Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slonecznik1309

slonecznik1309

#4359815 Napisano: 12.05.2011 07:04:02 w Paragony
mam też kilka paragonów ze stycznia emotka jakby co to pw Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4359771 Napisano: 12.05.2011 06:47:48 w Połączenia nieodebrane
urocza napisał(a):

mam na poczcie głsowej zostawione 2 wiadomości z nr +48 257 576 298 jak dzwonie odzywa sie autom.sekretarka z firmy
poxi ,poksi

nie mam pojęcia o co biega ...może ktoś mnie oświeci emotka

może posti? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4358418 Napisano: 12.05.2011 10:51:02 w Inne mniejsze markety
czy dostaliscie zwrotki z carrefour ariel? (od tqg) Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4358403 Napisano: 12.05.2011 10:47:57 w Inne mniejsze markety
zyziak napisał(a):

Biuro Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych
ul. Stawki 2
00-193 Warszawa
tel./fax: (22) 860 70 86
kancelaria@giodo.gov.pl
Dzisiaj napisałem e- maila z treścią smsa od tqg z zapytaniem czy to jest zgodne z prawem.
Może jak napisze kilka osób zajmą się sprawą.
Zastanawiam się gdzie jeszcze można o tym napisać.
Dla 100zł takie dane emotka

jak dostaniesz odpowiedz to tez napiszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4355418 Napisano: 11.05.2011 10:02:17 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

iaziaz napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a jesli chodzi o ariel z pralkami w carrefourze to w jaki sposób informują wybranych ostatecznie finalistów? jak to było w innych podobnych konkach u nich? ja nie mam doświadczenia z nimi...pozdr

zimą w leclercu do osoby, która dostała pralkę przysłali eska

osoby którym przypadły żelazka już nie miały żadnej dodatkowej informacji, tylko nazwiska pojawiły się na liście w necie

teraz jest tylko 1 nagroda na sklep, więc pewnie wyniki będą na stronce

pewnie odezwa sie po nip,pesel,us itp do laureatow

dziękuję emotka więc czekamy emotka emotka

a dostajecie potwierdznie emiala gdy wysyłacie dane do nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4354957 Napisano: 11.05.2011 07:21:32 w Carrefour konkursy
iaziaz napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a jesli chodzi o ariel z pralkami w carrefourze to w jaki sposób informują wybranych ostatecznie finalistów? jak to było w innych podobnych konkach u nich? ja nie mam doświadczenia z nimi...pozdr

zimą w leclercu do osoby, która dostała pralkę przysłali eska

osoby którym przypadły żelazka już nie miały żadnej dodatkowej informacji, tylko nazwiska pojawiły się na liście w necie

teraz jest tylko 1 nagroda na sklep, więc pewnie wyniki będą na stronce

pewnie odezwa sie po nip,pesel,us itp do laureatow

dziękuję emotka więc czekamy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4354827 Napisano: 11.05.2011 05:59:48 w Carrefour konkursy
a jesli chodzi o ariel z pralkami w carrefourze to w jaki sposób informują wybranych ostatecznie finalistów? jak to było w innych podobnych konkach u nich? ja nie mam doświadczenia z nimi...pozdr Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4354826 Napisano: 11.05.2011 05:59:26 w Inne mniejsze markety
a jesli chodzi o ariel z pralkami w carrefourze to w jaki sposób informują wybranych ostatecznie finalistów? jak to było w innych podobnych konkach u nich? ja nie mam doświadczenia z nimi...pozdr Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4354291 Napisano: 10.05.2011 07:42:43 w Inne mniejsze markety
leelee napisał(a):

benasia napisał(a):

hej na jaki emeil wysyłaliście dane i paragon z konku kaufland troszczymy się o rodzinne wydatki?

tqg@tqg.pl

do 13 maja trzeba odesłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4353268 Napisano: 10.05.2011 02:20:38 w Carrefour konkursy
czy otrzymujecie potwierdzenie dostraczenia wiadomości emial z ekupon jak wysyłacie dane z carrefour ariel? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4353262 Napisano: 10.05.2011 02:20:01 w Inne mniejsze markety
czy otrzymujecie potwierdzenie dostraczenia wiadomości emial z ekupon jak wysyłacie dane z carrefour ariel? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4350074 Napisano: 09.05.2011 12:34:55 w Dyskusje o wynikach konkursu

http://konkursfotograficzny.com.pl/

każdy ma inny gust, ale uważam, że były o wiele lepsze zdjęcia emotka

według regulaminu można było dodać 1 zdjęcie, a wygrała osoba, która dodała więcej zdjęć ;(

czy zwycięzcy są wśród nas? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4350048 Napisano: 09.05.2011 12:27:40 w Dyskusje o wynikach konkursu

http://konkursfotograficzny.com.pl/

każdy ma inny gust, ale uważam, że były o wiele lepsze zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4349076 Napisano: 09.05.2011 07:58:00 w Inne mniejsze markety
nineczka17 napisał(a):

szukam info czy u Was w polomarketach są urny do Costy? w moim najblizszym mieście brak i nic nie wiedzą w sklepie, a jak dzownię do agencji Jet, która się tym zajmuje to rozłącza coś nr tel. 022 382 47 24

U mnie kupony są ,soki też urny brak ,nikt nic nie wie w sklepie emotka

a kupon można miec wydrukowany tez ze strony? tak zrozumiałam regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4348963 Napisano: 09.05.2011 07:28:43 w Inne mniejsze markety
szukam info czy u Was w polomarketach są urny do Costy? w moim najblizszym mieście brak i nic nie wiedzą w sklepie, a jak dzownię do agencji Jet, która się tym zajmuje to rozłącza coś nr tel. 022 382 47 24 Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4345789 Napisano: 07.05.2011 06:28:14 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

3

wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

kolejny raz muszę sobie powtórzyć - czasówki są nie dla mnie ;

o kurcze emotka znowu przegapiłem kit kata emotka

3 x pudło emotka
Nescafe-pudło emotka
Tymbark -nie wysłany emotka
Winiary-nie wysłane emotka
Wszystko przez działkę,wróciłam za późno do domu emotka emotka

a co to za konk z tymbarku? Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4343365 Napisano: 06.05.2011 07:38:38 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

asiabuczkowska, przy ubiegłorocznym alwaysie (tym z suszarkami) siora miała problem, bo przyszło info na maila, że wysłała niewłaściwy paragon (zgłoszenie szło przez stronę e-kupon, gdzie podaje się nr paragonu)

dzwoniliśmy, staraliśmy się dowiedzieć, co z tym paragonem jest nie tak, bo rzeczą ludzką jest błądzić i młoda mogła coś pomylić a w domu było sporo paragonów z tego konka i można było dosłać właściwy

nikt nie był nam w stanie podać nawet jaki paragon zapisany był w zgłoszeniu konkursowym

od teraz mam więc nauczkę i wszystko skrzętnie notuję

suszarkę sobie odpuściliśmy, w TQG padła jeszcze niejedna dużo cenniejsza wygrana, ale przynajmniej wiem, że liczyć trzeba tylko na siebie emotka

zobaczymy w poniedziałek emotka wiem, że trzeba notować - kiedyś tak robiłam, ale teraz nie mam czasu: praca, dziecko i e-konki w biegu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4343307 Napisano: 06.05.2011 07:21:23 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czy w przypadku wygranej z ariela carrefour odsyła się potem oryginał pragonu? nigdy u nich nie wygrałam więc niewiem jakie mają praktyki ;( wie ktos? proszę pw pozdr

zdarza się, że proszą o oryginały

ostatnio tak właśnie było przy nagrodach głównych z Białego Stołu w Leclercu - Ci co wygrali bony Almi Decor 1500 zeta, musieli odsyłać oryginały wraz z ksero dowodu pocztą

przy nagrodach dodatkowych (bony 300 zeta) wystarczyły same faxy lub maile ze skanami dowodów i paragonów

czasami tez prowadzą weryfikację wyrywkową i niektórym każą słać oryginały

przy pralkach mogą chcieć potem oryginały

dziękuję emotka wiecie co? mam mały problem....kupowałam w 2 carrefourach (małe miasteczka) i mam 2 paragony....wysłałam 2 smsy i niestety nie zapisałam sobie jaki telefon do jakiego paragonu ;(.... a smsmy mi się przypadkiem skasowały... jak myslicie czy jak zadzownię do nich w poniedziałek to powiedzą mi jakie miasto na jaki mój nr tel przypada? ;( po raz pierwszy tak się zakęciłam....w 2 paragony, 2 smsmy,2 różne miasta...a ja niewiem jak odesłać, aby nie pokręcić...a chciałam bardzo pralkę dla mamy.....? czy udzielą mi info jak podam im nr telefonu? pozdr

mało realne emotka

powiedzą Ci, że nie ma odpowiedniej osoby lub pełna baza danych w P&G lub firmie obsługującej serwis SMS

jeśli masz tylko 1 trafienie, czyli 1 wygraną, po prostu wyślij obydwa paragony z odpowiednią adnotacją, że nie pamiętasz który mógł wygrać

to załatwi sprawę

gorzej jeśli padły 2 wygrane na 2 telefony

no własnie mam 2 wygrane na 2 telefony i dwa paragony i tylko przypuszczam jak mogłam słać, ale nie jestem pewna emotka ale wtopa emotka tyle lat w konkach i taki pech ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4343295 Napisano: 06.05.2011 07:16:16 w Carrefour konkursy
taaga20 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

czy w przypadku wygranej z ariela carrefour odsyła się potem oryginał pragonu? nigdy u nich nie wygrałam więc niewiem jakie mają praktyki ;( wie ktos? proszę pw pozdr

ostatnio tak właśnie było przy nagrodach głównych z Białego Stołu w Leclercu - Ci co wygrali bony Almi Decor 1500 zeta, musieli odsyłać oryginały wraz z ksero dowodu pocztą

przy nagrodach dodatkowych (bony 300 zeta) wystarczyły same faxy lub maile ze skanami dowodów i paragonów

dziękuję emotka wiecie co? mam mały problem....kupowałam w 2 carrefourach (małe miasteczka) i mam 2 paragony....wysłałam 2 smsy i niestety nie zapisałam sobie jaki telefon do jakiego paragonu ;(.... a smsmy mi się przypadkiem skasowały... jak myslicie czy jak zadzownię do nich w poniedziałek to powiedzą mi jakie miasto na jaki mój nr tel przypada? ;( po raz pierwszy tak się zakęciłam....w 2 paragony, 2 smsmy,2 różne miasta...a ja niewiem jak odesłać, aby nie pokręcić...a chciałam bardzo pralkę dla mamy.....? czy udzielą mi info jak podam im nr telefonu? pozdr

powiedzą emotka no chyba że zrobili się nie mili emotka

mam nadzieję, bo strasznie się zdenerwowałam, że jestem taka gapa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slonecznik1309

#4343283 Napisano: 06.05.2011 07:14:33 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

dziękuję emotka wiecie co? mam mały problem....kupowałam w 2 carrefourach (małe miasteczka) i mam 2 paragony....wysłałam 2 smsy i niestety nie zapisałam sobie jaki telefon do jakiego paragonu ;(.... a smsmy mi się przypadkiem skasowały... jak myslicie czy jak zadzownię do nich w poniedziałek to powiedzą mi jakie miasto na jaki mój nr tel przypada? ;( po raz pierwszy tak się zakęciłam....w 2 paragony, 2 smsmy,2 różne miasta...a ja niewiem jak odesłać, aby nie pokręcić...a chciałam bardzo pralkę dla mamy.....? czy udzielą mi info jak podam im nr telefonu? pozdr Wyświetl w wątku >>
0 0