Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6637640 Napisano: 08.09.2019 17:48:44 w Zbieramy kasę!

androm

#6637008 Napisano: 05.09.2019 21:01:38 w Zbieramy kasę!
0 0

androm

#6637007 Napisano: 05.09.2019 20:57:47 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

ponawiam pytanie, czy ktos jeszcze czeka na BIC tam gdzie bylo 1000 zestawow?
https://www.e-kon...em.html#.XXFPZWbgpzM

A skąd wiadomo czy się załapało na ten zestaw czy nie?

nie wiem wlasnie, ale ja na samym poczatku wysylalam

znikąd, bo nie informują, po prostu, kurier przyjechał i tyle

wiem, bo ludzie pisali, a do mnie nic nie przyszlo, no nic, poczekam na te liste zwyciezcow do konnca wrzesnia

jak na początku słałaś to bardzo dziwne, że nie masz, ja się naprawdę nie spieszyłam i mam

moze przedzwonie jutro do kuriera TNT z pytaniem, on rowny gosc to mi powie:)

napisałam CI pw Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

androm

#6637002 Napisano: 05.09.2019 20:51:33 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

androm napisał(a):

a jednak poniżej napisała, że wsparła fundację

Bo nie miałam innej możliwości, a popołudniu przenosiłam numer. Lepiej tak, niż by się kasa miała zmarnować. Co ciekawe, od wielu tygodni są problemy z przeniesieniem numeru na kartę do Play, w salonach Play brakuje tych specjalnych starterów. Dziś dopiero w trzecim katowickim centrum handlowym mogłam dokonać przeniesienia...

to ładnie z Twojej strony, zamiast zużyć na konkursy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6636998 Napisano: 05.09.2019 20:49:08 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

androm napisał(a):

szalonawiewiorka napisał(a):

eh... dziś znalazłam maila o wygranej w Legolandzie w ITM, 2 stówki poszły... emotka Co mi przyszło do głowy, by podać maila, którego nie sprawdzam... emotka

odpisz, może akurat nie załapią

O tak, na pewno - zważywszy, że informowali ponad dwa miesiące temu emotka

acha:)
tonapisz wiewiórko, że nie sprawdzałaś maila przez okres wakacji:) haha Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6636995 Napisano: 05.09.2019 20:47:03 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

znikąd, bo nie informują, po prostu, kurier przyjechał i tyle

wiem, bo ludzie pisali, a do mnie nic nie przyszlo, no nic, poczekam na te liste zwyciezcow do konnca wrzesnia

jak na początku słałaś to bardzo dziwne, że nie masz, ja się naprawdę nie spieszyłam i mam Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

androm

#6636990 Napisano: 05.09.2019 20:44:11 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

androm napisał(a):

joan napisał(a):

Zostały mi pieniądze na karcie, a dziś chcę przenieść numer do innej sieci -> na którym portalu znajdę zbiórki charytatywne z opcją przesłania smsa pomocowego? Przejrzałam już 3 strony i nie widzę takiej możliwości emotka

PS: Interesują mnie zbiórki na konkretny cel, a nie ogólne akcje typu "Fundacja TVN" emotka

Wyślij SMS o treści POMAGAM nr 7126 (1,23 zł z VAT)
fundacja tvn

Przecież Joan napisała, że nie interesuje ją wsparcie fundacji tylko konkretnego celu.

a jednak poniżej napisała, że wsparła fundację Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6636988 Napisano: 05.09.2019 20:41:56 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

kerocna napisał(a):

jokan napisał(a):

znikąd, bo nie informują, po prostu, kurier przyjechał i tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6636822 Napisano: 05.09.2019 12:43:11 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Zostały mi pieniądze na karcie, a dziś chcę przenieść numer do innej sieci -> na którym portalu znajdę zbiórki charytatywne z opcją przesłania smsa pomocowego? Przejrzałam już 3 strony i nie widzę takiej możliwości emotka

PS: Interesują mnie zbiórki na konkretny cel, a nie ogólne akcje typu "Fundacja TVN" emotka

Wyślij SMS o treści POMAGAM nr 7126 (1,23 zł z VAT)
fundacja tvn Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6636602 Napisano: 04.09.2019 22:30:33 w SZUKAM....
arabela79 napisał(a):

Co wozi GOLDENSUBMARINE  inpostem? 

nivea Wyświetl w wątku >>
1 arabela79 0

androm

#6636249 Napisano: 03.09.2019 22:38:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Ooo nie, właśnie dokryłam, że na konkurs w stokrotce Kinder wysłałam smsa o treści kinder.numer paragonu zamiast kinder.TAK.numer paragonu... Czy myślicie, że to może powodować, że sms nie jest brany pod uwagę przy wybieraniu zgłoszeń? emotka

no może, bo składnia jest nie ta, ja bym ponowiła poprawnie Wyświetl w wątku >>

androm

#6636229 Napisano: 03.09.2019 21:50:53 w Zbieramy kasę!

androm

#6636226 Napisano: 03.09.2019 21:48:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

androm napisał(a):

marzanna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Nie wiem komu przepadło, ale córka dostała kiedyś skuter z rezerwy Frugo (to na pewno był ktoś z forum), a ja voucher do spa (ok 1000zł) z Nivea Tesco, tak że warto trzymać paragony jakby cuś

Czasem nagrody przepadają słusznie, np. jeśli laureat wygrał plagiatem lub sfałszowanym paragonem. Nie zawsze jest osobą poszkodowaną w wyniku roztargnienia, błędu czy gapiostwa. Nie zapomnę, jak w 20013 r. zostałam laureatką rezerwową w konkursie złotej rybki Ferrero i wygrałam 10 tys. na zakupy w Złotych Tarasach. A wszystko to dzięki naszej forumowej "komisji śledczej", która 2 czy 3 dni przed imprezą w ZT wyśledziła, że nagrodzony tekst był plagiatem. I wtedy ja wskoczyłam z listy rezerwowej. Plagiator już na pewno ostrzył sobie ząbki na zakupy za 10 tys. bo wyniki zostały ogłoszone kilka miesięcy wcześniej. Ja miałam 2 dni na zastanowienie się co kupić i zmiany planów weekendowych emotka

i co kupilaś?:)

Trochę elektroniki, np. telewizor, tablet, trochę ubrań, ale najwięcej wydałam na karty podarunkowe do różnych sklepów żeby móc dokonać zakupów później, już bez pośpiechu emotka

bardzo sprytnie! Wyświetl w wątku >>

androm

#6636222 Napisano: 03.09.2019 21:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Nie wiem komu przepadło, ale córka dostała kiedyś skuter z rezerwy Frugo (to na pewno był ktoś z forum), a ja voucher do spa (ok 1000zł) z Nivea Tesco, tak że warto trzymać paragony jakby cuś

Czasem nagrody przepadają słusznie, np. jeśli laureat wygrał plagiatem lub sfałszowanym paragonem. Nie zawsze jest osobą poszkodowaną w wyniku roztargnienia, błędu czy gapiostwa. Nie zapomnę, jak w 20013 r. zostałam laureatką rezerwową w konkursie złotej rybki Ferrero i wygrałam 10 tys. na zakupy w Złotych Tarasach. A wszystko to dzięki naszej forumowej "komisji śledczej", która 2 czy 3 dni przed imprezą w ZT wyśledziła, że nagrodzony tekst był plagiatem. I wtedy ja wskoczyłam z listy rezerwowej. Plagiator już na pewno ostrzył sobie ząbki na zakupy za 10 tys. bo wyniki zostały ogłoszone kilka miesięcy wcześniej. Ja miałam 2 dni na zastanowienie się co kupić i zmiany planów weekendowych emotka

i co kupilaś?:) Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

androm

#6636179 Napisano: 03.09.2019 20:19:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onmyown napisał(a):

slomkab napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

gdyby ogłoszono konkurs: "Jaka nagroda przepadła Ci z powodu złego nr paragonu", zglosilabym się z Plumbike z Milki C4 emotka
kto da więcej?

Sztabka zlota z frosty;(

Cztery kółka, przez nie przypilnowanie telefonu (3 nieodebrane połączenia) Nauczona doświadczeniem, teraz chodzę z telefonami do WC-ta emotka

OMG
ciężko by mi było żyć po czymś takim, z taką świadomością Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6636174 Napisano: 03.09.2019 20:11:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

gdyby ogłoszono konkurs: "Jaka nagroda przepadła Ci z powodu złego nr paragonu", zglosilabym się z Plumbike z Milki C4 emotka
kto da więcej?

Sztabka zlota z frosty;(

żartujesz, masakra! Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6635974 Napisano: 03.09.2019 11:52:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
TNT przywiozlo zestaw produktow Bic z tego konka Bic gdzie 1000 pierwszych osob dostawalo Wyświetl w wątku >>

androm

#6635754 Napisano: 02.09.2019 19:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

O matko zaczęło się - krowy i maskotki Głoda... emotka

a w Biedrze słodziaki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6635680 Napisano: 02.09.2019 16:42:48 w Zbieramy kasę!

androm

#6635606 Napisano: 02.09.2019 13:00:40 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

W tym roku szkolnym synek będzie miał na 7.30 do szkoły a córcia na popołudniu  emotka miało nie być popołudniówek... Ile się olatam do tej szkoły  emotka

kicha emotka Co to za godzina 7:30? Moja drugoklasistka za to 2 razy w ciagu tygodnia idzie na 11:50, raz na 12:50 i dwa razy na 8:00. Też się nalatam bo syn do przedszkola a przedszkole 2 kilometry od szkoły... emotka

Już ta 7.30 pal licho, bo tak miały razem rok temu, kończyły o 11 i całe popołudnie było wolne, ale te popołudniówki? emotka one mnie przerażają...

Da się przeżyć wierz mi... My kolejny rok taki popołudniowy... O 16:30 kiedy wracamy to w pazdzierniku ciemno i az strach emotka Poza tym ze srody na czwartek jest beznadziejnie bo wraca o 16:40 a w czwartek na 8:00 i wez tu sie naucz...

Ja może bym tak tego nie przeżywała, gdybym...ze tak powiem była w formie...Nie spodziewałam się, że będą te popołudniówki emotka

ale pomyśl jaką formę sobie wyrobisz tyle chodząc, będziesz lasencja Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0