Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mahuska

mahuska

#3851736 Napisano: 10.11.2010 12:15:19 w TESCO konkursy
Ktoś jeszcze czeka na telefon z BAM ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3848686 Napisano: 09.11.2010 03:07:33 w Inne mniejsze markety
Najnowsze info od TQ emotka

Karty na 300 zł mają być prawdopodobnie wysłane jutro, jednak aktywne będą dopiero po odesłaniu do nich ...teraz nie wiem na ile dobrze zrozumiałam chyba jakiegoś protokołu:)
Ale
można bedzie nimi robić zakupy w sklepie i operacje przez internet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3845136 Napisano: 08.11.2010 03:39:21 w Carrefour konkursy
Ja dzisiaj dostałam @ z P&G

Pisałam głównie o brak listy z carrefoura a dostałam taką odp:/
Szanowni Państwo,

Dziękujemy bardzo za kontakt z Działem Konsumenckim. Przykro mam, że powodem kontaktu było niezadowolenie z konkursu Vizir w Leclerc.

Dziękujemy za przekazane informacje, na pewno sprawdzimy je z agencją odpowiedzialną za akcję promocyjną. Jednocześnie prosimy o cierpliwe oczekiwanie na kontakt ze strony organizatora.

Mamy nadzieję, że zaistniałe problemy nie zniechęcą Państwa do brania udziału w naszych konkursach i promocjach.

Jeszcze raz dziękujemy za cenne uwagi. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Pozostajemy z poważaniem,

Iga Trzeciak
Dział Konsumencki Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3844950 Napisano: 08.11.2010 02:52:37 w TESCO konkursy
toner5 napisał(a):

Czy jeszcze do kogoś BAM nie dzwoniło po dane? Bo u mnie esek jest, a telefonu od nich niet...

ja czekam na tel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3844685 Napisano: 08.11.2010 01:46:30 w Paragony
Mam paragon z Real- Winiary

5.11 godz 16.33 Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3844649 Napisano: 08.11.2010 01:38:32 w Inne mniejsze markety

mahuska

#3843076 Napisano: 07.11.2010 10:13:54 w TESCO konkursy
olczakw napisał(a):

kammaro napisał(a):

olczakw napisał(a):

olczakw napisał(a):

czy na Turcję trzeba wysłać w dniu zakupu?? wole się upewnić po ostatniej akcji z BAM emotka

jeszcze czy trzeba odpowiadac na to ich drugie pytanie : Zgoda lub rezygnacja ??

pkt12: ...Zgoda o której mowa powyżej nie jest warunkiem uczestnictwa w konkursie...

tyle to i ja sobie przeczytałam, tylko bez zrozumienia, ale dziekuję emotka

ja nic nie odsyłałam
myślę żeby jutro zadzwonić do 4 frame i te wszystkie nieścisłości wyjaśnić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3841483 Napisano: 07.11.2010 12:44:06 w TESCO konkursy
A w tej Turcji to jest 100 czy 200 bonów??
cytat
11. W dniu 22 listopada 2010 roku specjalnie powołana przez Organizatora komisja konkursowa wybierze najciekawsze dzieła konkursowe wyłaniając dziesięciu Laureatów nagród głównych oraz kolejno stu Laureatów nagród dodatkowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3835554 Napisano: 05.11.2010 10:49:35 w Inne mniejsze markety

mahuska

#3835545 Napisano: 05.11.2010 10:46:34 w Inne mniejsze markety
bluesky napisał(a):

ale o jaki konkurs chodzi?

No właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3834458 Napisano: 04.11.2010 10:07:36 w Dziś cieszę się z.....
Bo mimo że na forum jest większość kto zawiści, to idzie tu znaleźć przyjaciół.....dziękuję tym osobą emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3831480 Napisano: 04.11.2010 09:42:40 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

bethan napisał(a):

Racja Toka!

jak ktos ma wątpliwosci co do przebiegu konkursu niech składa reklamacje-albo dzwoni i pyta o szczegóły.To co ja sie dowiedziałam przez telefon sprawiło ze własnie biorę sie za pisanie reklamacji.Mówiąc w skrócie-nie ze wszystkich marketów wybrali JUŻ laureatów-kiedy wybiorą i czy wogóle nie wiadomo emotka

że mówisz szansa jeszcze jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3831321 Napisano: 04.11.2010 09:00:18 w TESCO konkursy
Pewnie się okaże że to Voucher na 1500 netto do wykorzystania gdzie sie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828302 Napisano: 03.11.2010 11:12:21 w Inne mniejsze markety
arta napisał(a):

toka napisał(a):

inka113 napisał(a):

mnie zastanawia co oznaczają trzy ostatnie wpisy 'laureat weryfikowany'. termin odsyłania danych i paragonów sie skonczył wiec na tym miejscu powinien być chyba ktoś z listy rezerwowej... jeśli nie w takich przypadkach powinna być uruchomiona rezerwa to kiedy??

moim zdaniem to sciema zeby kazdy kogo niema myslał ze jest w tej trójce i czekał ze złozeniem reklamacji w neiskończonośc-czyli az zapomni o konku.Bo zweryfikowanie 3 uczestników to kwestia kilku minut wiec nie jest mozliwe zeby nie zdązyli tego uczynic przez 3 tygodnie.

a moim zdaniem np. ktorys z uczestnikow wyslal nieczytelny fax i nie przeczytal eska o tym...

nie żebym sie czepiala ale w Always nie było faxów , rezerwy sporo , a nagrodzonych brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828270 Napisano: 03.11.2010 10:58:52 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

mnie zastanawia co oznaczają trzy ostatnie wpisy 'laureat weryfikowany'. termin odsyłania danych i paragonów sie skonczył wiec na tym miejscu powinien być chyba ktoś z listy rezerwowej... jeśli nie w takich przypadkach powinna być uruchomiona rezerwa to kiedy??

pewnie wtedy co z Always
emotka kiedyś.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828230 Napisano: 03.11.2010 10:48:24 w Inne mniejsze markety
A ja mam pytanie do kogoś kto ma już kartę w domu.Czy jest ona na imię i nazwisko?? Czy da się kasę z bankomatu wypłacić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828189 Napisano: 03.11.2010 10:36:05 w Inne mniejsze markety
Jest lista dodatkowa z Vizira w Leclercu Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825490 Napisano: 02.11.2010 01:47:25 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Dziękuję wszystkim użytkownikom forum,którzy nie odpuścili! emotka Myślę,że jedna skarga nic by nie dała!Dzięki wielkie! emotka

Dołączam do podziękowań!!! emotka

dalismy rade razem emotka

nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, nie wszyscy dostali mail-a a nagród jeszcze nikt emotka

jak obiecali to dadzą;-) jakie ostatnio fajne rekompensaty dali
emotka
A ja skarge pisałam dopiero rano dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825354 Napisano: 02.11.2010 01:15:08 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Właśnie otrzymałam odpowiedź od P&G!A już myślałam,że sie nie doczekam. Dziękujemy bardzo za kontakt z naszym działem w sprawie konkursu „Bądź pewna siebie z Always”. Przykro nam było słyszeć o Państwa negatywnych wrażeniach związanych z akcją promocyjną jednego z naszych produktów. Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić sie z nami opinia za ten temat.

Wszelkie uwagi i komentarze, jakie otrzymujemy od naszych konsumentów przyjmujemy z wielkim zainteresowaniem. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Uprzejmie informujemy, że wiadomość wysłana do grona laureatów rezerwowych zawierająca prośbę o przesłanie potwierdzenia dokonania zakupu, miała na celu wyłącznie usprawnienie etapu weryfikacji zgłoszeń i wyboru laureatów. Przykro nam z powodu nieporozumienia, jakie powstało na skutek zastosowanej formy komunikacji.

Ponieważ satysfakcja konsumentów jest dla nas priorytetem, w związku z zaistniałą sytuacją, postanowiliśmy nagrodzić suszarkami marki Braun zarówno laureatów jak i osoby z listy rezerwowej, które spełniły wszystkie warunki regulaminu.

i u mnie ta sama odpowiedz;)
uwielbiam ich emotka

Brawo emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825240 Napisano: 02.11.2010 12:41:09 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

toner5 napisał(a):

arta napisał(a):

melissa napisał(a):

Mam paragon z Tesco - Blendamed - znowu nie wysłałam zgłoszenia - myśłałam, że mam jeszcze czas i konkurs jeszcze trwa, a tu d...pa - już po konkursie emotka

mam taką samą sytuację, ale... tam po pierwsze wysyłało się zgłoszenie z konkretnego sklepu, a po drugie w dniu zakupu emotka

Oj, chyba nie w dniu zakupu:

Data i godzina wysłania przez Uczestnika SMS- a ze zgłoszeniem nie może być wcześniejsza, niż data i godzina
zakupu Produktu promowanego wyszczególnionego na dowodzie zakupu, z którym związane jest dane zgłoszenie
konkursowe.

Nie widzę w regulaminie zapisu, że zgłoszenie ma być wysłane w dniu zakupu produktu...

Laureat konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli: (...) dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż data wysłania SMS, (...)

a więc smsy miały być wysłane w dniu zakupu emotka

ktoś pisał do organizatorów- odpisali że tylko w dniu zakupu Wyświetl w wątku >>
0 0