Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#6548945 Napisano: 19.11.2018 21:56:36 w Czy informują/ informowali?
na jakim dniu stanęło mkcafe? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6548276 Napisano: 17.11.2018 13:30:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Ja jak wysyłam do Albedo dwa oświadczenia w jednej kopercie to piszę jako adresata dwie osoby - jak z jednego gospodarstwa i nagrody zawsze dochodzą.

no to widocznie na mnie się uwzięli emotka
bo robiłam dokładnie tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6548268 Napisano: 17.11.2018 12:56:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka

Tez kiedys mialam taka sytuacje, 2 wygrane na 1 osobe wyslane razem w kopercie i wyslali tylko 1 nagrode. Kazali napisac reklamacje i na szczescie po reklamacji wyslali druga nagrode.

czyli tak czy siak... 2 x na znaczek trzeba stracić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6548264 Napisano: 17.11.2018 12:38:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
1) Nie wysyłamy paragonu, tylko dane i oświadczenia zwycięzcy?
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia
3) Czy mogę wysłać dwa oświadczenia w jednej kopercie?

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Ja jak nie dostanę nagrody to dzwonię i wyjaśniam:)
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)

wszystko było opisane emotka
Był i telefon emotka
Jedna koperta jedno oświadczenie...
Nagrody były niskiego rzędu więc się nie kłóciłam...
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...

Ale jak byś zadzwoniła to teraz byś miała pewność ...
Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....
Jsk pisałam , na potwierdzeniu mam 2 nadawców i czekam na 2 koce emotka

masza, ale przecież ja dzwoniłam (napisałam to wyżej)  emotka  tylko pożądanego efektu nie uzyskałam emotka  Ja też miałam i na potwierdzeniu na kopercie dwóch nadawców. Wyraziłam tylko swoje zdanie i moje doświadczenia. Każdy zrobi tak jak uważa...

No to powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

jedna koperta, jedno oświadczenie koniec kropka.
Tyle mi powiedzieli, wysłałam, bo to było jedno po drugim, gdzie jeszcze nie wysyłali nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6548197 Napisano: 16.11.2018 23:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

"Kaufland- okryj się pięknem". Oczywiście czytałam regulamin, ale chciałabym się upewnić, czy czegoś nie przeoczyłam.
2) Czy można wygrać dwie nagrody na jedno gospodarstwo domowe? Nigdzie nie widziałam ograniczenia

1) TAK
2) TAK
3) TAK

coś mi się nie chce wierzyć, że paragonu nie chcą ... pewnie przeoczyli, a nagrody nie wydadzą bez dosłania paragonu...

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty.

Mam taki sam chytry plan 

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę

A nie dzwoniłaś dopytać?
Wysłałam 2 x oświadczenie w 1 kopercie- na druczku wpisałam 2 x nadawcę - jak dostanę 1 nagrodę będę to wyjaśniać:)

Był i telefon emotka
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami...

Ale jak byś zadzwoniła to teraz byś miała pewność ...
Nigdy mi się taka sytuacja nie zdążyła ...ja nie popuszczam nawet nagród niższego rzędu - nie po to kupuje , gram , wysyłam ....a tak to nie masz pewności co. Się stslo , zwłaszcza , ze piszesz tu nie o 1 takiej sytuacji ....
Jsk pisałam , na potwierdzeniu mam 2 nadawców i czekam na 2 koce emotka

masza, ale przecież ja dzwoniłam (napisałam to wyżej)  emotka  tylko pożądanego efektu nie uzyskałam emotka  Ja też miałam i na potwierdzeniu na kopercie dwóch nadawców. Wyraziłam tylko swoje zdanie i moje doświadczenia. Każdy zrobi tak jak uważa... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6548145 Napisano: 16.11.2018 19:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

Mam taki sam chytry plan 

A nie dzwoniłaś dopytać?

Był i telefon emotka
Ale nauczkę mam, wolę wysłać 2 listy, niż później udowadniać, że były dwa oświadczenia, bo to walka z wiatrakami... Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

sylzab2294

#6548113 Napisano: 16.11.2018 18:06:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty. emotka

Mam taki sam chytry plan  emotka

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę emotka

Moim chytrym planem było wysłanie paragonu od razu z oświadczeniem, mimo, że wspomnianego paragonu tym razem nie oczekują. Stąd moje cytowanie wypowiedzi mia emotka

Co do wysyłania dwóch oświadczeń w jednej kopercie mam całkowicie inne doświadczenie. Jednak w przypadku tego konkursu nie mam takiego problemu, czy wysyłać,czy nie dwa oświadczenia w jednej kopercie emotka  

Ja odpowiedziałam z autopsji, niestety 2 nagród nie zobaczyłam do tej pory... Bo wysłałam właśnie w 1 kopercie... Kiedyś inaczej albedo do tego podchodziło, ale ostatnio niestety wysyłając w 1 kopercie dwa paragony i oświadczenia, otrzymywałam tylko 1 nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6547981 Napisano: 16.11.2018 13:13:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

sylzab2294

#6547893 Napisano: 16.11.2018 09:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

mia napisał(a):

pakowa napisał(a):

cb656 napisał(a):

magda845 napisał(a):

1) TAK
2) TAK
3) TAK

I dlatego pewnie w liście im wyślę od razu paragon - na tzw. buca mi on. A na sponsorowanie poczty (polecony x dwa) nie mam najmniejszej ochoty. emotka

Mam taki sam chytry plan  emotka

jak wyślecie do albedo w jednej kopercie dane, to nie zdziwcie się, że dostaniecie tylko 1 nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

sylzab2294

#6547607 Napisano: 15.11.2018 14:34:43 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

seko ostatni etap? (8-my tydzień Konkursu rozumie się okres od 22 października m 2018 r. (g. 00:00:00) do 28października 2018 r. (g. 23:59:59) )

Ktoś pisał,że już nawet dostał nagrodę do domu

to widziałam, ale listy na stronie nie ma i nikt się nie chwalił też... dlatego szukam potwierdzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6547600 Napisano: 15.11.2018 14:27:58 w Czy informują/ informowali?
seko ostatni etap? (8-my tydzień Konkursu rozumie się okres od 22 października m 2018 r. (g. 00:00:00) do 28października 2018 r. (g. 23:59:59) ) Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6546832 Napisano: 13.11.2018 15:19:05 w SZUKAM....
dzasmina napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na tort Kinder?

tak, ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6545254 Napisano: 08.11.2018 10:53:08 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon na loterię w chacie polskiej
https://www.e-kon...ka.html#.W-QHS5NKjIU Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6544745 Napisano: 06.11.2018 19:04:33 w Kupię...
kupię dwa bilety do heliosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6544590 Napisano: 06.11.2018 11:55:51 w Czy informują/ informowali?
na którym dniu stanęło mkcafe? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6542934 Napisano: 30.10.2018 11:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co sie odsyla i na jakiego @  z itm kawy? Mam wygrany zestaw kaw a maly skasowal mi smsa

wejdź w regulamin, tam pisze wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
1 Just222 0

sylzab2294

#6542120 Napisano: 26.10.2018 11:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Mama wygrała walizkę w Kamis ale zgłosiła 2 paragony. Skąd ma wiedzieć który paragon okazał się wygrany ? Agencja udziela informacji w tym temacie ?

napisz do nich, odpiszą emotka

Dzięki. Napiszę. A na jakiego maila pisać?

na tego co dostałaś z niego wiadomość... Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

sylzab2294

#6542096 Napisano: 26.10.2018 11:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

Mama wygrała walizkę w Kamis ale zgłosiła 2 paragony. Skąd ma wiedzieć który paragon okazał się wygrany ? Agencja udziela informacji w tym temacie ?

napisz do nich, odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6541137 Napisano: 23.10.2018 08:18:17 w Czy informują/ informowali?
slonko365 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

czy z tego konkursu informowali?(perwoll)
https://www.e-kon...ll.html#.W84mmkszbIU

Coś kojarzę że tak, bo mam wykreślone w notatkach. Było info na forum, że jest lista laureatów na instagramie, a chyba jakiś czas potem że poszły eski.

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

sylzab2294

#6541091 Napisano: 22.10.2018 21:36:23 w Czy informują/ informowali?
czy z tego konkursu informowali?(perwoll)
https://www.e-kon...ll.html#.W84mmkszbIU Wyświetl w wątku >>
0 0