Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cytriss19

cytriss19

#7363149 Napisano: 10.06.2026 14:07:09 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

anoo napisał(a):

InkaR napisał(a):

alita napisał(a):

InkaR napisał(a):

przysnacki https://wybieramp...cki.pl/#zwyciezcy - to już poinformowane do końca tylko nie wprowadzili zwycięzców czy jeszcze nie doszli do ostatniego etapu?

Dostałam maila za ostatni etap dzis.

Dziękuję

Skąd pewność, że to VI etap? Tydzień temu wygrani pisali że za IV?

Też mi się wydaje że szósty jeszcze nie jest rozwiązany. Piątym chyba nikt się nie chwalił nawet

tak, oni mieli spore opóźnienie. Dziś ktoś się chwalił ale nie wiem czy to piąty etap własnie Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7360787 Napisano: 03.06.2026 14:08:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
A ja w końcu się mogę pochwalić nagrodą główną - pralką z Zapachowej Rewolucji emotka  To był idealny prezent na Dzień Dziecka emotka  Akurat moja się psuła więc idealnie! A jak miło czuć się docenionym! emotka Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7358675 Napisano: 27.05.2026 08:38:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś będzie tak miły i podzieli się chociaż drobną wskazówką co wygrywa w konkursie Dino Tropi? Brałam udział w dwóch wcześniejszych edycjach, kotów i psów u mnie nie brakuje i wszystkie "cieszyły się" do zdjęć z lokowaniem produktu. Nie wygrałam ani razu, nawet tej karmy. To juz kwestia honoru żeby wygrać nawet najmniejszą nagrodę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7355768 Napisano: 15.05.2026 20:41:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

tereniagno napisał(a):

moskala22 napisał(a):

monikar napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Gdzie można kupić Balcerzaka- Grillowe.Jeszcze nigdzie nie trafiłam?

W Kauflandzie.

delikatesy centrum

U mnie nie ma Delikatesów,a w Kauflandzie -Balcerzak praktycznie znikł, wcale nie było.

Lewiatan

u mnie wczoraj dopiero się pojawił w Kauflandzie więc warto sprawdzać. Na takich półkach, gdzie są sery i kaszanka na grilla. U mnie między nabiałem a chemią Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7354559 Napisano: 11.05.2026 21:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

aerdna napisał(a):

asper01 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Dochodzą wam sms z monstera w Dino? Wcześniej dochodziły bez problemu, a dzisiaj na 2 nr nic nie przyszło

Też nie

Czy doszły do Was zagubione smsy? Bo ja nie mam z dzisiaj emotka

Czy doszły do kogoś kody z Monster Dino z weekendu? I czy aktualnie dochodzą na bieżąco?

a ja dzis rano wysyłałam zgłoszenie i od razu sms doszedł Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

cytriss19

#7354211 Napisano: 10.05.2026 20:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

jo-anna napisał(a):

To Dino to jest o cenzura rozbić! 
Kupiłam 2 x Kotlin, ale na paragonie jest tylko ketchup. 
Kupiłam 4 x Somersby, a na paragonie mam napój piwny i napój cherry... 
Ciekawa jestem czy zaakceptują mi taki paragon... pewnie nie emotka

A czym Ty się przejmujesz, jak jest konkurs dedykowany na dany sklep to ja nawet nie patrzę na opis emotka   emotka

Zazwyczaj tez nie patrzyłam a w Kotlin Dino: c) na liście zakupów jest słowo lub oznaczenie pozwalające stwierdzić, iż zakup dotyczy Produktów Promocyjnych za min. 10 zł Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7352778 Napisano: 05.05.2026 12:52:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co wysyłają pocztexem z Warszawy? Placówka nadania na Gościnnej

o właśnie, przed chwilą też dostałam sms Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7350984 Napisano: 26.04.2026 18:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a myślałam, że to u mnie coś nie tak bo na tyle konkursów, gdzie brałam udział, to może też tylko raz wygrałam. Szkoda czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7349007 Napisano: 17.04.2026 18:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

co zrobić jak zgłosiłam ten górny nr paragonu zamiast dolny w lidlu coca cola????

możesz napisać do nich czy można wycofać i zgłosic poprawnie albo coś podobnego. Ale wątpie szczerze mówiąc, bo w poprzedniej loterii odpisali mi, że wyraźnie na stronie były zaznaczone oznaczenia i wycofać mogą ale nie można zarejestrować ponownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7346661 Napisano: 07.04.2026 16:47:29 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ma ktoś sposób na odczytanie nieczytelnego kodu z tego błyszczącego sreberka ze spodu opakowania? Mam z Milki ciastek  kod tak niewidoczny. Foto z fleshem ,bez flesha, z powiększeniami ,lupa zwykła i nic .No nie da się odczytać .To ten sam poziom z odczytaniem na święcącym sreberku czerwonego kodu jak w Kinder Bueno. Ten kto to wymyślił powinien zostać ukarany na wieki.

spróbuj latarka pod kodem poświecić i tak sprobuj przeczytac

robię zdjęcie a potem powiększam je żeby to g*o przeczytać emotka

jeszcze sprobuj pooglądać w różnych miejscach domu, bo u mnie tylko w kuchni jest oświetlenie, gdzie jakoś widać kod. W innych pokojach nie ma szans. Nie umiem tego wytłumaczyć, bo wszędzie mam - wydawałoby się - takie same, punktowo rozmieszczone żarówki Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7346350 Napisano: 04.04.2026 12:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

Myślicie że można ten sam paragon Neboa zgłosić na loterię Neboa w Rossmanie i jeszcze do tego zwrotu 10 zł za zakup dwóch masek?

Że też na to nie wpadłam... emotka  Pewnie bym tak zrobiła gdybym wczoraj nie kupiła dwóch peelingów. A nie chce wydawać więcej na loterię z jedną nagrodą. Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7346348 Napisano: 04.04.2026 12:14:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zebry napisał(a):

domiqa napisał(a):

rare85 napisał(a):

Czy ktoś widział i podpowie gdzie są produkty Milka na nową loterię Monopoly, która startuje po Świętach? Zwłaszcza te wafelki  emotka

Ciastka w Intermarche

Biedronka ciastka i czeko

w Biedrze widziałam tez promocyjne Alpejskie Mleczko Milka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

cytriss19

#7346288 Napisano: 03.04.2026 16:03:27 w Żabka
pistacja9 napisał(a):

Za jakie wyniki macie bilety z Lecha?

ja również poproszę info... Byłam taka dumna z wyniku powyżej 19 tys a tu nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7322204 Napisano: 18.12.2025 21:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

U mnie wczoraj na 10 losów trafione 2x 800 zł. Dzisiaj na 10 losów pusto 😉

ja wczoraj 3 losy, dziś 1 - pusto. Kupię jeszcze parę razy aż zgromadzę zapas na Sylwestra oraz Święta i to będzie tyle. Jak mi w czymś nie idzie to wolę odpuścić (chociaż czasami ciężko emotka  ) Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7318808 Napisano: 04.12.2025 18:27:42 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

Szuflandia, Lidl, Lech
Avanti z pierwszych dni - Cheetos w Biedronce?

Szuflandia już była, jakoś niedługo po zakończeniu tego etapu, są wpisy w mdw Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7316755 Napisano: 27.11.2025 09:06:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

rufus napisał(a):

MDL napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

cristal55 napisał(a):

[quote=

szramus napisał(a):

U mnie w Dino opakowanie 8szt. saszetek cappuccino Jacobs Vanila na czytniku oznaczenie " cappuccino van " . Nie kupiłem, też się zastanawiam jak zareagują na opis. A typowych saszetek z kawą czarną nie było w dwóch sklepach.

malgosia74]U mnie w Dino opakowanie 8szt. saszetek cappuccino Jacobs Vanila na czytniku oznaczenie " cappuccino van " . Nie kupiłem, też się zastanawiam jak zareagują na opis. A typowych saszetek z kawą czarną nie było w dwóch sklepach.

kilka osób na forum pisało, że zgłasza saszetki/mixy Jacobs i że niby ok... jeszcze nie grałam, więc nie wiem jaki jest opis paragonu ale z poprzednich akcji kojarzę, że takie saszetki to nie kawa tylko jakiś kawowy napój!, więc czy ktoś może napisać, co pisze na takiej saszetce, na saszetce, a nie a paragonie, bo jak mieszanka to raczej nie kawa... a widziałam kilka wpisów o wysyłaniu saszetek...

A może tak zapytać organizatora czy agencji czy zakup takiego produktu jest akceptowany?

Czy może ktoś wysylal zapytanie? Bo planowałam kupić saszetki, ale zwatpilam...

Pamietam ze ktos na forum pytal i wkleili mu po prostu cytat z regulaminu nie odpowiadajac konkretnie na pytanie.

Rzeczywiście.... na co nawet głupio zareagowałam - za co przepraszam, że przecież to oczywiste, że saszetka to kawa, ale jednak niekoniecznie. Na tej dubajskiej mam zdęcie cenówki, że jest to kawa, ale druga to cappucino i tu mam wątpliwości. Cóż, Mąż właśnie nakupował, więc co by się nie zmarnowały zgłaszam emotka

Rok temu wygrałam na saszetke cappucino, w tym roku też zgłaszam Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

cytriss19

#7314595 Napisano: 18.11.2025 15:42:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw Whiskas z ostatniego konkursu Brandcomm w Kaufie. Szybcy są Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7314592 Napisano: 18.11.2025 15:40:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BingoJa napisał(a):

Kogut997 napisał(a):

Czy ktoś z was wie do kiedy trzeba wykorzystać vouchery ze Szczęściobrania w Acuhan (zwłaszcza te na 50 i 100zł).
Może to przez przeziębienie, ale nie znalazłem informacji ani w mailu ani w regulaminie.

Dopytam też o nagrody typu torcik wedlowski? Jest jakiś termin odbioru?

również nie znalazłam informacji, czyżby do 19.11? Mam nadzieje, że nie Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7314244 Napisano: 17.11.2025 09:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Działa wam strona loterii auchana?
nie ma do zaakceptowania regulaminu u mnie i tych innych formułek przez co formularz nie przechodzi :(

A właśnie miałam pytać, czy działa komuś. U mnie to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7314243 Napisano: 17.11.2025 09:44:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Na konkurs Tropi de Lux wysyłacie jedno foto czy może być kolaż?

Regulamin nie zakazuje kolażu. Ja wysłałam dwa pojedyncze, z jednym się postarałam, przebrałam pieska, zrobiłam napis. Drugie to po prostu oblizujący się kotek emotka  Zobaczymy, nie zdziwię się, jak będą woleli kotka bez żadnych atrakcji

W tamtej edycji wysłałam oblizującego się kotka to nie wygrał nic...Ale życzę powodzenia, bo może Tobie się poszczęści emotka  Ja nie starałam się zbyt mocno, bo w tamtej starania nie zostały docenione nawet karmą. Zobaczymy teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0