Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malineczka23

malineczka23

#3146151 Napisano: 24.02.2010 09:50:52 w skojarzenia
mikołaj-mleko i ciasteczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3146089 Napisano: 24.02.2010 09:40:13 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

Melissa1980 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie ten avatar od Melissy 1980 emotka

mówiłam przecież, że to moja najlepsza fotka ... mimo, że do tej pory nie lubiłam pozować z profilu emotka

w temacie, wqrza mnie mój 10 letni komp emotka
...kto ma większego złoma? emotka

bardzo ładny profil emotka

wkurza mnie moja naiwność
emotka
dlaczego źli ludzie nie maja na czole jakiś oznaczeń ??

Melliso!ja poprostu tęsknie za twoim starym zdjęciem gdzie jesteś sobą!a nie czarownica! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3146012 Napisano: 24.02.2010 09:20:06 w Wkurza mnie...
banditos napisał(a):

merynosek napisał(a):

awi napisał(a):

merynosek napisał(a):

fryteczka napisał(a):

szczerze mowiac to tak emotka pewnie nawet mialabys duzo CV podrzucanych emotka jak cos pisze sie na prace ..ale tylko w tym 1 emotka emotka

Ja też emotka
Wkurza mnie jak wymagają pracodawcy osób po studiach i z doświadczeniem, ale gdzie i kiedy nabyć tego doświadczenia?!

wolontariat? praktyki?

Jedyne wyjście... I nadal być na utrzymaniu Rodziców...

Z pracą -to jest jakaś masakra.Pracowałam na studiach w sumie mam prawie 3 lata dośw. zawodowego, w tym rok się bronię i co i lipa..już od roku szukam...hmmm..czegoś....

no ja mam to samo kończe Magistra robić z Administracji Samorządowej i co bar chyba otworze bo moge pomarzyć o dostaniu pracy po moich studiach
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3145864 Napisano: 24.02.2010 08:46:40 w Wkurza mnie...
ciasssteczko napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ogródek piwny+burdel=interes życia! emotka emotka emotka

zatrudnij mnie! co prawda na kelnerkę się nie nadaję, bo trzęsą mi się ręce, ale biustem falować też potrafię... emotka emotka

za fajna jesteś i za ładna nie przyjełabym cię bo zasługujesz na lepszą prace! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3145852 Napisano: 24.02.2010 08:44:05 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ten avatar od Melissy 1980 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3145706 Napisano: 24.02.2010 08:12:04 w Wkurza mnie...
ogródek piwny+burdel=interes życia! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3145625 Napisano: 24.02.2010 07:56:35 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Melissa1980 napisał(a):

no ja np myślę nad jakimś pub'em....bo tu dużo pijaków emotka

zwłaszcza, że sporo z nas coś pędzi...
emotka
na strychu, na przykład... albo w piwniczce... ja w spiżarce mam naleweczki, polec także...
a tu: post... emotka emotka emotka

też myśle żeby otworzyć bar albo pub ale szukam dobrej lokalizacji, oglądałam ogłoszenia odstąpie bar ale za dużo czynszu chcą a pozatym odstępne za sprzęt i remont, więc wole sama coś zdziałać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3143917 Napisano: 24.02.2010 01:17:52 w Wkurza mnie...
wkurza mnie fakt że nie umiem znależć pracy! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3140641 Napisano: 23.02.2010 04:26:53 w Wkurza mnie...
malineczka23 napisał(a):

ismena napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ismena napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a mnie wkurza moja głupota posłałam dzisiaj sobie zgłoszenie na zime mistrzów i właśnie teraz się dowiedziałam że musiałam wysłać na formularzu zgłoszeniowym, o którym wogóle nie wiedziałam emotka emotka emotka emotka

nie musialas emotka mozna bylo na zwyklej kartce, byle wszystkie informacje zawrzec oraz zgode na przetwarzanie danych emotka

miałam tylko adres i telefon i napisałam swoimi zdaniami wyrazam zgode na przetwarzanie moich danych w konkursie ,,zima mistrzów a to za mało emotka emotka

no to masz rację... za mało emotka

trudno człowiek uczy się na błędach tyle dobrze że mam jeszcze czas i pośle nowe zgłoszenia ale tym razem na formularzu emotka emotka

a co ja mam powiedzieć posłałam se zgłoszenie bez formularza z internetu ale jestem wkurzona na siebie! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3140571 Napisano: 23.02.2010 04:09:28 w Wkurza mnie...
ismena napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ismena napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

a mnie wkurza moja głupota posłałam dzisiaj sobie zgłoszenie na zime mistrzów i właśnie teraz się dowiedziałam że musiałam wysłać na formularzu zgłoszeniowym, o którym wogóle nie wiedziałam emotka emotka emotka emotka

nie musialas emotka mozna bylo na zwyklej kartce, byle wszystkie informacje zawrzec oraz zgode na przetwarzanie danych emotka

miałam tylko adres i telefon i napisałam swoimi zdaniami wyrazam zgode na przetwarzanie moich danych w konkursie ,,zima mistrzów a to za mało emotka emotka

no to masz rację... za mało emotka

trudno człowiek uczy się na błędach tyle dobrze że mam jeszcze czas i pośle nowe zgłoszenia ale tym razem na formularzu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3140567 Napisano: 23.02.2010 04:07:48 w Wkurza mnie...
ismena napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

miałam tylko adres i telefon i napisałam swoimi zdaniami wyrazam zgode na przetwarzanie moich danych w konkursie ,,zima mistrzów a to za mało emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3140552 Napisano: 23.02.2010 04:04:09 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza moja głupota posłałam dzisiaj sobie zgłoszenie na zime mistrzów i właśnie teraz się dowiedziałam że musiałam wysłać na formularzu zgłoszeniowym, o którym wogóle nie wiedziałam emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3097415 Napisano: 10.02.2010 01:22:44 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że o 17 mam egzamin z Zamówień publicznych i nic nie umiem!
0 0

malineczka23

#3081737 Napisano: 03.02.2010 08:57:26 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to że w sobote mam dwa zaliczenia, i mam strasznego lenia nie chce mi się uczyć emotka i jeszcze ta statystyka!z której jestem zielona! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3073599 Napisano: 31.01.2010 08:52:30 w Wkurza mnie...
aniajukej napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

mnie wkurza to że dałam sie wykorzystać, pracowałam przez miesiąc w takiej budce gastronomicznej przed Tesco,nie było ogrzewania ani ściany czyli jaka temperatura na dworze, to taka sama w budce, pracowałam cały grudzień na lewo bez umowy i do tej pory nie dostałam wypłaty , kilka razy umawiałam się na wypłate i nic właścicielka nie przyjeżdzała,ah szkoda gadać jestem wkurzona na maxa! emotka a najlepsze jest to że nic z tym nie moge zrobić bo nie miałam umowy a właścicielka jest mi wina 870zł, jestem wkurzona na maxa że dałam się tak wykorzystać! emotka emotka

Nie takie płotki zjadałam na śniadanie emotka
Daj mi jej numer telefonu a kasę przyniesie Ci z zębach emotka

W temacie : Was wkurza to,że zima a mnie - brak zimy emotka emotka emotka

Deszcz pada od rana do południa a od południa do wieczora wieje emotka
Ja chcę zaspy po pas emotka

wkurza mnie to że,,aniajukejmnie zablokowała i nie wiem dlaczego?
0 0

malineczka23

#3071854 Napisano: 30.01.2010 11:13:16 w Wkurza mnie...
malineczka23 napisał(a):

tomtu napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

mnie wkurza to że dałam sie wykorzystać, pracowałam przez miesiąc w takiej budce gastronomicznej przed Tesco,nie było ogrzewania ani ściany czyli jaka temperatura na dworze, to taka sama w budce, pracowałam cały grudzień na lewo bez umowy i do tej pory nie dostałam wypłaty , kilka razy umawiałam się na wypłate i nic właścicielka nie przyjeżdzała,ah szkoda gadać jestem wkurzona na maxa! emotka a najlepsze jest to że nic z tym nie moge zrobić bo nie miałam umowy a właścicielka jest mi wina 870zł, jestem wkurzona na maxa że dałam się tak wykorzystać! emotka emotka

ja bym spalil bude - dla wlasnej satysfakcji

a najlepsze jest to że mam jeszcze klucze z tej budy emotka

nie rozumiem jak można tak wykorzystać człowieka, a nie jestem sama jest jeszcze jedna dziewczyna bez wypłaty, ale co z tego jak nie mamy umów emotka napisalismy jej dzisiaj smsy że jutro o 16 jesteśmy po wypłaty jak nie to spotkamy się w sądzie pracy , troszke ją postraszyłam ale wątpie żeby coś to dało, jak ostanio jej gadałam ze chce moja wypłate to mi powiedziała,,ona też by chciała dużo rzeczy i że ona nie jest świętym Mikołajaem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3071845 Napisano: 30.01.2010 11:09:41 w Wkurza mnie...
tomtu napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

ja bym spalil bude - dla wlasnej satysfakcji

a najlepsze jest to że mam jeszcze klucze z tej budy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3071834 Napisano: 30.01.2010 11:04:03 w Wkurza mnie...
mnie wkurza to że dałam sie wykorzystać, pracowałam przez miesiąc w takiej budce gastronomicznej przed Tesco,nie było ogrzewania ani ściany czyli jaka temperatura na dworze, to taka sama w budce, pracowałam cały grudzień na lewo bez umowy i do tej pory nie dostałam wypłaty , kilka razy umawiałam się na wypłate i nic właścicielka nie przyjeżdzała,ah szkoda gadać jestem wkurzona na maxa! emotka a najlepsze jest to że nic z tym nie moge zrobić bo nie miałam umowy a właścicielka jest mi wina 870zł, jestem wkurzona na maxa że dałam się tak wykorzystać! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malineczka23

#3048044 Napisano: 23.01.2010 09:06:23 w Pomocy!!!!
kto mi pomoże bo nie umiem znależć odp na pytanie
Jaką nagrodę otrzymała marka PASSION podczas XI gali Moda & Styl?
0 0

malineczka23

#3030770 Napisano: 18.01.2010 09:49:42 w PODZIĘKOWANIA
dziękuje martu18, lui, i maleńka89 za pomoc w konkursie „Zadbaj o siebie jesienią z Garnieremkolorów emotka emotka Jesteście Super dziewczyny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0