Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika iwona0103

iwona0103

iwona0103

#7329000 Napisano: 15.01.2026 20:19:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Póki co 0/4 u avanti w różnych sklepach... 
i 0/2 w milce... a tu na 99% byłam pewna, że zgarnę 10 tys emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7328997 Napisano: 15.01.2026 20:10:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Voucher do Szuflandii - mailem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7328943 Napisano: 15.01.2026 18:27:46 w Avanti
isiulka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Rezerw nie ma nawet do głównej... Jakis czas temu w ramach wyjątku (po interwencji osoby, której ta nagroda przepadła), wybrano inną osobę i nagroda nie przeszła na rzecz fundatora/organizatora

No słabe to. Trzeba jednak przyznać, że uparcie informują wiele razy, jaki nie doślesz danych. Więc to troszkę inny przypadek niż Kropka Beee.

Jest rezerwa głównej, pisze jak byk w regulaminie, że rezerwowy i główny muszą wysłać dokumenty emotka .

W tamtym konkursie był zapis, ze nie ma i tak tez wtedy odpisali, ze niestety nagroda przechodzi na rzecz organizatora/fundatora

Edit: znalazłam nawet cytat: Prawo laureata do nagrody wygasa również, jeśli doręczone dokumenty nie są czytelne lub nie są zgodne z danymi podanymi w Zgłoszeniu (...). W takim wypadku nagroda nie jest wydawana i pozostaje własnością PepsiCo. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7328730 Napisano: 15.01.2026 10:36:29 w Avanti
Rezerw nie ma nawet do głównej... Jakis czas temu w ramach wyjątku (po interwencji osoby, której ta nagroda przepadła), wybrano inną osobę i nagroda nie przeszła na rzecz fundatora/organizatora Wyświetl w wątku >>
2 mia, endrjuen 0

iwona0103

#7328623 Napisano: 14.01.2026 21:24:05 w Żabka
ashwood napisał(a):

pewnie ban na ip emotka

Jak to? Jeszcze ani razu nie grałam... ani nikt z domowników emotka

Edit: rzeczywiści! Przełączenie się na internet komórkowy pomogło emotka Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7328620 Napisano: 14.01.2026 21:17:40 w Żabka
Czy ktoś dzisiaj brał udział w grze "Rok od zera"? Strona zablokowana a wg regulaminu:
"okres, w którym należy dokonać zgłoszenia do Konkursu (dalej: „Okres Rejestracji”) rozpoczyna się o godz. 0:00:01 w dniu
7 stycznia 2026 r., a kończy o godz. 23:59:59 w dniu 15 stycznia 2026 r" Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7328619 Napisano: 14.01.2026 21:14:04 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

MDL napisał(a):

dziób_dziób1321 napisał(a):

Konkurs: Thyroset - opowiedz swoją historię. Mieli informować @ o wynikach do 14.01. Było rozwiązanie?

też jestem ciekawa....

I ja, i ja. Ale jak wszyscy są ciekawi, a nikt nic na razie nie wie, to dobry znak, bo wtedy raczej bym obstawiał, że wyników nie było emotka

Jutro rano mam umówione badanie w budynku obok. Zapytać? emotka Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

iwona0103

#7328590 Napisano: 14.01.2026 19:35:42 w Avanti
8igora9 napisał(a):

Pepa napisał(a):

d.kla napisał(a):

isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Nakupiłam tego dziadostwa na ponad 30 paragonów i głośno zadeklarowałam, że jak na tym nie zarobię, to daję sobie spokój. Już żałuję tych nieprzemyślanych słów. Mniej więcej połowa etapów, w których brałam udział, rozwiązana, a u mnie 1 (słownie: jedna) nagroda. W dodatku zapisywałam wszystkie zgłoszenia, żeby potem wiedzieć, co wygrało, ale akurat tego zwycięskiego nie mam zapisanego. 🤣 No brawo ja! 🤓
Avanti, musicie zrozumieć, że potrzebuję tego jednego tysiaka z Biedronki, żeby móc dalej wydawać pieniądze na Wasze konkursy, w których nie wygrywam. 🤪 Ze swojej strony obiecuję więcej nie składać takich niedorzecznych deklaracji. 😅

Hehe miałam podobne myśli ale wczoraj odkryłam przyczynę, że to nie wina Avanti tylko przedstawicieli Organizatora, którzy ewidentnie mają gorszy gust (bo inny niż mój)  emotka

Niekoniecznie... my nie wiemy z jakimi tekstami konkurujemy. Widziałam tekst na 10 tys z Lidla  - sama bym go nagrodziła prędzej niż swoje, widziałam teksty z którymi przegrywałam - dostrzegam sprawiedliwość. Każdy starał się czymś zachwycić, zaskoczyć. Wiele razy miałam wrażenie, że napisałam ciekawą odpowiedź  - i to wcale nie musi być nieprawdą, po prostu inni mieli jeszcze ciekawsze. No cóż, będę te grudniowe akcje wspominać z poczuciem niespełnienia, choć cieszę się, że wśród znajomych wpadło sporo nagród  emotka

Zgadzam się, po moich wygranych też analizuje co mi wygrało, a co nie i uważam, że nie wybierają byle czego. Zreszta wciąż się łudzę, że najlepsze jeszcze na mnie czeka emotka
Natomiast w każdym konkursie Pepsi , decyzje o wyborze zapadają inaczej, raz w komisji są 2 osoby Avanti i 2 osoby organizatora i ostateczna decyzja po stronie organizatora, a raz  2 osoby z Avanti i 1 od Organizatora, decyzja większością głosów. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia emotka

Ja nie jestem super wprawiona w konkursach, w zeszłym roku grałam sobie raz na jakiś czas, jakoś od grudnia mam postanowienie, że będę wszystkie odp zapisywać, ale akurat miałam tylko jedno zgłoszenie Avanti konkurs pepsi + lays i wysłałam zgłoszenie "na odwal" generowane w czacie, bo nie miałam czasu usiąść i pomyśleć i zgarnęło 200zł. Czasami się zastanawiam czy niektórzy nie nagradzają po prostu w ciemno.

Fajne historie, widocznie zdarzają się takie zjawiska w Avanti, także rzuca to nowe światło na sposoby wyłaniania zwycięzców 🧐. Zależy na jaką skalę występują te anomalie. Uwzględniając różne gusta to jednak trzeba mieć sporo szczęścia, żeby wygrać coś większego - tak niestety myślę. Zapewne jest jakaś grupka sprawdzających, która sympatyzuje z twórczością chata gpt i zbytnio się nie wczuwa, z tym ze te odpowiedzi chata nie pasują, rymy drętwe i ogólnie nie wygląda to zbyt dobrze, chyba ze się już nauczył jak być laysowym poetą i raczej nie ma co przypisywać tej agencji jakiegoś mega gustu i innych wzniosłych cech, ze niby tak zawsze czytają, pewnie są obecnie mocno znudzeni tymi tekstami, no ale jak widać korzystają również z szybkich metod optymalizujących wybor laureatów. Moze niedługo będą wpisy typu: mój chat gpt wygrał 200zl, a mój plecak itd. 🤣

Sorry, ale musieliby być niespełna rozumu, żeby przez długie godziny debatować nad tym, która praca bardziej zasługuje na marną stówkę. Przy dużej ilości drobnych nagród element losowości jest spory, niezależnie od agencji. Wątpię w to, żeby nagrodzili sztuczną inteligencję jakąś sensowną nagrodą. No chyba, że są płatne programy, które lepiej działają, bo to, co tworzy chat gpt, to jakaś padaka. Ja u Avanti praktycznie nie wygrywam, ale fakt, że są osoby, które wygrywają regularnie w zupełności mi wystarczy, żeby wierzyć w ich uczciwość. Na forum często można przeczytać, że komuś dobrze idzie u Avanti, a komuś innemu u Amooco itd. I to właśnie świadczy o tym, że jednak wszystkie agencje coś tam czytają. Po prostu, jak to w życiu, nie ze wszystkimi nadajemy na tych samych falach. Fajnie by było kosić równo nagrody u wszystkich agencji, ale chyba jeszcze się nie urodził taki konkursowicz. 😃 
A tak poza tym to jestem szalenie ciekawa, ile oni mają dziennie zgłoszeń w tych chipsowych konkursach, bo może gdybyśmy się dowiedzieli, ile tego jest, to wszystkim przegranym zrobiłoby się lżej na sercu. 🧐🫣

Zliczając wszystkie laysowe konkursy z grudnia, mają pewnie kilkanaście tysięcy zgłoszeń 🫣 może wrzucają je do AI i proszą: wybierz najlepsze. Wtedy nagrody przyznawane są "po znajomości" dla AI   emotka Wyświetl w wątku >>

iwona0103

#7328266 Napisano: 13.01.2026 21:32:26 w Avanti
Nie dość, że Avanti olało moje zgłoszenia w DC, ITM i Lidlu to jeszcze właśnie wróciłam z Żabki i nie mam kodu... bo kupiłam małe paczki Laysów, czytając to co w regulaminie napisali pogrubioną czcionką:

"Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marki Lay’s (wszystkie warianty smakowe i rozmiary opakowań) oferowane przez sklepy Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, zwane dalej łącznie „Produktami Promocyjnymi”. Dostępność Produktów Promocyjnych może być zmienna w poszczególnych sklepach Żabka. Listę produktów promocyjnych stanowi Załącznik nr 1 do Regulaminu."

Teraz doczytałam, że jest lista, co się wyklucza z "wszystkie warianty smakowe i rozmiary opakowań".
Czy ktoś miał taką sytuację i pisał do nich? Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

iwona0103

#7328053 Napisano: 13.01.2026 14:17:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Delecta - max 500 znaków
Soplica - max 500 znaków
Jury - nie obchodzi nas ile znaków ma odpowiedź emotka

Czy mogłabyś podać linki do tych konków? Bym sobie zrobiła notatki odnośnie organizatora 👿

Zawsze można złożyć reklamację u organizatora / skargę u sponsora - kiedyś nagrodzono zbyt długi tekst samochodem i finalnie przyznano drugi samochód 🥳 O ile dobrze kojarzę, ten dodatkowy = przyznany pierwszemu prawidłowemu! zgłoszeniu z listy najlepszych, trafił na nasze forum 🙂

Odpowiedź soplicy na maila: Komisja Konkursowa dokonywała oceny uwzględniającej przede wszystkim merytoryczną wartość zgłoszeń. Regulamin Konkursu nie daje podstawy do automatycznej dyskwalifikacji prac w przypadku przekroczenia limitu znaków stąd też Komisja Konkursowa była uprawniona do dokonania ich oceny. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7327357 Napisano: 10.01.2026 16:37:42 w Oddam za darmo
Bilet na dzisiejszy półfinal w siatkę w tauron arenie, drugi mecz ZACZYNA SIĘ o 18:00
Priv Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7327188 Napisano: 09.01.2026 18:22:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Delecta - max 500 znaków
Soplica - max 500 znaków
Jury - nie obchodzi nas ile znaków ma odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

iwona0103

iwona0103

#7327023 Napisano: 09.01.2026 14:25:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do żabki 1/1 zgłoszenie sylwestrowe Wyświetl w wątku >>

iwona0103

#7325525 Napisano: 02.01.2026 21:36:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
2026 rozpoczynam wygraną od Soplicy
gdyby to była nagroda w ciągu roku to nie podałabym danych, ale pierwszej w roku nie wypada odrzucić emotka Wyświetl w wątku >>

iwona0103

#7324785 Napisano: 30.12.2025 19:05:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czy dotychczasowe jury w Pelagros ma urlop w grudniu?
Wcześniej co druga odpowiedź im się podobała a ostatnio nic, pisane w podobnym stylu z pomysłem. W Oral-B było 253 nagrody i też nic emotka  aż ciężko uwierzyć Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7324766 Napisano: 30.12.2025 18:29:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał ktoś kto grał ostatniego dnia w oral b? Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7324482 Napisano: 29.12.2025 23:18:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iwona0103 napisał(a):

- 200 zł do Booksy z Garnier Rossmann?
- Voucher Szuflandia z Lecha?
- zestaw produktów P&G z everydayme?

Sama sobie odpowiem, bo dzięki miłej forumowiczce znalazłam w spamie maila z bonem Booksy. Jest w bardzo dziwnej formie, więc jeśli wygraliście to sprawdźcie maile z 16.12. wysłane przez osobę prywatną, która "udostępnia folder". Jest tam info, że link wygaśnie 19.12, ale na szczęście jeszcze działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

iwona0103

#7324366 Napisano: 29.12.2025 18:05:56 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
- 200 zł do Booksy z Garnier Rossmann?
- Voucher Szuflandia z Lecha?
- zestaw produktów P&G z everydayme? Wyświetl w wątku >>
0 0