Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6610150 Napisano: 14.06.2019 22:14:03 w SZUKAM....
Szukam osoby, co ma blisko do Ikei - miałabym prośbę dotyczącą małych zakupów i przesłania ich do mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6610125 Napisano: 14.06.2019 20:05:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
drogadozdrowia napisał(a):

Ja bym powiedział że wątek Wkurza mnie powinien zostać usunięty,jeśli nie zmienią się zasady panujące tam.Przecież tam można pisać o wszystkim a ziolko mówi żeby się przenieść gdzie indziej.
Poza tym ludzie wpisują tam jakieś prowokacje nie dotyczące konkursów tylko swojego prywatnego życia.Prawdę mówię?

Jeśli w temacie "wkurza mnie" jakaś dyskusja nadmiernie rozwija się na kilka stron, to byłoby miło, gdyby była kontynuowana w temacie właściwym. Czyli WC. Dlatego o tym napisałam.
Co innego kilka komentarzy na dany temat, a co innego co najmniej kilkanaście, w dodatku składających się z cytowanych piramid. 
Znacząco wydłuża to poszczególne strony i irytuje osoby czytające - niekoniecznie zainteresowane tematem, jaki jest poruszany. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

ziolko

#6609915 Napisano: 14.06.2019 10:55:48 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):

Środek dnia , upał jak cholera, wracam do domu, nagle zaczynają mnie dziwnie kłuć plecy  emotka
Osoba towarzysząca mi podczas tej "wędrówki" mówi na plecach i rękach masz kilkanaście komarów a nad głowami jeszcze więcej  emotka emotka No tego jeszcze nie grali bąble takie wielkie że jakbym nie wiedziała co mnie pogryzło w życiu nie powiedziałabym że to komary.  Jakaś plaga tego dziadostwa emotka

U mnie to samo... nawet jak są 2 komary w okolicy to obowiązkowo muszą przylecieć do mnie emotka  
Nie wiem, czy mam jakiś specyficzny zapach ciała, czy co, w każdym razie ciągle coś mnie ugryzie.
Znalazłam fajny artykuł na temat sposobów walki z komarami  - niektóre są nawet ciekawe http://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,jak-sobie-radzic-z-komarami,artykul,1663249.html  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6609910 Napisano: 14.06.2019 10:49:00 w Wkurza mnie...
Tesco Magazyn, czyli organizator Media Contact i wszystko jasne... 
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6609335 Napisano: 12.06.2019 20:25:09 w Pomocy!!!!
piasecka76 napisał(a):

Gdzie sie teraz mozna wymienic likami? Podlinkujcie prosze

https://www.e-konkursy.info/forum/kliknijcie/strona/2 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6609234 Napisano: 12.06.2019 15:22:32 w Punkty karne
drogadozdrowia +2 punkty za wyzywanie forumowiczów od kretynek i durni
Trochę kultury by się przydało...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6608991 Napisano: 12.06.2019 01:29:31 w Informują
@agakaz2@delvitto  - przepraszam... źle zacytowałam.. chodziło mi o "małe wielkie odkrycia" https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-male-wielkie-odkrycia-etapy.html#.XQA5GRYzbDc - dodany 10 czerwca, etapy, a dziś już ludzie piszą o wygranych

Chyba pora na urlop konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6608928 Napisano: 11.06.2019 21:56:23 w Informują
agakaz2 napisał(a):

masz na marzenia są w trakcie informowania laureatów (info na maila)

który etap??
Konkurs dodany do bazy WCZORAJ  a tu już informacja o wygranej? dlaczego ktoś nie dodał go wcześniej, tylko dopiero teraz? 
Czyli ktoś wziął udział w konkursie przed dodaniem konkursu do bazy nie dodając go samemu emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6608671 Napisano: 11.06.2019 11:38:50 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze mam mysli jak sinusoida...od skrajnosci w skrajnosc emotka emotka i w rezultacie nie wiem czy mam TO COS zrobic czy nie emotka

Nie wiem, co masz zrobić, ale wypisz sobie na kartce wszystkie plusy i minusy tego "czegoś" i wtedy będziesz wiedziała, jaką decyzję podjąć emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ziolko

#6606495 Napisano: 04.06.2019 18:03:10 w Punkty karne
aempe +3 punkty za dyskusje w mdw
@dorcia0221-wp-pl@FBania11@agicho@dorax +1 punkt za dyskusje w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6605992 Napisano: 03.06.2019 16:18:00 w Wkurza mnie...
agniehaha89 napisał(a):

A moja sprawka z olx wygrana, na wyroku chyba ze 30 ofiar, choć pieniędzy pewnie i tak nie odzyskam. 

Możesz coś więcej napisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6605704 Napisano: 02.06.2019 20:24:27 w SZUKAM....
FBjustyna23 napisał(a):

Kochani kto jeszcze może pomóc potrzebuję jeszcze 26 kodów które są pod etykietami lub zawleczkami od puszek po Coca coli (jak najszybciej to muszę zdobyć)

Tak tak.... dziś zarejestrowana i już "potrzebuję" emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6605395 Napisano: 01.06.2019 11:55:38 w Wkurza mnie...
pioge7 pociesz się, że to nie rower elektryczny emotka  miałbyś do znoszenia ok 45-50 kg emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

ziolko

#6604366 Napisano: 29.05.2019 12:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

Powiem Wam szczerze,ze ta moja rzecznik powiedziała,zeby zgłaszać jak takie sytuacje, zeby mieli kontrole,bo to co robią to jest przegięcie. 

Komu zgłaszać? ogólnie do rzeczników? czy do UOKiK? Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6604350 Napisano: 29.05.2019 12:00:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Glade... i znowu to samo... 
Chyba nikt im się porządnie do tyłka nie dobrał, skoro za każdym razem tak robią w ciula... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6603971 Napisano: 28.05.2019 12:05:24 w Wkurza mnie...
rengifo napisał(a):

Właściwie to mnie nie wkurza ale trochę śmieszy, brak kreatywności emotka  
tylko zastanawia mnie czy to nie jest łamanie regulaminów? 

no to zgłoś do organizatorów Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

ziolko

#6602393 Napisano: 22.05.2019 22:14:09 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

ostatnio nie moglam znalezc pietruszki (bialej) w sklepach...a dzisiaj czytam na fejsach, ze po 22 zł za kilo jest (wczoraj wprawdzie wdzielam jakis wichec podobny do bialej pietruszki, ale nawet nie wiem po ile byla), a po ile u was pietrucha jest?

16-24 zł.. zależy gdzie..
Trzeba uważać, żeby nie kupować pasternaku, który jest bardzo podobny do pietruszki, tylko jest mniej aromatyczny i jednak trochę inaczej smakuje Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

ziolko

#6601992 Napisano: 21.05.2019 17:40:25 w SZUKAM....
rkvi napisał(a):

ziolko napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam informacji,  czy jeżeli agencja nie odpowie na reklamację w sprawie konkursu w regulaminowym czasie, to skutkuje uznaniem tej reklamacji? emotka

Tak.. ja w ten sposób zyskałam blender Electrolux emotka  bo miałam najlepszy wynik w grze na czas a nagrodzili osobę, co miała czas gorszy o kilka sekund.
Jeśli masz możliwość, to trzeba wydrukować regulamin, powoływać się na konkretne punkty z niego, jeśli są potrzebne screeny to dołącz do reklamacji. Wyślij poleconym za potwierdzeniem odbioru. 

Dziękuję serdecznie za odpowiedź,  reklamacja została wysłana mailowo i po upływie określonego w regulaminie  czasu na jej rozpatrzenie przyszła dopiero informacja, że reklamacja wpłynęła i trzeba czekać na jej rozpatrzenie.

Jak mailowo to też ważny jest czas.
Napisałaś w reklamacji, czego oczekujesz od agencji? czy miała to być wysyłka nagrody czy coś innego?
Możesz wysłac ponownego maila z wysokim priorytetem, że czas odpowiedzi na reklamację minął. Załącz odpowiedni punkt regulaminu i napisz, że skoro nie odpowiedzieli w terminie, który sami wyznaczyli w regulaminie, to znaczy, że uznali reklamację za zasadną i teraz czekasz na spełnienie Twoich żądań / oczekiwań, jakie zamieściłaś w reklamacji.
Tyle masz praw, ile ich znasz.
Termin na rozpatrzenie reklamacji obowiązuje wszędzie... czy w konkursach, czy w sklepie, jak buty się zepsują.
14 dni od dnia następnego od złożenia reklamacji, chyba, że w regulaminie jest inaczej zapisane. Wyświetl w wątku >>
1 rkvi 0

ziolko

#6601870 Napisano: 21.05.2019 11:54:21 w SZUKAM....
rkvi napisał(a):

Szukam informacji,  czy jeżeli agencja nie odpowie na reklamację w sprawie konkursu w regulaminowym czasie, to skutkuje uznaniem tej reklamacji? emotka

Tak.. ja w ten sposób zyskałam blender Electrolux emotka  bo miałam najlepszy wynik w grze na czas a nagrodzili osobę, co miała czas gorszy o kilka sekund.
Jeśli masz możliwość, to trzeba wydrukować regulamin, powoływać się na konkretne punkty z niego, jeśli są potrzebne screeny to dołącz do reklamacji. Wyślij poleconym za potwierdzeniem odbioru.  Wyświetl w wątku >>
3 brucee, masza, rkvi 0

ziolko

#6601143 Napisano: 18.05.2019 12:21:11 w Wkurza mnie...
nswe69 napisał(a):

Jest jakakolwiek szansa na odzyskanie pieniędzy za rozwaloną walizkę w czasie podróży autobusem ??

Czy można spisać na straty i polować na wygranie nowej ?

I jeszcze tekst kierowcy, że "bagaże to nie jego sprawa".. a kur..a czyja... emotka

To był kurs dalszy, że walizka?
Walizka była w luku bagażowym pod autobusem?
Ogólnie to kierowca odpowiada za rozmieszczenie bagażu w luku tak, żeby wszystko się zmieściło, a jednocześnie nie uszkodziło.
A jak coś się uszkodzi to on odpowiada za to.
https://kobieta.interia.pl/porady/news-jak-sie-ubiegac-o-odszkodowanie-za-bagaz,nId,615269
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/zniszczyli-ci-bagaz-niech-za-to-zaplaca/xfenf22
https://mojafirma.infor.pl/zakladam-firme/biuro-podrozy/697596,Odpowiedzialnosc-za-zniszczony-lub-zgubiony-bagaz.html

Ogólnie wrzuć w google "odszkodowanie za uszkodzony bagaż w autokarze" i tam jest więcej wyników  Wyświetl w wątku >>