Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika masza

masza

#5822323 Napisano: 11.02.2014 22:12:42 w Kaufland konkursy
ewka656 napisał(a):

nataszka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Czy te karty z Kauflanda to są karty którymi można płacić tylko z Kauflandzie czy obojętnie gdzie?

gdzie sobie zamarzysz -jak tylko kartą możnaq płacić

Może to głupie pytanie ale nigdy jeszcze nie wygrałam takiej karty...
można te pieniążki wybrać jakoś z bankomatu?

tak, trzeba wpłacić na to konto 5 zł i wtedy wybrać całe 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5821071 Napisano: 10.02.2014 11:38:27 w Rossmann
DORFII napisał(a):

anialistopad napisał(a):

czy macie juz @ z bobini?

JA E-MAILA O ODBIÓR NAGRODY MIAŁAM W PIĄTEK.

ja też już odebrałam nagrodę z Bobini Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5821048 Napisano: 10.02.2014 11:07:13 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

masza napisał(a):

Ja mam pytanie do tych , którzy wygrali w TM w Dr Oetkerze, podejrzewam, ze ktoś zadzwonił i si eupomniał o resztę nagrody i nagle zmieniono regulamin, ja mam skopiowany zapis o porzedniej nagrodzie....Czy coś z tym robimy? Samej mi się nie chce...dopiero skończyłam wykłócać się z nimi o bony z Pedigree.... emotka

Masza, obawiam się, że nic z tego nie będzie, bo na stronie w zajawce konkursu (obrazek) od początku jest podział na nagrody 3 x 10...
http://www.tesco....sy/40-magazyn-tesco/

Dlatego ja ograniczyłam się do jednego smsa, bo nie wiedziałam, czy regulamin, czy zajawkę będą brać pod uwagę.
I tak o jeden za dużo, bo kolejne 1,22zł na MC poszło się ***** ... emotka

noo, w regulaminie była mowa o komplecie nagród za 117 zł...., a zresztą nikt nic innego prócz rózgi nie dostał....
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5820502 Napisano: 08.02.2014 22:06:34 w TESCO konkursy
Ja mam pytanie do tych , którzy wygrali w TM w Dr Oetkerze, podejrzewam, ze ktoś zadzwonił i si eupomniał o resztę nagrody i nagle zmieniono regulamin, ja mam skopiowany zapis o porzedniej nagrodzie....Czy coś z tym robimy? Samej mi się nie chce...dopiero skończyłam wykłócać się z nimi o bony z Pedigree.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5820488 Napisano: 08.02.2014 21:54:22 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać

a Uokik?? Przecież to oszustwo! Człowiek wysyła płatnego smsa, bo chce wygrać konkretną nagrodę. A oni mają kasę z smsów a potem zmieniają regulamin i rzucają ochłapy...

Uokik na pewno by się tym zajął. Macie te dwa regulaminy? Stare i nowe? Napiszmy coś wspólnie i działajmy emotka

niestety mam tylko skopiowany fragment o nagrodach, nie przewidziałam, ze zmienią....Tak myślałam zgłosić to jeszcze do sponsora..mam na myśli Dr Oetkera Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819946 Napisano: 07.02.2014 21:13:05 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

ilus napisał(a):

dziewczyny emotka pani z infolinii odblokowała mi kartę. Przy rejestracji, zamiast 2424 musiałam wpisać pin, na który zmieniałam (mi przyjęło pin wczoraj z godziny 14tej - tak powiedziała ta Pani), a potem nadać nowy pin. I udało się! Spróbujcie emotka

tylko ze ja mam caly czas status na stronie ze nie mam zarejestrowanej zadnej karty

też tak miałam, tłumaczyłam, że trzeba zmienić ten pin co się wcześniej nadało samemu i się odblokuje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819893 Napisano: 07.02.2014 19:14:03 w Wkurza mnie...
rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819736 Napisano: 07.02.2014 15:39:53 w Kaufland konkursy
ksantypa napisał(a):

kurcze u mnie mam komunikat Próba zmiany numeru PIN nie powiodła się. Wyłącznie użytkownik został zarejestrowany. Zaloguj się do serwisu on-line i spróbuj ponownie zarejestrować kartę.czyzby była jeszzce nie zasilona

ja tez tak miałam, i jeszcze raz zmieniłam PIN ten co sobie nadałam sama na inny i przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819673 Napisano: 07.02.2014 14:42:58 w Kaufland konkursy
u mnie tez 1 ok, drugiej nie moge zarejestrowac jeszcze, moze dopiero zasilają ... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819612 Napisano: 07.02.2014 13:45:00 w Kaufland konkursy
To nie pierwszy raz...już raz dali bony po tygodniowym terminie....
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819571 Napisano: 07.02.2014 13:07:53 w Kaufland konkursy
Czy karty są juz doładowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5819043 Napisano: 06.02.2014 20:08:35 w Kaufland konkursy
koza.k90 napisał(a):

bo karta będzie dopiero aktywna jak po raz pierwszy zostanie zasilona

nie ma co się śpieszyć, bo są ważne 2 lata

wolałabym , żeby się pospieszyli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5818284 Napisano: 05.02.2014 13:23:56 w Reklamacje wyników konkursów
Nie brałam udziału w tym konkursie ale zastanawia mnie czy agatamtv to nowa osóbka na forum, czy wstydzi się pisać pod starym nickiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5818169 Napisano: 05.02.2014 12:04:39 w Rossmann
Ronja napisał(a):

joan napisał(a):

Ronja - każdy może zarejestrować nieskończoną ilość zakupionych produktów, co za różnica, czy Hipp, czy inne? Czy do wyrobienia karty Ross musiałaś okazać dokument z USC o narodzinach dziecka? Aha, to możesz dzieci mieć i 10.

Duplikatów nie potrzeba, wygrałam ostatnio 2x i w żadnym konku paragonów nie chcieli. Teraz czekam na mejla z Czterech Pór Roku, pewnie będzie tak samo. Pozwolę sobie też zauważyć, że gdy wygrywałam na poprzednich zasadach, paragon okazywałam kasjerce. Ona go oglądała i stwierdzała "ok". To teraz se sama potwierdzi, że okazano jej paragon, którego nie ma emotka

No ale wdzisz to nadal tylko kremiki i dodam taki wtręt z forum z poradami prawnymi " Ale skoro pracujesz w sklepie to powinnaś wiedzieć ze nie ma możliwości z drukarki fiskalnej i kasy fiskalnej wydrukowac żadnego duplikatu. Duplikaty mozna wystawiac do takich dokumetow jak faktury a nie paragony. Kasa i drukarka dziala tak samo jeden paragon idzie do klienta a kopia zostaje w rolce u sprzedawcy (obowiazek trzymac ma 5 lat), wiec co najwyzej moze ci dany paragon z kopii rolki skserowac. Wystarczy ze w pismie napiszesz nr paragonu i zjakiego dnia byl wyrukowany".

w niektórych sklepach jest tylko paragon dla klienta, rolek z kopią juz nie ma..... Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5817703 Napisano: 04.02.2014 14:18:59 w Wkurza mnie...
http://www.tesco....karty-stan-konta.php

tu sprawdzisz stan konta

wrrr znów nie widzę swoich postów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5817699 Napisano: 04.02.2014 14:17:24 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

maleńka89, moja karta podarunkowa z innego konka jest w czerwonej obwolucie i dołączono do niej paragon (KOPIA DLA KLIENTA) z info kiedy ją doładowano i na jaką kwotę

ważna 12 miesięcy

U mnie żadnego paragonu nie było emotka Ja zawsze muszę mieć pecha emotka

Karta powinna być doładowana,
tu sprawdzisz stan karty;

http://www.tesco....karty-stan-konta.php
Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5817693 Napisano: 04.02.2014 14:14:17 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Wkurzył mnie Media Contact.... Ostatnio po długim okresie skusiłam się na konkurs, który organizowali. Nie trzeba było nic kupować, więc pomyślałam, a co mi tam, nic nie tracę emotka Udało mi się wygrać jakimś cudem kartę podarunkową do Tesco, przesłali ją bardzo szybko, poleżała kilka dni w domu i dziś wybrałam się na zakupy. Przy kasie okazało się, że kartą nie da się ani zapłacić, ani sprawdzić salda, ani cokolwiek co pozwoliłoby sprawdzić czy ona w ogóle jest aktywna emotka W Tesco trafiłam na bardzo miłe Panie (aż sama byłam zaskoczona), latały po wszystkich kasach, kombinowały na wszystkie sposoby, ale ani rusz emotka

albo atrapę karty Ci przysłali, albo zapomnieli doładować emotka

napisz o jaki konk chodzi - może ktoś jeszcze wygrał

Konkurs na zdjęcie choinki.

Saldo karty sprawdzasz sama na stronie Tesco...ja mam kartę z innego konkursu , doładowaną, bo sprawdziłam Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5817691 Napisano: 04.02.2014 14:11:30 w Rossmann
ladyinred napisał(a):

paolka napisał(a):

mam pytanie co rozumiecie przez nagrodę "10 realizacji kociego marzenia opisanego w odpowiedzi na pytanie konkursowe o wartości do 500zł brutto" emotka emotka czy może być SPA dla kota? emotka

tez sie nad tym zastanawialam emotka chyba ze lot balonem emotka

eee przecież koty maja bardziej banalne marzenia np. codziennie pełna micha łakoci przez cały rok, nowy transporterek, kuweta ,kocyki, posłania.....to nie musi być wartość 500 zł , tylko do 500 zł.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5817092 Napisano: 03.02.2014 15:19:42 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

masza napisał(a):

emotka hehe Joan ale ja byłam grzeczna, to p. Sławek powinien sobie tą rózgę zostawić, a mi wysłać wage i foremkę

Widać popatrzył w Twój avatar i stwierdził, że Ty masz idealną wagę i perfekcyjną formę, niczego Ci nie potrzeba emotka

emotka dobrze, ze już niczym nie sa w stanie mnie zaskoczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

masza

#5817077 Napisano: 03.02.2014 15:10:27 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

masza napisał(a):

właśnie dziś dostałam samą rózgę emotka

Ich regulamin nie interesuje, pewnie się powołają na cynk od Świętego Mikołaja, że nie byłaś grzeczna w 2013...

emotka hehe Joan ale ja byłam grzeczna, to p. Sławek powinien sobie tą rózgę zostawić, a mi wysłać wage i foremkę Wyświetl w wątku >>
0 0