Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mahuska

mahuska

#3788975 Napisano: 18.10.2010 08:02:06 w Carrefour konkursy
Już widzę jak poślą eski 300 żelazek + z 200 rezerwy co niektórzy dostaną zawału w domu emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3788825 Napisano: 18.10.2010 07:18:36 w Carrefour konkursy
monia24 napisał(a):

chyba idę prasować, nic tutaj po mnie emotka
echh, mogli juz nie podawac tych wynikow, wkurzylam sie

tu to jeszcze siedziało się spokojnie w domu i wysyłało @ a pomyśl o vizirze tam trzeba faksu szukać- ja mam dość daleko........i jak znowu sie okaże że nic nie mam?? mam latać i jeszcze płacić za to emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3788800 Napisano: 18.10.2010 07:09:14 w Carrefour konkursy
u mnie też kiszka, nie mam nic...nie bedzie opon na zime:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3785805 Napisano: 16.10.2010 05:34:21 w Carrefour konkursy
arta napisał(a):

wsciekly napisał(a):

4 FRAME o ile sie nie mylę

nie mylisz się, dziekuje! emotka

Zadzwonie do nich w poniedzialek i moze przygram glupa, ze mi sie pralka zepsula...

to nie byłoby takie dziwne bo ja dostałam zepsutą...gwarancja to niby list gratulacyjny...ale uczepili sie bo nie było na nim daty... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3783640 Napisano: 15.10.2010 03:29:40 w Inne mniejsze markety
kachna1111 napisał(a):

Były wyniki z POLO z konkursu Ariel??

jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3783571 Napisano: 15.10.2010 02:51:43 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

ziolko napisał(a):

no i 16 minęła... wyników nie ma...

chyba później coś skrobnę..
ale zastanowię się, bo się zdenerwuję, a po co tracić nerwy emotka emotka emotka

Po co tracić nerwy,
po co serce męczyć?
Lepiej pić bez przerwy,
wątrobę zadręczyć!

mnie się co nieco chłodzi ale chciałam otworzyć jak zobacze swoje nazwisko na liście
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3783505 Napisano: 15.10.2010 02:21:31 w Carrefour konkursy
A ja sie już nie denerwuję....zawsze tak jest każda agencja obiecuje i na tym się kończy... Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780387 Napisano: 14.10.2010 03:39:37 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

mahuska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mahuska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

teraz tylko przyjdzie się głowić - 3 stówy czy 1,5 tysiaka emotka

byle tylko nie kazali rachunków za wyprawki lub kursy językowe wcześniej przesyłać - tak było przed rokiem w Kauflandzie i nie tak dawno w Delikatesach Centrum emotka

ta sama agencja??

tak

przed rokiem w Kauflandzie najpierw weryfikowali paragony, potem trzeba było przedstawić rachunki na minimum tysiąc złotych i dopiero przychodziła pusta karta
trzeba więc było jeszcze czekać na stosowny przelew emotka

teraz, co prawda, nie ma mowy w regulaminie o rachunkach, ale za to jest zapis o wyprawce i kursie językowym, więc wychodzi praktycznie na to samo emotka

no tak tylko ja np nie pracuję...i jakby mi przyszło wydac 1500 zł?? nie miałabym skad wziąść emotka

wtedy mogły być dowolne rachunki (np. czesne, czynsz, gaz, prąd, OC, AC itd.), teraz może byc gorzej

chyba że sami kupią te kursy językowe a ewentualnie za wyprawki szkolne (książki, przybory, kapcie i dresy) pozwolą przesłać rachunki
zobaczymy emotka

rachunków u mnie sporo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780364 Napisano: 14.10.2010 03:33:11 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

mahuska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

byle tylko nie kazali rachunków za wyprawki lub kursy językowe wcześniej przesyłać - tak było przed rokiem w Kauflandzie i nie tak dawno w Delikatesach Centrum emotka

ta sama agencja??

tak

przed rokiem w Kauflandzie najpierw weryfikowali paragony, potem trzeba było przedstawić rachunki na minimum tysiąc złotych i dopiero przychodziła pusta karta
trzeba więc było jeszcze czekać na stosowny przelew emotka

teraz, co prawda, nie ma mowy w regulaminie o rachunkach, ale za to jest zapis o wyprawce i kursie językowym, więc wychodzi praktycznie na to samo emotka

no tak tylko ja np nie pracuję...i jakby mi przyszło wydac 1500 zł?? nie miałabym skad wziąść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780332 Napisano: 14.10.2010 03:25:33 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ta sama agencja?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780260 Napisano: 14.10.2010 03:02:01 w Inne mniejsze markety
nice napisał(a):

mahuska napisał(a):

nice napisał(a):

W Lecelrcu na Vizir chyba były aż 4 nagrody na każdy sklep, to dosyć sporo.
A co do tych potencjalnych laureatów, to przy Naturelli było przecież identycznie. Też tak informowali i przecież nikt się nie skarżył, że nie dali mu nagrody.
Nie wiem po co takie spekulacje się toczą na ten temat. Będą wyniki oficjalne to się przekonamy.

tylko wiesz teraz rozwiazali nastepny konkurs a nikt sie nie cieszy a do tego teraz muszę jechać na poczczte a do faxu mam kawał drogi- a po co skoro mogłam nic nie wygrac, przykre to troche

a ja myślę, że w tych smsach nie ma rezerwy, oni nigdy tak nie robili.

emotka bardzo bym się ucieszyła Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780225 Napisano: 14.10.2010 02:52:10 w Inne mniejsze markety
nice napisał(a):

W Lecelrcu na Vizir chyba były aż 4 nagrody na każdy sklep, to dosyć sporo.
A co do tych potencjalnych laureatów, to przy Naturelli było przecież identycznie. Też tak informowali i przecież nikt się nie skarżył, że nie dali mu nagrody.
Nie wiem po co takie spekulacje się toczą na ten temat. Będą wyniki oficjalne to się przekonamy.

tylko wiesz teraz rozwiazali nastepny konkurs a nikt sie nie cieszy a do tego teraz muszę jechać na poczczte a do faxu mam kawał drogi- a po co skoro mogłam nic nie wygrac, przykre to troche Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780193 Napisano: 14.10.2010 02:41:07 w Inne mniejsze markety
dysia napisał(a):

mozna z nimi skontaktować sie telefonicznie?

061 83 000 95

pisza ze do 16 Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3780095 Napisano: 14.10.2010 02:16:30 w Inne mniejsze markety
kto ma eski z Katowic?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3777439 Napisano: 13.10.2010 03:56:55 w Carrefour konkursy
Ale pozazdrościć panią znajomości geografii i kodów pocztowych. Jestem z mysłowic a zabijcie mnie ale no kodu tychów nie znam.
W tq wygrałam chyba ze 3 razy...ciekawe czy mnie to dyskwalifikuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3777186 Napisano: 13.10.2010 02:53:39 w Carrefour konkursy
wsciekly napisał(a):

toka napisał(a):

joan napisał(a):

Grrrr - jeśli chcieli ograniczyć kupowanie paragonów, mogli prosić o wpisanie w zgłoszeniu numeru transakcji, a potem wg tych numerów segregować wszystkie SMSy emotka A teraz co? Będą sprawdzać, czy ktoś wysłał paragon z miasta oddalonego o ponad 300 km od miejsca zamieszkania?

to tez by było bez sensu bo ja akurat taki paragon wysłałam a sama robiłam zakupy

no dobra skoro powiedziało się a, trzeba dodać resztę...

kiedyś wygadałem się o tej awarii systemu (info z branży teleinformatycznej), jest też odgórne zalecenie - P&G miało za złe agencjom, że na listach laureatów powtarza się sporo nazwisk i maja stosować sito (np. po nr telefonów lub z e-kuponu)
również numery kodów w żaden sposób z sobą nie związane, zgodnie z tym okólnikiem, mają być eliminowane

jeden z moich wykładowców ustawiał im system i różne takie zabezpieczenia emotka

P&G też nie jest więc takie święte

o matko jedyna czego oni już nie wymyślą- eh prawda jest taka że gdyby nie my konkursomaniacy, a w szczególności hurtownicy nakręcają im biznes emotka Ciekawe ile by mieli smsów gdyby w konkursie wzieli udział tylko ludzie którzy na oczy tej stronki nie widzieli.A efekt bedzie taki ze wiecej zarobią Ci co na allegro sprzedają simki i sąsiedzi do których będą docierały paczki bo juz im nikt swoich danych nie poda hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3776301 Napisano: 13.10.2010 10:33:36 w Carrefour konkursy
Słuchajcie a mówili kiedy ma być ta lista?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3776132 Napisano: 13.10.2010 09:47:37 w Carrefour konkursy
mundek2004 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Ciekawe co bedzie z Polomarketem emotka

a to też oni robili? qrw..

nop bedzie wesoło 300 nagród + 600 rezerwowych?? emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3775292 Napisano: 12.10.2010 09:08:51 w Paragony
radosna napisał(a):

Po co ja kupiłam tyle produktów na konkurs Nestle, skoro nie wygrałam Nałęczowa???
Może ktoś z Was ma za dużo SPA i chciałby się podzielić?

Tez się zastanawiam...ja hurtowo kupiłam princessę...
kupię spa dla męża emotka on zjadł batoniki:/
paranów mam sporo
mam też Schwarzkopf tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

mahuska

#3775200 Napisano: 12.10.2010 08:43:48 w PODZIĘKOWANIA
Maleńkiej89
bardzo dziękuję za anielską cierpliwość, za pomoc techniczną i za to że jutro wpadnie na ..............kawe.......... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0