Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#5579590 Napisano: 09.02.2013 10:40:50 w WC - rozmowy o wszystkim
malutka456 napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

asante sana - zapomniałaś o tekście pt. Nie mam na to czasu! emotka

I To trzeba mieć szczęście, a ja nigdy nic nie wygrałem/am emotka

Jak slysze Ty to masz szczescie... to mnie krew zalewa...wygrywam glownie w opisowkach, ewentualnie w fotograficznych, no ale znajomi nie rozrozniaja tych konkursow, dla nich po prostu mam duzo rzeczy za DARMO emotka

hehhe skąd ja to znam
emotka wszystko za darmochę emotka zero wysiłku, bo my dzieci szczęścia jesteśmy i geniusze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5579582 Napisano: 09.02.2013 10:34:32 w WC - rozmowy o wszystkim
moja najbliższa rodzinka czyt. mąż, syn i córka...już nauczeni, że jak coś, gdzieś widzą to zbierają wszystko co się da na konki..do tego stopnia, że mój syn gdy był teraz na turnieju piłki nożnej na Słowacji-przywiózł mi papierek po twixie,bo zobaczył, że pisze coś o konkursie..hehe i owszem konkurs jest, ale dla osób mieszkających w Czechach lub na Słowacji emotka (tak a propo ma dopiero 10 lat)..Śmiałam się jak nie wiem, że moje dziecko odpowiednio przygotowałam..hehe...do kariery konkursowicza...córka nie lepsza, pomimo już prawie jej 6 lat, zbiera jak coś zobaczy konkursowego i przynosi do domu...Mąż dzwoni ze sklepu , że coś akurat znalazł..hehe, ale reszta...umie się tylko pytać co wygrałam i czy coś mogą dostać w gratisie..hehhe...A i jeszcze wam nowinkę powiem...dot.mojego syna..jakiś rok temu przytargał mi do domu reklamówkę z paragonami z pobliskiego sklepiku..Pani chyba sobie źle wrzuciła do kosza... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5578237 Napisano: 08.02.2013 11:38:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

miriam napisał(a):

yaagatka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

moni250 napisał(a):

słuchajcie bo ja nie kumam jak dziś kupiłam rexonę to zgłoszenie mogę dziś posłać czy dopiero jutro?

od jutra do końca konkursu..tak jest wg. regulaminu..

przepraszam, ale nie otwiera mi się regulamin -
w jakimkolwiek sklepie wystarczy zeby na paragonie było coś z rexony?

musi być dezodorant rexona woman

i może być w ten sam dzień zgłoszenie...w następny dzień należy zgłosić jeśli bierzesz udział w Promocji „Gwarancja pewności siebie – Rexona Women”(czyli żądasz zwrotu pieniedzy,bo jesteś niezadowolona), a nie w konkursie „Wygrywaj pewnością siebie – Rexona Women”-mylicie promocje z konkursem... emotka

W regulaminie konkursu również jest taki zapis w punkcie 8 : zgłoszenie powinno być wykonane nie później niż ostatniego dnia trwania konkursu, przy czym w żadnym przypadku nie wcześniej niż w dniu następnym po dniu zakupu Produktu. Więc raczej nikt nie myli promocji z konkursem, tylko w obu regulaminach jest ten sam zapis.

przeprosiłam wyżej ku woli ścisłości jak juz zauważyłaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5578220 Napisano: 08.02.2013 11:28:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

i może być w ten sam dzień zgłoszenie...w następny dzień należy zgłosić jeśli bierzesz udział w Promocji „Gwarancja pewności siebie – Rexona Women”(czyli żądasz zwrotu pieniedzy,bo jesteś niezadowolona), a nie w konkursie „Wygrywaj pewnością siebie – Rexona Women”-mylicie promocje z konkursem... emotka

Wg regulaminu:

8. Zgłoszenie powinno być wykonane za pomocą aplikacji znajdującej się na stronie www.badzpewnasiebie.pl, nie później niż ostatniego dnia trwania Konkursu, przy czym w żadnym
przypadku nie wcześniej niż w dniu następnym po dniu zakupu Produktu widocznym na dowodzie
zapłaty

tak zgadzam się, zamroczyło mnie,choc czytałam go juz pare razy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5578216 Napisano: 08.02.2013 11:27:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

miriam napisał(a):

yaagatka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

moni250 napisał(a):

słuchajcie bo ja nie kumam jak dziś kupiłam rexonę to zgłoszenie mogę dziś posłać czy dopiero jutro?

sorry jednak jest taki zapis tez i w regulaminie konkursu...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5578212 Napisano: 08.02.2013 11:24:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miriam napisał(a):

yaagatka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

moni250 napisał(a):

i może być w ten sam dzień zgłoszenie...w następny dzień należy zgłosić jeśli bierzesz udział w Promocji „Gwarancja pewności siebie – Rexona Women”(czyli żądasz zwrotu pieniedzy,bo jesteś niezadowolona), a nie w konkursie „Wygrywaj pewnością siebie – Rexona Women”-mylicie promocje z konkursem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5575766 Napisano: 06.02.2013 08:43:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
klocki z PDS w Superpharm emotka DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5574434 Napisano: 04.02.2013 09:45:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ziolko napisał(a):

masakra jakaś

już nawet nie chce mi się brać udziału w konkursach emotka emotka

tak jak i mi...kompletnie nic a nic...do konków awers, echhh..może kiedyś wyjdzie słonko.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5569442 Napisano: 31.01.2013 08:43:50 w TESCO konkursy
zubi napisał(a):

poproszę o link z regulaminem Tchibo i Palmolive

http://www.tesco....ntynki/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5569275 Napisano: 30.01.2013 10:27:56 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

czytam ten wątek i czytam - ile ludzi tyle historii, wiem ,że nie ja pierwsza i nie ostatnia - wiem,że dam radę, ale dziś mi ciężko - stara jestem i niby doświadczona a zachowuję się jak histeryczka
sorry, ze Wam tu nasmęciłam emotka

nie smęcisz...jak widzisz większa większość Cię rozumie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5569267 Napisano: 30.01.2013 10:19:12 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

mia napisał(a):

Boże, jak tu smutno... emotka

No to ja dołożę - czasy, kiedy były rozstania i wyjazdy już minęły.
Za to mnie wkurza nadchodząca starość i ciągły brak pieniędzy. Należałoby jakąś przyszłość dzieciom zapewnić, a jak tu myśleć o czymkolwiek jak się ledwo wiąże koniec z końcem? emotka

Mia, mój ojciec miał na to świetny argument: Ja niczego nie dostałem to dlaczego ja mam dzieciom dawać, nie mam zamiaru. No chyba, ze Wy dostaliście, to trzeba poszukać innego argumentu emotka

hehehe..u mnie to samo mawia moja tesciowa.heheh dokladnie slowo w slowo... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5569218 Napisano: 30.01.2013 09:44:32 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

size napisał(a):

Kochana emotka

Zleci jak z bicza.
I nie smuć się już.

emotka

no i teraz to już ryczę na maksa , do tego mój brat śledzi lot eMa i co chwila mi donosi gdzie teraz jest, na jakim jest pułapie a ja siedzę jak wariatka na kanapie i beczę

znam to doskonale z autopsji...najpierw praca mojego w delegacjach...raz w miesiacu max dwa razy na weekend..potem zagranicą cały rok...też chcieliśmy jakoś wyjść na prostą,ale miałam dość i chyba on też, w końcu stwierdzilismy, że wraca do Polski i żyjemy z tego co będziemy mieli i może jakoś będzie, albo sie rozstajemy...bo bardziej ja juz nie dawalam rady..sama- wtedy jeszcze z 1 dzieckiem, ale w gonitwie miedzy dom prace, żlobek i bez pomocy nikogo z rodziny...
Wrócił do Polski, poczatki były trudne, bo uczylismy sie od nowa wszystkiego...On nabyl innych przyzwyczajen jako samotnie gospodarujacy gdzies tam w swiecie, a ja oczekiwalam pomocy i wsparcia...ale udalo sie wszystko opanowac..Jestesmy teraz razem juz z 2 dzieci i powoli,powoli idziemy do przodu, choc nie powiem jest bardzo ciezko...szczegolnie finansowo, ale bynajmniej mamy siebie emotka a w temacie wkurza mnie moja wiecznie nie zadowolona rodzinka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5568104 Napisano: 30.01.2013 08:11:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ślizgacz z Łakotek i gra z Almy Osadnicy z Catanu.
obydwie przesyłki DPD wozi Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5567949 Napisano: 29.01.2013 10:09:18 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Zawsze tak było, że można było dane wysłać mailem lub pocztą ? emotka

zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5567863 Napisano: 29.01.2013 09:14:36 w TESCO konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Konkurs jest w bazie ale reg nie widze emotka

bo jeszcze nie ma...
0 0

sylzab2294

#5567802 Napisano: 29.01.2013 08:16:56 w Wkurza mnie...
a w temacie dziś mnie wszystko wkurza wkoło...wrrrrr, w sumie od wczoraj.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5567796 Napisano: 29.01.2013 08:10:49 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

ziolko napisał(a):

właśnie, czyli? a nie jest 2 lata?

jezeli tak to chyba cie ozłoce emotka emotka

na wszystko jest ustawowo 2 lata, pamiętajcie!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5566429 Napisano: 28.01.2013 05:16:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

monikar napisał(a):

merkana napisał(a):

david napisał(a):

gracet napisał(a):

david napisał(a):

merkana napisał(a):

Kurcze emotka Emocje ładne. Mogliby napisać wygrywasz prenumeratę i byłoby po ptakach, a tak.... emotka emotka

Od kilku godzin wczytuję się w ten regulamin i przekonuję samego siebie, że sms oznacza, że wygrałem główną emotka . Ale wiedziałem, że to zbyt piękne.

a ja tak zinterpretowałam regulamin, że wyszło na to że mam główną
emotka

Brałem pod uwagę 2 opcje:

1. Tylko zwycięzca głównej dostaje sms.
2. Nawet jeśli wszyscy dostają sms to skoro w moim nie pisze dokładnie co wygrałem to pewnie jestem zwycięzcą bo w innych smsach powinno być info o prenumeracie.

Swoją drogą ciekawe czy to tak specjalnie czy nie przemyśleli tego, że ludzie nie będą mogli wysiedzieć przez kilka dni.

Ja jak dostałam sms to pierwszą myślą było No nieee... Czyli bomba. Do zwycięzcy na bank zadzwonili!
emotka

dokładnie to samo sobie pomyślałam emotka

przecież do zwycięzcy TAKIEJ nagrody nie będą słali smsa

na pewno dzwonili do zwyciezcy

a prenumeraty smsami

być może, aczkolwiek w regulaminie pisze, ze wszystkie nagrody droga sms -informacja
0 0

sylzab2294

#5566152 Napisano: 28.01.2013 01:57:28 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

echhh wnerwia mnie jak nie wiem, że ludzie sprzedają paragony z różnych miast (kaufland)...i sami sobie robią konkurencję...Ci co grali na pałę-teraz mają kawę na ławę wyłożoną!!! emotka

A ja już sama nie wiem, czy jest sens się tym denerwować, czy może raczej mieć z tego polewkę, skoro potem ci sami ludzie lamentują, że nie wygrali i w ogóle, jak to możliwe i szkoda ojejo. To może dziś polewka, żeby wystąpił akcent humorystyczny: emotka

oki pośmiejemy się razem...może kiedyś nauczą się rozumu... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#5566147 Napisano: 28.01.2013 01:51:45 w Wkurza mnie...
echhh wnerwia mnie jak nie wiem, że ludzie sprzedają paragony z różnych miast (kaufland)...i sami sobie robią konkurencję...Ci co grali na pałę-teraz mają kawę na ławę wyłożoną!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0