzecznika?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#641301 Napisano: 05.03.2007 08:34:36 w Poczta kradnie
melisa przepraszam Ciebie i reszte za moja niezbyt spojna wypowiedz emotka

no wlasnie nie wiem, jaka to była firma kurierska... jakby to był jeden przypadek to bym zrozumiała, ale trzy?? podobno (zaznaczam podobno) nazwisko też się nie zgadzało... ale to przecież zaden problem podac pierwsze lepsze, prawda?? kurcze... jak ja załuję, że wtedy nie spytałam się o więcej szczegółów... ale miałam mętlik w pracy i jeszcze te telefony... emotka no i nie spodziewałam się zadnych wygranych, chociaż brałam udział w konkursach i dziwne mi się wydawało, że gram gram i nic nie wygrywam... i to od dłuuugiego czasu...
mam przeczucie, że jednak coś mi zwinęli...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#640519 Napisano: 05.03.2007 04:26:10 w Poczta kradnie
tzn podawali te, co podobno były na przesyłce... tylko dlaczego dzwonili akurat do mnie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#640515 Napisano: 05.03.2007 04:25:04 w Poczta kradnie
tak się zastanwiam.... jakiś czas temu miałam kilka (chyba 3) telefonów od kurierów, że mają dla mnie ptzesyłke... a jak powiedziałam, że teraz nie mogę odebrać, bo jestem w pracy i że ktoś jest w domu, to odbierze, to podawali inne adresy... ciekawe skąd nagle 3 kurierów miało mój numer????? emotka jak myślicie... okantowali mnie?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#640504 Napisano: 05.03.2007 04:21:28 w Poczta kradnie
squirrellover napisał(a):

dokladnie, wiedzą wiedzą... ostatnio jak kurier przyniosł mi 3 paczki z telefonami z konkursu walentynkowego, to kurier powiedział 3 telefony wygrac, alez pani ma szczescie a ja nawet nie wiedzialam jeszcze ze to wlasnie ta przesylka emotka emotka emotka

a skąd te ........... (cenzura) wiedzą ze to z wygranych?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#639065 Napisano: 04.03.2007 08:20:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mirek2oo6 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ina33 napisał(a):

Mnie się nie podoba to, że na listach nagrodzonych osób w konkursach bardzo często powtarzają się nazwiska osób a w dodatku z tej samej miejscowości.

to bez sensu, ktoś ma szczęscie i umie grać to dlaczego nie może grać razem z rodzinką ...

dokladnie, moze ktos gra i kogos rodzenstwo tez chce wziasc udzial w tym konku bo sie nagrody podobają

jasne.. jasne.. juz ja widzę to podobanie sie rodzenstwu.. tylko pozniej ile na allegro mozna spotkac tych podobajacych sie rzeczy... po co jedna rodzina ma wygrac po 5 i wiecej razy? niech dadza szanse innym! Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#634009 Napisano: 01.03.2007 10:14:59 w Allegro.pl - bez linków
kryminalna napisał(a):

wystawiłam 1 akcje i mam ostatnie pytanie:D... jak teraz mam to 40gr wpłacic za to wystawienie to teraz czy powiedzmy jak sprzedam i od razu z prowizją?

jeśli masz kwotę niższą, niż 10 zł to jak na razie nic Ci nie przyjdzie... chyba że chcesz zapłacic na zapas... jak wystawisz kolejne aukcje albo coś sprzedasz to sie skumuluje i wtedy uregulujesz nalezność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0