Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#5296080 Napisano: 21.07.2012 02:37:53 w TESCO konkursy
crism napisał(a):

maa napisał(a):

bethan napisał(a):

Z tym Purem Tesco to jakieś szaleństwo. Co oni gęgają o ochronie danych? Wszystkie cywilizowane konkursy mają zapis w regulaminie, który mówi o tym, że laureat zgadza się na publikację imienia (czasem i nazwiska), miejscowości. I tenże delikwent przystępując do konkursu na to się godzi, bądź nie i nie bierze udziału.

najlepsze jest to, że
na chwile obecna twierdzą, iż zmienili regulamin i w wersji zmienionej był dostępny u organizatora i obowiązywał choć nigdzie go nie ogłosili i ciekawe jest bardzo to jak konsumenci mieli się zapoznać z jego treścią

Odpisałem im na profilu FB magazynu:
Strach teraz brać udział w konkursach. Niedawno był konkurs winiar czy czegoś, gdzie dla osoby, która kupi najwięcej przewidziany jest samochód. I teraz pytanie, skąd mam wiedzieć, czy gdzieś pod szafą w biurze organizatora nie leży nowy,zmieniony regulamin, w którym zamiast samochodu nagrodą jest paczka draży ?

haha świetnie ujęte:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5295999 Napisano: 21.07.2012 01:21:07 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

Z tym Purem Tesco to jakieś szaleństwo. Co oni gęgają o ochronie danych? Wszystkie cywilizowane konkursy mają zapis w regulaminie, który mówi o tym, że laureat zgadza się na publikację imienia (czasem i nazwiska), miejscowości. I tenże delikwent przystępując do konkursu na to się godzi, bądź nie i nie bierze udziału.

najlepsze jest to, że
na chwile obecna twierdzą, iż zmienili regulamin i w wersji zmienionej był dostępny u organizatora i obowiązywał choć nigdzie go nie ogłosili i ciekawe jest bardzo to jak konsumenci mieli się zapoznać z jego treścią
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5295069 Napisano: 20.07.2012 03:32:33 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

wpisujcie się kto ma pur zamiast odkurzacza:

1) ....

ja jestem kolejna
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294809 Napisano: 20.07.2012 12:33:07 w TESCO konkursy
jak mozecie dopisać jakies komentarze o sytuacji na facebooku to będę wdzieczna
:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294806 Napisano: 20.07.2012 12:31:16 w TESCO konkursy
grzegorz543 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

bo regulamin ma moc prawna tylko z chwilą opublikowania i podania do publicznej wiadomości za pośrednictwem odpowiednich kanałów komunikacji (internet, media, info w sklepach...)

dotyczy to zwłaszcza wszelkich zmian

nareszcie można by utrzeć MC nosa

ale zeby z nimi wygrac trzeba by miec dobrego prawnika a sama porada prawna 500zl nawet ten odkurzacz tego nie jest warty

pewnie ze damy rade:)

na pewno tego tak nie zostawię:)

ich tlumaczenie teraz ze zmienili regulamin jest bezzasadne Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294730 Napisano: 20.07.2012 11:46:48 w TESCO konkursy
super wściekły jesteś wielki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294674 Napisano: 20.07.2012 11:21:54 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

poleciały ski ze Stokrotki emotka Loteria Olimpijska

konkurs sportowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294641 Napisano: 20.07.2012 10:49:37 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

joan napisał(a):

maa napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Oj, faktycznie spojrzałam teraz w ten regulamin i jest tylko, że na zlecenie Tesco... słowa o Henkelu nie ma... emotka

No właśnie. Gdyby nagrodą był kosz słodyczy, to miałoby sens pisać do właścicieli marek typu Wawel, Milka, Wedel, Rittersport i Terravita? emotka Do Tesco piszcie, na FB wrzućcie, Henkelowi głowy nie zawracajcie emotka

na fb wrzucone ale na razie mały ruch w tym poście - czekam aż więcej komentarzy się pojawi może wtedy zaczną sobie zdawać sprawę, że jest więcej niezadowolnych i tych którym takie zachowanie się nie podoba
:(

A gdzie ten link do wpisu na FB? Zapodaj, a na pewno ktoś skomentuje...

podaj linka, to sie ruch stworzy...

komentarz pod pierwszym postem

https://www.facebook.com/#!/Tescomagazyn

aby dobrać letnie kwiaty.... cos takiego

jakby ktoś mógł coś skomentować, wypowiedzieć się co sądzi w tym temacie, będę bardzo wdzięczna. Może coś ich ruszy to, że ludziom się nie podoba jak postępują. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294605 Napisano: 20.07.2012 10:23:19 w TESCO konkursy

joan napisał(a):

maa napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Oj, faktycznie spojrzałam teraz w ten regulamin i jest tylko, że na zlecenie Tesco... słowa o Henkelu nie ma... emotka

No właśnie. Gdyby nagrodą był kosz słodyczy, to miałoby sens pisać do właścicieli marek typu Wawel, Milka, Wedel, Rittersport i Terravita? emotka Do Tesco piszcie, na FB wrzućcie, Henkelowi głowy nie zawracajcie emotka

na fb wrzucone ale na razie mały ruch w tym poście - czekam aż więcej komentarzy się pojawi może wtedy zaczną sobie zdawać sprawę, że jest więcej niezadowolnych i tych którym takie zachowanie się nie podoba
:(

A gdzie ten link do wpisu na FB? Zapodaj, a na pewno ktoś skomentuje...

podaj linka, to sie ruch stworzy...

komentarz pod pierwszym postem

https://www.facebook.com/#!/Tescomagazyn

aby dobrać letnie kwiaty.... cos takiego Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294596 Napisano: 20.07.2012 10:17:13 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

mia napisał(a):

:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294584 Napisano: 20.07.2012 10:07:36 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

maa napisał(a):

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

myślicie ze Henkela coś interesuje taka sprawa? Organizatorem było tesco...

Ale PUR jest Henkela.
Ja bym tam pisała wszędzie, gdzie się da, z hasłem, że zwątpiłam w wiarygodność marki... emotka

racja

napisać nie zaszkodzi

na pewno dbaja o wizerunek marki a takimi działaniami Tesco ich pogrąża Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294487 Napisano: 20.07.2012 09:07:38 w TESCO konkursy

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

myślicie ze Henkela coś interesuje taka sprawa? Organizatorem było tesco... Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294482 Napisano: 20.07.2012 09:05:03 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

joan napisał(a):

beata28 napisał(a):

Kaj to trza pisac do nich?
Jak se mam Purem dziub smarowac?
Krem mi potrzebny emotka

Można np. zrobić fotkę telefonu z wyświetlonym esemesem informującym o nagrodzie w konkursie Olay i spytać, dlaczego lista laureatów na stronie Tesco jest błędna...

piszcie do nich na:

listy@tescomagazyn.pl

dość szybko Pan wyjaśnia sprawę

zawsze lepszy zestaw Olay niż płyn Pur:(

zamieszanie mają totalne, ja nie wiem co to za agencja co listy nie potrafi normlanie laureatow zamiescic Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294478 Napisano: 20.07.2012 09:02:11 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

beata28 napisał(a):

Kaj to trza pisac do nich?
Jak se mam Purem dziub smarowac?
Krem mi potrzebny emotka

Można np. zrobić fotkę telefonu z wyświetlonym esemesem informującym o nagrodzie w konkursie Olay i spytać, dlaczego lista laureatów na stronie Tesco jest błędna...

piszcie do nich na:

listy@tescomagazyn.pl

dość szybko Pan wyjaśnia sprawę

zawsze lepszy zestaw Olay niż płyn Pur:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294428 Napisano: 20.07.2012 08:20:18 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Powiem, że gdybym tu brała udział, to szlag by mnie na miejscu trafił!
Tym bardziej, że od x czasu usiłuje wygrać odkurzacz, bo mój się sypie.
Chyba pocięłabym tę agencję!
Maa, pisz reklamacje i nie odpuszczaj!
Czy oni naprawdę wierzą w to, ze zamkną ludziom buzie płynem do naczyń? emotka

chyba mają taką nadzieję. wychodzą z założenia, że skoro dają komuś płyn to i tak będzie się cieszył - tyle tylko, że gdyby od razu napisali w smsie, że płyn to nie cieszyłabym się przez tydzeń, że będę miała odkurzacz:( Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294421 Napisano: 20.07.2012 08:15:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sylwika76 napisał(a):

maa Kochana to nie do mnie pocieszenie
w Real było więcej do wygrania i żadnej nie wygrałam-ostatnio chyba wenę na molo zostawiłam emotka

w realu tez zadnej nie wygralam ale tam byly oryginalne w simply sa repliki to moze mniej chetnych Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294419 Napisano: 20.07.2012 08:14:45 w TESCO konkursy
bloblebla2 napisał(a):

sprawdzimy to jutro. dziękujemy za czujność. dobrej nocy!

odpisali:

listy zwycięzców wszystkich konkursów są poprawne! Sprawdziliśmy

twierdzą, że wszystkie listy są poprawne - ciekawe tylko dlaczego na liście pura są osoby, które twierdzą, że nie grały w tym konkursie w ogóle?? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294412 Napisano: 20.07.2012 08:09:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sylwika76 napisał(a):

u mnie też ostatnio telefony milczą jak zaklęte emotka
nawet już natrętnych smsów od wróżek nie mam
odczarujcie mnie emotka

dzisiaj moze puszcza smski z simply

powinny odczarowac połowe forum

135 piłek jest Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294410 Napisano: 20.07.2012 08:08:39 w NA CO CZEKAMY?
jeszcze Tesco Tchibo,
Agrovita do 31 lipca
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#5294402 Napisano: 20.07.2012 08:02:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
iva napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

chciałabym coś wygrać aby poprawić sobie humorek...a tu ciągle nic.... jakiś pech czy co??

ja to nazywam okresem przejściowym i przygotowaniem mentalnym do konkretnych wygranych emotka

u mnie też cisza od rana..

10 dopiero:) Wyświetl w wątku >>
0 0