Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#5647225 Napisano: 05.05.2013 20:19:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zubi napisał(a):

czy działa u was strona http://konkurs.auchan.pl/
???

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5625791 Napisano: 02.04.2013 13:25:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

malenka89 napisał(a):

deva napisał(a):

marzanna napisał(a):

deva napisał(a):

triumph milczy...

Byłam wczoraj w salonie Triumph, by wziąć pierwszy (i ostatni) raz udział w konkursie. Oddałam kupon ekspedientce, a ona do mnie: "Powodzenia, wczoraj była u mnie klientka, która wygrała już 2 iPady, na siebie i mamę". Wygląda więc na to, że informują na bieżąco.

Kurde, a na forum nawet bonika? czy nikt się nie chwali??

albo ktoś ma bujną wyobraźnie i się chwali wyimaginowanymi nagrodami emotka

trochę dziwne, że nawet bonika nie ma na forum, kilka tygodni to powinno być ze 30 bonów, choc jedna osoba by sie pochwaliła

Nie wiem, co o tym myśleć. Trochę dziwne wydało mi się to, że jedna osoba wygrała 2 iPady. Ale po co miałaby kłamać ekspedientce, że wygrała? Albo dlaczego ekspedientka kłamałaby mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5624599 Napisano: 29.03.2013 23:44:05 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

dochaaa napisał(a):

marzanna napisał(a):

dochaaa napisał(a):

to ze za bardzo kombinowałam ze zgloszeniem na Rexone i ostatecznie wyslalam je minute po polnocy no niech to szlag emotka

Ale w czym problem? emotka Przecież zgłoszenie nie musi nastąpić w dniu zakupu....

zalezalo mi koniecznie aby je wyslac przed polnoca a zeby bralo udzial wsrod prac zgloszonych wczoraj tj 28 marca a dzisiaj wyslalabym kolejne a tak jestem "stratna" o jeden dzien

A nawet o całe 3 dni, bo z tego co pamiętam, to z weekendów (piątek, sobota, niedziela) wybierają tylko jednego zwycięzcę.

A w temacie, to może nawet nie tyle wkurza ile smuci śnieg... Znowu napadało... Jakieś niesamowite ilości co spojrzę w stronę okna, to mi się chce płakać... WIOSNO GDZIE TY emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Nie sądzę...W regulaminie jest tylko napisane, że zwycięzcy z piątku, soboty i niedzieli są wybierani w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5624521 Napisano: 29.03.2013 21:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

triumph milczy...

Byłam wczoraj w salonie Triumph, by wziąć pierwszy (i ostatni) raz udział w konkursie. Oddałam kupon ekspedientce, a ona do mnie: "Powodzenia, wczoraj była u mnie klientka, która wygrała już 2 iPady, na siebie i mamę". Wygląda więc na to, że informują na bieżąco. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5624380 Napisano: 29.03.2013 17:04:19 w RMF
ace napisał(a):

dolly napisał(a):

myszka222 napisał(a):

ja otrzymałam karty rabatowe każda o wartości 50 zł na zakupy w salonach ESOTIQ do realizacji przy dowolnym zakupie za min 130 zł Nie wiem jeszcze czy z nich skorzystam wiec byc moze je wymienie na cos lub odsprzedam PW jesli sa zainteresowani;)

rozwalają mnie takie akcje, no ale to mnie emotka

mnie też emotka

Pamiętam, jak ktoś tu próbował sprzedawać kupony zniżkowe do Vision Express, które przychodzą pocztą do każdego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5624170 Napisano: 29.03.2013 12:03:00 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

to ze za bardzo kombinowałam ze zgloszeniem na Rexone i ostatecznie wyslalam je minute po polnocy no niech to szlag emotka

Ale w czym problem? emotka Przecież zgłoszenie nie musi nastąpić w dniu zakupu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5621971 Napisano: 26.03.2013 16:52:02 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Ech... i mnie dopadła chyba zimowa "depresja". Wkurzam się na własną niemoc. Na studia, które są zupełną porażką, ale bez sensu wycofywać się w połowie drogi. Na szare niebo, które powoli wysysa ze mnie radość, chęć tworzenia i pracy nad samą sobą. Kilogramy, które wzięły w kajdany mój brzuch i uda. Czuję się jak w wielkim, szarym i do tego dziurawym swetrze. Nie chce mi się wychodzić z domu, a kiedy w nim zostaję, albo płaczę oglądając "Ludzkie losy" na Tlc, albo podjadam. Jak taki karaluch, staję się brzydsza i coraz gorsza, im dłużej na niebie nie widać dziury z odrobiną słońca. "Trza" się za siebie wziąć. I choć mam nogi długie jak żyrafa, jakos się sama w tyłek kopnąć nie umiem. emotka

Pocieszę Cię, że niemoc twórcza jednak Cię nie dopadła emotka

A tak poza tym, to ja czuję się podobnie, jeśli to jakieś pocieszenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5616105 Napisano: 19.03.2013 00:09:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

marzanna napisał(a):

Jak będzie akcja z Fordem, dajcie znać emotka emotka

Już była w Kaflu emotka

Tak, ale czekam na akcję dla użytkowników Forda emotka Ale nowe cacko też mi się przyda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615961 Napisano: 18.03.2013 20:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak będzie akcja z Fordem, dajcie znać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615933 Napisano: 18.03.2013 20:01:10 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

wkurza mnie, że prześladuje mnie pech
i to nie tylko w konkursach, ale ogólnie w ostatnim czasie
dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym roku wypadek samochodowy - dwie stopy złamane (zero obcasów)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
za każdym razem zwolnienie i kasa w plecy
nikt mnie nie przebije emotka
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować?

Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić.

Dokładnie tak !
Na zabliźnioną ranę wg mnie (rana była głęboka i blizna niezła)
najpierw był Cepan , ale śmierdzi i jest tłusty emotka Wg mnie (na mnie) super zadziałał DERMABLIZ silikon w żelu, niedrogi, super się rozprowadza i wchłania, nie pozostawia plam a blizna bardzo ładnie rozeszła się emotka

Większość, jeśli nie wszystkie maści na blizny są na bazie cebuli, z tym że te nowoczesne nie śmierdzą emotka Silikonowe są dobre na małe blizenki, mnie lekarze polecali Contractubex i tego się trzymałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615472 Napisano: 18.03.2013 13:07:18 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Kurczę, głupiaa sprawa i śmieszna trochę. Kiedyś wspominałam, że mieszkam w mieszkaniu, w którym zamordowano moją kuzynkę. Byłam przyzwyczajona do tego, że cos sobie spadnie z półki itd, ale dzisiaj na maksa się wystraszyłam i wściekłam. Byłam w łazience, kiedy czajnik elektryczny sam się włączył. Może to jakaś wada, nie wiem, ale pierwszy raz mu tak odbiło i pal licho 'nawiedzone' mieszkanie, ale gdyby mnie nie było, mogłoby dojść do pożaru, bo w czajniku nie było wody emotka teraz będę wszystko z gniazdek wyłączać przed wyjściem emotka

Bywa emotka Mnie kilka razy włączył się samoistnie komputer i telewizor. Ale nie łączę tego z działaniami sił nieczystych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615458 Napisano: 18.03.2013 12:56:41 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

bardzo dziękuję
rana chyba najpierw musi się zabliźnić, a potem dopiero mogę coś stosować?

Tak, rana musi być całkowicie zabliźniona, skóra nieuszkodzona, trzeba poczekać, bo zbyt wczesne użycie preparatu może zaszkodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5615399 Napisano: 18.03.2013 12:16:58 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5614748 Napisano: 17.03.2013 15:09:08 w RMF
atyde25 napisał(a):

Jeszcze nie było nowych dostaw przynajmniej tam gdzie ja kupowałam.Mają być podobno pod koniec marca:)

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5614745 Napisano: 17.03.2013 15:00:19 w RMF
Zazdroszczę Wam tym bonów, ja mam jeden wyrwany niemalże z gardła RMF FM i niewiele mogę z nim zaszaleć emotka Tydzień temu nic mnie tam nie zachwyciło, może teraz były nowe dostawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5612424 Napisano: 14.03.2013 12:08:53 w Wkurza mnie...
Tak zupełnie (prawie) off-topic, to ostatnio zaskoczyło mnie i rozśmieszyło to, co usłyszałam w radiu, że błędem ortograficznym jest napisanie wyrazu "papież" dużą literą, a wyrazu "szatan" małą literą emotka emotka Sprawa dotyczyła dyktanda (nie pamiętam gdzie), które z racji koklawe było o tematyce religijnej i masa uczniów wyłożyła się właśnie na tych błędach ortograficznych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5612155 Napisano: 13.03.2013 22:33:22 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

ameryka napisał(a):

Habemus Papam

emotka emotka

Jak go wkurza, to niech jedzie do ameryki emotka

A mnie bardzo się podoba nowy papież emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5612108 Napisano: 13.03.2013 20:59:25 w RMF
antylopia napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Gdzie znajdę ten kupon na - 30% kosmetki . Kupiłam Twój Styl ale tam kupon - 50 zł jak wydam 150 zł a ja mam jeden kupon na kosmetyki emotka

-30% na kosmetyki daja w sklepach bez kuponu
-30% znajdziesz w Joy

Z tego co pamiętam, zniżka w Joyu jest wyłącznie na bieliznę (z nowej kolekcji), na kosmetyki chyba nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5610283 Napisano: 11.03.2013 21:33:06 w RMF
antylopia napisał(a):

serene napisał(a):

ciekawe czy zniżka z Joy będzie nas dotyczyła???....fajnie byłoby mieć 30% zniżki dodatkowo...

czy można kupić jeszce ten numer Joy gdzie sa zniżki?

Tak, to aktualny numer, chyba jeszcze do końca tygodnia będzie w kioskach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#5610228 Napisano: 11.03.2013 20:50:51 w RMF
ashe napisał(a):

ja właśnie dostłam odpowiedź od esotiq w sparwie tych zakupów w promocjach:
Witam serdecznie,

Bony z konkursu RMF traktujemy jako środek płatniczy. Przedstawiając ważny bon można nabyć wszystkie towary z odpowiedniego działu (BIELIZNA lub KOSMETYKI), jak również dokonywać zakupu w promocjach realizowanych w salonach ESOTIQ w terminie honorowania bonów (do dnia 30 kwietnia 2013).

Jedną równicą między dokonywaniem płatności bonem, a gotówką jest zasada braku wydawania reszty przy płatności bonem za towary o wartości niższej niż wartość bonu/ów.

Pozdrawiamy

Czyli można skorzystać ze zniżki w Joyu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0