Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5805739 Napisano: 13.01.2014 00:05:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ten wierszyk jest ok. Autor wykazał się wiedzą na temat Kanarów i pewnie tym ujął jury. Ja mu gratuluję. Ale widać, że niektórym żal ściska pewną część ciała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5802360 Napisano: 07.01.2014 14:07:20 w NA CO CZEKAMY?
ivanotta napisał(a):

Saturn- czy saturn już skończył?
OBi loteria
Sano loteria Nestle
Biedronka Grześki
Tesco Mlekołaki
ABC książęce
ABC Festiwal
ABC Milka
Real żywiec
ABC spontex
superpharm Cif
superpharm pachnąca szafa
Tesco Disney
Rossnet konkursy
Avon loteria
Stokrotka Nestle
Merco Nestle
Megaloteria listopad
Somersby wyroluj
Mola

nazbierało się emotka

A Vanish w Carrefourze już rozwiązany? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5799469 Napisano: 01.01.2014 23:36:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneciatko napisał(a):

Ciezko nie miec zastrzeżen, jesli ktos zamyka konkurs przed czasem. Albo bez slowa wyjasnienia wysyla jedna trzecia nagrody...i ma nadzieje, ze sie nie wyda. Jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby inna agencja wyslala cos podobnego.
Moze jestem pechowa, moze za czesto u nich wygrywam, wiec i prawdopodobienstwo wieksze.

W kazdym razie - dla zainteresowanych Mix Fix - Smolar uznal moja reklamacje, wiec jesli ktos ma podobny problem - napiszcie do nich.

Powodzenia i mam nadzieje, ze sie spotkamy na liscie laureatow emotka

Dzięki za info emotka A na jaki adres pisałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5799271 Napisano: 01.01.2014 16:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edytka301 napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Witajcie w Nowym Roku!
W regulaminie jest godzina, ale 23:59. Dlatego nie uważam, że to pierdoła - choć każdy ma prawo do własnego osądu, tylko aroganckie złamanie naszych praw. Przedmiot sporu: 999zl. Tak sami go wycenili.
Dla mnie to kolejna Odsłona, w której Smolar pokazuje swoją twarz: jedno prawo do nas, drugie prawo dla nich.

Poświęciłam kilka godzin ze swojego życia na ten konkurs, miało być fajnie, ułożyłam kilka śmiesznych haseł i co? Chciałam wygrać konsolę dla chrześnicy. Ktoś poszedł się napić i oparł się o klawiaturę? Niech mi ktoś logicznie wytłumaczy po co ta strona została zamknięta? Czyżby znajomi króliczka już się zgłosili do konkursu? Czy to byłby problem, gdyby strona nawet dziś działała, a szanowna komisja nie brała by pod uwagę haseł wysłanych po terminie?
W każdym razie - udało im się mnie rozzłościć, więc jeśli z tego nie wybrną z klasą - składam na nich skargę.

A Wam i sobie Moi Kochani życzę, aby nas równo traktowano.

Ja napisałam do nich wczoraj od razu maila, zobaczymy czy/co odpiszą.
Wkurzyłam się strasznie i szybko to odgoniłam, bo nie chciałam być zła w momencie zamknięcia całego roku,składającego się z tylu różnych spraw, sytuacji i emocji.
W tym kontekście to dla mnie pierdoła, a nie w rzeczy

samej.

Około godziny 18-ej formularz jeszcze był, ale nie miałam jeszcze gotowego hasła więc zostawiłam na później....No i później...klapa emotka Dajcie znać, czy odpisali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5797906 Napisano: 28.12.2013 21:56:29 w Kupię...
Kupię tanio voucher 1500 zł do Dermiki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5796829 Napisano: 24.12.2013 00:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barti978 napisał(a):

am problem a mianowicie...
Wygrałem nagrodę na fanpage ...... , nagroda nie była mała bo było to 500zł w bonie.
Nagle upoważniam znajomą do odbioru nagrody (20 grudnia), wysłałam jej dopiero w tym dniu wszystkie dokumenty potrzebne do odbioru nagrody.
Na miejscu okazuje się że nagrodę odebrała... inna osoba o takim samym imieniu lub nazwisku...
Dzisiaj dostałem następnego maila od agencji prowadzącej ten konkurs.
Dostałem info że to na pewno ja odebrałem tą nagrodę, była to osoba o tym samym imieniu i nazwisku a nawet mieście o.O
Nagroda została wg. ich informacji wydana tej "osobie" 15 grudnia, gdy byłem chory...
Hmm... ciekawe...
Co robić, może ktoś pomoże dobrą radą?

Ta osoba musiała jakoś pokwitować odbiór nagrody...Może poproś o udostępnienie pokwitowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5794482 Napisano: 18.12.2013 12:00:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratki dla podróżniczek! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5788478 Napisano: 09.12.2013 12:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

antylopia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

Z tymi "Żabkami" jest jakiś problem - w lokalizatorze sklepów, na stronie zabka.pl w ogole nie ma ani jednej Żabki w moim mieście, chociaż jest ich kilkanaście. Ale w sklepach leżą ulotki z informacją o konkursie. Ciekawa jestem, jak Smolar podejdzie do tematu.

u mnie freshmarket cały oplakatowany, a też nie a go na stronie ( fresh zawsze wliczał się w konkach żabki) emotka Ciężko i było dodać od razu listę sklepów emotka

w Valbon organiżowanym we Freshu sklepy Żabki nie wliczały się do konkursu Valbon. Teraz też bym nie ryzykowała

tylko dlaczego w takim razie fresh jest oplakatowany

w gazetce Fresha jest napisane przy konkursie(gwiazdka):
oferta dotyczy sieci Freshmarket oraz Żabka.

Dziewczyny, rozmawiacie o konkursie "piwnym"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5785057 Napisano: 03.12.2013 15:53:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

Kiedy mogą być wyniki Marwit ostatni etap, tylko w nim brałam udział, nie wiem jak było poprzednio emotka

To tak jak ja emotka Maile do zwycięzców zwykle były na początku tygodnia... Tak mi się wydaje, ale głowy nie dam. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5784553 Napisano: 02.12.2013 22:21:35 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Polecam joankę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5784361 Napisano: 02.12.2013 20:02:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja się dołączam do gratulacji! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5783274 Napisano: 01.12.2013 02:00:58 w PLAGIATY
kalka napisał(a):

Dziewczyny, wyznam, że wprawdzie after party nie było, ale impreza była przednia, a Ferrero stanęło na wysokości zadania! emotka
Wśród konkursowych zakupów prym wiodły telewizory, bony-vouchery zakupowe oraz wycieczki(Grecja, a właściwie Kreta górą). Osobiście miałam super concierga, nie dosyć, że przystojny, to jeszcze z fantastycznym poczuciem humoru. Mówiąc krótko: bawiłyśmy się wyśmienicie emotka
A za rok..... powtórka! emotka

Zgadzam się z kalką. Było świetnie emotka Tylko, że nie wiem, która w tym tłumie to była kalka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5781702 Napisano: 28.11.2013 12:08:26 w PLAGIATY
infernalia napisał(a):

Marzanna wisisz mi flaszkę emotka

Dokładnie! Nawet nie pamiętałam, czy brałam udział 14-ego, a dzisiaj rano totalne zaskoczenie! Nie spodziewałam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5781666 Napisano: 28.11.2013 11:44:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje emotka Prawie trzeba mnie było dzisiaj z podłogi zbierać emotka emotka Na konkurs poszły całe 3 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5781651 Napisano: 28.11.2013 11:36:00 w PLAGIATY
Dzwonili dzisiaj rano z komórki, numer się wyświetlił emotka

A propos...ja nie plagiatuję haseł więc komisji śledczej się nie boję, moje hasło pewnie zaraz się ukaże w wynikach, możecie je prześwietlać do woli emotka emotka

I jeszcze...babka zapytała skąd jestem, nawet tego nie pamiętała, więc kolejne teorie upadają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5777894 Napisano: 22.11.2013 13:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dominisia22m napisał(a):

ace napisał(a):

Mam pytanie do tych co wygrali w Marwicie. Bo grałam 2 razy (mam 2 paragony) i teraz rozumiem, że odsyłam oba, kapsle też mam odesłać wszystkie? Na jednym paragonie mam 3 soczki a na drugim 5 soczków - czy mam odsyłać 8 kapsli czy wystarczy 6? albo wogole 1 paragon i 3 kapsle?
Problem mam taki że paragony się uchowały, ale kapsli wszystkich nie mogę zaleźć emotka

ogólnie bardzo ciężko znaleźć konki które jeszcze nie zostały dodane... Ja dziś próbowałam z godzinę, udało mi się jeden który nie krzyczał na stronie, że już dodany, więc szczesliwa dodałam, dodało mi po jakimś czasie ten konk do mojego licznika, ale potem znikął... nie wiem czemu? Byl zdublowany?

Wydaje mi się, że oni chcą wszytsko, czyli wszystkie kapsle i paragony- tyle ile było zgłoszeń emotka

A nie można po fakcie dokupić soków, jeśli brakuje kapsli? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5776370 Napisano: 20.11.2013 11:24:01 w Czas na zmiany...
Hmmm mnie też ograniczono dostęp, bo mam 2 konkursy dodane (dodałam 3 ale jeden został wykasowany z bazy) i dowiedziawszy się o zmianach po prostu wyszukałam kilka konkursów i zajęło mi to 15 minut....Nie rozumiem, po co ta cała dyskusja i pretensje, czyli tracenie czasu, który można wykorzystać na np. wstukanie słowa kluczowego w wyszukiwarkę emotka A zmiany są ok bo - nie bójmy się tego słowa - większość z nas pasożytuje na jednostkach, które sukcesywnie dodają konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5770311 Napisano: 10.11.2013 21:21:20 w PLAGIATY
Kiedyś moje hasło, którym wygrałam kartę przedpłaconą 2500 zł zostało skradzione przez kogoś prawdopodobnie z forum. Dowiedziałam się o tym przypadkiem, sprawdzając wyniki innego konkursu, gdzie złodziejka moim hasłem wygrała zaledwie bon 100 zł, a z pewnością liczyła na więcej. Gdy zgłosiłam sprawę do organizatora - Hypermedia, potraktowali mnie niepoważnie... Oczywiście nie odebrali jej bonu, a mnie przysłali ochłap - zestaw kosmetyków (choć też o wartości 100 zł) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769748 Napisano: 09.11.2013 12:28:53 w PLAGIATY
mia napisał(a):

marzanna napisał(a):

Właśnie czytam fb...W Reducie odmówili opublikowania zwycięskiej odpowiedzi, ciekawe czemu....Zapraszają do biura dyrekcji emotka

Bo może odpowiedź jest np. komiksem, lub czołgającym się wężem ze świetlnymi napisami i trudno opublikować. emotka
W ogóle chyba tylko w trzech Atrium się określili co wygrało, jeśli się nie mylę.

Taaak....ale w którymś napisali na fb, że w innych "Atrium" wygrały podobne prace emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5769743 Napisano: 09.11.2013 12:16:52 w PLAGIATY
Właśnie czytam fb...W Reducie odmówili opublikowania zwycięskiej odpowiedzi, ciekawe czemu....Zapraszają do biura dyrekcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0