Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5966913 Napisano: 14.01.2015 12:23:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

maa napisał(a):

napisał(a):marzenier napisał(a):

zgodnie z informacja na stronie poinformowano chyba do 4 stycznia. pokrywa sie to tez z informacja na forum - ostatnia osoba ktora sie ujawnila z nagrpda. zapewne na dniach poinformuja reszte laureatow bo konkurs wczoraj sie zakonczyl.

a jak jest w LAUREACI "2015-01-11 trwa weryfikacja" to już informowali? wcześniej też tak było? bo teraz pierwszy raz weszłam

od samego poczatku tak bylo.
nikt na forum nie chwalił sie wygraną wiec jednak zakladam ze jeszcze nie informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966746 Napisano: 14.01.2015 09:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenier napisał(a):

zgodnie z informacja na stronie poinformowano chyba do 4 stycznia. pokrywa sie to tez z informacja na forum - ostatnia osoba ktora sie ujawnila z nagrpda. zapewne na dniach poinformuja reszte laureatow bo konkurs wczoraj sie zakonczyl. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966583 Napisano: 13.01.2015 19:07:56 w SZUKAM....
gosia16 napisał(a):

basku napisał(a):

joan napisał(a):Bombonierki! Teraz, Mariolka  :)  

jak Wy to zamawiacie? emotka

ja mam ;(
Kolejna edycja konkursu już wkrótce - słuchaj RMF FM i czekaj na sygnał startu!

u mnie tez tak pisze emotka

jedna bombonierka na jeden adres Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966513 Napisano: 13.01.2015 17:44:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

marta85 napisał(a):

maa napisał(a):analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(

mam dokladnie takie samo zdanieemotka

Już dawno doszłam do tego wniosku.
A jeszcze biorąc pod uwagę, że u niektórych poszło w ruch kilkadziesiąt starterów... To te 100 walizek jak kropla w morzu było. emotka

rozwiązaniem tego stanu rzeczy jest też dzwonienie do laureatów:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966511 Napisano: 13.01.2015 17:42:37 w SZUKAM....
a dzisiaj były już wyniki z Giuseppe? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966510 Napisano: 13.01.2015 17:41:18 w Wkurza mnie...
wkurzam się bo zwolniłam się z pracy, przyleciałam szybciutko do domu bo ksiądz miał być o 15 i od tego czasu siedzę i czekam a  jego jak nie było tak nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966501 Napisano: 13.01.2015 17:38:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

A ja się zapytowywuję:  ile jest tych bombonierek w danej rundzie, że tak szybko znikają  ?  emotka

tego akurat nie podają ale pewnie około 100 Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966499 Napisano: 13.01.2015 17:37:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miriam napisał(a):

proszę o podpowiedź na PW jak wygląda formularz i co się wpisuje ,jaki jest sygnał z radia?
góry z dziękuję

najpierw jest test składający się z trzech pytań dotyczący znajomości i historii radia RMF
następnie jest formularz,w którym wpisujemy swoje dane jak imię nazwisko adres telefon mail Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966492 Napisano: 13.01.2015 17:33:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966490 Napisano: 13.01.2015 17:31:49 w Paragony
sprzedam actimel Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966489 Napisano: 13.01.2015 17:30:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

maa napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):ludzka_istota napisał(a):

napisał(a):napisał(a):rettib napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.
mi bombonierka też nie pisana - czekają z tym sygnałem aż odejdę od kompa emotka

Zauważyłam tą samą zależność w swoim przypadku emotka

To samo. emotka

Siedziałam dziś pod komputerem i czekałam... Podali sygnał- a tu dzwonek do drzwi. Kurier... I po ptokach. A za drugim razem już zaczęłam rozwiązywać- dzwonek do płota, listonosz... Nie ugram tych czukerków emotka

Może by kurier poczekał hahaha emotka Ja też czekałam, zwlekałam z robieniem obiadu, aż w końcu się wkurzyłam i poszłam obrać ziemniaki, szalałam z obieraczką, żeby jak najszybciej to odwalić, a tu wracam i już wpisy w MDW, no dzięki ! To się nazywa wyczucie.
Niby nie miałam ciśnienia na te cuksy, ale jak wszyscy wygrywają to ja też chcę!

chyba przez cały tydzień będą je rozdawać więc jeszcze kilkanaście okazji.
zaraz też powinna być kolejna

Kilka minut przed 18 muszę wyjść, więc znając życie - szykujcie się na 18 emotka

sprawdzimy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966485 Napisano: 13.01.2015 17:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

rettib napisał(a):

napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.
mi bombonierka też nie pisana - czekają z tym sygnałem aż odejdę od kompa emotka

To samo. emotka

Siedziałam dziś pod komputerem i czekałam... Podali sygnał- a tu dzwonek do drzwi. Kurier... I po ptokach. A za drugim razem już zaczęłam rozwiązywać- dzwonek do płota, listonosz... Nie ugram tych czukerków emotka

Może by kurier poczekał hahaha emotka Ja też czekałam, zwlekałam z robieniem obiadu, aż w końcu się wkurzyłam i poszłam obrać ziemniaki, szalałam z obieraczką, żeby jak najszybciej to odwalić, a tu wracam i już wpisy w MDW, no dzięki ! To się nazywa wyczucie.
Niby nie miałam ciśnienia na te cuksy, ale jak wszyscy wygrywają to ja też chcę!

chyba przez cały tydzień będą je rozdawać więc jeszcze kilkanaście okazji.
zaraz też powinna być kolejna Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966473 Napisano: 13.01.2015 17:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzka_istota napisał(a):

rettib napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.

To samo. emotka

z serii rozterki konkursowicza:
jak żyć,gdy grać trzeba i grać i nagrody odbierać?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966353 Napisano: 13.01.2015 14:04:56 w Paragony
mam paragon actimel Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966091 Napisano: 13.01.2015 09:40:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wszystkie smsy z carrefoura poszly czy ida partiami? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5966085 Napisano: 13.01.2015 09:36:13 w Paragony
sprzedam paragon na actimela albo kupie wygraną -oferty na pw Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5965847 Napisano: 12.01.2015 16:52:16 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

Czy ktoś może korzystał z serwisu komputerowego w Krakowie przy ul. Kobierzynskiej? Zepsuł mi sie laptop i muszę gdzieś zanieść do naprawy. A może ktoś zna jakiś porządny serwis w centrum lub na południu Krakowa? Będę wdzięczna emotka

polecam tych na miasteczku studenckim AGH - Aristo. Naprawiałam tam kilka razy różne laptopy i zawsze było dość szybko, dobrze i w miarę tanio. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5965844 Napisano: 12.01.2015 16:50:27 w SZUKAM....
gosia16 napisał(a):

baxter napisał(a):Ile było dzis edycji z bombonierkami na rmf? i o ktorej była ostatnia?
http://www.rmf.fm/f/bombonierki.html

i czy będzie jeszcze dzisiaj  ? - dopisuję pytanie emotka

były dwie i nie wiadomo czy będą kolejne 
nie wiadomo też czy jutro będzie ten trwał ten konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5965824 Napisano: 12.01.2015 16:10:04 w Inne mniejsze markety
polo z bonami to konkurs Milki czy Coli? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5965626 Napisano: 12.01.2015 11:38:07 w SZUKAM....
rachel napisał(a):

tadziowa napisał(a):

napisał(a):rachel napisał(a):czy bombnierki z rmfu są raz na godzinę czy czesciej?

Pierwsze były po 8, drugie dopiero teraz.

wielkie dzieki

przed 8 Wyświetl w wątku >>
0 0