Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#6059132 Napisano: 20.08.2015 16:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

masza napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co trzeba wysłać do advalue z ząbki big milk? Nie widzę regulaminu nigdzie

http://zabka.pl/f...Czas_na_BigMilka.pdf

W regulaminie jest mowa o odesłaniu paragonu listem poleconym lub e-mailem, a w SMS-ku tylko opcja "pocztowa"... Której wersji się trzymacie ? 

ja wysłałam @, podobnie było z Big Milkiem w Biedronce, gra doszła:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6059102 Napisano: 20.08.2015 15:18:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co trzeba wysłać do advalue z ząbki big milk? Nie widzę regulaminu nigdzie

http://zabka.pl/f...Czas_na_BigMilka.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6059079 Napisano: 20.08.2015 14:42:36 w Informują
Żabka- Freshmarket - Big Milk zegarki Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6058718 Napisano: 19.08.2015 19:06:13 w Biedronka
barcza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

To Smolar zaszalał emotka zazwyczaj dzienną w takiej kwocie dawali x1, a tu x10. Super emotka

nie Smolar, a sponsor emotka  Jeronimo emotka

2 pudła- ani Smolar, ani Jero coś tam, tylko HBC Coca Cola...

czy dobrze przeczytałam regulamin że wystarczy 1 szt. a nie 2 coca coliemotka

a skąd wzięłaś info o 2 szt? emotka pisze 1 sztuka.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6057648 Napisano: 17.08.2015 16:10:41 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

Pomocy, może ktoś mi doradzi co powinnam zrobić.
Kolejny raz mam problem z kurierem DPD, który rozwozi bony Kaufland. Dzwoni, zawsze rano, że ma przesyłkę, a na moje tłumaczenie , że jestem w pracy , 500 m od mojego domu, wybucha pretensjami. Że skoro pracuję, to powinnam przesyłki kierować do siebie do pracy, że on nie będzie jeździł po mieście, że nie musi, takie tam ble ble.
Przeadresował mi  dzisiejszą przesyłkę na zakład pracy na jutro, ale jak znam życie to jutro będę się trzęsła, żeby zdążył do 14.oo, bo wtedy idę do domu.
Jak myślicie, czy następnym razem  mogę napisać do organizatora konkursu w Kauflandzie, żeby mi od razu przysłali na adres zakładu pracy?
Ale ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy będą wysłać nagrody, to znowu będzie problem , bo jak mogę  zaplanować na miesiąc czy dwa do przodu czy nie będę np. chora albo nie wyjadę.
Jak Wy sobie to organizujecie?

jak u mnie kurier zostawił raz awizo , to pisało, zeby zadzwonić i umówić się na konkretny termin, ponieważ nie było mnie w domu aż do końca rygodnia [ avizo odczytała mi przez telefon sasiadka], zadzwoniłam i miła Pani na infolinii kazała mi podać w jaki dzień i w jakich godzinach będę emotka tu akurat doręczała przesyłkę GLS - polecam ich bardzo:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6057644 Napisano: 17.08.2015 16:06:10 w Smolar
aurora81 napisał(a):

Czy Smolar informuje na bieżąco z konkursu Somersby/Radler w Żabce/Freshmarkecie ?

ha, tez bym chciała wiedzieć....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6057440 Napisano: 16.08.2015 22:31:06 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

martunik3 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Czy tak szybko mi ktoś odpowie? W konkursie Leona może być zgłoszenie dłuższe niż 1 sms?

tak emotka

Czy na pewno ? Chciałam dziś wysłać koleżance zgłoszenie na 178 znaków i otrzymała wiadomość: "Bardzo nam przykro, ale treść wiadomości SMS jest nieprawidłowa. Proszę spróbować jeszcze raz"...  Bardzo mi głupio z tego powodu, gdyż swoje zgłoszenie wysyłam zawsze na ostatnią chwilę i staram się zmieścić w 160 znakach, więc nie testowałam wcześniej... A może mają dziś jakąś awarię ? Czy ktoś dziś próbował ? emotka

ja zapominałam wpisać nr paragonu to przyszła zwrotka"nr paragonu już był zgłoszony"emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6056627 Napisano: 13.08.2015 11:25:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tablet Lenovo z Big Milka - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6056191 Napisano: 12.08.2015 12:24:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Monika_S napisał(a):

Bidon" żabiego" konkursu Sunbites - 7. etap (Fedex)

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6056164 Napisano: 12.08.2015 11:52:31 w Biedronka
marlena083 napisał(a):

staszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

ktoś jeszcze czeka na grę z konkursy algidy ze zwierzętami ..bo zaczynam się już denerwować

ja...

ja też

i ja...

i ja Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6055840 Napisano: 11.08.2015 16:28:12 w Biedronka
bonitta napisał(a):

beata28 napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

beata28 napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

Udaje się Wam wysyłać sms na ten konkurs Leona?? wysyłam sms wg wzoru z regulaminu i przychodzi zwrotka "bardzo nam przykro ale treść wiadomości jest błędna. Proszę spróbować jeszcze raz".
I przede wszystkim numer paragonu to numer systemowy czy ten z góry??

akurat o tym w innym watku pisałam, mam ten sam problem, juz 4 razy na rózne  sposoby słałam i du...

a z jakieś sieci?? ja z play? ale to chyba nie ma znaczenia

tak z play

Wysłałam kilka z play i wszędzie przyszła zwrotka z podziękowaniem i kodem do gry na stronie Leona. Wpisujecie to wszystko co trzeba? Biedronka.hortex.numerparagonu.tresc? Cały profil dużymi literami

Hortex.Biedronka. nr par. Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6055789 Napisano: 11.08.2015 15:39:50 w Biedronka
bonitta napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jokan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jokan napisał(a):

delvitto napisał(a):

jokan napisał(a):

nie wicie moze co jest w walizkach Leona - wiem, ze artykuly szkolne, ale mi chodzi o jakosc, czy to jakies made in China czy moze cos lepszego ?

no właśnie, też mnie to intryguje;) w regulaminie tylko wartość jest podana, chyba 55 zl, no ale wiadomo, że to może być mocno zawyżone;(

dlatego się właśnie zastanawiam, czy warto brac udział...bo dla chińszczyzny to raczej nie - szkoda, ze nie ma zdjęć tych nagród emotka

jeżeli to takie walizki jak były wcześniej do wygrania to artykuły Made in Lenon

czyli jakie?

my mamy piórnik z Leona, ale to z kiedyś kiedyś i nie pamiętam czy były tam art. szkolne w środku i jakiej jakości.
a sam piórniczek ok

nie było na nich chyba żadnej marki tylko napis Leon,jakość jak dla nas bardzo średnia ,chociaż walizka służy nam do tej pory

W środku były wtedy: farbki,  zestaw linijek,  zestaw pedzelkow,  piornik,  kredki swiecowe,  kredki oliwkowy,  wszystko z logo Leon, made in china, kredki i linijki do niczego, reszta znośne,  najlepsza walizka, niezniszczalna od lat! emotka

i jeszcze do tej walizki musimy użyczyć pesel i nr dowodu os.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6054932 Napisano: 10.08.2015 11:37:42 w SZUKAM....
kunlunija napisał(a):

szukam jakichś ładnych piżamek dziecięcych - najlepiej w promocji. czy ktoś się orientuje, gdzie mogą być miłe przeceny?
Sprawdzałam w Lidlu i Tesco- ale niestety, nie ma emotka

w 5-10-15 jest wyprzedaż

http://www.51015kids.eu/wyprzedaz Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6054407 Napisano: 07.08.2015 23:22:46 w Biedronka
Ja czekam...dane odsyłałam  @ Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6053586 Napisano: 06.08.2015 13:47:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Motorówka z ABC - teraz trzeba kupić tylko baterie...:)))))) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6052587 Napisano: 04.08.2015 08:47:53 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

Na pewno wydają tylko tym, którzy się uprą i "pochwalą" posiadaną wiedzą w temacie reszty, w przeciwnym razie kasjerka powie, żeby coś dobrać, więc laik pójdzie i dobierze... i reszty "nima"- więc mogą nie wydać...

ale czemu tak uważasz:) U mnie od roku przynajmniej , i w ościennych Kauflandach także dostaje bez słowa resztę , nawet  90 % bonu, nigdy nie było problemu, ale na początku nosiłam ze sobą ksero regulaminu. Jest obowiązek wydawania reszty i nie powinno być z tym problemu:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6052275 Napisano: 03.08.2015 14:16:38 w SZUKAM....
Co z Sunbites? Dowiadywał się ktoś? Bo ja dzwoniłam,pisałam na FB i nic, wiadomości nadal wracają.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6052268 Napisano: 03.08.2015 14:12:47 w Kaufland konkursy
visserarthur napisał(a):

katrin1 napisał(a):

U mnie nie wiedza, ze maja wydawac,mialam zakupy za ponad 40 zl i pani powiedziala ze nie wyda, musialam cos dobrac za kilka zl, wydala mi jakies groszowki. Nastepnym razem bede sie klocicemotka

Wydrukuj regulamin realizacji, zrób zadymę, że nie wiedzą...

Ps: Bawi mnie, jak piszecie, że na pewno wydają resztę- przecież co sklep, a nawet co kasjerka, to inna posiadana wiedza, lub jej zupełny brak.

bo wydawają na pewno, a jeśli jest problem, to podejdź do informacji, niech zadzwonią i dowiedzą się gdzie trzeba emotka na bank nie mogą nie wydać reszty z bonu Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6052264 Napisano: 03.08.2015 14:10:55 w Kaufland konkursy

ktoskcies napisał(a):”„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TQ Group Sp. z o.o.zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U.2002.101.926 z późn. zm.),tylko i wyłącznie dla potrzeb przeprowadzenia konkursu„Troszczymy się o Wasze słoneczne wakacje

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#6052147 Napisano: 03.08.2015 10:39:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bidon sunbites  Fedex Wyświetl w wątku >>
0 0