Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cytriss19

cytriss19

#7291774 Napisano: 28.08.2025 12:26:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

endrjuen napisał(a):

IIII1 napisał(a):

Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak wykorzystać voucher 100 PLN do Lidla z loterii Coca-Cola Lidl „Odkryj smak Włoch z Coca-Cola" ogranizowanej przez Albedo Marketing. Mam 18 cyfrowy kod i PIN. Próbowałem w kasie samooslugowej płacić jak kartą podarunkową (wygenerowałem sobie kod kreskowy), ale za każdym razem mi nie przechodzi. Będe wdzięczny jak ktoś podpowie jak to wykorzytać i czy da się w kasie samoobslugowej.

Mam dokładnie ten sam problem. Jak generuję kod kreskowy, to nie działa, a klawiatura, żeby wbić numer ręcznie jest na wszystkich Lidlowych ekranach zablokowana

Podajesz Pani kasjerce cyfry i Ona sama wprowadza,lub generujesz kod ,wtedy odczytuje sama,musi wpisać inne płatności,karta podarunkowa

tak, zgłoś się do kasjerki. Miałam wprawdzie bon z innego konkursu ale jak sama wpisywałam lub skanowałam to nie wchodził. Przyszła Pani, oczywiście najpierw próbowała tak samo i powiedziała, że się nie da. Stanowczo mówiłam, że musi sie dać, bo jak widać jest w terminie ważności. Wtedy sama coś wpisała jeszcze raz i poszło. Kasa samoobsługowa Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

cytriss19

#7289196 Napisano: 20.08.2025 14:56:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monnikk napisał(a):

taak napisał(a):

Są u Was w Biedronkach/Lidlach Kinder Niespodzianki?
Obeszłam wszystkie w okolicy i znalałam tylko Kinder Joy 😏

Też się zdziwiłam. U mnie w Biedrze tylko Kinder joy.

Wczoraj kupiłam Kinder Niespodzianki w Biedrze, były ustawione przy kasach Wyświetl w wątku >>
1 uzuri 0

cytriss19

#7285467 Napisano: 07.08.2025 14:24:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
sprzedam podwójny bilet (dla dwóch osób) na koncert Santander Letnie Brzmienie 2025 mający się odbyć w dniu 09.08.2025 r. w Warszawie, Tor Służewiec. Bilety na okaziciela. Wartość regulaminowa 540 zł - ja sprzedaję za 180 zł. Poniżej lista wykonawców: Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7284873 Napisano: 05.08.2025 21:59:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Czy odbierając piwo Żywiec z Żaby trzeba mieć aplikację czy wystarczy kod ?

odbierałam kodem zapisanym w galerii jako zrzut ekranu Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

cytriss19

#7281393 Napisano: 23.07.2025 19:38:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

rufus napisał(a):

napisał(a):

as32572 napisał(a):

taak napisał(a):

Czy na loterię Neboa kupujecie maski do włosów w saszetkach?

miałam taki plan,ale nie mogłam ich znaleźć

Widziałem je na półce z mini produktami na wyjazdy  emotka

Jaka cena?

6,99

Ostatnio były te małe produkty Neboa (na wyjazdy) w przecenie. Bodajże z 14-15 zł na 9 z groszami. Ciut drożej niż saszetki ale odżywka lub maska będzie na więcej razy a można zagrać emotka  Ale u mnie były dosyć przebrane więc może już końcówka promocji Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

cytriss19

#7281390 Napisano: 23.07.2025 19:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Hejo, Konkursowicze!

Piszę do Was z pytaniem — czy zdarzyła się Wam kiedyś sytuacja, w której pomyliliście się w numerze paragonu, numerze kasy fiskalnej, NIP-ie lub czymkolwiek podobnym…

A mimo to udało się Wam coś wygrać, po czym – z powodu tej pomyłki – przeszliście negatywną weryfikację?Czy komuś z Was udało się wtedy otrzymać nagrodę po złożeniu odwołania?Jeśli mieliście podobny przypadek – zakończony sukcesem lub nie – będę bardzo wdzięczny za wiadomość tutaj lub na priv.

Aktualnie walczę z jedną agencją, ponieważ w formularzu wpisałem błędnie jedną cyfrę z numeru dowodu zakupu. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, ale nie wykluczam, że mogło dojść także do błędu na etapie rejestracji zgłoszenia – po stronie organizatora.

Szukam każdej możliwej drogi rozwiązania i bardzo proszę Was o pomoc!

Nie mogę zdradzic za dużo... Ale znam sytuację, że ktoś pisał cały czas, że nie zgadza się z Organizatorem i niech udowodni czyja wina. Po kilku e-mailach Organizator odpuścił i przyznał nagrodę a była dość dużej wartości. A na początku nie zapowiadało się na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Więc myślę, że warto walczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7279641 Napisano: 17.07.2025 10:38:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
kocie_lakocie napisał(a):

GRATULUJEMY! JESTES LAUREATEM NAGRODY NR3 W KONKURSIE Festiwalowy konkurs Carlsberg W CIAGU 4 DNI ROBOCZYCH UZUPELNIJ FORMULARZ DLA LAUREATA DOSTEPNY NA STRONIE: WWW.LAUREACI.SMOLAR.PL  
juuuupiiii emotka

i u mnie, super! emotka Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7279257 Napisano: 16.07.2025 10:23:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przyszła paczka z Żabki-Mill (pierwsze 200 osób, które odpowiedziały na pytanie i kupiły kapsułki wygrywa). Bardzo fajna, sporo różnych produktów.
Nie wiem jaki kurier, bo zostawił pod drzwiami. Wcześniej powiadomienia nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7278240 Napisano: 12.07.2025 09:47:57 w Żabka
[quote=
zezowaty_kot]
Karolaaajn napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

tak mało tych plecaków na forum?

Chyba się dziś nie dowiemy emotka

Biednie, jak na 205 nagród...

Też pomyślałam że bardzo mało wpisów więc będę się łudzić, bo wysłałam dwa zgłoszenia, a bardzo chciałam ten plecak 😅

Albo tych maili nie wysłali wszystkich, albo coś im system padł. Ta agencja wydaje nagrody, zawsze są wpisy od nich. Niemożliwe żeby przy takiej ilości nagród było tylko 5 plecaków na forum (tak wiem, nie każdy się chwali, ale nawet patrząc po tym, ile osób pyta, można wnioskować, że jednak maili zbyt wiele nie było).

Jeszcze ja mam plecak, info wtedy co wszyscy. Nie było czasu się wpisać na urlopie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7276514 Napisano: 07.07.2025 12:40:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Justintime napisał(a):

Zestaw festwialowy z Żubrówki. Mail przed chwilą

i u mnie! 2 etap, ostatni dzień Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7275244 Napisano: 03.07.2025 08:01:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Czy dostajecie już zdrapki w loterii wielkich serc? Dzisiaj mi odpisali, że zweryfikują i dadzą znać. Miesiąc temu odpisali to samo, więc dzisiaj im się przypomniałam... emotka

znow to samo bla bla bla. jaki numer transakcji czy na pewno odznaczone ze gram w loterii eh

Słabo 🙄 dzięki za odpowiedź

a już od jakiegoś czasu zastanawiam się czemu nie dostałam serc...napiszę do nich i zapytam Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7274943 Napisano: 02.07.2025 10:22:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
dziób_dziób1321 napisał(a):

Wygrana w konkursie "BURN - OGNISTA PROMOCJA" III etap - bilet na Festiwal Sunriseemotka emotka

i ja mam! emotka  szkoda, że na jeden dzień ale i tak warto jechać emotka Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7274468 Napisano: 30.06.2025 19:34:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą e-mail z produktami Mill emotka Wyświetl w wątku >>

cytriss19

#7267734 Napisano: 05.06.2025 10:10:03 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

karkocka napisał(a):

rufus napisał(a):

Gdzie kupie ciastka nutella?

Netto

w Dino widziałam male opakowania

Kaufland ale te pojedyncze to u mnie na takiej "wyspie" z lekami i drobnymi słodyczami pośrodku kas samoobsługowych Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cytriss19

#7267733 Napisano: 05.06.2025 10:07:59 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
maverick napisał(a):

mixik napisał(a):

Capri-Sun gdzie najtaniej i gdzie w ogóle dostępne?

np Dino, C4

kiedys kupowałam w Żabce Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cytriss19

#7257197 Napisano: 29.04.2025 18:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Formularz Kit Kat - po uzupełnieniu danych i kiknięciu "wyślij", formularz znika bez żadnej informacji i podziękowania, czy tak to powinno wyglądać?

U mnie tak samo było.

u mnie tak samo ale- na telefonie - czekam chwilę, przewijam ekran w górę i jest cały napis "tym razem się nie udało...". Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7256189 Napisano: 25.04.2025 12:38:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię:
1.Voucher na przegląd stomatologiczny (do wykorzystania w ogólnopolskiej sieci wskazanych placówek stomatologicznych o łącznej wartości 70,00 zł – strona: www.medistore.com.pl/p/stomatolog)
2. Game Pass Ultimate - kod na stronę Xbox, miesięczny, wyłącznie dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Wartość regulaminowa około 80 zł.

każdy z nich najchętniej na:
- 2 paragony Biedra KitKat zbij szybkę
- 2 paragony Kinder z lodówki
- 2 paragony Wedel Fabryka czekolady
- 2 kody FuzeTea
- 3 kody piwo Żywiec na najnowszą loterię
- 3 kody piwo Desperados na loterię
lub mix tych rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7254881 Napisano: 18.04.2025 09:20:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Anisu napisał(a):

as32572 napisał(a):

Anisu napisał(a):

wczoraj zestaw Elmex dokumenty do podpisu, dzisiaj bluza Lays (wygrana przedwczoraj emotka )

Elmex z c4? Bylo powiadomienie? U mnie nie bylo kuriera ani dzisiaj nie mam tez zadnego powiadomienia.

To chyba ze stycznia z  konkursu z Rossmana o nadwrazliwosci

dokładnie tak: Elmex z Rossmana. Bez powiadomienia i też do podpisania papiery Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

cytriss19

#7248858 Napisano: 24.03.2025 12:25:20 w Kupię...
Kupię:
parasol ogrodowy, duży, taki jak w ogródkach piwnych Wyświetl w wątku >>
0 0

cytriss19

#7243842 Napisano: 28.02.2025 23:47:50 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

rufus napisał(a):

W 1 etapie sporo osob z forum wygralo, pozniej cisza. 
Ktos wygral w pozostalych?

Śmierdzi ściemą na odległość. Pozostaje tylko żałować, że ze zgłoszeniem czekałam do 3 i 4 etapu. Ech...

Podejrzewam, że tworzą się właśnie protokoły z losowań itp. gorzej z udowodnieniem wysyłki maili wstecz...coś mi się wymskło, że izba Skarbowa może zainteresować się przebiegiem loterii i zgidnosci z regulaminem🙁

o to to...podobno mogą skontrolować całego e-maila przypisanego do tej loterii a dat wysyłki nie da się podrobić. 
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
0 0