Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#6574082 Napisano: 22.02.2019 15:29:12 w Informują
margobb napisał(a):

@ Actimel Kaufland zgloszenie z 1 dnia 

U mnie z przedostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6569917 Napisano: 08.02.2019 13:13:21 w Paragony na trwające konkursy
Wedel Topaz zamienię na Durex Carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6568584 Napisano: 03.02.2019 22:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Raczej pije do tego, ze dodając konkurs bardzo łatwo o pomyłkę zwłaszcza przy dacie. Wiedziałabys to gdybys dodala choć jeden. Oskarżając kogoś o celowe działanie tylko zniechęciasz ludzi do dzielenia się z innymi informacja o konkursie. Ktos poświęca swój czas abyś ty mogła się o nim dowiedzieć, a Ty krytykujesz nie robiąc nic.
A to ze jesteś tu kilka lat nie czyni Cię  kimś lepszym.

pomijam fakt, ze konkurs był w bazie kilka dni i nikt nie zauważył / nie zgłosił błędu?

Tez mnie drażni jak jest jakiś bubel w bazie ale nie wierze, ze ktos to robi celowo.

Wtrącę swoje 3 grosze emotka

1) Zgadza się: bardzo łatwo o pomyłkę w dacie. Zresztą, gdy trafiam na błędy, zgłaszam je - admini potwierdzą emotka Niestety, na początku ubiegłego roku padł mi komputer i od tego czasu działam gościnnie na cudzym, co bardzo ogranicza moje aktywności emotka

2) Również siedzę tutaj od lat i pierwsze słyszę, żeby ktoś celowo dodawał błędne informacje do bazy emotka I to takie, które można zweryfikować jednym kliknięciem emotka Czyli dobrze, że nie chadzam w kuluary emotka

3) Konki spisuję tylko & wyłącznie wg regulaminów i nie sprawdzam, czy się zapisy z regulaminu zgadzają z czymkolwiek innym, a już w szczególności z: wpisami na forum, info z bazy konkowej czy treścią ulotki. Na stronę tego konka weszłam poprzez everydayme, bo się okazało, że moje poprzednie konto na tej stronie po tej ich "zmianie informatycznej" (srau ją pies!) nie działało i musiałam założyć nowe. I pewnie nie ja jedyna tak miałam...

Joan, informacja o rzekomo celowym wprowadzaniu błędnych danych nie została przeze mnie stworzona. Lata temu zostałam przez kogoś ostrzeżona, by na to uważać. Zgadza się, widocznie nie mamy wspólnych "kuluarów" emotka Ale dzięki temu ostrzeżeniu (choć trudno było mi w nie uwierzyć), uniknęłam kilku wtop. Dziwnym trafem daty rzekomego zakończenia konkursów są zawsze jeden dzień późniejsze niż rzeczywiste, raczej nigdy na odwrót. To mi dało do myślenia emotka Super, że sprawa została tu dzisiaj rozwleczona i przemaglowana. Być może spowoduje dobry skutek czego wszystkim nam życzę. Wyświetl w wątku >>
2 notta, joan 0

marzanna

#6568580 Napisano: 03.02.2019 22:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

marzanna napisał(a):

isiulka napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.

Można również podawać prawidłową datę zakończenia konkursu...ale po co? Jestem na tym forum o ponad dekadę dłużej niż Ty więc wiem o czym mówię.

Pszepraszam, ale nie mierz wszystkich swoją miarą, i nieważne ile kto jest na tym forum. 

Ależ ważne jest ile kto jest na tym forum. Będąc na forum od zaledwie 2 lat nie możesz wiedzieć, że o celowym wpisywaniu błędnych danych w opisach konkursów mówi się tu "w kuluarach" od wielu lat. I ja nie mierzę innych swoją miarą bo po prostu nie stosuję takich zagrywek, więc słusznie należą mi się Twoje "pszeprosiny".

marzanna ja tez jestem tu pare lat i pierwsze słyszę, zeby ktos celowo złe dodawał konkursy do bazy. Może pokaz jak wyglada wzorowo dodany konkurs do bazy bo poki co krytykujesz a sama psinco od siebie dajesz.

Widocznie bywamy w innych "kuluarach" emotka Serio potrzebujesz wzór prawidłowo dodanego do bazy konkursu?  emotka   Wystarczy podać prawdziwe dane, czyli prawidłową datę zakończenia konkursu i prawidłowy zakup promocyjny, zamiast (nie)celowo podawać błędne ... A co do mnie, bez obawy, skoro jestem na tym forum od lat, to musiałam dodawać konkursy. Ostatnio z powodu braku czasu bywam tu sporadycznie. Ot i cała tajemnica emotka

Raczej pije do tego, ze dodając konkurs bardzo łatwo o pomyłkę zwłaszcza przy dacie. Wiedziałabys to gdybys dodala choć jeden. Oskarżając kogoś o celowe działanie tylko zniechęciasz ludzi do dzielenia się z innymi informacja o konkursie. Ktos poświęca swój czas abyś ty mogła się o nim dowiedzieć, a Ty krytykujesz nie robiąc nic.
A to ze jesteś tu kilka lat nie czyni Cię  kimś lepszym.

pomijam fakt, ze konkurs był w bazie kilka dni i nikt nie zauważył / nie zgłosił błędu?

Tez mnie drażni jak jest jakiś bubel w bazie ale nie wierze, ze ktos to robi celowo.

Wyluzuj, ta dyskusja ma wyłącznie pozytywne skutki: forumowicze, a być może i admini będę zwracać baczniejszą uwagę na detale, jakie wpisują do bazy, a i forumowicze będą skrupulatniej zaglądać do regulaminu. Jakoś dziwnie się zdarza, że błędy wpisywane w formularzu konkursowym są zawsze identyczne: data zakończenia jest zwykle jeden dzień późniejsza niż faktyczna, a nigdy np. jeden dzień wcześniejsza... Przypadek? Niech tak będzie. Ale kto rozumuje logicznie, ten sam wyciągnie wnioski.  I przestań mnie atakować, bo ja dodałam wiele konkursów, a że ostatnio nie dodałam świadczy tylko o tym, że bywam tu sporadycznie. Nie zniechęca to nikogo do dodania konkursów, a zachęci jedynie do zwracania uwagi na detale. EOT. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6568524 Napisano: 03.02.2019 17:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ta "akcja" ma na celu uświadomienie, że czasem daty zakończenia konkursów, jak i inne dane bywają nie(celowo) podawane błędnie. Mam nadzieję, że dzięki tej dyskusji nikt już nie obudzi się "z ręką w nocniku" tak jak niektórzy dzisiaj emotka    Aha, i nie rzucajcie kamieniami w dinozaurzycę emotka Pozdrowienia Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6568522 Napisano: 03.02.2019 17:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.

Można również podawać prawidłową datę zakończenia konkursu...ale po co? Jestem na tym forum o ponad dekadę dłużej niż Ty więc wiem o czym mówię.

Pszepraszam, ale nie mierz wszystkich swoją miarą, i nieważne ile kto jest na tym forum. 

Ależ ważne jest ile kto jest na tym forum. Będąc na forum od zaledwie 2 lat nie możesz wiedzieć, że o celowym wpisywaniu błędnych danych w opisach konkursów mówi się tu "w kuluarach" od wielu lat. I ja nie mierzę innych swoją miarą bo po prostu nie stosuję takich zagrywek, więc słusznie należą mi się Twoje "pszeprosiny".

marzanna ja tez jestem tu pare lat i pierwsze słyszę, zeby ktos celowo złe dodawał konkursy do bazy. Może pokaz jak wyglada wzorowo dodany konkurs do bazy bo poki co krytykujesz a sama psinco od siebie dajesz.

Widocznie bywamy w innych "kuluarach" emotka Serio potrzebujesz wzór prawidłowo dodanego do bazy konkursu?  emotka   Wystarczy podać prawdziwe dane, czyli prawidłową datę zakończenia konkursu i prawidłowy zakup promocyjny, zamiast (nie)celowo podawać błędne ... A co do mnie, bez obawy, skoro jestem na tym forum od lat, to musiałam dodawać konkursy. Ostatnio z powodu braku czasu bywam tu sporadycznie. Ot i cała tajemnica emotka Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6568508 Napisano: 03.02.2019 16:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Ależ ważne jest ile kto jest na tym forum. Będąc na forum od zaledwie 2 lat nie możesz wiedzieć, że o celowym wpisywaniu błędnych danych w opisach konkursów mówi się tu "w kuluarach" od wielu lat. I ja nie mierzę innych swoją miarą bo po prostu nie stosuję takich zagrywek, więc słusznie należą mi się Twoje "pszeprosiny". Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6568495 Napisano: 03.02.2019 15:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Można również podawać prawidłową datę zakończenia konkursu...ale po co? Jestem na tym forum o ponad dekadę dłużej niż Ty więc wiem o czym mówię. Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6568490 Napisano: 03.02.2019 15:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

anetka129 napisał(a):

A fairy c4 jest limit znaków mi regulamin się nie otwiera

było 200 znaków i on był do wczoraj

Chyba do dzisiaj?

do 2.02. nawet zniknął już ze strony c4

Zmyliła mnie data w bazie (tam jest napisane, że do 03.02)

Dokładnie, według bazy kończy się dzisiaj!!! Dlaczego osoba zgłaszająca konkurs wprowadza w błąd??? Celowo???

Oczywiście, że celowo. Najwięcej osób zgłasza udział w konkursie właśnie ostatniego dnia. Dlatego pewne osoby w taki sposób starają się eliminować konkurencję. Co nie przeszkadza im skamleć do innych o pomoc i podpowiedzi w innych konkach. Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6568296 Napisano: 02.02.2019 14:33:23 w Żegnamy zmarłych
Dopiero przeczytałam...niechętnie odwiedzam ten wątek. Współczuję ogromnie. Jak większość tu piszących, znam ten ból. Tata zginął nagle w wypadku, a jeszcze kilka godzin wcześniej rozmawiałam z nim i planowałam sprawy. Śpieszmy się kochać ludzi.... (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 2 marzanna, mia

marzanna

#6568288 Napisano: 02.02.2019 13:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Wawel jest limit znaków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6568202 Napisano: 01.02.2019 23:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Wawel jest limit znaków? Nie widzę takiego zapisu w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6567580 Napisano: 31.01.2019 12:59:07 w SZUKAM....
Poszukuję miłej osóbki, która w prywatnej wiadomości przesłała mi 2 kody na Kogel Mogel (ważne do dzisiaj). Wykasowało mi maila, a nicka darczyńcy nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6565713 Napisano: 22.01.2019 13:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
picola napisał(a):

marzanna napisał(a):

Tak, ale gdy klikam na oświadczenie, wyskakuje błąd (brak URL).

U mnie otwiera się bez problemu

Hmm czyli problem u mnie. Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6565702 Napisano: 22.01.2019 13:04:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak, ale gdy klikam na oświadczenie, wyskakuje błąd (brak URL). Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6565695 Napisano: 22.01.2019 12:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do osób, które wygrały w konkursie Duracell BP: czy udało Wam się ściągnąć ze strony Happen oświadczenie zwycięzcy? Z tego co widzę, pliku tam nie ma.... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6562471 Napisano: 10.01.2019 12:29:26 w Informują
Pringles BP z 7.01 - sms 0,5 h temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6561053 Napisano: 04.01.2019 17:44:44 w Czy informują/ informowali?
DecoMorreno Auchan? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6560656 Napisano: 03.01.2019 14:52:01 w Informują
freyja88 napisał(a):

Dalej dzwonią z garami abc 17.12
660........20

Są teraz na 18.12 Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6559738 Napisano: 30.12.2018 14:21:39 w Paragony na trwające konkursy
dejzi napisał(a):

Magiczne Święta Avon wymienię na paragon Konkurs DecoMorreno "Zimowa rozgrzewka!" w Auchan , paragon Disney Leclerc lub inny

DecoMorreno już zakończony. Wpisywało się numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0