Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5970870 Napisano: 23.01.2015 14:22:17 w Intermarche
wygląda, że maile rozsyłają ręcznie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970862 Napisano: 23.01.2015 14:16:13 w Paragony
mam paragony Rockstar Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970855 Napisano: 23.01.2015 14:09:37 w Czy informują/ informowali?
Monika11 napisał(a):

Tylko 2 osoby pochwaliły się  Rockstarem ? Może ręcznie wysyłają ??Albo od lepszych - ktoś ma zgrzewki wygrane ?

no właśnie ciekawa sprawa. może na razie same deskorolki rozesłali - miało być ich 30 sztuk Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970603 Napisano: 22.01.2015 21:27:30 w Rossmann
kalinea napisał(a):

snowflake napisał(a):

eveliina napisał(a):To już 5 miesiąc bez wygranych rossnetowych, ech.....emotka

w tym roku sobie to odbijemy emotka

------------------------
Swoją drogą śmieszą mnie te teorie o banowaniu za wygrane. Chyba jeszcze bardziej mnie śmieszy, jak ktoś twierdzi, że jego genialne zgłoszenie nie wygrało a słabe owszem. A może reszta uczestników też wpadła na ten tam genialny pomysł i zgłoszenie było po prostu jednym z 1000 podobnych? A to "słabe" było na tyle oryginalne, że zyskało uznanie komisji? To nie autor decyduje tylko komisja i ich gust się liczy emotka

A mnie osłabiają tego typu stwierdzenia...

a mnie wcale nie dziwi postępowanie organizatora i ograniczanie częstotliwości wygranych.
dzieje się tak nie tylko na Rossnecie.
Jak widać zależy im na maksymalnym zwiększeniu szansy na wygranie przez różnych odbiorców i robią to zarówno poprzez konieczność odbioru nagrody w drogerii jak i weryfikowanie list laureatów. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970590 Napisano: 22.01.2015 20:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

powie mi ktos czy byly juz wyniki z 1 etapu Blue dragon?

też czekam, śledzę forum i obserwuję i nikt się nie chwalił więc wygląda na to, że wyników jeszcze nie było. sporo tam nagród w każdym etapie to myślę, że ktoś by się ujawnił Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970585 Napisano: 22.01.2015 20:37:01 w Wkurza mnie...
eveliina napisał(a):

Deszcz w Krakowie cały dzień... emotka

nie przesadzaj nie jest źle - tylko lekko kropi a zawsze mogłaby być ulewa:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970578 Napisano: 22.01.2015 20:23:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

http://pl.sephora-the-game.com/winners

szukam informacji czy z tego konkursu zostali już podani wszsycy laureaci? nie mogę otworzyć już regulaminu ale wydawało mi się, że miało być więcej nagród

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970511 Napisano: 22.01.2015 17:19:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Czy Coca-Cola Statoil została już obdzwoniona do końca? 

cięzko stwierdzić nikt się nie chwalił a strona nie działa:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970491 Napisano: 22.01.2015 16:35:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://pl.sephora-the-game.com/winners

szukam informacji czy z tego konkursu zostali już podani wszsycy laureaci? nie mogę otworzyć już regulaminu ale wydawało mi się, że miało być więcej nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970183 Napisano: 21.01.2015 20:44:12 w Rossmann
czas chyba przygotować się na wygrywanie na Rossnet "raz na jakiś czas" i po wygraniu nagrody albo zmienić osobę, na którą wysyłane są zgłoszenia albo zrobić sobie przerwę - i po problemie!  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970112 Napisano: 21.01.2015 17:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

wygrywac napisał(a):Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca.

Zgodnie z treścią regulaminu:

"Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są przesłać w terminie 7 dni roboczych skan strony paszportu zezdjęciem na adres konkurs@smakomania.com . Nieprzesłanie skanu paszportu lub przesłanie skanuniespełniającego wymagań, o których mowa w ust. 10 skutkuje utratą prawa do nagrody, która pozostajewówczas do wyłącznej dyspozycji Fundatora."

a zatem po informacji o wygranej musisz w ciągu tygodnia wylegitymować się paszportem!

ten zapis ma dla Ciebie zdecydowanie większe znaczenie! Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5970105 Napisano: 21.01.2015 17:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrywac napisał(a):

Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.

Zgodnie z treścią regulaminu:

"Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są przesłać w terminie 7 dni roboczych skan strony paszportu zezdjęciem na adres konkurs@smakomania.com . Nieprzesłanie skanu paszportu lub przesłanie skanuniespełniającego wymagań, o których mowa w ust. 10 skutkuje utratą prawa do nagrody, która pozostajewówczas do wyłącznej dyspozycji Fundatora."

a zatem po informacji o wygranej musisz w ciągu tygodnia wylegitymować się paszportem!

ten zapis ma dla Ciebie zdecydowanie większe znaczenie! Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5969768 Napisano: 20.01.2015 18:50:17 w Rossmann
Zgodnie z regulaminem w konkursie do wygrania miały być dwa vouchery na ferie w Bukowinie a laureat jest tylko jeden

Nagroda I:
• voucher na luksusowe ferie dla 4 osób w Bukovina Terma Hotel SPA
Nagroda obejmuje: 6 noclegów w luksusowym apartamencie dla dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci do 14 lat wraz ze śniadaniem i obiadokolacją oraz nielimitowanym wstępem na baseny termalne oraz do świata saun. Dodatkowo kwota 300 zł do wykorzystania na, do wyboru, SPA lub kulig dla czterech osób. W okresie zimowym skipassy dla każdej z osób codziennie na 2 godziny. Nagroda obejmuje również bezpłatny internet, parking podziemny, codzienny aqua aerobic oraz nordic walking. Voucher jest ważny do końca 2015 r. z wyjątkiem okresu Świąt Bożego Narodzenia. Nagroda nie obejmuje kosztów dojazdu Laureata i jego osób towarzyszących na miejsce realizacji nagrody i z powrotem. Jeśli Laureat nie wykorzysta całej kwoty vouchera nie przysługuje mu zwrot różnicy. Jeśli jednak Laureat wybierze pobyt, którego wartość będzie wyższa niż wartość vouchera wówczas jest zobowiązany pokryć różnicę.
• Liczba nagród: 2
• Wartość nagrody: 10 000 zł
• Nagroda będzie dostarczona przesyłką kurierską bezpośrednio do zwycięzcy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5969748 Napisano: 20.01.2015 18:03:52 w SZUKAM....
brudny napisał(a):

napisał(a):Dostał ktoś jakieś potwierdzenie z degustacji wódek? 
W ogole to jest darmowe? emotka

dokładne informacje mają być wysyłane na kilka dni przed spotkaniem w danym mieście. degustacje są oczywiście darmowe.
podczas nich dodatkowo przeprowadzane są konkursy. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5969295 Napisano: 19.01.2015 14:20:52 w Rossmann
orientuje sie ktos moze kiedy beda wyniku pozostalych konkursow w rossnecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5968233 Napisano: 16.01.2015 11:52:39 w SZUKAM....
ondine napisał(a):

jolajolanta napisał(a):Witam. Szukam osóbki która oświeci mnie co robie żle
:( Mam pytanie odnośnie formularza z czekoladek rmmfm. Wypełniam test na 3 pk. Wyskakuje mi formularz i...są puste kratki co mam pisać w danej kratce? Czy jest jakaś kolejność danych?. Bo ciąle jest żle. Zły format kodu -próbuję kod z kreską XX-XXX, kod bez kreski XXXXX, kod z miejscowością pisaną obok i dalej jest źle. Co robię nie tak? Może to wina komputera bo po 4 latach z powodu awari laptopa przesiadłam się na stacionarny który jest tochę przymulony i wyświetla formularz w złym formacie?

Już ktoś tak miał, spróbuj może w innej przeglądarce. Powinny się pojawiać dane, które należy wpisać.

tam zmien przegladarke Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5968223 Napisano: 16.01.2015 11:44:25 w SZUKAM....
polec napisał(a):

Czy statoil jest obdzwoniony do końca ???, emotka

godzinę temu ktoś pisał ze dzwonili do niego z 8 stycznia potem byl jeszcze jeden wpis o wygranej wiec myślę ze już poinformowali wszystkich Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5968029 Napisano: 15.01.2015 22:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Czy konkurs Winiary (ten urnowy) został już rozwiązany?

nikt się jeszcze nie chwalił nagrodą.
nie było ich dużo ale zakładam, że chociaż jedna pojawi się na forum.
zgodnie z regulaminem laureaci powinni być poinformowani do 19-20 stycznia a zatem albo jutro albo na początku przyszłego tygodnia powinni to zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5967674 Napisano: 15.01.2015 14:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jesli ktos ma zapisana liste to bede wdzieczna nie zdazylam zerknac a juz skasowali liste Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5967179 Napisano: 14.01.2015 18:13:23 w Paragony
mam paragon actimel z carrefoura Wyświetl w wątku >>
0 0