Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#7306679 Napisano: 17.10.2025 20:43:25 w Paragony na trwające konkursy
hellena biedronka sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7306126 Napisano: 15.10.2025 23:38:51 w Wkurza mnie...
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurza mnie,ze NIGDY nic nie wygrałam w Ferrero i Lavazza .

podpinam się...
U mnie to samo...
Choćbym nie wiem jak celowała, to zawsze trafiam w pudło...
Wkurzające to jest niesamowicie... Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7305780 Napisano: 14.10.2025 19:44:23 w Gratulacje! Dla wygranych!
Urbanucci gratulacje! Wyświetl w wątku >>
1 Urbanucci 0

sylzab2294

#7305472 Napisano: 13.10.2025 18:31:23 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzają mnie moi chłopacy… trójka moich krętaczy…. Boszeee matki chłopców!?! Czy to szarpanie, kłótnie i ciągłe afery od 7 rano kiedykolwiek się skończą emotka

Ja mam dwie dziewczynki, 2 i 4 lata. 
Kłotnie i bijatyki na porządku dziennym mimo tlumaczeń, rozmów....

Z nastolatkami jest jeszcze gorzej... Zaczęłam rozumieć "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci... no masakra"

moi już dorośli emotka  Chłopak i dziewczyna, no i dramat, jak się kłócą, W moich oczach to dalej dzieci, jak ich słucham... A za chwile dyskusje, rozkminy itp. Przytulasy... Tłumaczę, że jak nas braknie to będą mieli tylko siebie... także macie rację, to powiedzenie jest adekwatne do wieku dzieci, naprawdę emotka  Fakt faktem, że wkurzają mnie niemiłosiernie te ich kłótnie... Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7305465 Napisano: 13.10.2025 18:14:53 w Paragony na trwające konkursy
Saga Dino kupię emotka  w dobrej cenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7305263 Napisano: 12.10.2025 21:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Ma ktoś też problem ze zgłoszeniem na loterię Tiger? Wyskakuje informacja, że Weryfikacja reCaptcha wygasła, spróbuj ponownieemotka

tak, ja od wczoraj z tym walczę

u mnie to samo...
Ale to już nie pierwszy weekend z takim czymś...emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

sylzab2294

#7305261 Napisano: 12.10.2025 21:36:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aja napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

emotka Naprawdę do Sagi w dino trzeba jakieś pieczątki ?! Przeciez mają tylko konk w dino i każdy będzie miał taki sam opis... kupiłam na 3 paragony będąc przejazdem 300km od domu i nie mam możliwości jakis pieczątek teraz... czyli nawet nie ma co słac????emotka

Wysyłaj śmiało bez dodatkowych opisów.Ja wygrałam, bez opisu i jest ok.Taki regulamin, ale mi po paru dniach odpisali, że opis nie jest potrzebny.Graj i wygrywaj  emotka

w końcu sensowna odpowiedź.
Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7304853 Napisano: 10.10.2025 18:00:51 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

u mnie tez misja zniknęła. 500 kart tam było jeszcze informują?

cos mało tych wygranych na forum, jak na tyle nagród...
U misji tez juz brak i info też nie mam żadnego... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

sylzab2294

#7304539 Napisano: 09.10.2025 16:44:27 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

moya poszła do końca?

Tak, tzn nie wiem jak główna, ale ostatnio etap poszedł

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7304533 Napisano: 09.10.2025 16:24:56 w Czy informują/ informowali?
moya poszła do końca? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7303737 Napisano: 07.10.2025 08:43:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Który nr z paragonu trzeba wpisać w loterii i konkursie Lavazza? Z tego ich przykładu chyba najbardziej pasuje ten nr na dole z literkami ale pewności nie mam.

Też tak myślałam,  ale ostatecznie wpisałam ten od góry. 
Może wypowiedziałby się ktoś kto wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7294678 Napisano: 05.09.2025 23:10:46 w Wkurza mnie...
agnesita napisał(a):

ReneK napisał(a):

agnesita napisał(a):

Wkurza mnie, że gram w konkursach ok 5 lat i nigdy nie wygrałam nagrody główne takiej z prawdziwego zdarzenia bo owszem były takie nazwane głównymi, ale nie takimi WOW. Kiedy ja się doczekam telefonu, maila, SMS-a : Gratulacje wygrała Pani samochód albo większą gotówkę a tu nie wygrywasz nic albo najniższego stopnia szczególnie wtedy, gdy w danym konkursie liczę, że to tym razem a tu zonk...

Nie wiem czy Cię pocieszę emotka czy rozśmieszę emotka
ale u mnie marzenie o Głównej Wymarzonej Nagrodzie spełniło się dopiero po 20 latach Konkursowania☺️...oczywiście nie był to jeszcze ani samochód ani Wieeelka kasa ale "COŚ" wyjątkowego co sprawiło że zostałam doceniona emotka
Jedno jest pewne!jeśli KONKURSOWANIE sprawia Ci frajdę, przygodę czy też odskocznię od "szarej codzienności"która przynosi Ci wiele satysfakcji!
to nie zniechęcaj się 💪...przyjdzie taki czas "Kumulacji" gdzie napewno Twoje starania zostaną docenione a Dywidendy W postaci Głównej Wypłacone !
Powodzenia!emotka

A w temacie "WKURZA MNIE" że znaleźć pracę w obecnych czasach będzie dla mnie "trudnym zadaniem"...z moim dorobkiem zdrowotnym i wiekowym🥴..

za 15 lat będę miała ok 50 lat to jeszcze będę w stanie się cieszyć z takiej głównej nagrody,ale jednak liczę,  że nastąpi to trochę szybciej. Lubię konkursować bo to praktycznie jedyne hobby na jakie mogę sobie w tej chwili pozwolić i jednak trochę fajnych nagród wpadło. Naczynia myję w wygranej zmywarce, moja mama pierze w wygranej przeze mnie pralce, piszę to z wygranego tableta, piję kawę z wygranego ekspresu, zakupy dość  często robione za wygrane bony były, ale ostatnio coś mało bonów wpada. Czekam na wiadomość taką naprawdę wow. Mój mąż już taką dostał bo jeździ na wygranym skuterze. Teraz moja kolej (Alle nie na wygranie skutera czy jazdę na nim  emotka )

a wracając do wkurzania się to moje starsze dziecko właśnie rozpoczęło edukację szkolną, w przedszkolu był nazywany najgrzeczniejszym ze wszystkich dzieci a przy odbiorze ze szkoły po prostu diabeł wcielony, histeria, płacz, fochy, wymuszanie bo nie uleglam i sie na cos nie zgodzilam. Nie wiem czy to kwestia zmiany otoczenia itd, ale w szkole mu się podoba a po dramat

To jeszcze jesteś młoda emotka  Ja już jestem prawie jak Ty za te 15 lat emotka  No i dalej czekam na ten "złoty strzał" emotka  A gram już ciut ciut i trochę emotka  
A w temacie-wkurza mnie, że jestem już zmęczona tym życiem w biegu. Brakuje mi ciągle czasu na wszystko emotka  A w szczególności na hasła i zwykle piszę je na ostatni moment emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7294659 Napisano: 05.09.2025 21:18:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Napiszę ktoś jak było na pokazie wartości L’Oreal , co się działo ?

Jak dla mnie słabo organizacyjnie. Niby zaproszenie jako gość VIP o wartości podajże ok. 1000zł (już nie pamiętam dokładnej wartości, ale ktoś może mnie poprawić). 
Na sali było bardzo, bardzo gorąco. Nie było czym oddychać. Do picia tylko drinki z Martini (z alko lub bez - do wyboru).
Sporo Influ (ja tych ludzi nie znam, ale wili się na ściankach).
Do jedzenia nic, żadnych giftów emotka
Miejsc siedzących w tej saunie o wiele mniej niż gości. Operatorzy kamer cali mokrzy od potu emotka

Poza tym dziewczyny na scenie: cudowne! Na niektórych twarzach widać było stres, na innych pewność siebie! Jednak energia z wybiegu bardzo poruszająca. W międzyczasie były czytane odpowiedzi naszych konkursowych koleżanek (zwruszka i gęsia skórka).

Reasumując: gdybym przyjechała z daleka na taki event to bym pluła sobie w brodę emotka
Ale jestem pewna, że ten wygrany event będzie niezapomnianym wydarzeniem dla naszych konkursowych dziewczyn. Byłyście cuuudowne!!

A tańce i hulanki jakieś były?

grał DJ, ale raczej nikt nie tańczył... Raczej na topie były fotki. No i Martini  emotka  Przy wyjściu odcinali opaski i dawali produkty L'oreala... Dziewczyny były super! Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7293753 Napisano: 03.09.2025 17:13:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

sylzab2294

#7293659 Napisano: 03.09.2025 13:35:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Hej, czy ktoś oprócz mnie wybiera się jutro na event LOREAL w Warszawie jako "Gość VIP"?  emotka

ja się wybieram emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#7292822 Napisano: 31.08.2025 21:02:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

sania30 napisał(a):

Kupiłam dzisiaj pepsi w biedronce, przyszłam do domu, próbuje zgłosić
A tu Takie zgłoszenie jest już w bazie. Miał ktoś tak?

Też tak miałam, najgorzej, że nie zwątpiłam czy nie wprowadziłam już tych paragonów i odkładałam do już wpisanych, teraz ich nie odkopię emotka

ja mam takich paragonów z 5... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7292811 Napisano: 31.08.2025 20:27:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Kupiłam dzisiaj pepsi w biedronce, przyszłam do domu, próbuje zgłosić
A tu Takie zgłoszenie jest już w bazie. Miał ktoś tak?

niestety ale już dużo paragonów się powtarza...
Słabe jest wpisywanie tylko numeru i nipu, mógł być jeszcze wymóg wpisania choćby daty zakupu...
A tak Biedronki mają raczej ten sam nip i wychodzą takie klocki.
Mi osobiście odpisywali, żeby wpisać AV przed numerem. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7292779 Napisano: 31.08.2025 18:15:36 w SZUKAM....
szukam kodu zniżkowego na pyszne.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#7292518 Napisano: 30.08.2025 12:13:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dziala wam dodawanie paragonu w winiary?

nie działa... Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

sylzab2294

#7292366 Napisano: 29.08.2025 19:32:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

montezuma napisał(a):

kalina590 napisał(a):

Czy komuś wyskoczyło w Pepsi/Biedronka/Avanti: "powielone dane dowodu zakupu", pomimo że paragon był zgłaszany przez Was pierwszy raz? Pisaliście do nich? Co odpisują?

w podobnej sytuacji usłyszałem, aby przed numerem zamieścić literkę "a" emotka  (oczywiście przy założeniu, że masz 100% pewność, ze paragon nie był jeszcze zgłoszony)

takie info od Avanti?

po zgłoszeniu mailowym odpisywali: "Dziękujemy za kontakt.Prosimy przed numerem paragonu dodać litery : AV" Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0