Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika assal

assal

#6573822 Napisano: 21.02.2019 21:53:09 w Wkurza mnie...
Chochliczka: Nie znam dentysty, który by zdecydował się na wyrwanie zęba bez zdjęcia. Za duże ryzyko. 
Już mam pierwsze wyobrażenie, jaki poziom ta dentystka niestety ma. 
Poczytaj sobie o swoich prawach: https://www.rp.pl...-i-protetyczne-.html
I szukaj teraz kogoś, kto się zna na robocie. Niestety, tanie to nie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6573810 Napisano: 21.02.2019 21:21:09 w Wkurza mnie...
Chochliczka: Pytanie najważniejsze: czy było zdjęcie zrobione wcześniej?
I dowiedz się, czy Ci się nie należy teraz darmowe leczenie/odszkodowanie. Tak mam w swoim gabinecie w Krakowie - jak coś takiego by wyszło w trakcie leczenia, a ja nie podpisałabym papierów, że np. może dojść do złamania zęba, oni już pokrywają koszty leczenia.
Podobnie jest z plombą. Wypadnie? Nie płacę za ponowne jej założenie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6573256 Napisano: 20.02.2019 10:35:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nigdzie koło mnie nie mogę kapitana promocyjnego znaleźć, a nadwyżkę kodów wcześniej porozdawałam. Na szczęście zostały mi już tylko ostatnie dwie osoby, którym jeszcze zalegam z piwkiem, więc powoli będę musiała zabawę zamnąć emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6571084 Napisano: 13.02.2019 22:28:11 w Wkurza mnie...
Jokan: Też mam dosyć. Jak wejdę wieczorem na facebook, mam codziennie, od kilku dni, z 20 nowych konkursowych wpisów, a i tak nie gram w nic, bo wiem, że teraz tekst się rzadko broni emotka  Wszyscy dokładają zdjęcia lub filmiki nawet o bilet do kina emotka
I większość tylko kopiuj/wklej, może gdzieś w końcu coś się sprzeda emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6570942 Napisano: 13.02.2019 13:12:57 w SZUKAM....
Ivanotta: Coraz częściej tak u nich jest. Też mam telefon w virgin i ciągle ktoś narzeka, że się dodzwonić nie da. Albo nagle dostaję informację, że w ciągu ostatnich dwóch godzin pięć osób próbowało zadzwonić. Niby wszystko według sieci ok, a jednak problemy z nimi są coraz większe od paru miesięcy emotka  Z smsami też bywa już różnie. Dwie agencje na szczęście zadzwoniły z pytaniem, czemu danych nie odesłałam, a u mnie zero informacji, że coś wygrałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6570891 Napisano: 13.02.2019 11:19:23 w SZUKAM....
Reklamowałam już chyba z trzy razy wygrany produkt. Zawsze było trochę zamieszania z tym, bo serwis nie uznał samego protokołu od agencji.
Pisałam w każdym przypadku do agencji. Raz dostałam od nich skan faktury zbiorczej z wymazanymi kwotami emotka , drugim razem przyjechał kurier i wziął uszkodzony sprzęt do agencji, a ci się zajęli resztą.
Trzeciego przypadku za dobrze nie pamiętam, bo ktoś się wtedy zajmował tym za mnie, bo mnie w domu dłużej nie było.
Jedynie reklamację bez problemu uznają te firmy, które po numerze seryjnym mają wszystko wpisane w system. A tak to bywa różnie z tym. Na kogo gdzie się trafi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6570794 Napisano: 12.02.2019 20:06:16 w Wkurza mnie...
Joan: W Krakowie stanęłam na rondzie. Przystanki oklejone reklamami konkursu Captain Jack, a na wielkich billboardach z jednej strony reklama loterii TicTac, z drugiej - Kinder Bueno emotka
W kinie reklama goni reklamę emotka
A konkursy teraz to albo na zdjęcia, więc nawet nie czytam dalej, albo słabizna/loterie, więc też nie wnikam już w zasady emotka   Wyświetl w wątku >>

assal

#6568712 Napisano: 04.02.2019 12:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Koleżanka kupiła 20 paczek - na te 20 paczek ma 2 extra kształty.  Dla mnie ten konkurs przypomina loterię. Kupuj, a może coś lepszego znajdziesz. Bez sensu. Gdyby pozwolili ludziom się bawić, dodawać elementy, robić tła, ludzie by się wkręcili i by było wesoło. A tak, co niektórzy będą po 50 byle jakich chrupków posyłać, by te lepsze zginęły w zalewie tandety. A na koniec będzie: takie byle co ma nagrodę? Mój był wcale nie gorszy emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6568682 Napisano: 04.02.2019 11:43:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rzuciłam okiem na galerię Cheetosa. Ciekawa jestem, kto da radę te wszystkie chrupki obejrzeć emotka
Za chwilę się zacznie: ktoś mi pomysł podkradł, byłem wcześniej, ktoś splagiatował mi chrupka... emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6568574 Napisano: 03.02.2019 21:41:09 w Wkurza mnie...
Ja mam problemy z siecią od kilku dni, ciągle nie łapie mi internetu, więc tak tylko rzuciłam okiem na stronie, do kiedy Fairy emotka
Napisałam zarys tekstu na kartce emotka
I tyle w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6567727 Napisano: 31.01.2019 22:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Joan: W większości sklepów proszków konkursowych w kartonach nie ma. Mydła w kostce wyłączone są z reguły z promocji. Wody w butelkach nie chcą organizować konkursów. A azjatyckie produkty to dziś prawie wszystko. Sprawdziłam teraz telefon, aparat, komputer i część sprzętu: wszystko made in... Asia  emotka
Od Malezji pod Chiny. 
Większość takiego sprzętu psuje się dziś po ok. 2 czy 3 latach. Bojkotować konkursy, gdzie azjatycki szmelc? emotka
To już by trzeba przejść na konkursową emeryturę emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6567707 Napisano: 31.01.2019 20:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Joan: Ciężko być eko...poprawnym i brać udział w konkursach. 
Proszki złe. Kosmetyki fatalne. Pasty do zębów? Byle jakie. Do tego czipsy, batony, ciastka...
Wystarczy zerknąć na składy. Co fatalnej jakości i w wielu krajach już zabronione, u nas dalej normą.
Mam nie kupić płynu czy wody mineralnej, bo plastikowa butelka?  
Podobnie jest z koszulkami. Nawet te drogie często, niestety, robione są tanim kosztem i kosztem wyzysku pracowników. Się trochę branżę odzieżową poznało dorabiając w weekendy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

assal

#6567511 Napisano: 31.01.2019 10:09:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wozi nagrody z konkursu z Treflikami/Smolar. Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6567360 Napisano: 28.01.2019 19:44:40 w Wygraj mi / Wygram za...
Dziękuję wszystkim.
Activia już załatwiona, a za inne paragony jeszcze mogę Captain Jacka komuś załatwić. Choć nie gwarantuję tej edycji już emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6567124 Napisano: 27.01.2019 22:54:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Bubba: Ma być konkurs promocyjny z Energylandią. Mam nadzieję, że szybko ruszą, ale daty i zasad pełnych nie znam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bubba 0

assal

#6567066 Napisano: 27.01.2019 18:45:06 w Wkurza mnie...
Awi: Wystarczy odpowiedzieć krótko: "postaram się!" I zmienić temat na przyjemniejszy. Po co wchodzić w dyskusje i się nakręcać?
**
Mnie wkurzać zaczęło to, co najpierw ucieszyło: że Captain Jack przyszedł z kodami.
Miałam problem z rozdaniem pierwszego kartonu, a wszyscy grzecznie wracają z kodami. Jak kody są, to mi wypada już zagrać. I tak z pięć tekstów dziś poszło. A do północy daleko emotka
Na wcześniejsze 4 teksty mam 3 kartony. Hurtownię chcę otworzyć? emotka emotka emotka
Niech się w końcu jakiś konkurs pojawi na horyzoncie... emotka  Albo wiosna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6566995 Napisano: 27.01.2019 12:00:31 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Claudia77: Idź do ogólnego, ale zrób wcześniej morfologię i OB. On zerknie na wyniki, sprawdzi, jak dziecko siada/stawia stopy itp. i w razie czego skieruje dalej. Jak dziecko jest w przedszkolu, możliwe że tam mają dużo zajęć na dywaniku, a to jedna i podobna pozycja. Ja bym czuła kręgosłup po dwóch godzinach, a mało kto koryguje dziecko, że coś źle robi emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

assal

#6566993 Napisano: 27.01.2019 11:39:27 w Wkurza mnie...
Mnie wkurza, ale też bawi, koleżanka. Mało kto wie, że w konkursach gram, ale kilka najbliższych osób tak.
Koleżanka mi jakiś czas temu podesłała konkurs, że jej się taka jedna nagroda marzy, czy bym jej mogła spróbować wygrać.
Mówię, że mam czas, nie problem, tylko musi mi 3 paragony podrzucić.
A ta: A jak ci się nie uda? Kup sama, a jeśli mi wygrasz, oddam wtedy za zakupy.
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6566991 Napisano: 27.01.2019 11:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakby można było dodać ogon, ja tam pawia widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6566986 Napisano: 27.01.2019 10:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Albo pozwolą się ludziom bawić chrupkami, albo nie widzę takiego zaangażowania jak w konkursie pizzy. Zachwyty tym drugim konkursem mnie dalej zaskakują emotka  Chyba jestem o te 10 lat za stara już emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0