Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na jakim dniu ostatecznie się zatrzymali z informowaniem? Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osobiście i publicznie zwrócę Ci honor i przyznam rację jak wygram zmywarkę ale jeśli nie to Ty musisz to "odszczekac"
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nawet na nią nie liczę. zgłoszenie poslane zeby czyste sumienie było, że nie odpuścilam ale wsród 41 sztuk jakoś swojej dopatrzeć nie mogę zwłaszcza, że zgłoszenie poslałam na ostatnią chwilę Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o widzisz to wyglądana na to, że jednak jeszcze nie skonczył Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje:)
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to przywróciłaś jeszcze nadzieję:) Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to samo co Ty zrobiłam z Nestle 2 i jak znam życie to spotka mnie ta sama sytuacja co Ciebie:( Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co może się "nie widzieć" na paragonie? albo ktoś ma na nim zgrzewkę piwa Lech z Biedronki albo nie
dlaczego mieliby odesłać drugą połowę? przecież nie będą weryfikować paragonów aby celowo odsiać część laureatów tylko dopełnić regulaminowych formalności
ktoś z forum pisał, że był na koncercie Lecha i tak to wyglądało wlaśnie, że w recepcji hotelu czekały hostessy z Lecha Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie jeszcze jest czas
będą informować pewnie do piątku Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie rownież przy biletach wyrażnie prosił o zabranie paragonów i zapewne potwórzą to w mailach, które roześlą z informacjami dokładnymi o koncercie Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ładna paranoja
teraz jedynym wytłumaczeniem jest to ze Ci ktorzy wczoraj dostali smsy z lukoila dzisiaj dostana z orlenu Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno na recepcji hotelu czekaja hostessy, które weryfikują paragony i kwaterują do pokoi Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a Ty wygrałas słuchawki tak? Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie coś szybko dzisiaj rozdali te bilety i zaczęli informować o wygranych słuchawkach Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety nie można przekazywać nagród w tym konkursie
taki jest zapis w regulaminie i taką wersję utrzymują od pierwszego etapu
ja mam wygrane bilety ale nie wiem czy uda mi się wybrać:( Wyświetl w wątku >>
maa
Postów 4190
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wymagają na razie jego przesyłania ale może podczas wysyłania kurierem będą go weryfikować więc warto zachować Wyświetl w wątku >>