Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika basiag

basiag

#6575185 Napisano: 26.02.2019 15:03:35 w Giełda Kodów ; )
0 0

basiag

#6573342 Napisano: 20.02.2019 13:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja zagrałam o misia,bo kupuje velvet regularnie.u mnie 2 opakowania tygodniowo idą te po 8 rolek.milke kupiłam bo miałam chęć na czekoladę i mam termos,a tak specjalnie to nie gram

Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest emotka

zwidy czy nie moja rodzina już bardzo dawno odstawiła velvet bo podobno między palcami się rozłaził emotka kupujemy albo biedronkowy, albo rossmanowy i wszyscy zadowoleni :) Wyświetl w wątku >>

basiag

#6572896 Napisano: 19.02.2019 10:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
będzie dzisiaj dzwonić bueno ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6570513 Napisano: 11.02.2019 17:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

basiag napisał(a):

jkkp napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Mnie z 4 lutego też nie ma emotka  

mnie nie ma 2 lutego
i co w tej sytuacji?

Za to moje imię jest w dobrym dniu, ale kod zupełnie inny, więc być może też mnie jednak nie ma.

to pewnie zły kod sprawdzasz, trzeba sprawdzić kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało emotka

a jak sprawdzić "kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało" ? bo też jest moje imię, kod jakiś inny, a mam skopiowane potwierdzenie od nich po wysłaniu danych i tam żadnego kodu nie ma i w mailu z gratulacjami też nie było, więc  gdzie był/jest ten niby inny kod co podają a przypisany do danej nagrody ?

Lista Laureatów Nagród zawiera: imię i 8 ostatnich znaków UIC (Unikatowy Identyfikator Cyfrowy)  czyli numeru identyfikacyjnego zgłoszenia, który wyświetlił  się z pozostałymi danymi po zgłoszeniu i chyba był też widoczny w formularzu  laureata Jeśli go sobie nie zapisałaś, a formularz już wypełniłaś   to moim zdaniem nie da się go już sprawdzić 

zapisałam, faktycznie zgadza się, dziękuję za rozjaśnienie umysłu emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

basiag

#6570505 Napisano: 11.02.2019 17:24:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jkkp napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Agnes napisał(a):

katrin1 napisał(a):

29 stycznia wygrałam bluzę Oreo, nie ma mojego imienia i kodu na liście nagród z tego dnia, dane odesłałam formularzem w regulaminowym czasie,  czy ktoś ma podobnie?

mnie tez nie ma

Mnie z 4 lutego też nie ma emotka  

mnie nie ma 2 lutego
i co w tej sytuacji?

Za to moje imię jest w dobrym dniu, ale kod zupełnie inny, więc być może też mnie jednak nie ma.

to pewnie zły kod sprawdzasz, trzeba sprawdzić kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało emotka

a jak sprawdzić "kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało" ? bo też jest moje imię, kod jakiś inny, a mam skopiowane potwierdzenie od nich po wysłaniu danych i tam żadnego kodu nie ma i w mailu z gratulacjami też nie było, więc  gdzie był/jest ten niby inny kod co podają a przypisany do danej nagrody ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6569421 Napisano: 06.02.2019 16:42:14 w Czy informują/ informowali?
czy Columbit wybrał/informował już właściciela Toyoty AYGO (Kaufland) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6568071 Napisano: 01.02.2019 18:15:16 w Żegnamy zmarłych
mia ,wyrazy współczucia emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

basiag

#6567637 Napisano: 31.01.2019 16:10:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

Dzisiejszy dzień zaczynam od samych wpadek :
oreo - pudło,
MR - pudło,
Loyd- pudło,
ABC 2 zgłoszenia - pudło,
o BelVicie nie wspomnę,bo gdyby nie emotka amif, to stolika też by nie było emotka
fort-pudło,
ile jeszcze mam wyliczać? Już nie chcę dalej,
bo tylko same porażki emotka emotka

mnie bardziej zastanawia co Wy z tym nakupowanym niezdrowym badziewiem robicie ? bo tylko herbata ma tu jakąś rację bytu. Sprzedajecie to ? bo chyba nawet rodzina z 4+ tego nie przeje emotka
w temacie pudło z Lecha, też go będę miała okazję wypić dopiero w maju emotka Wyświetl w wątku >>

basiag

#6563368 Napisano: 14.01.2019 08:42:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a niech tam emotka działaj wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6562934 Napisano: 11.01.2019 16:51:29 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

basiag napisał(a):

na paragonie z Kauflandu numer systemowy czy też numer transakcji to ten z myślnikami ?

Tak, obok niego powinna być właśnie taka nazwa.  emotka

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

basiag

#6562929 Napisano: 11.01.2019 16:43:22 w SZUKAM....
na paragonie z Kauflandu numer systemowy czy też numer transakcji to ten z myślnikami ? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

basiag

#6561826 Napisano: 08.01.2019 15:21:22 w SZUKAM....
tadziuuu napisał(a):

basiag napisał(a):

Dlaczego z karty przedpłaconej na 100 zł nie mogę tej 100 pobrać w bankomacie mimo że taka opcja w informacji dołączonej do tej karty istnieje, a jak sprawdzam jej status na stronie w necie to jest aktywna i zasilona tą stówą ? Macie jakieś doświadczenia ? pobierają jakąś prowizję za wypłatę co powoduje że tej stówki już tam nie będzie ?
Mam jeszcze kartę z Ferrero, to też nie da mi bankomat pełnej kwoty ?
Miałam dłuższą przerwę w graniu i trochę wypadłam z wiedzy emotka

prawdopodobnie w regulaminie użytkowania karty czy jak to tam ładnie nazwać każda czynność jest opatrzona opłatą manipulacyjną. np. 50 gr za wypłatę. warto poczytać 

o tym też pomyślałam, ale miałam nadzieję że to tylko płatności kartą dotyczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6561818 Napisano: 08.01.2019 15:13:26 w SZUKAM....
Dlaczego z karty przedpłaconej na 100 zł nie mogę tej 100 pobrać w bankomacie mimo że taka opcja w informacji dołączonej do tej karty istnieje, a jak sprawdzam jej status na stronie w necie to jest aktywna i zasilona tą stówą ? Macie jakieś doświadczenia ? pobierają jakąś prowizję za wypłatę co powoduje że tej stówki już tam nie będzie ?
Mam jeszcze kartę z Ferrero, to też nie da mi bankomat pełnej kwoty ?
Miałam dłuższą przerwę w graniu i trochę wypadłam z wiedzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6561710 Napisano: 08.01.2019 10:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

basiag napisał(a):

norweska20 napisał(a):

donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanie ..czy w budżecie KAUFLAND bylo ograniczenie 1 wygrana na 1 adres zamieszkania...teraz przyszedl @ o zdyskwalifikowaniu ..bo podalam ten sam adres zamieszkania na 2 osoby ( siebie i męża ) emotka

tak, zawsze jest emotka

Oz w mordę jeża ...ale ja głupia byłam ..a tak się zastanawiałam czy nie odesłać na mamę ...czyli 100 poszła się paść  emotka

ciekawe czy w milce też na adres tylko jedna osoba, nic w reg. nie doczytałam, a czekam z niecierpliwością (poszły 2 zgłoszenia) w weekend, powiadamiali już może ?

z weekendu jeszcze nie, dzisiaj podobno informuja z 4

thx emotka  ok, niech dzwonią czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6561692 Napisano: 08.01.2019 10:05:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mam pytanie ..czy w budżecie KAUFLAND bylo ograniczenie 1 wygrana na 1 adres zamieszkania...teraz przyszedl @ o zdyskwalifikowaniu ..bo podalam ten sam adres zamieszkania na 2 osoby ( siebie i męża ) emotka

tak, zawsze jest emotka

Oz w mordę jeża ...ale ja głupia byłam ..a tak się zastanawiałam czy nie odesłać na mamę ...czyli 100 poszła się paść  emotka

ciekawe czy w milce też na adres tylko jedna osoba, nic w reg. nie doczytałam, a czekam z niecierpliwością (poszły 2 zgłoszenia) w weekend, powiadamiali już może ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6556950 Napisano: 15.12.2018 21:06:07 w Kupię...
Smartwatch na kartę sim Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6549259 Napisano: 20.11.2018 18:12:25 w Czy informują/ informowali?
Carrefour z colą informował za zeszły tydzień ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6546657 Napisano: 13.11.2018 09:35:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
caramela napisał(a):

Obawiam się, że czarowanie wątku już nic nie daje.... emotka

ee tam, ja po wielu bramkowych wtopach jęczę tu o kumululu, niech się spełni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6535907 Napisano: 08.10.2018 13:56:48 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

visionary napisał(a):

basiag napisał(a):

czy na portalmedialny.pl jak podadzą w wynikach że się wygrało to jakoś informują na maila ? czy trzeba samemu do nich pisać ? bo przecież tam podaje się tylko miasto a nie cały adres

W opisie konkursu jest zaznaczone, ze trzeba wysłać maila z wybraną pozycją (bodajże w ciągu 24h). Dodatkowo trzeba podać adres emotka  Nie informują ale bardzo sprawnie odpowiadają.

dzięki, ale chodzi mi o te konkursy standardowe, gdzie jest jedna książka już z góry określona.

ok, już wiem emotka    zwyczajowo wysyłają prośbę o podanie dokładnego adresu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6535893 Napisano: 08.10.2018 13:02:38 w SZUKAM....
visionary napisał(a):

basiag napisał(a):

czy na portalmedialny.pl jak podadzą w wynikach że się wygrało to jakoś informują na maila ? czy trzeba samemu do nich pisać ? bo przecież tam podaje się tylko miasto a nie cały adres

W opisie konkursu jest zaznaczone, ze trzeba wysłać maila z wybraną pozycją (bodajże w ciągu 24h). Dodatkowo trzeba podać adres emotka  Nie informują ale bardzo sprawnie odpowiadają.

dzięki, ale chodzi mi o te konkursy standardowe, gdzie jest jedna książka już z góry określona. Wyświetl w wątku >>
0 0