Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#580685 Napisano: 08.02.2007 06:49:16 w Allegro.pl - bez linków
zdolnabestia napisał(a):

Jasne, nick to tancerka90
Ma 0 komentarzy, już mam nauczkę, że u świeżaków się nie kupuje emotka
Napisałam właśnie do allegro, dam znać co odpiszą emotka

trzymam kciuki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#580640 Napisano: 08.02.2007 06:27:05 w Allegro.pl - bez linków
zdolnabestia napisał(a):

Ok, już szukam formularza do zgłoszenia. Dziękuję za rady! emotka
Raczej mnie nie poda, że nie chcę zapłacić, bo w aukcji miała wysyłkę za pobraniem. Ja pisałam maile kilka razy..

nigdy nie wiadomo, co sie czai u kogos pod czaszka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#580616 Napisano: 08.02.2007 06:12:22 w Allegro.pl - bez linków
zdolnabestia napisał(a):

Ja jakiś czas temu kupiłam na allegro pewną rzecz po w miarę normalnej cenie i jedyny mail sprzedającej - po miesiącu od zakończenia - to był taki, abym zapłaciła więcej, bo cena ją nie satysfakcjonuje emotka Nawet nie wiem czy zgłosić to allegro czy co, bo mi tak wisi ta aukcja w komentarzach do wystawienia i tylko denerwuje emotka A jak wystawię negatywa to pewnie się odwdzięczy...

zglos.. co Ci szkodzi... bedzie miala przestroge i inni zobacza, ze nie warto robic przekretow... tez jedna aukcja wisi mi w komentarzach.. ale jak na razie facet pracuje na pozytywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#580612 Napisano: 08.02.2007 06:10:49 w Allegro.pl - bez linków
jola29k napisał(a):

zdolnabestia ja miałam podobnie ale dałam negatyw i dostałam negatyw od tego faceta ze ...
i jeszcze mnie policja straszył idiota jeden ,wylicytowałam za 1zl a on chcial 100 zl.

jesli chcial wiecej to powinien zrobic cene minimalna.. sam sobie jest winien Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#580603 Napisano: 08.02.2007 06:06:59 w Allegro.pl - bez linków
no rzeczywiscie... poczytalam sobie komentarze dotyczace n-a-t-a-l-q-a... i dochodze do wniosku, ze calkiem niezla z niej osobka emotka tylko ze nie chcialabym miec z nia do czynienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#578055 Napisano: 07.02.2007 05:46:32 w Allegro.pl - bez linków
a ja na allegro kupilam drobiazg... okazalo ze sie baterie siadly juz po kilku minutach... wyslalam maila do sprzedawcy z pytaniem, czy mi wymieni sprzet albo baterie (lacznie 12 sztuk), a on mi na to, ze baterie sa po 10 groszy!! do tej pory waham sie jaki komentarz mu wystawic (pomiedzy neutralem a negatywem)... i jeszcze oszukuje na przesylkach! mialo byc w kopercie babelkowej a bylo w zwyklej i nadane jako paczka wiec od razu drozej... za to samo zaplaciloby sie troche ponad 4 zl priorytetem poleconym, a nie 8 za paczke, ktora i tak kosztowala 6,50.. zauwazylam, ze jest wiele osob zarabiajacych na przesylkach... Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#532295 Napisano: 19.01.2007 12:17:49 w Wpisujcie Miasta
Kalisz emotka
a właściwie okolice emotka Wyświetl w wątku >>
0 0