Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5905631 Napisano: 21.08.2014 15:25:14 w Kaufland konkursy
ja tu wchodzę po pracy, myślę sobie, eski na pewno już poszły emotka a tu cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5902729 Napisano: 14.08.2014 12:57:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
AAa nie doczytałam, ze chodzi o FA rolki, myślałam, ze o ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5902728 Napisano: 14.08.2014 12:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

masza napisał(a):

marlena083 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

a ten paragon Fa z konkursu z rolkami wysyłacie poleconym czy zwykłym?

w regulaminie chyba jest napisane, że poleconym

a w @ pisze, ze można też zwykłym emotka

Na pewno?
U mnie w mailu jest zaznaczone, że polecony.
Natomiast w Fa-ITM faktycznie dopuszczają list zwykły, przynajmniej jak chodzi o kosmetyki. emotka

Dane wraz z dowodem zakupu muszą zostać nadane w terminie do 7 dni od daty powiadomienia o przyznaniu prawa do nagrody zgodnie z pkt 6.1. (o zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego nadania). Dane, o których mowa powyżej muszą wpłynąć na adres Organizatora w terminie do 20 dni kalendarzowych od daty powiadomienia.

Dokumenty i dane, o których nowa powyżej, mogą zostać dostarczone drogą pocztową (list polecony lub zwykły).

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5902712 Napisano: 14.08.2014 12:43:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

a ten paragon Fa z konkursu z rolkami wysyłacie poleconym czy zwykłym?

w regulaminie chyba jest napisane, że poleconym

a w @ pisze, ze można też zwykłym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5902226 Napisano: 13.08.2014 13:08:13 w SZUKAM....
misiamisiam napisał(a):

jak myślicie - czy jak wygrałam Fa intermarche i FA Rossmann mogę im paragony odesłać w jednym liście razem czy lepiej osobno emotka

zgłoszenia w 2 małych kopertach z dopiskami o jaki sklep chodzi i włożone do 1 większej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5902205 Napisano: 13.08.2014 12:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A co z tym albedo jest nie tak? Co ludzie podaja rozne Dane na 1 numer telefonu? Czy z 10 podaja swoje?

no ja rozumiem, że na 3 numery podawaja te same dane w 1 konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5902200 Napisano: 13.08.2014 12:42:56 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

Czy bony GoSport realizować mozna tylko w stacjonarnych?

chyba tak, bo w internecie jest tylko katalog bez możliwości zakupu... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5901967 Napisano: 13.08.2014 00:05:07 w SZUKAM....
szukam jakie początki haseł znajduja się na Coca Coli..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5901657 Napisano: 12.08.2014 14:43:22 w Informują
Fa Intermarche @ śle Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5900363 Napisano: 08.08.2014 21:25:24 w TESCO konkursy
deva napisał(a):

wiecie kiedy będzie dostępny nowy Tesco Magazyn?

1 dnia jesieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5899711 Napisano: 07.08.2014 14:21:35 w WC - rozmowy o wszystkim
taka ciekawostka

http://www.rmf24...._campaign=FacebookHN

Od 1 stycznia 2015 r. będzie obowiązywał nowy wzór dowodu osobistego – informuje MSW. W dokumencie nie będzie już informacji o adresie zameldowania, kolorze oczu i wzroście.

Więc nie trzeba już będzie wysyłać ksero dowodu, ani udawadniać adresu zameldowania...
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5899697 Napisano: 07.08.2014 13:49:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
xooxooxoo napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

Maskary Rimmel z testowania na fb emotka

u mnie też emotka

dotarły i do mnie kurierem Siódemką Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5898772 Napisano: 05.08.2014 15:39:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do Go Sport od Grafa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5898339 Napisano: 04.08.2014 20:29:30 w SZUKAM....
szukam fajnej stronki z naszywkami, adresówkami, z imieniem i nazwiskiem na wyprawkę dla dziecka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5895833 Napisano: 29.07.2014 13:54:59 w Biedronka
agicho napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

Ok- przed 13" SMSy z wygraną a niedawno informacja z Hal-Cash "informuje,ze w dniu 25/07/2014 Twoje polecenia przelewu na 50 PLN zostalo anulowane przez ZUBR - o co kaman emotka

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

niee emotka i wybrać sie nie da- już ja do nich zadzwonię...nie wiem na jakiej podstawie i gdybym wiedziala,ze taki numer wykręcą to wybrałabym od razu a tak sądząc,ze mam czas do 9.08 nie spieszyłam sie.

I już wszystko jasne, ktoś próbował podszyć sie pod wygrany numer i kobieta zmuszona została zablokowac do wyjaśnienia.
Ciekawe komu przyszło do głowy wymyśleć perfidnie końcówkę telefonu emotka emotka emotka

A może od kogoś e-maila dostali i samo coś porąbali wysyłając jeszcze raz te same dane na podobny nr? emotka

chciałbym w to wierzyć ale babka mówiła,że ktoś się podszył nie tylko pod mój ale jescze czyjś numer ale nei umiał podac końcówki i nr paragonu stąd zamieszanie/ jak na razie mi tez nie odblokowała- poczekam bo tego tak nie zostawię emotka
delvitto napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

Ok- przed 13" SMSy z wygraną a niedawno informacja z Hal-Cash "informuje,ze w dniu 25/07/2014 Twoje polecenia przelewu na 50 PLN zostalo anulowane przez ZUBR - o co kaman emotka

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

niee emotka i wybrać sie nie da- już ja do nich zadzwonię...nie wiem na jakiej podstawie i gdybym wiedziala,ze taki numer wykręcą to wybrałabym od razu a tak sądząc,ze mam czas do 9.08 nie spieszyłam sie.

I już wszystko jasne, ktoś próbował podszyć sie pod wygrany numer i kobieta zmuszona została zablokowac do wyjaśnienia.
Ciekawe komu przyszło do głowy wymyśleć perfidnie końcówkę telefonu emotka emotka emotka

ale jak to możliwe??? przecież nr telefonu to jedno, a każdy miał inne nr referencyjne i piny. chyba nie tak łatwo tu podszyć się pod kogoś, no ale wiadomo, tylko ceny w biedronce już nie dziwią...

Ktoś zadzonił,że to jest jego numer i w ogóle - ja w tym czasie dostałam pin itd. ale nim zdążyłam wypłacić "anulowali" i dziś babka własnie tłumaczyła,ze rozmiawała z rzekomym właścicielem ,ktory zapewniala,ze to jego numer tel. a może to jej taka linia obrony emotka ale już we wszystko uwierzę emotka

bardzo dziwne...jak ktoś mógł zadzwonić i podać Twój nr..i przez telefon podali mu nr referencyjny i pin? przecież to niedorzeczne, jakby wysłali ponownie to przecież na Twój nr Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5895295 Napisano: 28.07.2014 13:24:18 w Biedronka
monikar napisał(a):

A czy ktoś się orientuje czy te nagrody II stopnia w Gilette będą takie jak na zdjęciu (maszynka, kosmetyczka i pianka)?

zdaje się ,że pisze, ze wartość produktów to 100 zł, ale pewn anie jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5895209 Napisano: 28.07.2014 10:31:41 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

masza, jakaś niekompetentna kasjerka i tyle

trzeba było poprosić kierownika zmiany

teraz już to wiem, dzwoniłam na infolinię i potwierdzili, ze reszta ma być wydana..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5895200 Napisano: 28.07.2014 10:18:41 w Kaufland konkursy
malgol napisał(a):

masza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

malmoki napisał(a):

mightyb napisał(a):

mikki85 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

staszek napisał(a):

czy te dzisiejsze bony są normalne czy te z rezerwy?

U mnie normalne.Wczoraj byłam na zakupach w Kauflandzie i pytałam,czy wydają resztę kasy z bonów.Kasjerki i w informacji powiedziały,że nie.Czy może mi ktoś podesłać regulamin ,jezeli ktoś był by tak dobry,to bardzo proszę emotka Kiedyś na forum był,bo czytałam,ale nie pamiętam gdzie go szukac emotka

ktoś na forum pisał, że tylko z nowych bonów wydają, ale ze starych też

ostatnio brakowało mi do okrągłego rachunku ok. 2 zł i chciałam dobrać przy kasie jakąś gumę lub batona, ale kasjerka sama zaproponowała, że mi wyda resztę i nic nie muszę dobierać

płaciłam starym bonem

Z nowych bonów wydaja resztę emotka

W moim Kauflandzie, pytałam w BOK-u, nie wydają żadnej reszty z żadnych talonów - pani dzwoniła gdzieś i zrobiła oczy jak mówiłam , że w innych sklepach wydają....

Właśnie jutro jadę do Kauflanda,ale przed wejściem na sklep,najpierw zapytam w informacji,czy rozmawiała z kierownikiem na temat wydawania reszty z bonów.W razie co wydrukowałam (dzięki za info)ze strony regulamin.Jutro napiszę co załatwiłam emotka

u mnie też nie chcą wypłacić reszty z nowych bonów, musiałam wybrać co do złotówki:(

Wystarczy poprosić, żeby spróbowała zeskanować bon po zakupach (nawet jeśli nie ma pełnej kwoty) i kasa sama wszystko robi, kończy transakcję i wydaje reszte. emotka

zeskanowała karty, i powiedziała, ze pierwsze słyszy o wydawaniu reszty..

Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5895155 Napisano: 28.07.2014 00:34:27 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

malmoki napisał(a):

mightyb napisał(a):

mikki85 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

staszek napisał(a):

czy te dzisiejsze bony są normalne czy te z rezerwy?

U mnie normalne.Wczoraj byłam na zakupach w Kauflandzie i pytałam,czy wydają resztę kasy z bonów.Kasjerki i w informacji powiedziały,że nie.Czy może mi ktoś podesłać regulamin ,jezeli ktoś był by tak dobry,to bardzo proszę emotka Kiedyś na forum był,bo czytałam,ale nie pamiętam gdzie go szukac emotka

ktoś na forum pisał, że tylko z nowych bonów wydają, ale ze starych też

ostatnio brakowało mi do okrągłego rachunku ok. 2 zł i chciałam dobrać przy kasie jakąś gumę lub batona, ale kasjerka sama zaproponowała, że mi wyda resztę i nic nie muszę dobierać

płaciłam starym bonem

Z nowych bonów wydaja resztę emotka

W moim Kauflandzie, pytałam w BOK-u, nie wydają żadnej reszty z żadnych talonów - pani dzwoniła gdzieś i zrobiła oczy jak mówiłam , że w innych sklepach wydają....

Właśnie jutro jadę do Kauflanda,ale przed wejściem na sklep,najpierw zapytam w informacji,czy rozmawiała z kierownikiem na temat wydawania reszty z bonów.W razie co wydrukowałam (dzięki za info)ze strony regulamin.Jutro napiszę co załatwiłam emotka

u mnie też nie chcą wypłacić reszty z nowych bonów, musiałam wybrać co do złotówki:( Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5894382 Napisano: 25.07.2014 14:14:29 w MC - Agencja inna niż wszystkie
mahuska napisał(a):

Może mi ktoś dać nr do nich?

22 /2610800
pani Beata Malinowska Wyświetl w wątku >>
0 0