Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sosna

sosna

#5756153 Napisano: 16.10.2013 20:29:26 w Paragony
maa napisał(a):

warcik napisał(a):

Już rozumiem dlaczego, nie wygrałam np. patelni- bo z tego wątku wynika, że wiele osób śle hurtowo zgłoszenia-a po wygraniu szukają tu paragonów. Ciekawe, czy uwaacie to za uczciwe wobec kolegów z forum...Chcecie 5 patelni,kupcie 5 olejów.
Moim zdaniem, poza kilkoma wyjątkami, wątek ten promuje cwaniactwo.

a ja mysle, ze za krótko tu jesteś zeby wypowiadać się w takich tematach
Popieram warcik, nie krytykujcie osoby , która patrzy na to, co się tu dzieje świeżym okiem. Ja jestem tu dość długo i też uważam,ze to zwykłe cwaniactwo, ludzie są tak zachłanni,ze zwykły konkursowicz nie może wygrać nawet 1 patelni, mówię o sobie ( 4 paragony- 0 wygranych)

Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5749539 Napisano: 04.10.2013 20:52:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tez muszę pomarudzić-nic! Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5749535 Napisano: 04.10.2013 20:43:40 w Kaufland konkursy
staszek napisał(a):

czy ktoś z Was nie dostał jeszcze bonu?

mój syn Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5748673 Napisano: 03.10.2013 14:23:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odebrana nagroda z Palmolive Natura i bon Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5741172 Napisano: 21.09.2013 19:38:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
grandprix napisał(a):

cały rok kiepski

też uważam ten rok za najgorszy w mojej ,,konkursowej karierze" Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5741125 Napisano: 21.09.2013 16:54:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ilonaxx5 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

sssssssłuchawecccccccczzzzzzzkiiiiiiiii

u mnie również emotka

i do mnie dojechały Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5740976 Napisano: 21.09.2013 08:09:13 w Wkurza mnie...
mightyb napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Rosnące w środku ekranu.
Spadające z góry ekranu.
Przesuwające się bokiem.
Brakuje jeszcze takiej z kijem bejsbolowym,
coby internautę w łeb waliła emotka
Zamulające strony, które się otwierają niemiłosiernie długo.
Wszechobecne i napastliwe:
REKLAMY!!! na e-konkursach.info

Żeby to tylko jedna była reklama

emotka emotka emotka

Czasami to i 2 -3 na raz wyskakują emotka emotka emotka

też mam ich dość Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5726426 Napisano: 28.08.2013 12:37:38 w Biedronka
isiulka napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Poziom dyskusji na tym forum dawno osiągnął dno... Szkoda czasu na dyskusję z prymitywami sypiącymi porównaniami do bąków. Nie chodzi mi o żadne nagrody, ale o przyzwoitość, jak widać dla niektórych puste słowo. Dlatego moje dzieci nie biorą udziału w konkursach dla dzieci opanowanych przez prymitywnych, udających zdziecinnienie dorosłych.

emotka emotka emotka

Ten temat był już na forum poruszany setki razy, nie wiem o co się tak rzucasz. Skąd założenie ze wygrywaja dorosli i skad zalozenie ze nagrody nie trafiaja do dzieci?
Dlatego wcale nie powinno sie organizowac internetowych konkursow dla dzieci.
Po 1. każdy rodzić pomoże swojemu dziecku, aby zwiekszyc jego szanse, zwłaszcza jak nie ma ustalonych przedzialow wiekowych. Już na starcie 5 latek nie ma szans z 10 latkiem.
Po 2. Tylko ja wiem ile "moje dziecko" włożyło w wkładu w swoja prace i raczej nie miałabym serca powiedzieć mu że nie wygrało, nawet czy sprawiedliwie czy nie.
Po 3. I tak wiekszosc rodzicow sprzedaja nagrody na allegro, ale tu beda sie uzalali jak to ktos odebrał jemu dziecku nagrode.

To tylko zabawa, wiesz czesto taka nagrode (do 200 zł) to sobie kupisz za jedna dniowke w normalnej pracy, wiec nie wiem czy warto tracic na to nerwy.

Jedna dniówka w ,,normalnej" pracy? 80 zł to góra Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5721980 Napisano: 19.08.2013 21:35:43 w Paragony
yaagatka napisał(a):

Mam paragony NATURA PALMOLIVE z dnia 13 lipca emotka
PW z ceną emotka

13, to rok, konkurs był od 18.07 , też tak na początku sie pomyliłam Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5721796 Napisano: 19.08.2013 17:31:33 w Paragony
mam 2 paragony Drogeria Natura z 13.07, oferty na pw
nieaktualne
nieaktualne
Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5719841 Napisano: 15.08.2013 14:42:15 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

xpac napisał(a):

@mia mam dystans, ale denerwują mnie pewne rzeczy -zazdrość, chciwość, niedowartościowanie.... niektóre osoby chyba chcą się wyżalić, wypłakać, wysmarkać w rękaw, aby poczuć się lepiej.... też nie mogę przejść obojętnie, wobec niektórych komentarzy emotka Kobietki chyba się zbulwersowały i punkt "G" zadziałał na Nich jak płachta na byka emotka też denerwowały mnie niektóre hasła, ale swoją porażkę traktowałem jako impuls do dalszego działania, nie komentowałem, nie pisałem, bo co to da??

PS.: Gdyba tak jutro, któraś z tych osób wygrała, a "Komisja" z forum uznała by to za "Wstyd", jestem ciekaw jak byście się czuli....

Zdarzyło mi się kiedyś "coś" wygrać i hasło się na forum nie podobało (nie wiedzieli, że moje). Nie odbierałam tego osobiście, ani jako zazdrość, tylko kwestię gustu. Mi się podobało, bo było moje i miałam do niego osobisty stosunek i łączyły się z nim emocje (tworzenia/oczekiwania/wygrywania).

I napiszę Ci szczerze, nic do Ciebie nie mając, bo się nie znamy.

Wydaje Ci się, że ta ocena kobiet wynika z zazdrości. W mojej ocenie się mylisz. To jest kwestia róznic kobieta/mężczyzna - dla mnie hasło jest "lekko" wulgarne i nie jest śmieszne.

Skutera gratuluję, bo nie chodzi o to, żeby nam się podobało, tylko, żeby trafiło do komisji. Mam nadzieję, że przyniesie Ci dużo radości emotka

podpisuję się pod tą wypowiedzią emotka i dodam do "nie jest śmieszne" jeszcze od siebie: nie jest smaczne. Nie chodzi tu o żadną zazdrość ani nic, tylko o wulgaryzm (nie wiem co tą komisją kierowało) Pozdrawiam.

popieram edzia21 Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5717774 Napisano: 12.08.2013 16:50:57 w Kaufland konkursy
Proszę o informację, czy wśród produktów w Kauflandzie były Tompax- bo mam na paragonie ,a w regulaminie na podanej przez nich stronie ich nie ma emotka Nie wiem, jak to sie stało,a wygrałam bon Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5711494 Napisano: 01.08.2013 21:05:52 w co chcielibyście wygrać?
bony,samochód ,wycieczke i wiele wiele innych rzeczy Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5705886 Napisano: 24.07.2013 15:57:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
merus napisał(a):

kosmetyki z loterii Nivea, dokładnie te ze zdjęcia

też dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5705069 Napisano: 23.07.2013 16:00:39 w Rossmann
zuzola napisał(a):

myszka222 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dzxiewczyny czeka ktos jeszcze na @ do odbioru różu?

tak emotka

Ja tez czekam czy ktos otrzymal juz @?

becis napisał(a):

Witam , ja już odebralam, w zeszłym tygodniu

ja też już odebrałam emotka

ja też
Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5702937 Napisano: 19.07.2013 21:56:28 w Biedronka
maa napisał(a):

zibek napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

maa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

właśnie
i co teraz???
nie ich wina ale nagroda przepada emotka

organizator na pewno otrzyma zwrot kwoty jaką wydał na bilety więc zapewne coś nam zaproponują jako rekompensatę. Mam tylko nadzieję, że nie muffinek za 280 zł z datą ważności do sierpia bo pękniemy:) emotka emotka

właśnie - stroną do otrzymania zwrotu za bilety jest jedynie Zaskocz, bo oni na nie maja rachunki

my nie mamy nic, a na biletach nie ma nawet ceny

też tak myślę

to liczmy na rekompensate od firmy zaskocz

jestem pewna, że damy radę ją od nich wydębić a jeśli to firma na poziomie, to sama nam zaproponuje kasę za bilety

Szczera firma, ale jak przejdzie ten "chrzest bojowy" z twarzą, to będzie mogła przyjmować zlecenia od innych firm na organizację konkursów. emotka

Pewnie dostaniemy po rowerku. emotka

tak na pewno:)

Ja chcę dwa , w ramach rekompensaty! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5702187 Napisano: 19.07.2013 11:20:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odebrany róż z rossmana
Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5702170 Napisano: 19.07.2013 11:08:37 w Biedronka
Dojechał bilet, ale to musztarda po obiedzie, bo maż zrezygnował, chętnej osobie ze Śląska za niewielka gratyfikacje odstąpię bilet Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5700713 Napisano: 17.07.2013 12:45:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też dobra passa minęła, choć szału nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sosna

#5700653 Napisano: 17.07.2013 11:28:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
yuliya25 napisał(a):

Kosz Hortex emotka

kiedy wygrana? Wyświetl w wątku >>
0 0