Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika toka

toka

#6090166 Napisano: 08.10.2015 15:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Pytanie odnośnie testowania DOVE: jak myślicie, kiedy dostanie się zwrot ? (zgłoszenie wysłane dzisiaj) W regulaminie pisze, że "na bieżąco w trakcie trwania konkursu." Był taki konkurs kilka miesięcy temu, ale nie pamiętam ile się czekało. 

czekało się krótko-myślę ze ok.10dni.Ja wysyłałam formularz w poniedziałek-jeszcze zwrotu nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6090165 Napisano: 08.10.2015 15:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Bucislaw napisał(a):

(...) Karma wraca. Oszuści wyj***ą się na rolkach.

Ejmen emotka

to zdanie powinno przejść do historii tego forum.Chętnie bym je sobie wykorzystała jako "stopkę" ale nie chcąc być posądzona o plagiat dodam je tylko do ulubionych emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6090164 Napisano: 08.10.2015 15:28:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mn112 napisał(a):

Czy wygrane karty podarunkowe kaufland trzeba gdzies aktywowac? Czy cos w tym rodzaju? Czy mozna juz z nimi na zakupy:)

nie trzeba aktywować-od razu można płacić Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6089859 Napisano: 08.10.2015 09:27:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

oświećcie mnie, czy ten konkurs został rozwiązany?
http://zabka.pl/f...brze-sie-spotkac.pdf

nie był-nikt się nie chwalił wygraną Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6089858 Napisano: 08.10.2015 09:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Nie chodzi o to, że nazwiska się pojawiają, tylko, ze ktoś zagrał na zmyślone. Osobno mama, osobno tata z dzieckiem, jeszcze ktoś tam emotka  tak jak ja bym zagrała na siebie np. Janina Kowalska (z kimś tam), na męża jako Janek Nowak z synem itp. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam emotka

lager- do 12.10 mają czas, aby powiadomić emotka

dobrze,dobrze-też zauważyłam dziwą zbieżność imion z drugiego miejsca nie pasującą do popularnego nazwiska z miejsca pierwszego
Dla zainteresowanych-nie grałam w konku ale wydaje mi się podejrzane to drugie miejsce.No chyba że się mylę ale zazwyczaj mam dobrą intuicję Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6089698 Napisano: 07.10.2015 21:00:41 w Biedronka
joan napisał(a):

toka napisał(a):

czy ktoś wie czy w Biedrze jest jakaś owocowa herbata Lipton i w jakiej cenie?

Jest: sklejone taśmą dwa opakowania Lipton piramidki (2x 20 torebek) za 6,49 zł emotka
Smaki: np. cytryna, owoce tropikalne.

dziękuję ogromnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6089697 Napisano: 07.10.2015 20:56:59 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

toka napisał(a):

czy ktoś wie czy w Biedrze jest jakaś owocowa herbata Lipton i w jakiej cenie?

owocowe piramidki po 3,89 i liściasta np. Earl Grey lub Cytrynowa po 9,99 (w takich miękkich paczkach)

dziękuję pięknie.Bardzo mi pomogłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6089689 Napisano: 07.10.2015 20:47:44 w Biedronka
czy ktoś wie czy w Biedrze jest jakaś owocowa herbata Lipton i w jakiej cenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6089104 Napisano: 07.10.2015 09:14:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

erychta00 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

skąd wiadomo, czy wygrała się makaron z topu teraz?

Na maila powinnaś dostać potwierdzenie

nie dostałam żadnego potwierdzenia (pocztę mam w o2.pl)

Podałam gmail ponownie i doszło potwierdzenie.

ja też na tlenie i nic nie przyszłoemotka

ja gmail i błyskawicznie był

szukajcie w spamie emotka

ja na tlenie miałam od razu.Moze zapiszcie się jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6087663 Napisano: 05.10.2015 15:36:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

nie, nie tylko Ty. I to w żadnej przeglądarces

spróbujcie jeszcze raz
Mi się udało na dwóch przeglądarkach bez problemuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6087244 Napisano: 05.10.2015 11:24:15 w Biedronka
skoro jeden samochód trafił do "naszych ludzi" to mamy powody do radości
ultrixx-szerokiej drogi...po kolejne szczęśliwe paragony emotka
Chciałabym kiedyś dowiedzieć się co teraz czujesz-podeślij nam trochę dobrej energii  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6085328 Napisano: 01.10.2015 20:53:56 w Kaufland konkursy
mama2006 napisał(a):

ale jaja, dostałam  3 godziny temu @ od Kauflanda, z Troszczymy się o szkolną wyprawkę, że w odpowiedzi na moje dane informują, że ten nr nie został nagrodzony .
Jak nie , jak tak, przecież mam smsa z 16.09 z godz 16.51- info o wygranej.
Kurcze, co robić?

masakra
Może napisz do nich z podaniem daty smsa i numerem telefonu z którego go dostałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6084859 Napisano: 01.10.2015 10:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

myszania napisał(a):

No to kapa...nie pocieszyłaś mnie.,...
Nie chce mi się iść z moim wielkim brzuchem zwracac pasty za 4 zł...

Czyli "kapiszon"emotka
Rozumiem, że żadne oświadczenie z Lidla np. mailowe to i tak nie wystarczy bo moglabym napisać do nich maila i się powykłócac.

emotka  spokojnie... jeśli nie chce Ci się fatygować, to schowaj pasty do szafki... za niedługo będziesz tak zajęta dzidziusiem, że momentami braknie Ci czasu na zakupy i ucieszysz się, że pasta do zębów jest w zapasie emotka

a ja bym zgłoszenie wysłała i martwiła się jak wygram
Wtedy mozna pójśc do kierownika i wytłumaczyć ze pieczątka i dopisek jest na wagę nagrody.Miałam już taką sytuację w innym sklepie i nie było problemu-poza tym ze trzeba było iść do biura ale wystawili mi rozszerzony paragon z dokładnym opisem zakupionego przedmiotu.Zostaw tylko pudełko po paście i ...wygrajemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6082582 Napisano: 28.09.2015 10:05:37 w SZUKAM....
icotynato napisał(a):

co polecacie dla 7-letniego chłopca na urodziny ..(prezent około 100 zł)

latawiec z abc-mam kilka na zbyciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6082442 Napisano: 27.09.2015 20:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolajolanta napisał(a):

A ja wcale nie jestem taka pewna czy to jest uczciwe ze strony Albedo. Co jeżeli "przypadkiem "wszystkie auta przypadną osobom które wpisały zły nr i organizator będzie zmuszony zostawić je dla siebie? Moim zdaniem to było bardzo celowe zagranie .  Sprawdzałem  zwrotnego maila  w którym także widnieje nr paragonu a nie nr systemowy. Coś czuje ze organizator zgarnie spora pulę nagrod przez to zamieszanie. Wystarczyło w formularzu napisać nr systemowy- i dla jasności we zwrotnej wiadomości także. Skoro są dwa różne nr na paragonie i noszą dwie różne nazwy, różnią się ilością cyfr to po co w formularzu wymagać jednego a w regulaminie drugiego? Moim zdaniem to spisek i jeżeli nie ma rezerwy to każdy z Nas będzie poniesie straty. Nie mogą teraz odrzucić zgłoszeń ze złymi nr bo przecież zostały zakwalifikowane z innymi ,poprawnymi....Dla jasności nie usprawiedliwiam swojej głupoty bo nawet jeżeli fizycznie nie mogłam przeczytać regulaminu mogłam poprosić kogoś aby mi go skopiowal  i przesłał   w innym                 formacie niż pdf. q

miałam kiedyś taką sytuację w carslbadzie-podałam nr paragonu zamiast systemowego (w regulaminie chcieli systemowy,na ulotkach w sklepie prosili o podanie nr paragonu).Bez problemu uznali chociaż nie byli zbyt ugodową agencją,a nagrodą był wtedy laptop Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6082162 Napisano: 26.09.2015 22:13:04 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

Chyba w sieci Małpka Express mają najlepszą formułkę do powitania klientów, aż głupio wejść i nic nie kupić.

a jaką?Zaciekawiłaś mnie a nigdy u nich nie byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6082021 Napisano: 26.09.2015 17:14:48 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

a ja czasem wchodzę do sklepu i nie mówię nic, czasem bo się zamyślę, czasem świadomie by nie zachęcać krążących Pań do bliższego kontaktu. Lubię być czasem w sklepie niewidzialna i spokojnie pooglądać towar. Wyszło że jestem niekulturalna emotka  

pracowałam kiedyś w sklepie i błogosławiłam klientów którzy nie mówili "dzień dobry" bo wbrew pozorom powtarzanie tego przez 9 godzin pracy doprowadza do szału  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6082008 Napisano: 26.09.2015 17:02:26 w Wkurza mnie...
noisy0000 napisał(a):

Wkurza mnie buractwo ludzi...

Ktoś mi powie jakie zachowanie jest prawidłowe?

A. Wchodzę do sklepu i mówię "dzień dobry" pierwsza
B. Wchodzę do sklepu i ktoś mówi mi "dzień dobry" pierwszy

* sklep - punkt obsługi klienta, mały (nie chodzi o sieciówkę typu H&M)

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja wyznaje zasadę że pierwszy kłania się kulturalniejszy ale w tej sytuacji osoba która wchodzi do sklepu ma obowiązek powiedzieć pierwsza Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6081908 Napisano: 26.09.2015 13:39:36 w Wkurza mnie...
odnośnie wedla to ja kupowałam różne rodzaje czekolad wedla a wszystkie mam nabite jako czekolada gorzka-najwyraźniej luzacko podchodzą do scanowania produktów Wyświetl w wątku >>
0 0

toka

#6081807 Napisano: 26.09.2015 09:24:17 w SZUKAM....
brudny napisał(a):

toka napisał(a):

szukam odkurzacza ale nie wiem co kupić.Jak ktoś ma jaki super,extra,w fajnej cenie to niech mi poleci.Mam problem z wyborem fajnego emotka

roombe kup emotka

chyba mam za dużą chatę do takich-zagubiłby się u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0