Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5993973 Napisano: 18.03.2015 21:42:23 w Visa Konkursy
bethan napisał(a):

masza napisał(a):

napisał(a):Benasia jak zweryfikuja właściciela po 4 ostatnich cyfrach karty?

To nie tylko 4 ostatnie cyfry. Zobacz sobie ile tych ID jest na wydruku. Dobrze wiedzą, czyja to karta.

Bethan  prepaid też zweryfikują? Niezarejestrowaną.....

Cudaczek ma rację , i wiedzą o tym Ci co wygrali w ostatniej loterii..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993940 Napisano: 18.03.2015 20:40:26 w Visa Konkursy
wojowniczka napisał(a):

ja pisałam w tej sprawie do organizatora i otrzymałam odpowiedź, ze trzeba być wlascicielem karty, że to weryfikuja. ale w sumie co innego mieli napisać... wolę nie ryzykować, że wygram na cudzą kartę, a wygranej nie zobaczę, bo sprawdzą. a weryfikować po ostatnich cyfrach bez problemu można- ile jest Janów Kowalskich z czterema ostatnimi cyframi 1234, w banku XYZ... Tutaj raczej o uczciwość grających się rozchodzi- wiadomo, każdy system da się przejść...

mnóstwo Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993933 Napisano: 18.03.2015 20:29:05 w Visa Konkursy
benasia napisał(a):

gosia16 napisał(a):

napisał(a):cudaczek121 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):szczupak napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):zarania napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):szczupak napisał(a):a jak kartą płacił mąż, to ja mogę zgłoszenie wysłać?
konto mamy wspólne, ale karta na niego jest

A jaki masz problem, aby na niego zgłoszenie zarejestrować? Nie zgadza się na przetwarzanie swoich danych osobowych?

problem tego typ,że mąż często wyjeżdża i jest poza zasięgiem, nie może odbierać telefonów,więc łatwiej byłoby na mnie tylko karta oficjalnie jest jego,chociaż w zasadzie i tak ja jej używam emotka

Nie szukaj problemów tam, gdzie ich nie ma emotka Nikt nie będzie weryfikował, na kogo jest zarejestrowana karta, transakcje którą dokonujesz w konkursie.Wygrałam transakcjami na ojca i siostry kartę i nikt tego nie weryfikował.

okaże się czy jest weryfikacja jak karty dotrą ,na razie nie wiadomo czy zweryfikuja czy nie

dokładnie, wg mnie weryfikują - może nie wszystkich ale część napewno.

Benasia jak zweryfikuja właściciela po 4 ostatnich cyfrach karty? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993922 Napisano: 18.03.2015 20:11:40 w Visa Konkursy
kicia667 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy Ci co dziś odsyłali dane do Visy [ dot. wygranych do 12 .03] maja potwierdzenie odczytu?

Tak, wczoraj dostałam

ale chodzi mi o dziś jak ktoś wysyłał Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993887 Napisano: 18.03.2015 18:47:10 w Visa Konkursy
Czy Ci co dziś odsyłali dane do Visy [ dot. wygranych do 12 .03] maja potwierdzenie odczytu? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993796 Napisano: 18.03.2015 16:16:11 w Visa Konkursy
mia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

moje zdjecia były w galerii i nic emotka dziecko nie, koty nie, hobby nie, pora wytoczyć ciężkie działa...emotka

To znaczy? emotka Wyobraźnia zaczęła mi mocno pracować...emotka

hehe mi też..może jakiś aktemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993182 Napisano: 17.03.2015 15:00:23 w Visa Konkursy
dorotade napisał(a):

trampek napisał(a):

Odsyajac im skan w temacie mowia zeby wpisac numer zgloszenia nie wiem czy to wazne czy nie ale mam wpisac sam numer czy numer zgloszenia i numer ( ze slowem numer zgloszenia) bo tam pisze, ze odrzuci jak im sie nie wysle numeru

Nr zgłoszenia jest w tabelce, która znajduje się w treści e-mailaemotka

chodziło o to pewnie czy wpisac
nr 0000
czy
0000
ja wpiszę sam nr
0000 Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5993094 Napisano: 17.03.2015 12:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

claudia napisał(a):

Proszę o jakąś drobną wskazówkę, bo nie mam już głowy do tego Streamline emotka czy komuś udało się wygrać rymowanką u nich? bo nijak nie mogę trafić, może wolą prozę, a ja akurat nie potrafię i próbuję rymowankami, ale tylko produkty się gromadzą emotka jak na złe sporo fajnych konków obsługują.

Kiedyś miałam u nich praktycznie 100% skuteczność, a od jakiegoś czasu równiutkie 0% - nic nie doradzę, coś im się poprzestawiało i nie mam pojęcia, co emotka

dokładnie mam tak samo:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992869 Napisano: 16.03.2015 21:44:50 w Hochland
mikki85 napisał(a):

po ile są bloczki i plastry w Polomarkecie ?

u mnie 3.89 plastry, 2.29 bloczki Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992844 Napisano: 16.03.2015 20:50:50 w Visa Konkursy
elbowndg napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Mi dzieciaki nie przeszkadzają, wg mnie lepsze dzieci i ich pierwsze poczynania niż kupowanie różnych rzeczy- tak, jak wspominałam płaszczyk, kwiatki, paliwo?! Mnie tylko wkurza to, że temat to " nowe doświadczenie" a nie nowe zakupy!

Ja dałam zdjecie gdzie wspolnie ze swoim chlopakiem pojechalismy pierwszy raz do Paryza a na zdjeciu bylismy my i most z nasza klodka. To nie.. Wygral kot ktoremu Pan kupil karton emotka

widocznie jury miało takie samo poczucie humoru jak mój mąż  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992843 Napisano: 16.03.2015 20:45:47 w Visa Konkursy
O gustach się nie dyskutujeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992727 Napisano: 16.03.2015 18:06:06 w Visa Konkursy
aurorcia napisał(a):

i czyż nie warto mieć dzieci??? U mnie 2 karty Visaemotka emotka

dla mnie kartę wygrał kot Mruczekemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992450 Napisano: 16.03.2015 11:44:50 w Hochland
mia napisał(a):

Mnie tam szkoda Graspa. emotka
Jaki był, taki był (wszyscy wiedzą emotka ), ale regulaminy były precyzyjne, terminów się trzymali, a nagrody dochodziły z szybkością błyskawicy, co rzadko się organizatorom zdarza.emotka emotka

Mnie też, nagrody były w ciągu kilku dni, no ale ktoś zamieszania narobił wokół niego.... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992441 Napisano: 16.03.2015 11:16:38 w Hochland
magnus napisał(a):

mia napisał(a):W każdym razie ja już "lubię" tę agencję.emotka
A jeszcze jak będą tak samo precyzyjnie wybierać hasła i weryfikować laureatów, jak tworzą regulaminy, to po prostu poezja będzie...emotka

Ale na pocieszenie to poezja jeszcze nieznanaemotka

Przy wyborze ma być też przedstawiciel sponsora, więc myślę , że mozemy pisać jak pod Graspa Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992423 Napisano: 16.03.2015 10:51:44 w Hochland
aerdna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

napisał(a):giulietta napisał(a):a co w takim razie z osobami, które 6 dni, bo reg. dalej wisi z dwoma sztukami kupowały po 2 serki no bo przecież tylko regulamin jest ważny, czy osoba (osoby), która odwaliła taką chałę dokupi im serki do 10 zł i uzna paragony czy też z własnej kieszeni wyłoży po 300 na karty pre-paid dla zwycięzkich zgłoszeń z dwoma serkami?  emotka

ja póki co wysłałam Firmie Hochland przez wiadomość prywatną na fb z obrazem całej sytuacji w Polo, link do regulaminu i czekam na odpowiedź, bo dopóki nie zmienią regulaminu to do tej pory powinny być ważne paragony z 2 serkamiemotka

Wręcz muszą to uznać. Przy takiej akcji urząd ochrony praw konsument może tak się do nich dobrac, że nie bedzie im już tak wesoło

No tak, tylko normalny klient kupujący w sklepie sugeruje się gazetką z info o 10 zł, a nie dzwoni od razu do Organizatora po regulamin. Więc nie zdziwię się jak nie uznają.

Edit:
I nie jestem tutaj ani za tymi co mają zakup za 5 zł, ani za tymi co mają za 10 zł.
Ale wydaje mi się, że gdyby sytuacja była odwrotna - gazetka 2 serki / regulamin 10 zł. To hallo byłoby o to, że przecież nikt normalny nie szuka regulaminu konkursu, tylko kupuje to, co widzi w gazetce. I że mają uznać to, co jest w gazetce, a nie w regulaminie (który pojawił się kilka dni p wydaniu gazetki).

Stracili na tym tylko ci, co chcieli zaoszczędzić 5 zł. Bo wiele osób tutaj pisało, że zakupy mają być za 10,00 zł przynajmniej.

emotka , przeciętny klient rzeczywiście nie dzwoni i nie dopytuje, tylko kupuje co widzi w gazetce, zobaczycie, że tymi telefonami i skargami to doprowadzimy do tego , ze konkursów wcale nie będzie. Już są nowe agencje, bo "stare" mają dość nękań  konkursowivczów Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5992284 Napisano: 15.03.2015 22:01:53 w Hochland
Czy oni mają jakiegoś@, żeby napisać z prośbą o liste sklepów i regulaminy? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5991818 Napisano: 13.03.2015 22:54:37 w Hochland
Trzeba skontaktować się z agencją zapytać o rozbieżności w POLO, i poprosić o wykaz "Hochlandowych" sklepów z regulaminami Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5991470 Napisano: 13.03.2015 14:00:55 w Visa Konkursy
mia napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czarny kot na pierwszej stronie- masza? emotka

Tak, piękny jest!emotka emotka
Kurczę, to jak tak szybko wstawiają, to ja dodaję ciasto, jak tylko tekst obmyślę. A co, tez czasem coś piekę!emotka

dziękuję , mam nadzieję , ze wygra dla mnie kartę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5991458 Napisano: 13.03.2015 13:56:24 w Visa Konkursy
bethan napisał(a):

79magda napisał(a):

napisał(a):Musisz mu na przeprosiny kupić kwiaty emotka  

Planuję kota dodać od wtorku, lecz się skubany ukrył gdzieś w worku. Worek oczywiście Visą opłaciłam i sama się tym wzruszyłam   

Wzruszysz się bardziej jak zbliżeniowo zapłacisz mu za PURINę, sama zobaczysz jka szybko z szukaniem kota się uwiniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5991454 Napisano: 13.03.2015 13:49:39 w Visa Konkursy
Dziś piątek 13-tego stawiam na mojego kota czarnegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0