Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 3625
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
I oczywiście wkurzam się, że znowu kupiłam. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Chyba ,że na prezent dla teściowej lub nielubianej koleżanki. Jak to tanio śmierdzi a fuuuuuuuuuuuuuu
A trzeba było iść stacjonarnie ale znając życie nie mają testerów. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Zakupy na 4 paragony, zbite jedno Perroni (tak zapłaciłam za zbite).
Miałam kupon za zakup bananów jakiś czas temu drukowany ale by go zrealizować niecałe 5 zeta trzeba warzywa i owoce za min 75 zł kupić.
I kupiłam dobierałam jak nawiedzona do tej kwoty. I zapomniałam odbić vouchera ,cała ja.
Miałam olać liczyłam się na następny paragon. No i nagle mówię no nie, nie stracę jeszcze 5 zł hahahhah
I znowu do warzyw i owoców za 75 zł. Zdrowa dieta mango, avocado, truskawki, papryka ,kiwi ,pomidory ,winogrona.Jakieś wypasione śliwki za 25 zł kg hahahhah
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Dobra bo jestem po toczeniu krwi .Kocham latać po lekarzach.
Ale za to jak się człowiek młodo czuję byłam tam 15 lat temu no może nawet 17 lat temuoistatnio.
I wszystko to samo, braki we wszystkim ,stare fotele co pamiętają lata 70 te. Wszystko się wali i rozpada .No masakra a gdzie ta kasa z ubezpieczeń ląduje bo na bank nie na wyposażenie placówek
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Teraz mam problem z Peroni z Biedry.
No nie chce szczytać i nic nie zrobisz.'
Muszę do agencji napisać jak ja to lubię. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Dostawa jutro środa 20.08.25.
To musi być Martini z Żabki.Tak szybko no szok. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
A walę babole pokazowo
I sprawdzam i czytam regulaminy a dalej odwalam numery głupie. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
NAV też uważam ,że agencja w porządku. Miałam mój długaśny paragon 45 czy 46 cm i zbliżenia na kawę Nescafe dodatkowe dosłałam i była pozytywna weryfikacja. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Kawy Lavazza 4 sztuki mielone 250 g
Kurier In-post było info w apce i mail. Nadawca Enyo. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Gratulacje!Nagroda, która rozświetli lato jeszcze mocniej, już niedługo trafi w Twoje ręce!W jej skład wchodzi Multistyler Dyson Airwrap- niezawodny towarzysz wakacyjnych stylizacji.Abyśmy mogli wysłać Twoją nagrodę, prosimy o przesłanie poniższych danych: Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
A chcę napisać o podmiankę wejściówki VIP wartej 1000 zł skąd taka kurczę cena?
na bransoletkę.
Będe wdzięczna bo chcę doczytać czy ta wejściówka jest ze złota czy platyny. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
.I co teraz ja nie pojadę.
mail o 16:45 Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Dziewczyna mówi co studiuje i coś tam media coś.
A gość jej pyta i co będzie robić po studiach.
A ta a będę streamerką hhahhahah.No bez jaj.
Bycie streamerką polega na dzieleniu się z innymi swoją pasją. Streamy to transmisje prowadzone na żywo, czyli pokazujące w czasie rzeczywistym to, co robi streamerka – może to być granie w grę komputerową, gotowanie, majsterkowanie, rysowanie komiksów. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 3625
Punkty karne 1
Konkursy dodane 31
Akurat nie mam Dino w okolicy a sierota bez auta jestem więc nie wypuszczam się dalej.
Ale wolę Biedrę bo Lidl u mnie kiepski strasznie i ci kierownicy co mnie pytają a co to jest paragon fiskalny
Ale nie o tym chyba zbojkotuję L'oreal nawet to ,że testują na zwierzętach co już jest złe ale nie tylko oni niestety.
Ale teraz zatrudnili "gwiazdę " do reklam z niebieskiej platformy i tłumaczą się, że ona pokazuje jaka jest otwarta.
A w którym miejscu to ona taka otwarta i to jest wzór dla nastolatek kupujących kosmetyki. No nie wiem według mnie fatalna wzór. Wyświetl w wątku >>