Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika martu18

martu18

#2992075 Napisano: 04.01.2010 06:38:00 w Rossmann
a jak tam po wygranym sylwestrze w paryżu z loreala? nikt nic nie mówi... jak było? Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2977716 Napisano: 30.12.2009 10:18:38 w TESCO konkursy
polec napisał(a):

Jest jakiś nowy konkurs w gazetce Tesco ???, bo na stronie, to tylko postanowienia noworoczne, a gazetka mi się nie otwiera emotka (((

w tej gazetce obowiązującej do końca roku to nic nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2975328 Napisano: 29.12.2009 02:53:28 w Rossmann
u mamy kosmetyki z Cleanic, a tak chciałam spa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2974951 Napisano: 29.12.2009 01:32:29 w Połączenia nieodebrane
do mnie koło 13 z prywatnego dzwoniła kobieta oferująca internet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2959442 Napisano: 22.12.2009 03:26:04 w Rossmann
mam zestaw z Venus, a tak chciałam Sylwestra... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2958243 Napisano: 22.12.2009 07:31:27 w Carrefour konkursy
czarnaporzeczka2 napisał(a):

Reni napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

Czy ktoś wie kiedy będa wysyłac kosze kosmetyków?

do końca roku, możliwe że przed świętami emotka

ktoś coś dostał? Tak licze na prezent świateczny emotka

ja pytałam i Pani powiedziała, że przed Sylwestrem powinny kosze dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2956237 Napisano: 21.12.2009 10:57:38 w Rossmann
iwek napisał(a):

laleczka20 napisał(a):

natie napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

mio napisał(a):

jaanonimka napisał(a):

szukam podpowiedzi do nowego konkursu aa z rossnetu, bardzo prosze o priv bo nie jestem pewna

emotka emotka

w aa? emotka

1
Jakie rodzaje kosmetyków kolorowych są dostepne w ofercie marki AA Cosmetics?
Podkłady i błyszczyki do ust
Podkłady, błyszczyki do ust i tusze do rzęs
Podkłady

2
Dla jakiego wieku są przeznaczone 2 najnowsze serie marki AA Prestige do pielęgnacji twarzy?
30 i 40
40 i 50
50 i 60

ja dalam PODKLADY I BLYSZCZYKI oraz 40 i 50

ja tak samo

Ciekawe emotka
http://cokupic.pl/i/c_big378717.jpg

http://www.e-comm...z-do-rzes,15399.html Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2949730 Napisano: 17.12.2009 06:49:12 w Wkurza mnie...
amnie wkurza, że na zewnątrz zimno, a ja muszę wyjść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2948351 Napisano: 17.12.2009 09:02:15 w Paragony
poszukuje skanu paragonu na konkurs Careefoura z koszami kosmetyków, jesli ktoś ma to poproszę PW.. Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2945731 Napisano: 16.12.2009 07:34:32 w Rossmann
przecież jeszcze mają dwa dni według regulaminu na zawiadamianie... Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2937245 Napisano: 12.12.2009 07:29:55 w Rossmann
ja tam nie wiem, jak wygram to się będę martwić.
a co do strony to i owszem widziałam, że tam jest oddzielnie total effects x7 i total effects cleansers... tylko skąd wiesz o którą linię chodzi skoro w regulaminie jest napisane tylko total effects?
Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2937155 Napisano: 12.12.2009 07:03:49 w Rossmann
polec napisał(a):

martu18 napisał(a):

polec napisał(a):

martu18 napisał(a):

polec napisał(a):

nataszka napisał(a):

wysłałam 1 zgłoszenie na olay(siostra jechała do rossmana specjalnie po tonik za 19.99 35 km i teraz patrzę że paragon dosłownie wyparował...., czy jest ktoś chętny poratować paragonem z Kłodzka lub z Wrocławia wrazie wygranej ???jestem wkurzona bo tych paragonów pilnuję jak oka w głowie...???

Ale to miały być kremy z lini definite i total effects, a nie tonic to inna linia cleneaser czy coś takiego. To sie nie liczy emotka , tez tak mam , kupiłam Tonik z olay i sie okazało, ze to nie to, więc po fakcie, a na nowe zakupy pieniedzy brak, wiec lipa emotka

ja kupiłam tonik total 7 effects, to nie musiały być kremy...

Nie wiem na 100% , ale w regulaminie jest napisane tak zakup w drogerii Rossmann produktu Olay z linii Definity, Regenerist oraz Total
Effects

Natomiast na stronie olay jest oddzielny Dział pt: total effect cleansers oddzielnie poza działami total effects, definity i regenerist , a w regulaminie nie ma total effects cleansers emotka

http://www.olay.p...;search=product_line

Już to własnie sprawdzałyśmy, bo sama się na to złapałam niestety emotka

zakup w drogerii Rossmann produktu Olay z linii Definity, Regenerist oraz Total
Effects to nie jest zaznaczone przecież, że nie może być total effect cleansers... jak i też nie ma zaznaczone, że to musi być krem koniecznie. ja mam tonik i będę się kłóciła w razie wygranej.
emotka

ja też nie wiem, ale total effects cleansers to jest oddzielna linia nie zalicza się do tych 3 pozostałych wymienionych w regulaminie i tu jest problem.

no ale jak to się nie zalicza skoro nie ma sprecyzowania, że to musi być total effects 7x tylko jest napisane total effects. Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2937094 Napisano: 12.12.2009 06:43:27 w Rossmann
polec napisał(a):

martu18 napisał(a):

polec napisał(a):

nataszka napisał(a):

wysłałam 1 zgłoszenie na olay(siostra jechała do rossmana specjalnie po tonik za 19.99 35 km i teraz patrzę że paragon dosłownie wyparował...., czy jest ktoś chętny poratować paragonem z Kłodzka lub z Wrocławia wrazie wygranej ???jestem wkurzona bo tych paragonów pilnuję jak oka w głowie...???

Ale to miały być kremy z lini definite i total effects, a nie tonic to inna linia cleneaser czy coś takiego. To sie nie liczy emotka , tez tak mam , kupiłam Tonik z olay i sie okazało, ze to nie to, więc po fakcie, a na nowe zakupy pieniedzy brak, wiec lipa emotka

ja kupiłam tonik total 7 effects, to nie musiały być kremy...

Nie wiem na 100% , ale w regulaminie jest napisane tak zakup w drogerii Rossmann produktu Olay z linii Definity, Regenerist oraz Total
Effects

Natomiast na stronie olay jest oddzielny Dział pt: total effect cleansers oddzielnie poza działami total effects, definity i regenerist , a w regulaminie nie ma total effects cleansers emotka

http://www.olay.p...;search=product_line

Już to własnie sprawdzałyśmy, bo sama się na to złapałam niestety emotka

zakup w drogerii Rossmann produktu Olay z linii Definity, Regenerist oraz Total
Effects to nie jest zaznaczone przecież, że nie może być total effect cleansers... jak i też nie ma zaznaczone, że to musi być krem koniecznie. ja mam tonik i będę się kłóciła w razie wygranej.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2937017 Napisano: 12.12.2009 06:15:12 w Rossmann
polec napisał(a):

nataszka napisał(a):

ja kupiłam tonik total 7 effects, to nie musiały być kremy... Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2927729 Napisano: 09.12.2009 05:08:57 w Rossmann
czy po odesłaniu skanu paragonu na Paryż dostaliście jakieś potwierdzenie odbioru albo inną wiadomość od nich? Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2924080 Napisano: 08.12.2009 05:02:31 w Rossmann
cobra176 napisał(a):

martu18 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Mam pytanko dot. wygranej w rossnecie. Piwreszy raz tam wygrałam i jestem zielona.
Czy nagrodę muszę odebrać osobiście, czy może ktoś to za mnie zrobić? Potrzebny jest dowód czy coś...?
Proszę o usmiadomienie mnie emotka

jak sama odbierasz to dowód potrzebny, a jak ktoś ma Ci odebrać to musi mieć Twoje upoważnienie...

Na piśmie?

no tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2924054 Napisano: 08.12.2009 04:57:13 w Rossmann
cobra176 napisał(a):

Mam pytanko dot. wygranej w rossnecie. Piwreszy raz tam wygrałam i jestem zielona.
Czy nagrodę muszę odebrać osobiście, czy może ktoś to za mnie zrobić? Potrzebny jest dowód czy coś...?
Proszę o usmiadomienie mnie emotka

jak sama odbierasz to dowód potrzebny, a jak ktoś ma Ci odebrać to musi mieć Twoje upoważnienie... Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2923516 Napisano: 08.12.2009 02:57:40 w Rossmann
kickong napisał(a):

martu18 napisał(a):

kickong napisał(a):

martu18 napisał(a):

kickong napisał(a):

Z Paryżem to oni jutro jeszcze pewnie będą dzwonić. Ostatnio jak było do wygrania 15 wycieczek na Sylwestra to 3 dni informowali partiami.

nie wiem czy będa jeszcze dzwonić, chyba że ktoś nie dośle paragonu, bo Pani mówiła ze najlepiej jak wysle paragon i dane osoby towarzyszącej dziś do 18....

Ja wygrałam Sylwestra i miałam tak samo. Mnie powiedzieli, że najlepiej paragon i dane osoby towarzyszącej wysłać tego dnia, kiedy mnie poinformowali (generalnie jak najszybciej), a na drugi dzień jeszcze dzwonili.

a no to może jeszcze zadzwonią emotka tego życzę reszcie emotka ale na forum padło 5 wygranych emotka fajnie, że poznam ludzi z forum emotka

Na Sylwestra padły trzy wygrane na forum, a tylko ja jadę:( Jedna osoba sprzedała, a druga oddała rodzicom. Może na Walentynki więcej się skusi:)

nie wiedziałam, że można oddać tą wycieczkę..
Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2923423 Napisano: 08.12.2009 02:35:56 w Rossmann
kickong napisał(a):

martu18 napisał(a):

kickong napisał(a):

Z Paryżem to oni jutro jeszcze pewnie będą dzwonić. Ostatnio jak było do wygrania 15 wycieczek na Sylwestra to 3 dni informowali partiami.

nie wiem czy będa jeszcze dzwonić, chyba że ktoś nie dośle paragonu, bo Pani mówiła ze najlepiej jak wysle paragon i dane osoby towarzyszącej dziś do 18....

Ja wygrałam Sylwestra i miałam tak samo. Mnie powiedzieli, że najlepiej paragon i dane osoby towarzyszącej wysłać tego dnia, kiedy mnie poinformowali (generalnie jak najszybciej), a na drugi dzień jeszcze dzwonili.

a no to może jeszcze zadzwonią emotka tego życzę reszcie emotka ale na forum padło 5 wygranych emotka fajnie, że poznam ludzi z forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

martu18

#2923401 Napisano: 08.12.2009 02:30:38 w Paragony
szukam osoby ktora ma zbędny paragon z carrefoura z konkursu z koszami gdzie trzeba było kupić 2 rzeczy: h&s, lub olay lub pantene lub oddam wygraną jak jeszcze zadzwonią. PW Wyświetl w wątku >>
0 0