Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toka

toka

#3310355 Napisano: 21.04.2010 06:51:57 w TESCO konkursy
do mnie sekrety zawsze dzwoniły w poniedziałek-ale nie wiem czy to przypadek... Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3310351 Napisano: 21.04.2010 06:49:23 w TESCO konkursy
lovcia88 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Czy ktoś kto wygrał w Sekretach pielęgnacji może powiedzieć jak powiadamiają i czy terminowo?

Do dzis maja wybrac zwyciezcow, a w ciagu 7 dni maja powiadamiac telefonicznie.

dzwonią do laureatów z widocznego numeru,czasem mają mały poślizg ale dosłownie 1-2 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3310338 Napisano: 21.04.2010 06:45:19 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

toka napisał(a):

maa napisał(a):

toka napisał(a):

znalazłam w regulaminie:
10. Jeżeli laureat akcji nie będzie mógł, z przyczyn od organizatora niezależnych, odebrać nagrody w terminie określonym w pkt. 9 regulaminu - traci on prawo do odbioru nagrody. W sytuacji takiej zostanie wybrany kolejny laureat, według reguł określonych w niniejszym regulaminie.
czyli teoretycznie powinna byc w Kauflandzie jakas lista rezerwowa-dali około 200 nagród mniej niz powinni

a mi powiedziano ze nie przwiduja listy rezerwowej !!!
emotka emotka emotka emotka

to ciekawe bo w podbnym konku w delikatesach centrum gdzie orgaznizowała ta sama agencja i dla tych samych produktów była lista rezerwowa..A tu prawie połowy nagród nie dali i nie ma??? emotka emotka

dokladnie dziwna sprawa ze nie ma. trzeba tam alarmowac to moze zmieniac nastawienie.

a może kolejna agencja która nie zna dobrze regulaminu-no chyba ze można inaczej zinterpretować to zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3310308 Napisano: 21.04.2010 06:36:20 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

toka napisał(a):

znalazłam w regulaminie:
10. Jeżeli laureat akcji nie będzie mógł, z przyczyn od organizatora niezależnych, odebrać nagrody w terminie określonym w pkt. 9 regulaminu - traci on prawo do odbioru nagrody. W sytuacji takiej zostanie wybrany kolejny laureat, według reguł określonych w niniejszym regulaminie.
czyli teoretycznie powinna byc w Kauflandzie jakas lista rezerwowa-dali około 200 nagród mniej niz powinni

a mi powiedziano ze nie przwiduja listy rezerwowej !!!
emotka emotka emotka emotka

to ciekawe bo w podbnym konku w delikatesach centrum gdzie orgaznizowała ta sama agencja i dla tych samych produktów była lista rezerwowa..A tu prawie połowy nagród nie dali i nie ma??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3310239 Napisano: 21.04.2010 05:57:59 w Inne mniejsze markety
znalazłam w regulaminie:
czyli teoretycznie powinna byc w Kauflandzie jakas lista rezerwowa-dali około 200 nagród mniej niz powinni Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3310200 Napisano: 21.04.2010 05:22:53 w Inne mniejsze markety
kadjas123 napisał(a):

maa napisał(a):

czy dostal ktos juz nagrode - bon do kauflanda na 100 zl z konkursu wieksze bardziej sie oplaca?

zgodnie z regulaminem

Nagrody będą przekazywane laureatom w terminie ustalonym indywidualnie z laureatami. Termin odebrania nagrody nie może przekraczać dnia 16 kwietnia 2010 roku.

a zatem juz 4 dni spozeninia

wiele osób nie odesłało paragonów,faxy były niewyraźne,inni nie wiedzieli w którym markecie wygrali i kobieta nie była w stanie sporządzic listy zwycięzców a co dopiero przyszykowac do wysyłki-ale w tym tyg podobno zostaną wysłane.

a nie wiesz czy bedzie lista rezerwowa? Bardzo dużo nagród im zostało Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309941 Napisano: 20.04.2010 08:09:27 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

uwaga Telewizory nie mają nic wspólnego z finishem emotka emotka
to promocja Henkel była emotka

wiemy wiemy-ale też ten topik wiec sie jednoczymy czekajac na smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309690 Napisano: 20.04.2010 06:48:15 w Inne mniejsze markety
nice napisał(a):

toka napisał(a):

jackk76 napisał(a):

toka napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

toka napisał(a):

thimka napisał(a):

Czekać jeszcze na te TV , jak myślicie ?

czekać ale raczej nie dziś-chociaż dzwoniły już agencje z różnych konków o 21 i nawet tuż przed 22 wiec kto wie.Jak są solidni i pisali ze dzis poinformują to powinni tak zrobic

a za kare i czekanie powinni każdemu nagrode dać emotka

ta-po tableteczce finisha
emotka emotka

Znajomy dostał smsa, że został wyypowany do nagrody w konkursie finish i w dniu jutrzejszym będą się kontaktować telefonicznie.

z telewizorów?

przecież pisze że finish
emotka

wiem-trzeba umieć czytać ze zrozumieniem
emotka czekam na te telewizory bo wysłaąm całego jednego smsa i o niczym innym dziś nie myśle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309670 Napisano: 20.04.2010 06:42:37 w Inne mniejsze markety
jackk76 napisał(a):

toka napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

toka napisał(a):

thimka napisał(a):

czekać ale raczej nie dziś-chociaż dzwoniły już agencje z różnych konków o 21 i nawet tuż przed 22 wiec kto wie.Jak są solidni i pisali ze dzis poinformują to powinni tak zrobic

emotka emotka

Znajomy dostał smsa, że został wyypowany do nagrody w konkursie finish i w dniu jutrzejszym będą się kontaktować telefonicznie.

z telewizorów? Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309646 Napisano: 20.04.2010 06:35:15 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

toka napisał(a):

thimka napisał(a):

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309609 Napisano: 20.04.2010 06:28:09 w Inne mniejsze markety
thimka napisał(a):

czekać ale raczej nie dziś-chociaż dzwoniły już agencje z różnych konków o 21 i nawet tuż przed 22 wiec kto wie.Jak są solidni i pisali ze dzis poinformują to powinni tak zrobic Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309221 Napisano: 20.04.2010 04:45:39 w Inne mniejsze markety
agusiac87 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

mogli by na te LCD też smsy puscić , to byśmy tyle nie czekali emotka

dokładnie emotka

To moze ktos do nich zadzwoni i im to zasugeruje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309206 Napisano: 20.04.2010 04:42:35 w Inne mniejsze markety
hags napisał(a):

toka napisał(a):

hags napisał(a):

2 x sms że wygrałem i się jutro skontaktują. Z nr tel 519...882

to z TV?

finish

DZIÊKI to nadzieja jeszcze nie umarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3309200 Napisano: 20.04.2010 04:41:15 w Inne mniejsze markety
hags napisał(a):

2 x sms że wygrałem i się jutro skontaktują. Z nr tel 519...882

to z TV? Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3307435 Napisano: 20.04.2010 07:00:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
lovcia88 napisał(a):

toka napisał(a):

benon69 napisał(a):

toka napisał(a):

czy ktos umie wróżyć z fusów i jest w stanie stwierdzić kiedy będą wyniki z delikatesów centrum? Termin miął juz chyba ze 4 dni temu emotka

moze dzis emotka ) trzeby myslec pozytywnie emotka

myślę pozytywnie-pewnie chcą skończyc sie depilowac naszymi depilatorami i prostowac włosy prostownicami a jak już to zrobią to dadzą wyniki emotka

Wczoraj ktos pisal, ze moze dzis beda eski emotka

a mi się wydawało ze juz wczoraj miały być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3307424 Napisano: 20.04.2010 06:58:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
benon69 napisał(a):

toka napisał(a):

czy ktos umie wróżyć z fusów i jest w stanie stwierdzić kiedy będą wyniki z delikatesów centrum? Termin miął juz chyba ze 4 dni temu emotka

moze dzis emotka ) trzeby myslec pozytywnie emotka

myślę pozytywnie-pewnie chcą skończyc sie depilowac naszymi depilatorami i prostowac włosy prostownicami a jak już to zrobią to dadzą wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3307386 Napisano: 20.04.2010 06:49:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
czy ktos umie wróżyć z fusów i jest w stanie stwierdzić kiedy będą wyniki z delikatesów centrum? Termin miął juz chyba ze 4 dni temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3306045 Napisano: 19.04.2010 03:21:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
dziwi mnie ze tylko jedna osoba pochwaliła się wygraną z Substrala... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3305374 Napisano: 19.04.2010 12:02:30 w Inne mniejsze markety
kalisto1986 napisał(a):

leelee napisał(a):

A dzisiaj powinni chyba powiadamiać odnośnie konkursu FINISH

mają czas do jutra ale wydaje mi się że dzisiaj powinni ruszyć albo z finishem albo z tv bo w jeden dzień nie wyrobią się

chyba że wyślą smsy... Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#3305293 Napisano: 19.04.2010 11:45:35 w Carrefour konkursy
majeczkamp napisał(a):

Pantene w carefour- dzwoniłam przełączano mnie od jednej Pani do drugiej-trzeciej i czwartej- aż powiedziano mi iż wczoraj była niedziela i nie mają wytypowanych osób które wygrały i do końca kwietnia postarają się konkurs zakończyć z wynikami ....

ciekawe kto im powiedział ze wczoraj była niedziela bo sami chyba na to nie wpadli emotka emotka Jakas wyjątkowo nieporadna ta agencja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0