Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nataszka

nataszka

#4152519 Napisano: 18.02.2011 11:02:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
nataszka napisał(a):

Moniau z poznania mnie rozwaliła na ganierze -rodzina garniera -dodała zdjęcie swojej rodziny portretowe na początku konkursu i teraz jest zowu jej rodzinka tylko z innym nickiem!!! na I STRONIE W INNEJ SCENERII -z regulaminu wynika , że jedno zgłoszenie na rodzinkę....-liczy na dwie nagrody -żenada........-generalnie nie komentuję tutaj tego typu rzeczy ale ...trochę brak słów... emotka

trzeba to zgłosić do organizatora i chociaż raz zareagować o łamaniu regulaminu przez Panią M... przed rozstrzygnięciem konkursu -tym samym wykluczyć oszusta zanim sprzątnie uczciwemu nagrodę z pod nosa....!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4152480 Napisano: 18.02.2011 10:53:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniaainom napisał(a):

assal napisał(a):

A jest w regulaminie Garniera, że można przesłać tylko jedno zdjęcie na rodzinę?
Tam trzeba było coś kupić.
Jest podane, że można dostać tylko jedną nagrodę jako rodzina. Ale czy na pewno nie można zgłosić dwóch zdjęć?
Ten regulamin taki dość słabo czytelny...

emotka

Każdemu Uczestnikowi (rodzinie) przysługuje prawo do jednej nagrody w czasie trwania Konkursu.
No chyba, że pani Monika stanowi inną rodzinę niz jej mąż. Polakom to trzeba pozamykać zawsze wszystkie furtki do oszustwa i luki w regulaminach, bo inaczej nie potrafia byc uczciwi.

W punkcie 7 regulaminu pod numerkiem 3 jest wyrażnie napisane -jedna rodzina ,jeden opis ,jedno zdjęcie...!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4152329 Napisano: 18.02.2011 10:16:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

nataszka napisał(a):

Moniau z poznania mnie rozwaliła na ganierze -rodzina garniera -dodała zdjęcie swojej rodziny portretowe na początku konkursu i teraz jest zowu jej rodzinka tylko z innym nickiem!!! na I STRONIE W INNEJ SCENERII -z regulaminu wynika , że jedno zgłoszenie na rodzinkę....-liczy na dwie nagrody -żenada........-generalnie nie komentuję tutaj tego typu rzeczy ale ...trochę brak słów... emotka

Chyba faktycznie masz rację, że to ta sama rodzinka... emotka

trzeba dobrze się przyjrzeć ,zdjęcie w rajskiej scenerii jest niewyraźne i napewno starsze od portretowego... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4152295 Napisano: 18.02.2011 10:06:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Moniau z poznania mnie rozwaliła na ganierze -rodzina garniera -dodała zdjęcie swojej rodziny portretowe na początku konkursu i teraz jest zowu jej rodzinka tylko z innym nickiem!!! na I STRONIE W INNEJ SCENERII -z regulaminu wynika , że jedno zgłoszenie na rodzinkę....-liczy na dwie nagrody -żenada........-generalnie nie komentuję tutaj tego typu rzeczy ale ...trochę brak słów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4149255 Napisano: 17.02.2011 11:07:36 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

hmm.. a jaką dostaliście zwrotkę?

chodzi o konk z Paryżem.

o ile pamietam nieco dziwną- dziękujemy za zabawę

już myślałam, że tylko u mnie taka, hehe...

a ja mam taką dziękujemy za udział w konkursie od zakochania do paryża.Zwycięzców poinformujemy telefonicznie w dniu 17.02.2010.Dziękujemy
Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4145428 Napisano: 16.02.2011 09:55:05 w TESCO konkursy
icotynato napisał(a):

No a ja tu siedze i wymyslam coby tu napisac emotka
też czytałam ze do 16.02 trwa - chyba nas w jajo zrobili

trzeba chyba telefon wykonać do organizatora -ktoś wyżej tak radził ...-żeby nasza twórczość nie przepadła nie wspominając o nagrodach ....!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4145307 Napisano: 16.02.2011 09:24:20 w TESCO konkursy
zbyhul napisał(a):

nataszka napisał(a):

Pomocy ?! wysłałam zgłoszenie do konkursu wpaniałe walentynki i przyszło mi najpierw zwrotka ok. ,a zaraz drugi sms że konurs się zakończył i trwał do 16.02 a przecież dzisiaj jest ten dzień dopiero!!!! emotka emotka emotka

Też tak miałem dzisiaj o 9 rano wysłałem i takie same zwrotki jak u Ciebie emotka

i co teraz????? Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4145298 Napisano: 16.02.2011 09:21:15 w TESCO konkursy
Pomocy ?! wysłałam zgłoszenie do konkursu wpaniałe walentynki i przyszło mi najpierw zwrotka ok. ,a zaraz drugi sms że konurs się zakończył i trwał do 16.02 a przecież dzisiaj jest ten dzień dopiero!!!! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4132064 Napisano: 11.02.2011 01:22:51 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza że nigdzie u mnie nie ma parówek i posti z kodami.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4131974 Napisano: 11.02.2011 12:53:31 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

nataszka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

mahuska napisał(a):

mysha napisał(a):

Może jeśli chodzi o biały stół poczekajmy do poniedziałku, a w pon złożmyu zbiorową skargę do producenta i sponsora...

Ja mam nadzieje że dzisiaj będą eski,oni lubią w piątki wieczorem wysyłać;-)
A skarga hmmm zawsze można....wszak ostatnio obiecali suszarki wszystkim...jednak może zamówienie do chin na nie nie dotarło??

rzeczywiście mogliby już te eski puścić, ale się obawiam, że z intermarche tak przyspieszyli, bo nieubłaganie zbliżał się do końca termin ważności bonów emotka , a w białym stole bony może mają ważne do końca roku, więc nie ma po co się spieszyć emotka

może trzeba zadzwonić do ALMIDECOR i zapytać w dziale promocji -może cos powiedzą?

W poniedziałek będą wyniki, przed sekundka dzwoniłam. Tel 61 830-00-95

który poniedziałek???... -to tutaj bardzo istotne bo oni są delikatnie mówiąc z innej planety ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4131830 Napisano: 11.02.2011 12:08:54 w Inne mniejsze markety
slonko365 napisał(a):

mahuska napisał(a):

mysha napisał(a):

Może jeśli chodzi o biały stół poczekajmy do poniedziałku, a w pon złożmyu zbiorową skargę do producenta i sponsora...

Ja mam nadzieje że dzisiaj będą eski,oni lubią w piątki wieczorem wysyłać;-)
A skarga hmmm zawsze można....wszak ostatnio obiecali suszarki wszystkim...jednak może zamówienie do chin na nie nie dotarło??

rzeczywiście mogliby już te eski puścić, ale się obawiam, że z intermarche tak przyspieszyli, bo nieubłaganie zbliżał się do końca termin ważności bonów emotka , a w białym stole bony może mają ważne do końca roku, więc nie ma po co się spieszyć emotka

może trzeba zadzwonić do ALMIDECOR i zapytać w dziale promocji -może cos powiedzą? Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4131794 Napisano: 11.02.2011 11:57:49 w Inne mniejsze markety
slonko365 napisał(a):

aswiercinska napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

agamaty napisał(a):

Z Chaty Polskiej nikt wyników nie widział? Regulamin mówi:
II.1. Lista laureatów Konkursu będzie dostępna na stronie www.chatapolska.pl najpóźniej od dnia 4 lutego 2011 r.
hmmm...

http://www.chatap....php?s=4&sha=182

no nie wiem czy fajne hasło emotka

jak dla mnie proste, zgrabne i wdzięczne emotka bez jakichś fajerwerków i przekombinowania. w każdym razie nie mam pretensji, że u mnie skończyło się na ekspresie emotka

fajne hasełko mi też się podoba:) Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4130068 Napisano: 10.02.2011 07:46:12 w Rossmann
czy jak braliście udział w konkursie orange to na koniec pojawiał się napis z podziękowaniem za udział.we wszystkich konkursach tak jest a tu jakby się coś zawieszało -nie wiem czy zgłoszenie poszło -miał ktoś tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4127945 Napisano: 10.02.2011 11:43:41 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie posty podwiązki i torby z kasi w moje dzisiejsze wygrane -jest do tego osobny top!!!-całe strony cenzurarel... Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4127824 Napisano: 10.02.2011 11:15:37 w Inne mniejsze markety
wkurza mnie biały stół i agencja ,która go obsługuje....!!!!-trzeba tam chyba zadzwonić i powiedzieć coć dosadnie!!!! -nie pamiętam aby w konkursie w którym brałam udział tak długo czekała na wyniki -2 miesiące za chwile będzie!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4121335 Napisano: 08.02.2011 12:38:05 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

graf dzwoni z konkiem Air Wicka (Leclerc, Intermarche) Wygraj wyjazd w góry

trzeba wysłać najpierw skan paragonu mailem a potem jeszcze oryginał pocztą

no to czekam na telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4118462 Napisano: 07.02.2011 03:27:17 w Inne mniejsze markety
ilonar2301 napisał(a):

Intermarche
http://www.e-kupo...ma%20w%20Intermarche

emotka

136/ 160 osób

jak z taką parą ruszyli to może stół się zaraz ruszy.... ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4118385 Napisano: 07.02.2011 02:57:54 w Inne mniejsze markety
ashley878 napisał(a):

CZy coś wiadomoz białam stołem czy wszyscy są na zwolnieniu a agnecja zamknieta na 3 spuściochy?

nic a z paragonów zostaną zaraz BIAŁE PLAMY!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4102610 Napisano: 02.02.2011 12:21:06 w Inne mniejsze markety
nataszka napisał(a):

nataszka napisał(a):

robi się powoli widmo.... emotka

to miało być do cytatu -ktoś pytał czy były już wyniki....

biały stół leclerc oczywiście .... Wyświetl w wątku >>
0 0

nataszka

#4102609 Napisano: 02.02.2011 12:20:34 w Inne mniejsze markety
nataszka napisał(a):

robi się powoli widmo.... emotka

to miało być do cytatu -ktoś pytał czy były już wyniki.... Wyświetl w wątku >>
0 0