Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mahuska

mahuska

#3831480 Napisano: 04.11.2010 09:42:40 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

bethan napisał(a):

Racja Toka!

jak ktos ma wątpliwosci co do przebiegu konkursu niech składa reklamacje-albo dzwoni i pyta o szczegóły.To co ja sie dowiedziałam przez telefon sprawiło ze własnie biorę sie za pisanie reklamacji.Mówiąc w skrócie-nie ze wszystkich marketów wybrali JUŻ laureatów-kiedy wybiorą i czy wogóle nie wiadomo emotka

że mówisz szansa jeszcze jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3831321 Napisano: 04.11.2010 09:00:18 w TESCO konkursy
Pewnie się okaże że to Voucher na 1500 netto do wykorzystania gdzie sie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828302 Napisano: 03.11.2010 11:12:21 w Inne mniejsze markety
arta napisał(a):

toka napisał(a):

inka113 napisał(a):

mnie zastanawia co oznaczają trzy ostatnie wpisy 'laureat weryfikowany'. termin odsyłania danych i paragonów sie skonczył wiec na tym miejscu powinien być chyba ktoś z listy rezerwowej... jeśli nie w takich przypadkach powinna być uruchomiona rezerwa to kiedy??

moim zdaniem to sciema zeby kazdy kogo niema myslał ze jest w tej trójce i czekał ze złozeniem reklamacji w neiskończonośc-czyli az zapomni o konku.Bo zweryfikowanie 3 uczestników to kwestia kilku minut wiec nie jest mozliwe zeby nie zdązyli tego uczynic przez 3 tygodnie.

a moim zdaniem np. ktorys z uczestnikow wyslal nieczytelny fax i nie przeczytal eska o tym...

nie żebym sie czepiala ale w Always nie było faxów , rezerwy sporo , a nagrodzonych brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828270 Napisano: 03.11.2010 10:58:52 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

mnie zastanawia co oznaczają trzy ostatnie wpisy 'laureat weryfikowany'. termin odsyłania danych i paragonów sie skonczył wiec na tym miejscu powinien być chyba ktoś z listy rezerwowej... jeśli nie w takich przypadkach powinna być uruchomiona rezerwa to kiedy??

pewnie wtedy co z Always
emotka kiedyś.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828230 Napisano: 03.11.2010 10:48:24 w Inne mniejsze markety
A ja mam pytanie do kogoś kto ma już kartę w domu.Czy jest ona na imię i nazwisko?? Czy da się kasę z bankomatu wypłacić?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3828189 Napisano: 03.11.2010 10:36:05 w Inne mniejsze markety
Jest lista dodatkowa z Vizira w Leclercu Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825490 Napisano: 02.11.2010 01:47:25 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Dziękuję wszystkim użytkownikom forum,którzy nie odpuścili! emotka Myślę,że jedna skarga nic by nie dała!Dzięki wielkie! emotka

Dołączam do podziękowań!!! emotka

dalismy rade razem emotka

nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, nie wszyscy dostali mail-a a nagród jeszcze nikt emotka

jak obiecali to dadzą;-) jakie ostatnio fajne rekompensaty dali
emotka
A ja skarge pisałam dopiero rano dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825354 Napisano: 02.11.2010 01:15:08 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Właśnie otrzymałam odpowiedź od P&G!A już myślałam,że sie nie doczekam. Dziękujemy bardzo za kontakt z naszym działem w sprawie konkursu „Bądź pewna siebie z Always”. Przykro nam było słyszeć o Państwa negatywnych wrażeniach związanych z akcją promocyjną jednego z naszych produktów. Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić sie z nami opinia za ten temat.

Wszelkie uwagi i komentarze, jakie otrzymujemy od naszych konsumentów przyjmujemy z wielkim zainteresowaniem. To właśnie stałe kontakty z odbiorcami pozwalają nam udoskonalać wszelkie przeprowadzane akcje i zachować niezmiennie wysoką pozycję na bardzo wymagającym rynku.

Uprzejmie informujemy, że wiadomość wysłana do grona laureatów rezerwowych zawierająca prośbę o przesłanie potwierdzenia dokonania zakupu, miała na celu wyłącznie usprawnienie etapu weryfikacji zgłoszeń i wyboru laureatów. Przykro nam z powodu nieporozumienia, jakie powstało na skutek zastosowanej formy komunikacji.

Ponieważ satysfakcja konsumentów jest dla nas priorytetem, w związku z zaistniałą sytuacją, postanowiliśmy nagrodzić suszarkami marki Braun zarówno laureatów jak i osoby z listy rezerwowej, które spełniły wszystkie warunki regulaminu.

i u mnie ta sama odpowiedz;)
uwielbiam ich emotka

Brawo emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825240 Napisano: 02.11.2010 12:41:09 w Paragony
kalisto1986 napisał(a):

toner5 napisał(a):

arta napisał(a):

melissa napisał(a):

Mam paragon z Tesco - Blendamed - znowu nie wysłałam zgłoszenia - myśłałam, że mam jeszcze czas i konkurs jeszcze trwa, a tu d...pa - już po konkursie emotka

mam taką samą sytuację, ale... tam po pierwsze wysyłało się zgłoszenie z konkretnego sklepu, a po drugie w dniu zakupu emotka

Oj, chyba nie w dniu zakupu:

Data i godzina wysłania przez Uczestnika SMS- a ze zgłoszeniem nie może być wcześniejsza, niż data i godzina
zakupu Produktu promowanego wyszczególnionego na dowodzie zakupu, z którym związane jest dane zgłoszenie
konkursowe.

Nie widzę w regulaminie zapisu, że zgłoszenie ma być wysłane w dniu zakupu produktu...

Laureat konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli: (...) dowód zakupu będzie stwierdzał datę dokonania zakupu inną niż data wysłania SMS, (...)

a więc smsy miały być wysłane w dniu zakupu emotka

ktoś pisał do organizatorów- odpisali że tylko w dniu zakupu Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825215 Napisano: 02.11.2010 12:35:25 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

Wiadomo juz cos o dodatkowych nagrodach z leclercka...Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010. emotka

zmiana planów-cytat ze stronki
Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się 03.11.2010.
Ciekawe czy ciąg dalszy znamiany terminów nastąpi jutro

emotka

o kurcze a ja przed chwila dzwoniłam , pani Zboralska to chyba była powiedziala ze zwróci uwagę koleżance. Ta będzie jutra. Nie ma pojęcia dlaczego te listy sa nieuzupełnione- nie ona się tym zajmuje.
Powiedziała ze do konca tyg powinny być hehe
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825160 Napisano: 02.11.2010 12:17:39 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

Wiadomo juz cos o dodatkowych nagrodach z leclercka...Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010. emotka

jak dzwoniłam w piątek pani powiedziała ze bedzie w tym tygodniu. Mam już dosć tel do nich i słuchania głupot.Fajnie że już docierają te na 1500 zł ale.....drogie TQ dajcie nareszcie tą liste.......... emotka

ten konkurs to jest jedna wielka żenada, agencja sama z buzi robi nie powiem co, a zapewne zdają sobie sprawe że łamią regulamin choćby brakiem wyników, bo nadal nie wiadomo kto wygrał emotka

tutaj wiesz to kilka dni spóźnienia emotka emotka emotka emotka Mnie bardziej ciekawi w czym mają problem z alwaysem- przecież to już tyle czasu , a wysyłanie smsów do listy rezerwowej miało im tylko usprawnić weryfikacje emotka emotka
A czy P&G komuś coś odpisało??

kilka dni ? do kiedy wg regulaminu mieli miały być wyniki ? może coś przeoczyłam, ale ja wysłanie smsów nie uważam za wyniki bo nadal nie wiadomo czy wygrało sie cos

no masz rację....ale co poradzić
pozostaja chyba telefony do P&G Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825150 Napisano: 02.11.2010 12:14:52 w TESCO konkursy
Jak tam Tchibo po weekendzie ktoś miał telefon?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825146 Napisano: 02.11.2010 12:13:49 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

jak dzwoniłam w piątek pani powiedziała ze bedzie w tym tygodniu. Mam już dosć tel do nich i słuchania głupot.Fajnie że już docierają te na 1500 zł ale.....drogie TQ dajcie nareszcie tą liste.......... emotka

ten konkurs to jest jedna wielka żenada, agencja sama z buzi robi nie powiem co, a zapewne zdają sobie sprawe że łamią regulamin choćby brakiem wyników, bo nadal nie wiadomo kto wygrał emotka

tutaj wiesz to kilka dni spóźnienia emotka emotka emotka emotka Mnie bardziej ciekawi w czym mają problem z alwaysem- przecież to już tyle czasu , a wysyłanie smsów do listy rezerwowej miało im tylko usprawnić weryfikacje emotka emotka
A czy P&G komuś coś odpisało?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3825122 Napisano: 02.11.2010 12:06:04 w Inne mniejsze markety
stokrotka60 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

jak dzwoniłam w piątek pani powiedziała ze bedzie w tym tygodniu. Mam już dosć tel do nich i słuchania głupot.Fajnie że już docierają te na 1500 zł ale.....drogie TQ dajcie nareszcie tą liste.......... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3824959 Napisano: 02.11.2010 11:14:50 w Inne mniejsze markety
kacieryna82 napisał(a):

arta napisał(a):

TQG dało nowy konkurs, tym razem do końca stycznia 2011. emotka emotka
może jakieś szczegóły??

http://www.e-kupo...20Lenor%20Parfumelle

Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3824860 Napisano: 02.11.2010 10:44:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I u mnie kosze z Winiar- bardzo ładne,a produkty z długą data emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3816551 Napisano: 29.10.2010 03:01:00 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Lista z Vizira bedzie w przyszłym tygodniu- juz sie niczemu nie dziwie emotka emotka emotka emotka

ale mówisz o Świeżość lata jesienią czy Powrót do szkoły Leclerc?

mówie o starym konku gdzie zsotało na skep 3 x 300 zł
cytując z ich strony
Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010. Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3816303 Napisano: 29.10.2010 01:30:45 w Inne mniejsze markety
arta napisał(a):

mahuska napisał(a):

Lista z Vizira bedzie w przyszłym tygodniu- juz sie niczemu nie dziwie emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

dla mnie to jest naciąganie ludzi na kase już. W carrefour - zamieszanie z always, nagród do tej pory nie przyznali, tu pewnie bedzie tak samo : dali po 1500 reszta pójdzie w zapomnienie
Po co kupowałam jeszcze 7,5 kg proszku emotka emotka emotka Niech mnie Ręka Boska broni cokolwiek dla nich kupować emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3816293 Napisano: 29.10.2010 01:24:44 w Inne mniejsze markety
Lista z Vizira bedzie w przyszłym tygodniu- juz sie niczemu nie dziwie emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3816071 Napisano: 29.10.2010 12:15:18 w Paragony
mahuska napisał(a):

Mam paragon z polo z 11.09
Tylko konkretne oferty z ceną emotka pw emotka

sprzedane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0