Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#6273564 Napisano: 22.10.2016 11:31:31 w Smolar
defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

mam pytanie do tych którzy nie wygrali w loterii coca-coli, szukał ktoś na tej stronie z wynikami swoich paragonów? choć może by się ktoś pochwalił.. ja przyznam że mi się nie chce emotka nie podobają mi się te loterie smolara, chyba czas zmienić numer telefonu, może ten mój jakiś pechowy..

Sprawdziłam mój 1 paragon (z ~50) i mi się odechciało. Zmiana numeru mi nie pomogła, miałam 2 zupełnie nowe startery + 3 stare.
Loteria i tyle. emotka

ja nie sprawdzałam tego na który wysłałam ponad setkę paragonów, bo po prostu mi się nie chciało...Te kody to dla mnie katorga... Zawsze smsy na ten numer od nich mi dochodziły, więc zapewne nie wygrałam... Zagrałam na nowy numer i też to nic nie dało...Więc, morał z tego taki że nawet nowy numer nie pomoże, jak się nie będzie miało farta... Wiadomo, że to loteria...A loteria to loteria emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6273238 Napisano: 21.10.2016 15:09:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Powiem tyle - to już się robi nudne. emotka

dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6272840 Napisano: 20.10.2016 19:44:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
smolar z colą ominął mnie szeroki łukiem, nie mówiąc o innych loteriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6272291 Napisano: 20.10.2016 09:16:23 w Wkurza mnie...
wkurzają mnie lays'y emotka
Ile można pisać bez skutku?? Ile się pytam?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6272290 Napisano: 20.10.2016 09:15:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mia napisał(a):

sydariameki napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

UPS przywiózł zawieszkę do bagażu od pkp, nawet fajna ale maiała być koszulka  emotka

Do mnie również dotarła a miał być voucher emotka

Reklamujcie - jaja sobie robią. emotka
W temacie:
Do córki wczoraj też jakaś blaszka (UPS) zamiast koszulki... emotka

do mnie też, zamiast koszulki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

sylzab2294

#6271769 Napisano: 19.10.2016 10:53:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
przyprawy vegeta emotka  kurier TNT Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6271182 Napisano: 18.10.2016 09:50:12 w GFK
umbrella napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

monmoon napisał(a):

mdb napisał(a):

1. Czy ktoś pamięta ile czasu miało trwać badanie o przekąskach?
2. Wypełniłam wszystkie 15 dzienniczków, nie doliczyło mi na razie ani jednego punktu. Czy Wam dolicza na bieżąco czy jeszcze będzie jakaś ankieta kończąca?

Badanie ma trwać 7 dni a punkty mają być doliczone na koniec jeśli nie opuścisz więcej niż 3 ankietek Czy będzie jakaś ankieta końcowa - tego nie pamiętam

To jest jakaś paranoja.
Do mnie przychodzą też smsy do inny użytkowników .
Od 2 dni nie dostałam żadnej ankiety adresowanej do mnie .
Te które otrzymuję odrzucam .
Nie wiem co z tego będzie.
Na @ też cisza .

u mnie to samo... inne nazwiska, więc ich nie wypełniam...

Jestem ciekawa co z tego wyjdzie .

U mnie to samo, dla odmiany wczoraj przychodziły same ankiety kierowane do mężczyzn, a dziś już nie dostałam żadnej ankiety, przypuszczam, że zostałam odrzucona za niewypełnienie 3 ankiet z rzędu, bo ankiety te trafiły do innych użytkowników... napisałam im @, zobaczymy jak to rozwiążą emotka

ja też, ankiety z nazwiskami mężczyzn emotka  Napisałam im co o nich myślę i o ich ankietach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6271164 Napisano: 18.10.2016 09:25:16 w GFK
kaskaderka1 napisał(a):

monmoon napisał(a):

mdb napisał(a):

1. Czy ktoś pamięta ile czasu miało trwać badanie o przekąskach?
2. Wypełniłam wszystkie 15 dzienniczków, nie doliczyło mi na razie ani jednego punktu. Czy Wam dolicza na bieżąco czy jeszcze będzie jakaś ankieta kończąca?

Badanie ma trwać 7 dni a punkty mają być doliczone na koniec jeśli nie opuścisz więcej niż 3 ankietek Czy będzie jakaś ankieta końcowa - tego nie pamiętam

To jest jakaś paranoja.
Do mnie przychodzą też smsy do inny użytkowników .
Od 2 dni nie dostałam żadnej ankiety adresowanej do mnie .
Te które otrzymuję odrzucam .
Nie wiem co z tego będzie.
Na @ też cisza .

u mnie to samo... inne nazwiska, więc ich nie wypełniam... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270666 Napisano: 17.10.2016 14:28:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mariolakal napisał(a):

Dzisiaj warto ponarzekać... emotka

oj warto, warto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270314 Napisano: 16.10.2016 22:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angie222 napisał(a):

Ostatnio to chyba tracę rozum. Konkurs Elseve - zakup może zostać dokonany w dowolnym sklepie? Ten regulamin jest dla mnie niezbyt jasny.

dowolny sklep na terenie RP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270312 Napisano: 16.10.2016 22:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

Dziś po 14. dostałam maila od Almette żeby wysłać im papiery - wiecie, weryfikacja albo wykluczenie z gry. emotka
Czy ja mam to wysłać listownie???
Bo nie napisali w mailu...

tak emotka
listownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270241 Napisano: 16.10.2016 19:02:15 w SZUKAM....
PatrycjaRT napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy wysyłał ktoś z was kurierem telewizor (40cali).
Myslalam, ze jest to prosta sprawa, koszt ok 30 zł, a tu w internecie natrafiam na informacje, ze TV powinno byc na palecie przewozone, ostreczowane itp.
Jak to jest w realu? 

normalnie kurierem, koszt do 20zł... może byc ostreczowane, moze byc w kartonie tylko i opisane lub oklejone naklejkami OSTROŻNIE!

Tak z czystej ciekawości - jakim kurierem wy wysyłacie, że za przesyłkę gabarytu tv płacicie 30 złotych? Oczywiście jeśli na firmę to nie było pytania, ale jak na osobę prywatną to jestem ciekawa. Ja zabuliłam 50 zł za wysyłkę spod Gliwic do Częstochowy i wagę niecałe 2kg, gabaryt 30x30x10...

ja wysyłałam furgonetką emotka  Kurier fedex za pobraniem emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6270237 Napisano: 16.10.2016 18:51:44 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Myslalam, ze jest to prosta sprawa, koszt ok 30 zł, a tu w internecie natrafiam na informacje, ze TV powinno byc na palecie przewozone, ostreczowane itp.
Jak to jest w realu? 

normalnie kurierem, koszt do 20zł... może byc ostreczowane, moze byc w kartonie tylko i opisane lub oklejone naklejkami OSTROŻNIE!

Gdyby taki TV dojechał uszkodzony to co wtedy?
Jest możliwość wykupienia jakiegoś "ubezpieczenia" itp? 
To nie są tanie sprzęty...

ja wysyłałam poprzez furgonetkę, kurierem FEDEX, telewizor ubezpieczony był na 5 tys. Dojeżdżał zawsze cały emotka  

Jakie są koszty takiego ubezpieczenia ze strony wysyłającego?: )

dokładnie tyle co napisałam... ok 20 zł.

tzn że w ramach wysyłki jest "ubezpieczenie"?
Czy też to jest dodatkowe 20zł?

zazwyczaj do jakieś kwoty jest darmowe ubezpieczanie, np. w DPD ubezpieczenie powyżej 5000zł do 10000zł kosztuje 2zł, powyżej 10000zł 0,15% kwoty ubezpieczenie. Ale ubezpieczenie otrzymasz jak paczka będzie prawidłowo zabezpieczona przed uszkodzeniem itd.

potwierdzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270216 Napisano: 16.10.2016 16:26:29 w SZUKAM....
shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Jak to jest w realu? 

ja wysyłałam poprzez furgonetkę, kurierem FEDEX, telewizor ubezpieczony był na 5 tys. Dojeżdżał zawsze cały emotka  

Jakie są koszty takiego ubezpieczenia ze strony wysyłającego?: )

dokładnie tyle co napisałam... ok 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270195 Napisano: 16.10.2016 15:35:02 w SZUKAM....
harnas napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

harnas napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Jak to jest w realu? 

Zależy jakim kurierem wysyłasz. Większość zastrzega sobie, że ubezpieczyciel danej firmy kurierskiej nie wypłaci sumy ubezpieczenia, jeśli TV nie będzie dobrze zabezpieczony wysyłką paletową. Ale może są jakieś firmy, które wysyłają i zwykłymi przesyłkami.

A co do poprzednika - naklejenie sobie oznaczeń typu: Ostrożnie, Uwaga, Szkło itd. nic nie zmienia, na sortowni i na pace w aucie taki telewizor i tak może fruwać emotka

a wracając do Twojego postu... wiesz jak przyjeżdżały tv od avanti?? Nawet nie były "ostreczowane", a były ubezpieczone i wiem, że osoby które dostały uszkodzone TV, dostały nowe, a agencja kasę z ubezpieczenia emotka

Nie wiem, czy się kiedyś zagłębiałaś w przepisy przewozowe danych przewoźników, tam często są zapisy, że np. sprzęty elektroniczne przekraczające jakieś gabaryty powinny być nadawane na paletach, niektórzy przewoźnicy w ogóle nie przewożą niektórych sprzętów  itd. 
Co do Avanti to nie mam pojęcia jak wysylają, jednak jeśli mieli 100 TV do rozwiezienia to myśle, że samej firmie kurierskiej było na rękę, że wysłali to owinięte w zwykłą folię bąbelkową.  Jednak firma a nadawca prywatny to spora różnica.
Polecam po prostu poczytać u przewoźnika, którego chcesz wybrać, czy nie ma zapisów o przewozie niektórych towarów na specjalnych warunkach, żebyś później nie miała problemu z ewentualnym odszkodowaniem emotka

owszem , dowiadywałam się emotka  Nie wysyłam w ciemno... TV od avanti czegoś takiego jak folia bąbelkowa nawet nie widział emotka
Także wszystko było zgodnie z ich wytycznymi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270162 Napisano: 16.10.2016 13:20:40 w SZUKAM....
harnas napisał(a):

shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Jak to jest w realu? 

Zależy jakim kurierem wysyłasz. Większość zastrzega sobie, że ubezpieczyciel danej firmy kurierskiej nie wypłaci sumy ubezpieczenia, jeśli TV nie będzie dobrze zabezpieczony wysyłką paletową. Ale może są jakieś firmy, które wysyłają i zwykłymi przesyłkami.

A co do poprzednika - naklejenie sobie oznaczeń typu: Ostrożnie, Uwaga, Szkło itd. nic nie zmienia, na sortowni i na pace w aucie taki telewizor i tak może fruwać emotka

a wracając do Twojego postu... wiesz jak przyjeżdżały tv od avanti?? Nawet nie były "ostreczowane", a były ubezpieczone i wiem, że osoby które dostały uszkodzone TV, dostały nowe, a agencja kasę z ubezpieczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270161 Napisano: 16.10.2016 13:16:43 w SZUKAM....
shell napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Jak to jest w realu? 

ja wysyłałam poprzez furgonetkę, kurierem FEDEX, telewizor ubezpieczony był na 5 tys. Dojeżdżał zawsze cały emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6270055 Napisano: 15.10.2016 22:07:07 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Jak to jest w realu? 

normalnie kurierem, koszt do 20zł... może byc ostreczowane, moze byc w kartonie tylko i opisane lub oklejone naklejkami OSTROŻNIE! Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

sylzab2294

#6269305 Napisano: 14.10.2016 08:09:08 w Biedronka
mika0103 napisał(a):

leman8 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

czy ostał się jeszcze jakiś szczęśliwiec, który nie wygrał coli, tak jak ja? emotka matko, ani z normalnej puli, ani z rezerwy nic nie chce wpaść.

ja też jestem tym szczęśliwcem, jeszcze nigdy nic nie wygrałem w biedronkowej loterii CC ... na tyle zgłoszeń emotka

ja także, więc pewnie coś grubszego się dla nas szykuje emotka

i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0