Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ziolko

ziolko

#6615383 Napisano: 01.07.2019 14:47:50 w Wkurza mnie...
asantesana jeśli pobliże, to ok 300 - 400 m to tak emotka   Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6615278 Napisano: 01.07.2019 11:46:59 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzają mole spożywcze emotka  przegapiłam sprawę, jak było kilka na lepach, to teraz mam nawet larwy na suficie emotka  i latam z odkurzaczem.. zaś taka pogoda sprzyja ich szybszemu rozmnażaniu i wylęganiu emotka
Mendy wlatują mi przez otwarte okna... teraz już za późno, ale na przyszły rok montuję moskitiery! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6612285 Napisano: 22.06.2019 13:12:55 w Wkurza mnie...
inter81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

A mnie wkurza, że jakiś czas temu wysłałam zapytanie na OLX w sprawie jednej rzeczy, prosiłam o konkretne wymiary i więcej zdjęć. Sprzedawca do dziś się nie odezwał...

I jeszcze wkurza mnie ból w lewym boku pod żebrami. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wieczorynce...  emotka

i bardzo dobrze z doświadczenia wiem że ci co zadają pytania (rzadko korzystam z olx raczej allegro) chcą więcej zdjęć wymiary dokładniejsze opisy nigdy nie kupują nie wiem po co im to potrzebne moze kolekcjonują

Serio? kolekcjonują? jeśli zdjęcia są niewyraźnie i podany rozmiar to proszę o szczegóły, czyli lepsze zdjęcia i wymiary. Bo rozmiar rozmiarowi nierówny. Np. L w jednym przypadku ma 90 pod pachami, a w innym 110. To problem zmierzyć i podać wymiary? 
A już "szczytem" ogłoszeń jest pisanie - bluzka nowa i cena. Nie ma podanej informacji o rozmiarze, o wymiarach, o materiale bluzki. Trzeba się dopytywać. A i tak nie odpowiedzą, bo im się nie opłaca. 
To kto kogo "kolekcjonuje"??
Jak ja daję jakieś ogłoszenie, obojętnie, czy to ubrania, czy inne rzeczy, to staram się dokładnie opisać wszystko, żeby osoba oglądająca, czy kupująca od razu wiedziała co i jak.
Tak samo jak jest ogłoszenie, podane zdjęcie, wymiary.. a cena? na pw. Jak widzę takie coś, to nawet nie chce mi się pytać.

Szanujmy siebie nawzajem!!!  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6612123 Napisano: 21.06.2019 17:46:46 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że jakiś czas temu wysłałam zapytanie na OLX w sprawie jednej rzeczy, prosiłam o konkretne wymiary i więcej zdjęć. Sprzedawca do dziś się nie odezwał...

I jeszcze wkurza mnie ból w lewym boku pod żebrami. Jak tak dalej pójdzie to wyląduję na wieczorynce... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6611863 Napisano: 21.06.2019 10:44:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland budżet - potencjalny laureat...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6611385 Napisano: 19.06.2019 11:46:37 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

I jeszcze tłumacz gugle sporządził ten tekst. "Jak grasz ze sobą" - pajace... 
Ps: ja również mam kamerki pozaklejane, niektóre wielokrotnie  emotka

Ja też ma zaklejoną.. plastrem opatrunkowym emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, joan 0

ziolko

#6611138 Napisano: 18.06.2019 15:29:02 w WC - rozmowy o wszystkim
bianco napisał(a):

Jaka byla data wczoraj w Koralu emotka
Przegapilam

jakaś marcowa.. chyba 15.3 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6610628 Napisano: 17.06.2019 11:18:54 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan - sucho jest, to jest mało owoców...  emotka  a jak są to odpowiednio droższe

Na szczęście ceny pomidorów wyborne. I smak również emotka

Oj tak.. szczególnie malinowe emotka
Już nie mogę doczekać się ekologicznych pomidorów od kuzynki... pyszności emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ziolko

#6610618 Napisano: 17.06.2019 11:08:03 w Wkurza mnie...
joan - sucho jest, to jest mało owoców...  emotka  a jak są to odpowiednio droższe Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6610524 Napisano: 16.06.2019 22:01:36 w Wkurza mnie...
Ha... dziś weszłam do sklepu osiedlowego i trafiłam na "moje" truskawki emotka   
Od razu wzięłam 2 koszyczki, chociaż cena była o 1 zł wyższa, niż ostatnio, czyli po 6 zł za kg. 
Upiaszczone po ostatnich ulewach, ale co tam. Wypłucze się. Były jeszcze jedne, bez piasku, ale mniej ciekawe.
Widać, że truskawki w moich okolicach się kończą z powodu suszy, bo ziarenka są bardzo na wierzchu i mocno wyczuwalne. 
Truskawki przywozi jeden starszy pan, rwie samodzielnie lub z żoną. 

Nadal mnie wkurza, że truskawki się kończą. W dodatku okazało się, że mam nieźle zaszroniony zamrażalnik, a jak mam rozmrażać przy tych temperaturach? w dodatku jak mam tyle zamrożonych produktów?? emotka Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6610298 Napisano: 15.06.2019 21:41:53 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

upał mnie wkurza emotka  już każdego roku coraz gorzej znoszę upały;( dziś trafiłam na pogotowie z silnym fotouczuleniem, całej prawie skóry, a przecież jestem poza domem tylko przez niezbędne minimum, wczoraj tylko ok pół godziny, i wystarczyło:(

Też mnie wkurza upał... co roku jestem mniej wytrzymała..
W dodatku owoce są bardzo nietrwałe. Mąż dziś kupił truskawki to masakra - połowa sfermentowana emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6610156 Napisano: 14.06.2019 22:54:44 w SZUKAM....
@kermit - wiem emotka  ale dostawa wyniesie mnie tyle samo, co zakupy... czyli jakbym płaciła 2x więcej za to, co chcę kupić Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6610150 Napisano: 14.06.2019 22:14:03 w SZUKAM....
Szukam osoby, co ma blisko do Ikei - miałabym prośbę dotyczącą małych zakupów i przesłania ich do mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6610125 Napisano: 14.06.2019 20:05:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
drogadozdrowia napisał(a):

Ja bym powiedział że wątek Wkurza mnie powinien zostać usunięty,jeśli nie zmienią się zasady panujące tam.Przecież tam można pisać o wszystkim a ziolko mówi żeby się przenieść gdzie indziej.
Poza tym ludzie wpisują tam jakieś prowokacje nie dotyczące konkursów tylko swojego prywatnego życia.Prawdę mówię?

Jeśli w temacie "wkurza mnie" jakaś dyskusja nadmiernie rozwija się na kilka stron, to byłoby miło, gdyby była kontynuowana w temacie właściwym. Czyli WC. Dlatego o tym napisałam.
Co innego kilka komentarzy na dany temat, a co innego co najmniej kilkanaście, w dodatku składających się z cytowanych piramid. 
Znacząco wydłuża to poszczególne strony i irytuje osoby czytające - niekoniecznie zainteresowane tematem, jaki jest poruszany. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

ziolko

#6609915 Napisano: 14.06.2019 10:55:48 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):

Środek dnia , upał jak cholera, wracam do domu, nagle zaczynają mnie dziwnie kłuć plecy  emotka
Osoba towarzysząca mi podczas tej "wędrówki" mówi na plecach i rękach masz kilkanaście komarów a nad głowami jeszcze więcej  emotka emotka No tego jeszcze nie grali bąble takie wielkie że jakbym nie wiedziała co mnie pogryzło w życiu nie powiedziałabym że to komary.  Jakaś plaga tego dziadostwa emotka

U mnie to samo... nawet jak są 2 komary w okolicy to obowiązkowo muszą przylecieć do mnie emotka  
Nie wiem, czy mam jakiś specyficzny zapach ciała, czy co, w każdym razie ciągle coś mnie ugryzie.
Znalazłam fajny artykuł na temat sposobów walki z komarami  - niektóre są nawet ciekawe http://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,jak-sobie-radzic-z-komarami,artykul,1663249.html  Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6609910 Napisano: 14.06.2019 10:49:00 w Wkurza mnie...
Tesco Magazyn, czyli organizator Media Contact i wszystko jasne... 
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6609335 Napisano: 12.06.2019 20:25:09 w Pomocy!!!!
piasecka76 napisał(a):

Gdzie sie teraz mozna wymienic likami? Podlinkujcie prosze

https://www.e-konkursy.info/forum/kliknijcie/strona/2 Wyświetl w wątku >>
0 0

ziolko

#6609234 Napisano: 12.06.2019 15:22:32 w Punkty karne
drogadozdrowia +2 punkty za wyzywanie forumowiczów od kretynek i durni
Trochę kultury by się przydało...  Wyświetl w wątku >>

ziolko

#6608991 Napisano: 12.06.2019 01:29:31 w Informują
@agakaz2@delvitto  - przepraszam... źle zacytowałam.. chodziło mi o "małe wielkie odkrycia" https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-male-wielkie-odkrycia-etapy.html#.XQA5GRYzbDc - dodany 10 czerwca, etapy, a dziś już ludzie piszą o wygranych

Chyba pora na urlop konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

ziolko

#6608928 Napisano: 11.06.2019 21:56:23 w Informują
agakaz2 napisał(a):

masz na marzenia są w trakcie informowania laureatów (info na maila)

który etap??
Konkurs dodany do bazy WCZORAJ  a tu już informacja o wygranej? dlaczego ktoś nie dodał go wcześniej, tylko dopiero teraz? 
Czyli ktoś wziął udział w konkursie przed dodaniem konkursu do bazy nie dodając go samemu emotka Wyświetl w wątku >>