Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5702965 Napisano: 19.07.2013 22:11:55 w Biedronka
fragment artykułu po odwołanym meczu na Narodowym

"Kibice, którzy kupili bilet na mecz i nie przyjdą dzisiaj na stadion mogą domagać się zwrotu pieniędzy za bilet i poniesionych kosztów. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów przypomina, że osoby, które poniosły koszty podróży do Warszawy, czy noclegu mogą sądownie domagać się zwrotu pieniędzy, a także zadośćuczynienia.
Rzeczniczka UOKiKu Małgorzata Cieloch wyjaśnia, że zorganizowane grupy kibiców mogą zdecydować się na pozew zbiorowy. Jak dodaje fakt zorganizowania meczu następnego dnia nie oznacza, że kibice mają mniejsze prawa. W obecnej sytuacji mogą obejrzeć mecz w nowym terminie, lub żądać zwrotu pieniędzy za bilet - dodaje rzeczniczka. "

http://external.p...aczego-odwolano-mecz Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702959 Napisano: 19.07.2013 22:09:18 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

też jestem zdania,że zaskocz wiedziało wcześniej ..
Nie mieli wyboru musieli to ciągnąć do czasu ogłoszenia informacji publicznie.

Myślę,że będą teraz próbowali dać bilety na inne mecze

bilety nie doszły do wszystkich na czas więc musieli osobom które ich nie otrzymały wydać duplikaty

aby zrealizować taki plan potrzebowali wiedzieć, do kogo bilety nie dotarły i jakie miały numery

próbowali się tego dowiedzieć dzwoniąc i smsując prosząc o podanie numerów przez osoby ktore bilety otrzymały

gdy zorientowali się ze tą drogą nie dojdą do celu bo większość nie odpowiedziała na ich smsa postanowili anulować wszystkie i zaprosić ludzi pod stadionem po nowe bilety

w tym działaniu jest taki chaos ze nie sądze aby mieli pojęcie iz mecz się nie odbędzie

wtedy siedzieliby spokojnie i czekali az ogłoszą punlicznie informacje a następnie oni rozdadzą slodkie upominki jako rekomensatę

zgadzam się
nie wiedzieli bo nie kazaliby szukac mufinkowego punktu itd

przy okazji widać, że agencja nie jest profesjonalna

w smsie ktory otrzymaliśmy na początku widniała informacja ze duplikaty biletów będzie się otrzymywało pod Atlas Areną która jest .... w Poznaniu

gdy zadzwoniłam i powiedziałam ze mam rozumieć, że pod PGE Arena to wysłali kolejnego smsa gdzie napisali już poprawnie

:)

pełna improwizacja Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702953 Napisano: 19.07.2013 22:05:32 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

na jakie inne mecze? słyszałaś zeby Barcelona miała grać jakieś inne mecze niebawem w Polsce?:) a chyba nikt nie kupował tym razem biletu po to zeby zobaczyć Lechię w akcji Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702951 Napisano: 19.07.2013 22:04:16 w Biedronka
kalisto1986 napisał(a):

bilety nie doszły do wszystkich na czas więc musieli osobom które ich nie otrzymały wydać duplikaty

aby zrealizować taki plan potrzebowali wiedzieć, do kogo bilety nie dotarły i jakie miały numery

próbowali się tego dowiedzieć dzwoniąc i smsując prosząc o podanie numerów przez osoby ktore bilety otrzymały

gdy zorientowali się ze tą drogą nie dojdą do celu bo większość nie odpowiedziała na ich smsa postanowili anulować wszystkie i zaprosić ludzi pod stadionem po nowe bilety

w tym działaniu jest taki chaos ze nie sądze aby mieli pojęcie iz mecz się nie odbędzie

wtedy siedzieliby spokojnie i czekali az ogłoszą punlicznie informacje a następnie oni rozdadzą slodkie upominki jako rekomensatę Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702938 Napisano: 19.07.2013 21:56:38 w Biedronka
goralecka napisał(a):

Jesli wierzyc informacjom ze strony sa/beda negocjacje dot. nowego terminu meczu takze pewnie dadza bilety na nowy termin.

zaraz sie zaczyna liga polska to pewnie ciezko będzie z wolnym terminem na stadionie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702935 Napisano: 19.07.2013 21:55:26 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Fresz1234 napisał(a):

Mam nadzieję, że tura niebiletowa będzie ważna, bo dwa smski poszły, a info o konkursie faktycznie zniknęło...

http://zaskocz.pl/konkurs/konkurs.html

spokojnie nie ma co panikować

konkurs trwa nadal

biletów w ostatniej turze nie ma więc czemu mielibyu przerwać konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702931 Napisano: 19.07.2013 21:53:50 w Biedronka
zibek napisał(a):

maa napisał(a):

josefina napisał(a):

Wg mnie organizator juz o tym wiedzial wczesniej, dlatego prosil o przyjscie w wyznaczone miejsce....zeby wszystkich zebrac w jednym czasie....

eee przeciez nie narazalby ludzi na dodatkowe koszty dojazdu jak mecz odwolany

Dla ZASKOCZ to jednak najlepsze wyjście emotka
Teraz tylko od ich "zaskocznych" pomysłów zależy czy będą z tarczą czy na tarczy. emotka

myślę ze możemy w ponidzialek spodziewać się sporej ilości smsów:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702923 Napisano: 19.07.2013 21:51:07 w Biedronka
isiulka napisał(a):

Nie ma juz na ich stronie informacji o konkursie emotka

muszą zostawić pulę nagród na rekompensatę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702920 Napisano: 19.07.2013 21:49:01 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

zibek napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

właśnie
i co teraz???
nie ich wina ale nagroda przepada emotka

organizator na pewno otrzyma zwrot kwoty jaką wydał na bilety więc zapewne coś nam zaproponują jako rekompensatę. Mam tylko nadzieję, że nie muffinek za 280 zł z datą ważności do sierpia bo pękniemy:) emotka emotka

właśnie - stroną do otrzymania zwrotu za bilety jest jedynie Zaskocz, bo oni na nie maja rachunki

my nie mamy nic, a na biletach nie ma nawet ceny

też tak myślę

to liczmy na rekompensate od firmy zaskocz

jestem pewna, że damy radę ją od nich wydębić a jeśli to firma na poziomie, to sama nam zaproponuje kasę za bilety

Szczera firma, ale jak przejdzie ten "chrzest bojowy" z twarzą, to będzie mogła przyjmować zlecenia od innych firm na organizację konkursów. emotka

Pewnie dostaniemy po rowerku. emotka

agencja Mobiltek sobie poradzi - niejedno ma zlecenie, niejeden konkurs robi

a Zaskocz albo się wypromuje, albo ogłosi upadłość

przynajmniej wszyscy znamy teraz ich muffinki i kazdy z nas kupil co najmniej jedno opakowanie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702918 Napisano: 19.07.2013 21:48:16 w Biedronka
judytkak napisał(a):

Jestem przekonana, że nie wiedział. Rozmawiałam dzisiaj z panią z Zaskocza, dwoiła się i troiła, żeby wszystko załatwić tak jak należy. Szczerze mi jej żal, bo to pewnie dopiero początek problemów...:(

josefina napisał(a):

Wg mnie organizator juz o tym wiedzial wczesniej, dlatego prosil o przyjscie w wyznaczone miejsce....zeby wszystkich zebrac w jednym czasie....

gdyby wiedzieli to by nie narazali laureatow na niepotrzebne ksozty dojazdu teraz pewnie poczekamy do poniedziałku od nich na jakąś informacje Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702915 Napisano: 19.07.2013 21:47:20 w Biedronka
przemek77 napisał(a):

gdyby mieli grać z bayernem,przyjechaliby na bank. Trener przechodził już kurację,na meczach m in z realem na ławce siedział 2 trener. Na nasz mecz mogliby delegować trnenera barcy b. Bilet konkursowy mam od faktycznego zwycięzcy. Ciekawe co dalej. Ile jest takich jak ja? Ja nad morzem specjalnie zostałem 2 dni dłużej. Kibicuje temu klubowi 20 lat ale nigdy nie czułem się przez niego tak upodlony.

z faktycznym zwyciezca bedzie sie pewnie konktaktowal organizator Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702909 Napisano: 19.07.2013 21:45:11 w Biedronka
josefina napisał(a):

eee przeciez nie narazalby ludzi na dodatkowe koszty dojazdu jak mecz odwolany Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702902 Napisano: 19.07.2013 21:43:11 w Biedronka
zibek napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

właśnie
i co teraz???

organizator na pewno otrzyma zwrot kwoty jaką wydał na bilety więc zapewne coś nam zaproponują jako rekompensatę. Mam tylko nadzieję, że nie muffinek za 280 zł z datą ważności do sierpia bo pękniemy:) emotka emotka

właśnie - stroną do otrzymania zwrotu za bilety jest jedynie Zaskocz, bo oni na nie maja rachunki

też tak myślę

to liczmy na rekompensate od firmy zaskocz

jestem pewna, że damy radę ją od nich wydębić a jeśli to firma na poziomie, to sama nam zaproponuje kasę za bilety

Szczera firma, ale jak przejdzie ten "chrzest bojowy" z twarzą, to będzie mogła przyjmować zlecenia od innych firm na organizację konkursów. emotka

Pewnie dostaniemy po rowerku. emotka

tak na pewno:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702900 Napisano: 19.07.2013 21:42:33 w Biedronka
miszczu napisał(a):

ehhh co niektórzy tylko o kasie i kasie,szkoda wzroku na parę komentarzy... z człowiekiem naprawdę może jest źle (oby nie),i piłkarze chcą być przy nim,to coś złego ? Ciekawe jakby Polski zespół miał taką sytuacje i czy pochwalilibyście ich za to,że ich trener leży w szpitalu ,a oni sobie polecieli bez niego grać w piłkę ?

Pomyślcie...

daj spokój przecież nie rozwiążą klubu dlatego ze trener jest chory
ludzi kupili bilety, jadą z druiego końca Polski, każdy klub ma drugiego trenera to nie można tak na 24 h przed meczem odwoływać widowisko

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702896 Napisano: 19.07.2013 21:40:01 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

a ludziska pewnie nie w temacie, bo na allegro bilety nadal "chodzą"

właśnie znajomy ma zgryz, bo ktoś bilet kupił emotka

niech go oświeci w mailu zwrotnym ze mecz odwolany:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702892 Napisano: 19.07.2013 21:38:56 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

a ludziska pewnie nie w temacie, bo na allegro bilety nadal "chodzą"

właśnie znajomy ma zgryz, bo ktoś bilet kupił emotka

no to nie sprzeda i tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702874 Napisano: 19.07.2013 21:32:05 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

właśnie
i co teraz???

też tak myślę

to liczmy na rekompensate od firmy zaskocz Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702871 Napisano: 19.07.2013 21:31:00 w Biedronka
hepinka napisał(a):

współczuję tej pani co trzaska nadgodziny w biurze organizatora
osiwieje w jeden weekend

Pani miała dzień pełen wrażeń

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702868 Napisano: 19.07.2013 21:29:07 w Biedronka
przemek77 napisał(a):

Na raka choruje od 2 lat a nie od dzisiaj. To lekceważenie kibiców. Odechciało się gwiazdorom grać za jakieś marne 2 mln euro.

ciekawe co jest zapisane w umowie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5702867 Napisano: 19.07.2013 21:28:43 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

maa napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Jak dobrze, że biletów wygrałam. emotka

280 zł / 2 zł (paczka muffinek) = 140 muffinek (w kartonie 12 paczek) więc 11/12 pudełek muffinek możecie się spodziewać, jak organizator przewiduje taką rekompensatę... emotka emotka

z datą wazności do początku sierpnia:)

Moje ostatnio kupione w sobotę miały ważność do wtorku, więc nie mówi 'hop' emotka

krótkie daty ważności mają te muffiny więc raczej nie przejemy:) Wyświetl w wątku >>
0 0