Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5566176 Napisano: 28.01.2013 02:14:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

merkana napisał(a):

david napisał(a):

gracet napisał(a):

david napisał(a):

merkana napisał(a):

Kurcze emotka Emocje ładne. Mogliby napisać wygrywasz prenumeratę i byłoby po ptakach, a tak.... emotka emotka

Od kilku godzin wczytuję się w ten regulamin i przekonuję samego siebie, że sms oznacza, że wygrałem główną emotka . Ale wiedziałem, że to zbyt piękne.

a ja tak zinterpretowałam regulamin, że wyszło na to że mam główną
emotka

Brałem pod uwagę 2 opcje:

1. Tylko zwycięzca głównej dostaje sms.
2. Nawet jeśli wszyscy dostają sms to skoro w moim nie pisze dokładnie co wygrałem to pewnie jestem zwycięzcą bo w innych smsach powinno być info o prenumeracie.

Swoją drogą ciekawe czy to tak specjalnie czy nie przemyśleli tego, że ludzie nie będą mogli wysiedzieć przez kilka dni.

Ja jak dostałam sms to pierwszą myślą było No nieee... Czyli bomba. Do zwycięzcy na bank zadzwonili!
emotka

dokładnie to samo sobie pomyślałam emotka

przecież do zwycięzcy TAKIEJ nagrody nie będą słali smsa

na pewno dzwonili do zwyciezcy

a prenumeraty smsami Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5565860 Napisano: 28.01.2013 11:56:15 w Kaufland konkursy
paragon kraków kaufland sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5565854 Napisano: 28.01.2013 11:55:52 w Paragony
paragon kaufland kraków sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5546509 Napisano: 09.01.2013 07:34:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukam informacji jaka jest procedura przy zestawie baristy. wygrałam własnie swoj pierwszy zestaw i zastanawiam sie gdzie teraz odeslac opakowanie i paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5544584 Napisano: 08.01.2013 11:38:08 w TESCO konkursy
czy byly juz wyniki ze wszystkich konkursow z Magazynu Tesco tj:

z Commond
Hortex Mrożonki
Hortex Leon
Fisher
Milka
Palmolive
Garnier

??? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543329 Napisano: 07.01.2013 03:23:05 w Rossmann
jesli ktos ma dwa paragony to odstapie za paragon jeden wygrany zestaw colgate- na jeden numer jeszcze nie odeslalam danych

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543328 Napisano: 07.01.2013 03:22:26 w Paragony
rossmann colgate, kupie paragon, odsprzedam wygrana lub zamienie 1:1 Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543326 Napisano: 07.01.2013 03:21:44 w Paragony
kupie paragon z rossmanna colgate lub jesli ktos ma dwa paragony odstapie za paragon jeden wygrany zestaw colgate- na jeden numer jeszcze nie odeslalam danych Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543312 Napisano: 07.01.2013 03:14:46 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

maa napisał(a):

leelee napisał(a):

Odsyła się kopie paragonu? emotka

chyba oryginal

5.6. W trakcie powiadomienia o wygranej, o której mowa w punkcie powyżej niniejszego Regulaminu, każdy z Laureatów konkursu zobowiązany jest w terminie do 7 dni od dnia otrzymania informacji o wygranej przesłać informacje oraz oświadczenia zawarte w pkt. 7.1 wraz z dowodem zakupu (w postaci ksero lub skanu) produktów promocyjnych, na podstawie którego dokonał zgłoszenia w konkursie. Zastrzega się, że czas wysłania zgłoszenia musi być późniejszy aniżeli czas zakupu produktu. Ponadto każdy Laureat obowiązany jest przesłać zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych do celów realizacji konkursu.

7.1. Warunkiem wydania każdej nagrody jest przesłanie przez laureata w ciągu 7 dni od dnia otrzymania informacji o wygranej pisemną informację zawierającą:
- imię i nazwisko Laureata,
- adres zamieszkania (miasto, kod pocztowy, ulica, numer domu, numer mieszkania) Laureata,
- oświadczenie, że jest osobą pełnoletnią oraz, że nie jest pracownikiem i przedstawicielem Organizatora Konkursu oraz innych podmiotów biorących bezpośredni udział w przygotowaniu i prowadzeniu Konkursu na zlecenie.

a to jednak kopia Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543306 Napisano: 07.01.2013 03:12:32 w Rossmann
leelee napisał(a):

Odsyła się kopie paragonu? emotka

chyba oryginal Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543279 Napisano: 07.01.2013 03:02:39 w Rossmann
anielllka napisał(a):

monikar napisał(a):

kartę do Rossmanna albo Ipoda ktoś wygrał? widzę tylko info o kosmetykach, dziwne było tyle nagród... emotka

no wlasnie mam nadzieje ze najpierw kosmetyki a zaraz pojdą smsy z kartami emotka

albo Mc juz sie cieszy ipadami od swiat Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543274 Napisano: 07.01.2013 03:01:41 w Rossmann
monikar napisał(a):

kartę do Rossmanna albo Ipoda ktoś wygrał? widzę tylko info o kosmetykach, dziwne było tyle nagród... emotka

tez mnie to zastanawia

tyle nagrod a same zestawy kosmetykow na forum i to jeszcze w malej ilosci

chyba znowu MC cos przy konkursie podziałało

Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543265 Napisano: 07.01.2013 02:57:41 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

joan napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

maa napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

ma ktoś link do konka
i mam nadprogramową wygraną więc albo szukam kogoś kto chce produkty albo ma zbędny paragon emotka

ile czasu dają na przesłanie paragonu?

wg regulaminu 7 dni a na odesłanie danych SMSem 24h

Lepiej odeślijcie ASAP, bo już się zdarzało, że system o północy przestał przyjmować eski z danymi i nagrody przepadały emotka

chyba nie rozumiem emotka

chyba chodzilo o odeslanie teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543262 Napisano: 07.01.2013 02:56:18 w Paragony
kupie paragon z rossmann colgate Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5543250 Napisano: 07.01.2013 02:50:43 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

ma ktoś link do konka
i mam nadprogramową wygraną więc albo szukam kogoś kto chce produkty albo ma zbędny paragon emotka

ile czasu dają na przesłanie paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

maa

#5543075 Napisano: 07.01.2013 01:20:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalia81 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

toka napisał(a):

renatak0 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

leelee napisał(a):

wyniki Colgate Rossmann powinny być najpóźniej 28.12.2012 emotka emotka

może oni żyją jeszcze w 2012 roku , ja tak dziś miałam wypełniałam pewien dokument i wpisałam datę 7 styczeń 2012 rok , więc jestem skłonna uwierzyć , że mają to samo emotka

dzwoniłam , na pytanie czy były sms odpowiedź trwała 5 minut,

Sms były z listy podstawowej, ślą etapami, mojego numeru na liście nie ma, z powodu świąt ludzie nie odesłali sms z danymi, są wspaniałomyślni i jeszcze czekają na niektórych, więc moge mieć nadzieję,że może wygram z listy rezerwowej i dostanę sms za kilka dni.Bo zawsze wszystkie nagrody rozdają. Czyli reasumując sms jeszcze nie słali i może wyśla ,może nie

ale o ile dobrze pamietam regulamin smsa z danymi trzeba było odesłać w ciagu 24godzin emotka

Oni są tak wspaniałomyślni, ze czekają kilka dni, bo przecież święta były i ludzie byli na wyjeździe(bo przecież nikt nie ma telefonu przy sobie) i nie chcą ,zeby ktokolwiek miał do nich pretensje,że mu się już nagroda nie należy

5.6. W trakcie powiadomienia o wygranej, o której mowa w punkcie powyżej niniejszego Regulaminu, każdy z Laureatów konkursu zobowiązany jest w terminie do 7 dni od dnia otrzymania informacji o wygranej przesłać informacje oraz oświadczenia zawarte w pkt. 7.1 wraz z dowodem zakupu (w postaci ksero lub skanu) produktów promocyjnych, na podstawie którego dokonał zgłoszenia w konkursie. Zastrzega się, że czas wysłania zgłoszenia musi być późniejszy aniżeli czas zakupu produktu. Ponadto każdy Laureat obowiązany jest przesłać zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych do celów realizacji konkursu.

A mnie zastanawia to, że nikt się nie chwalił wygraną- nagród było sporo a na forum cisza ( chyba, że coś przeoczyłam )... to w końcu smsy z listy podstawowej już wysłali czy ślą etapami... dziwne to wszystko ... regulamin regulaminem a oni mają swoje nikomu nieznane zasady.

jakies dziwne rzeczy opowiadaja Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5542884 Napisano: 07.01.2013 11:55:10 w NA CO CZEKAMY?
rossman colgate Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5542770 Napisano: 07.01.2013 10:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Czy było już rozwiązanie konkursu z Colgate - Rossman???

nie

jakos do konca tego tygodnia powinni chyba dzwonic Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5541645 Napisano: 06.01.2013 12:38:30 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza ze nie moge nic wygrac. koniec roku mimo wlozonego trudu nie przyniosl nagrod, poczatek roku to samo - a niebawem musze zrobic sobie kilkumiesieczna przerwe od konkursow i myslalam ze chociaz na zakonczenie cos fajnego wpadnie na poprawe humoru:( Wyświetl w wątku >>
0 0